Jump to content

ostvarivanje

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.289
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

3 Followers

About ostvarivanje

  • Ημ. Γέννησης 20/07/1969

Συσκευή

  • Συσκευή
    OnePlus 8 Pro

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

16.576 profile views

ostvarivanje's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

16

Φήμη

  1. Και εγώ να σου πω την αλήθεια δεν είχα μεμβράνη γιατί μου αρέσει η αίσθηση όταν ακουμπάς την οθόνη. Βασικά έβλεπα στο s23 ultra θέμα ότι στα καλά καθούμενα εμφάνιζε χαρακιές χωρίς να τον χτυπήσουν και κάπου σκέφτηκα μήπως να έβαζα μεμβράνη. Μπορεί να φαίνεται σαν διαφήμιση, αλλά στο irepair (πρώτη επαφή με irepair) μου έκανε εντύπωση πόσο υπομονετικά έβαζε τη μεμβράνη (και επειδή μένω επαρχία συνέχεια εκεί θα πηγαίνω να μου περνάνε μεμβράνες και μάλλον τη φτηνή γιατί με δυσκολεύει όπως είπα με γυαλιά ηλίου με πολωτικούς φακούς). Αυτό που με ρώτησες πώς είναι η υφή, άρχισα τώρα να κάνω swipe στις οθόνες και έχω την εντύπωση ότι η UV γλιστράει πιο καλά, όχι βέβαια ότι η φτηνή έχει πρόβλημα. Είναι λείες πάντως.
  2. Ναι και εγώ δεν είμαι καλός στο να περνάω μεμβράνες για αυτό και ήθελα κάτι πιο σίγουρο. Πιο πριν τις είχα "γυμνές" τις οθόνες και να σκεφτείς ότι το 7προ το έχω από το Δεκέμβριο του 2019 χωρίς την παραμικρή γρατσουνιά, θεωρώ ότι είναι πολύ καλά. Μου έκανε φοβερά μεγάλη εντύπωση στο irepair της Ερμού που πήγα ότι η κοπέλα είχε πέσει πάνω από το 8pro που έβαζε την UV μεμβράνη και προσπαθούσε επί αρκετά λεπτά να τη βάλει χωρίς να έχεις ξεκολλήματα, αλλά στο τέλος έχω ένα απειροελάχιστο ξεκόλλημα που πρέπει να το κοιτάξεις επίμονα για να το δεις και μετά από πάνω από ένα μήνα δεν έχει ξεκολλήσει άλλο. Όσο για το 7προ που έβαλα αυτήν των 10€ πρέπει να ξέρεις ότι έχει μπει μεμβράνη, διαφορετικά δε φαίνεται.
  3. Να είσαι καλά και χαίρομαι αν βοήθησα. Όχι, σκόνες δε μαζεύει, πιο πολύ δαχτυλιές. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τη διαφορά των μεμβρανών (αν είναι hydrogel, tpu κλπ). Πάντως έλεγα το μοντέλο και την "εκτύπωνε" σε 3d printer αν δεν κάνω λάθος και συγκεκριμένα επέλεγε το case friendly. Αυτή τη μεμβράνη την έβαλες μόνος σου; Γιατί εγώ δεν είμαι και ο καλύτερος να βάζω μεμβράνες για αυτό και επέλεξα το irepair που σου την περνάνε εκεί. Σε εμένα στο OnePlus 7Pro "έκατσε" ιδανικά. Αυτό που αναφέρεις μου συνέβηκε στο OnePlus 8Pro με την UV μεμβράνη που από στις άκρες και στις τέσσερις γωνίες είναι λίγο ξεκολλημένο (ελάχιστα βέβαια - αν και πάνω από 5 λεπτά, ίσως και 10 η κοπέλα προσπαθούσε να την κολλήσει καλά) και μου είπαν ό,τι και εσένα να πάω σε καμιά βδομάδα αν ξεκολλήσει να μου περάσουν άλλη αλλά μέχρι στιγμής (από τις 17 Φεβρουαρίου) δεν ξεκόλλησε ούτε χιλιοστό παραπάνω. Σε εσένα ξεκολλούσε όλο και περισσότερο;
  4. Επειδή αναφέρθηκαν οι μεμβράνες από το irepair να πω ότι μέσα Φεβρουαρίου πέρασα την UV στο OnePlus 8Pro και την απλή των 10€ στο OnePlus 7Pro. Την UV την βάζει να "ψηθεί" με το κινητό ενώ την απλή όχι. Λόγω καμπυλότητας της οθόνης στη UV σε δύο γωνίες φαίνεται λίγο σαν να μην έχει κολλήσει ακριβώς, αλλά μιλάμε ότι δεν ξεκολλάει περισσότερο και αλλάζω θήκες συχνά. Η απλή είναι σαν να μη φοράς μεμβράνη. Για την UV, σε περίπτωση που φοράς γυαλιά ηλίου με πολωτικούς φακούς θα βλέπεις άλλα αντί άλλων χρώματα (το άσπρο σαν κίτρινο, το κόκκινο σαν μοβ, δε θυμάμαι ακριβώς ποια είναι η αντιστοιχία των χρωμάτων αλλά αλλάζει τελείως από ό,τι βλέπεις στην πραγματικότητα) και φαίνεται αρκετά σκοτεινά που επί της ουσίας πρέπει να βγάλεις τα γυαλιά για να δεις καλά. Με γυαλιά ηλίου χωρίς πολωτικούς φακούς ή χωρίς γυαλιά ηλίου βλέπεις κανονικά χωρίς καμιά διαφορά με πριν. Όσο για την απλή μεμβράνη των 10€ μια χαρά μεμβράνη είναι. Τώρα βέβαια, έχει μια σαν χαρακιά όταν κοιτάς το κινητό λοξά στο φως (δε θυμάμαι να ακούμπησε κάπου η οθόνη του κινητού) και περνώντας το δάχτυλο πάνω από την οθόνη δεν αισθάνεσαι το παραμικρό. Επίσης το παρατηρείς με σβηστή την οθόνη. Αν την ανάψεις δε βλέπεις το παραμικρό. Επειδή κάποια στιγμή σκέφτομαι να αγοράσω το OnePlus 12 (λίγο ακόμα και θα το έπαιρνα προχτές από την προσφορά του Κωτσόβολου), σκέφτηκα να περάσω τις μεμβράνες στα τηλέφωνα που χρησιμοποιώ ως ένα τεστ για να δω τι μεμβράνη να βάλω στο 12. Προσωπικά θα αφήσω τη μεμβράνη που έρχεται το 12 μέχρι να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί άλλο και μετά θα βάλω αυτήν με τα 10€ γιατί επειδή έχω 2-3 ζευγάρια γυαλιά ηλίου με πολωτικούς φακούς, ε όσο και να το κάνεις η UV μεμβράνη δημιουργεί πρόβλημα στη θέαση. Από άποψη αφής δεν έχουν καμία διαφορά και δε χρειάστηκε να περάσω ξανά το δαχτυλικό αποτύπωμα. Βέβαια στην UV που έβαλα στο OnePlus 8Pro την πρώτη μέρα μερικές φορές δεν το αναγνώριζε παρατεταμένα μέχρι που το κινητό μου ζητούσε κωδικό. Σκέφτηκα να το αφήσω 24 ώρες πριν σβήσω τα δαχτυλικά και τα περάσω ξανά και μέχρι το βράδυ δεν υπήρχε πρόβλημα και μέχρι σήμερα, ενάμιση μήνα μετά την εφαρμογή των μεμβρανών, όλα κυλούν κανονικά. Τέλος, μου φαίνεται ότι λερώνονται πιο εύκολα, αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου και καθαρίζονται κανονικά με πανάκι όπως και όταν είχα γυμνή την οθόνη. Αυτά από εμένα και ελπίζω να βοήθησα. Οποιαδήποτε ερώτηση έχετε θα χαρώ να την απαντήσω.
  5. Αυτό ισχύει και αν θέλουμε κάτι καλό έχουμε 2-3 επιλογές δυστυχώς.
  6. Διάβασε καλά σε τι απαντάω πρώτα και μετά σχολίασε αν κάνω πλάκα ή όχι. Σε αυτό σου απαντάω, για το s24Ultra το οποίο φυσικά και δεν μπορείς να το πάρεις μόνο από Κίνα...
  7. Ένα κατάστημα το έχει κάτω από 1000 με αναμονή 15-30 μέρες. Το επόμενο που λέει αποστολή σε 1-3 μέρες το έχει 1100.
  8. Εννοείς ότι είναι προσιτή η τιμή του S24 Ultra;
  9. Κάτι τέτοιο βλέπω και εγώ.
  10. Κρίμα και θα το αγόραζα πολύ άνετα αν ερχόταν επίσημα στην Ελλάδα
  11. Δεν ξέρω, πάντως της Microsoft δε με βολεύει τόσο πολύ όσο το Google (πάντως δεν ξέρω πώς είναι ο συσχετισμός των δύο αυτών πληκτρολογίων σε σχέση με το πώς είναι στο Android). Από εκεί και πέρα, δοκιμάζεις και βλέπεις τι σου ταιριάζει καλύτερα. Έτσι πιστεύω εγώ.
  12. Ναι, το σέρβις θα συνεχίσει για τις υπάρχουσες συσκευές στην Ελλάδα. Εγώ ρωτάω για νέες συσκευές αν και πότε θα έρθουν.
  13. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Όσο για τις διπλές εφαρμογές, εντάξει δεν καίγομαι και ιδιαίτερα γιατί χρησιμοποιώ δύο συσκευές και αν πάρω iPhone θα χρησιμοποιώ το OnePlus 8Pro ως δεύτερο και έτσι θα μπορώ εκεί να έχω διπλές εφαρμογές. Για το πληκτρολόγιο Google το έχω διαβάσει και αλλού ότι δεν είναι το ίδιο και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο. Επίσης έχω διαβάσει για το swift keyoboard που το προτείνουν πολλοί, είναι πολύ διαφορετικό από ό,τι στο Android, γιατί αυτό δε με βολεύει και ιδιαίτερα. Όπως και να έχει θα δοκιμάσω και τις Apple το πληκτρολόγιο και βλέπουμε.
  14. Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Είναι γεγονός ότι το έχω δει και από άλλους χρήστες αυτό το να πάρει κάποιος που θέλει να δοκιμάσει το iphone ένα iphone μεσαίας κατηγορίας (όχι pro) ή κάποιο παλιότερο. Ένα πρόβλημα που πιστεύω θα αντιμετωπίσω θα είναι οι διπλές εφαρμογές που χρησιμοποιώ σε κάποιες εφαρμογές και ένα άλλο το κλείδωμα εφαρμογών. Από εκεί και πέρα, επειδή χρησιμοποιώ πολλές εφαρμογές της Google, η εμπειρία είναι η ίδια ή παρόμοια με ένα android τηλέφωνο (ας πούμε OnePlus);
  15. Υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία για το πόσο άμεσα θα γίνει αυτή η επιστροφή. Επίσης κάποια πληροφορία αν ανοίξει ξανά η εδώ αντιπροσωπεία και πότε;
×
×
  • Create New...