Jump to content

ostvarivanje

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.342
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ostvarivanje

  1. Όχι δεν έχω, πάντως όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ
  2. Άρα λοιπόν και από την Πολωνία να το πάρεις έχεις σέρβις από τη Smartec, σωστά; Επίσης, αναφέρθηκε νωρίτερα ότι το βγάζει το amazon προσφορά το ευρωπαϊκό. Θα έχει και αυτό, άραγε, εγγύηση από τη Smartec. Γιατί όπου το βρω με καλύτερη προσφορά (ευρωπαϊκό εννοείται) θα το παραγγείλω.
  3. Ναι, δεν έχω αποφασίσει. Βασικά όλα συνηγορούν να αγοράσω το 12, απλά μέχρι να το κάνω κοιτάω μήπως κάποιο άλλο καλύπτει περισσότερο τα θέλω μου. Το 5Τ το έχω και εδώ αλλά ξεκουράζεται σε ένα ντουλάπι. Παλιότερα κάθε χρόνο άλλαζα κινητό, μέχρι που κατάλαβα ότι από χρονιά σε χρονιά δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά. Έτσι τώρα χρησιμοποιώ 2 τηλέφωνα, το 8προ που το έχω 3 χρόνια και το 7προ που το έχω 4,5 χρόνια. Δεν κάνω αμάν για να αλλάξω τηλέφωνο και θα περιμένω να πέσει η τιμή του ή να βγάλει κάποια προσφορά ο Κωτσόβολος. Πάντως μου θυμίζουν τα τόσο καλά σχόλια που διαβάζει, εποχές 8προ που διάβαζα πάρα πολύ καλά σχόλια και το αγόρασα. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και τώρα
  4. Έχοντας περάσει από όλα αυτά σίγουρο η γνώμη σου είναι ολοκληρωμένη, γιατί ουσιαστικά είναι όλες οι ναυαρχίδες που έρχονται επίσημα στην Ελλάδα Αυτό για το ότι ζεσταίνεται τόσο διαβάσει από αρκετούς χρήστες που το είχαν. Από κει και πέρα έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για τις κάμερες του αλλά το γεγονός ότι αισθάνεσαι στο χέρι ένα κινητό να ζεσταίνεται και σίγουρα εξαιτίας και αυτού η μπαταρία του δεν κρατάει τόσο πολύ μου δημιουργεί αρνητική εντύπωση ώστε να πειστώ για να το αγοράσω. Τόνισα το σχετικό κείμενο που γράφεις για την κάμερα και πραγματικά μου φαίνεται λίγο απίθανο, όχι γιατί δεν σε πιστεύω, γιατί από τα πρώτα χρόνια που άρχισε να βγάζει κινητά η OnePlus το ζήτημα στο οποίο χώλαινε ήταν η κάμερα. Όσο για το shutter lag είναι γνωστός στις τουλάχιστον τρεις τελευταίες σειρές Galaxy S. Πάντως στην κίνηση που έκανες να φύγεις από το s24 ultra και να πας στο oneplus 12 διαβάζω στο Reddit το έχουν κάνει αρκετοί και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Αυτό είναι ο μεγάλος μου φόβος και για αυτό δεν αποφασίζω για iphone. Φοβάμαι ότι θα το βαρεθώ πολύ γρήγορα και για αυτό δεν το αποφασίζω. Εγώ τέτοιος τύπος είμαι, δηλαδή όταν θα πάω κάποια εξόρμηση ή διακοπές ότι μου αρέσει θα το βγάλω. Δεν θα κάτσω να παίξω με ρυθμίσεις με τους ώρες αλλά μετά στο σπίτι και στον υπολογιστή θα κάνω επεξεργασία για να φέρω τη φωτογραφία εκεί που θέλω. Την τελευταία αυτή αναβάθμιση την έχεις πάρει; Πριν λίγο διάβαζα στο reddit ότι υπάρχει άλλη έκδοση του camera app, οπότε είναι πολύ πιθανό να έχει βελτιωθεί και η κάμερα. Έχω διαβάσει για το s23 ultra ότι κάποιοι είχαν μεγάλο πρόβλημα σήματος ειδικά όσοι έμειναν σε μέρη που δεν έχει πολύ καλό σήμα. Εγώ με το oneplus 8 pro δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα σήματος και λίγο με προβλημάτισε το γεγονός αυτό του ότι δεν είχε τόσο πολύ καλό σήμα σειρά galaxy s της samsung. Πραγματικά έπαθα πλάκα όταν διάβασα εχθές κάτοχο του s24 ultra που έλεγε μακάρι να είχε την ποιότητα κατασκευής του oneplus 12. Έκανες πολύ αναλυτική περιγραφή των καλύτερο ναυαρχίδων του 2024 που έρχονται επίσημο στην Ελλάδα και σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Προσωπικά και μετά από όλα αυτά και όλα τα άλλα που έχω διαβάσει, όλα συνηγορούν στο να κάνω επιλογή για το oneplus 12. Και πάλι ευχαριστώ πάρα πολύ!
  5. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντική η γνώμη σου. Γιατί και εγώ τα σκέφτομαι αυτά τα δύο (με προτεραιότητα στο OnePlus). Όποτε μπορέσεις κάνε μία σύγκριση αν μπορείς στις κάμερες και θα με ενδιέφερε το ζουμ και οι νυχτερινές.
  6. Βασικά, επειδή ζω σε επαρχία (σε πόλη που δεν έχει Κωτσόβολο) το έχω δει το κινητό σε Κωτσόβολο στα Ιωάννινα. Ναι οκ, βασικά έχοντας περάσει από 3Τ, 5Τ, 6Τ, 7Pro και 8Pro δεν μου έκανε κάποια εντύπωση υπό την έννοια του να δω κάτι καινούριο. Μου άρεσε πολύ η εφαρμογή της κάμερας που σε σχέση με το 8προ που έχω έχει πολλές διαφορές. Από εκεί και πέρα, τις ρυθμίσεις τις είχε κλειδωμένες ο Κωτσόβολος οπότε δεν τις είδα. Τέλος, τι φωτογραφία να βγάλεις μέσα στο μαγαζί, αλλά μέχρι 10-20Χ ήταν πολύ καλές (έβλεπες καθαρά τα ταμπελάκια και τα γράμματα). Για το κομμάτι του 10Pro να απαντήσω και στους δυο σας γιατί μπορεί να μην το είχα το κινητό αλλά παρακολουθούσα την εξέλιξή του και σε γενικές γραμμές άκουγα πολύ καλά λόγια Πάντως για το 12άρι διαβάζω τον ίδιο ενθουσιασμό που υπήρχε με το 8Προ και αυτό μου αρέσει πολύ.
  7. Σε ευχαριστώ για το λινκ (αν και βγάζει internal server error). Φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα και μην το ψάχνεις περαιτέρω. Όσο για το 12 εκεί καταλήγω και εγώ (βλέπω και τα γραφόμενά σου στο θέμα του 12 εδώ) και βασικά έχω πάθει λίγο πλάκα με το πόσο καλά λόγια διαβάζω για το 12 στο reddit. Από εκεί και πέρα αν θες πες μου τι διαφορές υπάρχουν στο λογισμικό ανάμεσα στο 13.1 που έχουμε στο 8προ και στο 12 (από άποψη παραμετροποίησης περισσότερο με ενδιαφέρει). Τέλος για τον Κωτσόβολο δεν έχω κάποιον για να το πάρω με τιμολόγιο, αλλά θέλω να το πάρω από τον Κωτσόβολο ώστε να έχω και για σερβις τη σμάρτεκ που το επιβεβαίωσα εγώ ο ίδιος τηλεφωνώντας τους. Βέβαια και κάποιος άλλους είπε ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη σμάρτεκ ακόμα και αν αγοράσεις από Πολωνία, όμως, δεν αναγνωρίζουν την εγγύηση (ούτε αναλαμβάνουν να το φτιάξουν ακόμα και αν το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη) όταν το κινητό αγοράστηκε από Κίνα.
  8. Σε ευχαριστώ πολύ. Αυτό που γράφεις στο τέλος πού το γράφει; Εννοείς σε κάποιο λινκ; Γιατί στο screenshot δε βλέπω κάτι. Τέλος πάντων. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Χρησιμοποιώ δύο συσκευές, η κύρια είναι το OnePlus 8Pro και η δεύτερη το OnePlus 7Pro. Στο 8προ έχω όλα τα e-banking apps, google play, revolut κλπ. Με το δεδομένο ότι σταματάνε οι αναβαθμίσεις, κινδυνεύω περισσότερο λόγω των ευαίσθητων πληροφοριών που έχω; Τέλος, σκέφτεστε να αγοράσετε κάποια άλλη συσκευή; Εγώ σκέφτομαι το OnePlus 12 όταν πέσει λίγο η τιμή. Εσείς σκέφτεστε κάποια άλλη;
  9. Η τελευταία θα είναι αυτή;
  10. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι. Θυμάμαι ότι μάλλον μου είχε στείλει το συμβόλαιο η cosmote στο email μου αλλά όπως το έψαξα τώρα δεν μπορώ να το βρω. Πήρα τηλέφωνο στο 13888 και περιμένω να με καλέσουν πίσω να δούμε τι θα γίνει.
  11. Ευχαριστώ πολύ. Την προηγούμενη φορά πριν δύο χρόνια το είχα συνεννοηθεί μέσω τηλεφώνου. Τώρα μου ήρθε μήνυμα στο κινητό να κάνω την ανανέωση μέσω του cosmote app. Πώς μπορώ να δω αν έχω κάποια δέσμευση ή όχι;
  12. Καλησπέρα Λήγει το συμβόλαιο του σταθερό μου αύριο. Έχω το COSMOTE DP100_500_24 που έχει 100mbps, απεριόριστα σταθερά και 500 λεπτά σε κινητά και πληρώνω γύρω στα 71,80€ το δίμηνο και μία από τις 3 επιλογές που μου προτείνει (που είναι και η πιο φθηνή) είναι το COSMOTE FIBER 100 Unlimited με 100mbps, απεριόριστα σταθερά και κινητά. Βέβαια εμένα δε με ενδιαφέρει το απεριόριστα στα κινητά από το σταθερό γιατί και εγώ και η μητέρα μου μόνο κινητά χρησιμοποιούμε. Να υποθέσω ότι δεν έχω άλλη επιλογή και πρέπει να πάω σε αυτό; Επίσης αν δεν επιλέξω κάποιο πρόγραμμα θα συνεχίσει να έρχεται ο λογαριασμός με τα λεφτά που δίνω ή θα μου έρθει κανένα μεγάλο ποσό; Παρακαλώ όσο πιο γρήγορα απαντήστε μου για να δω αύριο με το καλό τι να κάνω.
  13. Πολύ ενδιαφέρον και αυτό. Πάντως για το OnePlus 12 στο Skroutz είναι το μοναδικό που γράφει επίσημος μεταπωλητής. Από εκεί και πέρα, όσο και να το κάνεις είναι περίπου 150 ευρώ φθηνότερο από τον Κωτσόβολο. Τέλος κοίταξα και άλλα καταστήματα, άλλο έλεγε εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας (τι εννοεί με αυτό δεν κατάλαβα, εννοεί τον Κωτσόβολο για την εγγύηση ή τη Smartec;) και ένα είχε link στη σελίδα της OnePlus.
  14. Πριν κανένα μήνα πήρα τηλέφωνο στη Smartec και μου επιβεβαίωσαν ότι ισχύει το service για το OnePlus 12 που έχει αγοραστεί από Κωτσόβολο (η κυρία μου είπε που έχουν αγοραστεί από Ελλάδα). Τώρα δεν ξέρω αν εννοούσε και από κινητά από Skroutz για παράδειγμα. Κάποιο άλλο παιδί είπε ότι έστειλε mail στη Smartec και του απάντησαν ότι γενικά έχουν το σέρβις της OnePlus και από συσκευές που έχουν αγοραστεί από Πολωνία. Αυτό πάντως, ίσως θέλει περαιτέρω διευκρίνηση για το αν ισχύει τελικά.
  15. Άρα και επίσημα τέλος οι ενημερώσεις. Σιγά σιγά πρέπει να κινηθούμε σε κάποιο άλλο. Εγώ βέβαια χρησιμοποιώ δύο συσκευές οπότε το 7προ θα πάει στο συρτάρι και το 8προ θα γίνει δεύτερο. Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση συσκευής, προς ποια συσκευή σκέφτεστε να κινηθείτε;
  16. Η προσφορά με τα 70gb μπορούν να προστεθούν σε υπάρχον πακέτο gb ή αφού περάσει ο μήνας χάνονται;
  17. Κανονικά δεν έχει έρθει ακόμα ε;
  18. Σας ήρθε κανονικά ή ενημέρωση ή την κάνατε από το Oxygen Updater;
  19. Ναι ξέρω ότι είναι τα μισά λεφτά, αλλά θα προτιμούσα να έδινα κάτι παραπάνω (με κάποια έκπτωση όταν προκύψει) παρά να το πάρω από Κίνα. Αλήθεια, εγγύηση για ένα χρόνο δεν έχει; Το στέλνεις Πολωνία ή μπλέκεις με Κίνα; Δεν ξέρω, μέχρι στιγμής δεν το είχα σκεφτεί και βασικά δεν έχω αποφασίσει πότε θα προβώ σε αγορά γιατί προς το παρόν τα OnePlus 8Pro και 7Pro που χρησιμοποιεί λειτουργούν μια χαρά, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κάνω την αλλαγή και να αφήσω το 8προ ως δεύτερο. Από ό,τι βλέπω κοντά στα 100 ευρώ διαφορά είναι τα (s23 και s24) ultra. Και εγώ τα σκέφτομαι και τα δύο samsung και ακόμα δεν αποφάσισα. Όσο για τη φωτογραφική που λες, θα είναι τεράστια η διαφορά σε σχέση με το 5Τ, όποιο και αν αγοράσεις.
  20. Πραγματικά, εκεί που έχουν φτάσει οι δυνατότητες των κινητών είναι πολύ υψηλά οπότε ό,τι και να πάρεις (βέβαια στα λεφτά αυτά) θα είναι πολύ καλό. Τώρα, το να αγοράσω από την Κίνα δεν το βλέπω πολύ πιθανό και θα προτιμούσα (αν καταλήξω στο OnePlus) να το πάρω από Κωτσόβολο όταν βγάλει κάποια προσφορά (γιατί και για το 11 είχε βγάλει) που θα έχω και σέρβις από τη Smartec, ώστε να μην μπλέκω και με Πολωνία (αχρείαστο βέβαια να είναι). Πραγματικά πολύ καλό το 5Τ και ήταν το δεύτερό μου OnePlus μετά το 3Τ. Βέβαια από εκεί και πέρα ακολούθησαν και άλλα τρία OnePlus. Εσύ είσαι σε δίλημμα ανάμεσα στο Oneplus 12 και το s23 Ultra ή το s24 Ultra;
  21. Εντάξει, και εγώ παλιότερα χρησιμοποιούσα μόνο στον υπολογιστή αλλά επειδή πολλές φορές είμαι σε κίνηση δεν μπορώ μόνο με τον υπολογιστή οπότε βλέπουμε. Υπάρχει κάποια αλλαγή ή μόνο αναβάθμιση ασφαλείας είναι;
  22. Εντάξει όλα αυτά, ισχύουν σε όλες τις συσκευές και αν δεν έχεις το μυαλό σου και δεν είσαι υποψιασμένος πολύ εύκολα μπορείς να την πατήσεις. Από εκεί και πέρα όμως αυτά ισχύουν και σε ένα κινητό που παίρνει ενημερώσεις. Το ερώτημά μου είναι αν αυτή είναι η τελευταία ενημέρωση του 8προ και κατά πόσο κινδυνεύεις περισσότερο όταν δεν παίρνεις ενημερώσεις ασφαλείας
  23. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Βασικά θα ήθελα αν γίνεται να μου πεις πως τα πάνε στο ζουμ. Θα έλεγα από 10-30 επί, γιατί πιο κάτω το Samsung έχει 5Χ φακό και το OnePlus 6X in sensor (πάντως και αυτά θα είχαν ενδιαφέρον, δηλαδή 5Χ στο Samsung και 6Χ στο OnePlus. Δεν ξέρω, είμαι σε πραγματικό δίλημμα μεταξύ (s23/s24) ultra και OnePlus 12. Οι τελευταίες μου 5 συσκευές ήταν OnePlus ενώ Samsung έχω να πάρω κινητό από το Galaxy Nexus!
  24. Και σε εμένα ήρθε αλλά δεν την πέρασα ακόμα. Σε λίγο μαζί με τον καφέ. Αυτή είναι η τελευταία ενημέρωση που παίρνουμε; Σε περίπτωση που δεν πάρουμε άλλες ενημερώσεις και όπως συμβαίνει σε εμένα που χρησιμοποιώ e-banking από διάφορες τράπεζες αν δεν έχουμε ενημερώσεις ασφαλείας κινδυνεύουμε περισσότερο;
  25. Πάντως θα με ενδιέφερε πολύ οι σύγκριση των δύο τηλεφώνων αν τελικά προβείς στην αγορά. Πάντως μπορείς να βρεις πολύ υλικό σύγκρισης των δύο τηλεφώνων στο Reddit, ,που το τελευταίο διάστημα το διαβάζω πολύ συχνά
×
×
  • Create New...