Jump to content

zagoreos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    182
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zagoreos

  1. Τελικά, το μόνο που χρειάστηκε ήταν να δημιουργήσω ένα νέο λογαριασμό Huawei και όλα έστρωσαν. Το κινητό λειτουργεί πλέον κανονικά, όλα σπέσιαλ!
  2. Στο Skroutz βρίσκω ipad με 365 ευρώ. Σαφώς το οικονομικό είναι σημαντικός παράγοντας και όλα είναι σχετικά. Για άλλον τα 365 είναι πολλά, για άλλον λίγα. Το προηγούμενο ipad το αγόρασα περίπου στα ίδια λεφτά , το κράτησα 4 χρόνια και το πούλησα γύρω στα 140 ευρώ.
  3. Κοίτα, φλασαρίσματα και ROM από τον κάθε Ρώσο του xda , τη στιγμή που στο κινητό έχω wallet , password manager κλπ. , δεν το σκέφτομαι καν. Οι φωτογραφίες του 10 ήταν ίδιες με του 8. Το 10 είχε καλύτερο βίντεο , ειδικά τη νύχτα, αλλά μη φανταστείς τίποτα μεγάλες διάφορες.
  4. Τόσο εγώ , όσο και η σύζυγος έχουμε κινητά Android από την αρχή σχεδόν. Σε ταμπλετ είχαμε κάτι κινέζικα pippo, κάτι Samsung… Το 2011 πήραμε το πρώτο iPad. Τέλος! Έκτοτε , μόνο iPad για τάμπλετ. Ποιότητα κατασκευής πολύ καλύτερη από ολα τα Android. Ούτε κολλήματα, ούτε ασυμβατότητες, ούτε τίποτα. Η υποστήριξη στο software διαρκεί για διπλάσιο χρόνο σε σχέση με τα android. Ας μη μιλήσω για διάρκεια μπαταρίας, Netflix καργα από Αθήνα μέχρι Τορόντο και δεν έπεσε κάτω από το 30.
  5. Κι εγώ το 8 pro έχω και δεν το αλλάζω ακόμη. Έπαιξα με το 10 pro συγγενούς για τρεις μέρες. Άργησαν να του το παραδώσουν έφυγε για επαγγελματικό ταξίδι έξω και του το έστρωσα 😇 , Δεν κατάλαβα διαφορά με το 8 pro. Πάντως , όταν έρθει η ώρα, θα πάρω είτε Oneplus είτε iPhone άμα το βρω σε καλή τιμή. Σε καλό δρόμο είσαι.
  6. Εγώ πήρα τις προάλλες το Α34 για τον μικρό μου γιο (12 ετών). Ο μικρός κάνει τούμπες από τη χαρά του. Ανέλπιστα γρήγορο , ωραία οθόνη, πολύ καλή μπαταρία . Το μόνο που βρήκα αρνητικό είναι ότι με φορτιστές όχι Samsung φορτίζει αργά. Ακόμη και με φορτιστές των 100 watt , γιαβάς γιαβάς. Το οικονομικό είναι πάντα σχετικό, εγώ όμως βρίσκω λογική την τιμή του.
  7. Για να δούμε αν θα καταφέρω να το αναστήσω... Εδώ και κάποιους μήνες το κινητό που είχα δώσει στον μικρό μου γιο έχασε επαφή με το Google Play γενικώς. Ούτε update, ούτε προσθήκη εφαρμογών, ούτε cloud backup ούτε τίποτα. Του έκανα factory reset, wipe cache ξανά και ξανά χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα δε με αφήνει καν να μπω στο Google Play, ούτε να φτιάξω νέο λογαριασμό ας πούμε. Το μήνυμα είναι Clouldn't sign in, There was a problem communicating with Google Servers. Κατά τα άλλα με Chrome μπαίνει κανονικά στο ιντερνέτ μέσω Wifi η GSM, το speedtest από το web site μετράει 195 Mb upload, ζώνη ώρα & ημερομηνία παίρνει κανονικά, τι να φταίει; Απλά να το συνεφέρω για να το έχω ως backup phone όταν τα παιδιά η η σύζυγος μου φέρουν το επόμενο κινητό με σπασμένη οθόνη για το μάστορα.
  8. Πέφτει 10% φόρος . Όποτε από τα 12 θα μείνουν 10.8. Πρέπει να βάλουμε 15 ευρώ την πρώτη φορά και μετά κάθε μήνα 12 μέχρι να φαγωθούνε τα ψιλά!
  9. Τα ακουστικά τα στέλνουνε χώρια; Εμένα δεν έχουν έρθει ακόμη..... Επίσης , όταν έρθει η ημέρα να ανανεώσω, ποιο πακέτο επιλέγω; Δεν υπάρχει η επιλογή του συγκεκριμένου πακέτου της προσφοράς.....
  10. Ξέρει κανείς πως βάζουμε και δεύτερο αριθμό τηλεφώνου στο Whatsapp; Σε κάποια τηλέφωνα γίνεται , στο 8 Pro;
  11. Την πέρασα, τα ίδια..... Καμία βελτίωση...
  12. Είναι καλύτερη;
  13. Τις προάλλες κατέβασα την IN2023_11_C.21 με oxygen updater και έχω θέματα με την τηλεφωνία της Vodafone. Αφενός μεν το call setup είναι κάποιες φορές 20-30 δευτερόλεπτα, αφετέρου σταμάτησε να υποστηρίζει 5G στην κάρτα της Vodafone. Cosmote όλα καλά, speedtest 460/65.
  14. Τελικά έστειλα μήνυμα ΑΠΕ30 στο 1256 και έγινε η δουλειά. Ευχαριστώ πάντως!
  15. Διαβάζω ότι η Cosmote έχει πρόγραμμα απεριόριστα data για 30 ημέρες στα 9.90 ευρώ μέχρι τέλος Αυγούστου . Γιατι όμως δε μου το βγάζει διαθέσιμο στο cosmote app; Εχω συμβόλαιο εταιρικό και δε χρωστάω τίποτα … Ενεργοποιειται διαφορετικά;
  16. Καλημέρα, αυτό το tap που σου δίνει τα παραπάνω gbyte πως το ενεργοποιω ρε παιδιά; Έκανα ανανέωση κανονικά αλλά δε βλέπω στην εφαρμογή για android σχετική επιλογή....
  17. Δεν είναι η τιμή που διώχνει τους πελάτες από τη VF. Η ποιότητα της υπηρεσίας είναι. Για παράδειγμα στην πολυσύχναστη παραλία του Ρίου Αχαϊας, όσοι έχουν κινητά VF ψάχνουν Wifi από τις ταβέρνες γιατί τα data δεν πάνε καθόλου. Η πράσινη δίνει 5G φουλ σήμα και speedtest 50. Εν τω μεταξύ εδώ και 2 μήνες περίπου, η Cosmote μου έκανε προσφορά απεριόριστη τηλεφωνία και 17 GB data στα 18 ευρώ το μήνα για να γυρίσω από καρτοκινητό σε συμβόλαιο , και την πήρα φυσικά. Υποθέτω ότι αυτή η τιμή είναι διαθέσιμη και για άλλους με κάποιο τρόπο.
  18. Λοιπόν, έκανα κι εγώ δύο σετ δοκιμών με το ίδιο κινητό στη γειτονιά μου. Δυστυχώς δεν μπορώ να τις ανεβάσω, μου γράφει upload failed. Οι δύο πρώτες μετρήσεις ήταν επί της Γούναρη, στην Άνω Γλυφάδα έξω από το SM Γαλαξίας. Vodafone 154/40.8 και Cosmote 424/87.2. Οι άλλες δύο ήτανε ψηλά στη Νυμφών, περιοχή Αίγλη Γλυφάδας ΝΑ της Τερψιθέας. Vodafone 23/10.6 και Cosmote 119/7.25. Το Σάββατο το βράδυ ήμασταν στο Μοναστηράκι στο Θανάση για κεμπάπ. Η Vodafone έδειχνε φουλ σήμα 5G και δεν κατέβαζε με τίποτε. Προφανώς είχε μπουκώσει γιατί η περιοχή ήταν γεμάτη κόσμο. Η Cosmote κατέβαζε με 15-20 Mb/s , όχι τρελή ταχύτητα αλλά αξιοπρεπέστατη. Δεν τίθεται συζήτηση, η VF μετά και το σπάσιμο των δραστηριοτήτων μεταξή Vodafone / Victus / Vantage Tower έχει γίνει το χειρότερο δημόσιο. Κακώς ξοδεύουν λεφτά για ακριβοπληρωμένους CEO. Τον Πατούλη έπρεπε να είχαν βάλει, ίδια αποτελέσματα θα είχανε και δωρεάν και τη διαφήμιση!
  19. Χωρίς να έχω μπει στη λεπτομέρεια που έχετε μπει παιδιά, το δίκτυο της vf στις περισσότερες περιοχές που κινούμαι είναι υποδεέστερο της cosmote. Με στεναχωρεί κάπως επειδή εργαζόμουν σε αυτό το χώρο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχω δικαρτο Oneplus 8 Pro και κάνω speed test συχνά λόγω συνήθειας. Συνήθως η cosmote είναι πολύ ταχύτερη . Εχει 5g εκεί που η vf έχει 4g. Σπάνια η vf να έχει ταχύτητα συγκρίσιμη με της cosmote στο 5g. Γενικά, έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι είναι επιχειρηματική απόφαση της vf να μην ξοδέψει λεφτά για να φτιάξει δίκτυο ανταγωνιστικό σε όρους επιδόσεων, αλλά της αρκούν τα έσοδα από τους λιγότερο απαιτητικούς χρήστες. Το πρόγραμμα sharing που τρέχει εδώ και χρόνια η Victus για κοινή χρήση σταθμών μεταξύ vf και wind δείχνει την πολιτική της vf.
  20. Ναι , και το δικό μου κάνει κάνει τέτοια. Ενεργοποίησα όμως το Smart Lock και το έβαλα να μην κλειδώνει όταν το έχω επάνω μου, όταν βρίσκομαι στο σπίτι και στη δουλειά και δεν έχω πλέον θέμα…
  21. Ποσό φθηνά το θέλεις; 10 ευρώ από το banggood είναι πολλά; Εγώ το έβαλα δίπλα δίπλα στα μαμίσια καλώδια και φορτίζει το ίδιο γρήγορα και με τον φορτιστή του 8Pro και με του 8Τ που είναι 65άρης….
  22. Με τους φορτιστές warp της ΟΡ το 8 pro φορτίζει πραγματικά πολύ γρήγορα, τόσο με τον δικό του αλλά πιο γρήγορα ακόμη με τον 65άρη του 8Τ της συζύγου. Επίσης γρήγορα φορτίζει με δυνατούς φορτιστές όπως ο Anker 65 watt με τις 4 USB η ο SANDBERG των 100 watt, αλλά με τον 65άρη της OP στα 18 ευρώ με τα μεταφορικά από banggood , δε νομίζω ότι υπάρχει ανταγωνισμός.
  23. Μια απλή μεμβράνη έβαλες δηλαδή; Σαν αυτή που είχε επάνω από τη μάνα του;
  24. Ωπ! Έχεις δίκιο, Είδα το vodafone στο προφίλ σου και δεν πρόσεχα το screenshot που γράφει cosmote....
  25. Σου έδωσε 5G η SIM της Vodafone; Πως έγινε αυτό;
×
×
  • Create New...