Jump to content

zagoreos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    182
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zagoreos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

zagoreos's Achievements

  1. Τελικά, το μόνο που χρειάστηκε ήταν να δημιουργήσω ένα νέο λογαριασμό Huawei και όλα έστρωσαν. Το κινητό λειτουργεί πλέον κανονικά, όλα σπέσιαλ!
  2. Στο Skroutz βρίσκω ipad με 365 ευρώ. Σαφώς το οικονομικό είναι σημαντικός παράγοντας και όλα είναι σχετικά. Για άλλον τα 365 είναι πολλά, για άλλον λίγα. Το προηγούμενο ipad το αγόρασα περίπου στα ίδια λεφτά , το κράτησα 4 χρόνια και το πούλησα γύρω στα 140 ευρώ.
  3. Κοίτα, φλασαρίσματα και ROM από τον κάθε Ρώσο του xda , τη στιγμή που στο κινητό έχω wallet , password manager κλπ. , δεν το σκέφτομαι καν. Οι φωτογραφίες του 10 ήταν ίδιες με του 8. Το 10 είχε καλύτερο βίντεο , ειδικά τη νύχτα, αλλά μη φανταστείς τίποτα μεγάλες διάφορες.
  4. Τόσο εγώ , όσο και η σύζυγος έχουμε κινητά Android από την αρχή σχεδόν. Σε ταμπλετ είχαμε κάτι κινέζικα pippo, κάτι Samsung… Το 2011 πήραμε το πρώτο iPad. Τέλος! Έκτοτε , μόνο iPad για τάμπλετ. Ποιότητα κατασκευής πολύ καλύτερη από ολα τα Android. Ούτε κολλήματα, ούτε ασυμβατότητες, ούτε τίποτα. Η υποστήριξη στο software διαρκεί για διπλάσιο χρόνο σε σχέση με τα android. Ας μη μιλήσω για διάρκεια μπαταρίας, Netflix καργα από Αθήνα μέχρι Τορόντο και δεν έπεσε κάτω από το 30.
  5. Κι εγώ το 8 pro έχω και δεν το αλλάζω ακόμη. Έπαιξα με το 10 pro συγγενούς για τρεις μέρες. Άργησαν να του το παραδώσουν έφυγε για επαγγελματικό ταξίδι έξω και του το έστρωσα 😇 , Δεν κατάλαβα διαφορά με το 8 pro. Πάντως , όταν έρθει η ώρα, θα πάρω είτε Oneplus είτε iPhone άμα το βρω σε καλή τιμή. Σε καλό δρόμο είσαι.
  6. Εγώ πήρα τις προάλλες το Α34 για τον μικρό μου γιο (12 ετών). Ο μικρός κάνει τούμπες από τη χαρά του. Ανέλπιστα γρήγορο , ωραία οθόνη, πολύ καλή μπαταρία . Το μόνο που βρήκα αρνητικό είναι ότι με φορτιστές όχι Samsung φορτίζει αργά. Ακόμη και με φορτιστές των 100 watt , γιαβάς γιαβάς. Το οικονομικό είναι πάντα σχετικό, εγώ όμως βρίσκω λογική την τιμή του.
  7. Για να δούμε αν θα καταφέρω να το αναστήσω... Εδώ και κάποιους μήνες το κινητό που είχα δώσει στον μικρό μου γιο έχασε επαφή με το Google Play γενικώς. Ούτε update, ούτε προσθήκη εφαρμογών, ούτε cloud backup ούτε τίποτα. Του έκανα factory reset, wipe cache ξανά και ξανά χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα δε με αφήνει καν να μπω στο Google Play, ούτε να φτιάξω νέο λογαριασμό ας πούμε. Το μήνυμα είναι Clouldn't sign in, There was a problem communicating with Google Servers. Κατά τα άλλα με Chrome μπαίνει κανονικά στο ιντερνέτ μέσω Wifi η GSM, το speedtest από το web site μετράει 195 Mb upload, ζώνη ώρα & ημερομηνία παίρνει κανονικά, τι να φταίει; Απλά να το συνεφέρω για να το έχω ως backup phone όταν τα παιδιά η η σύζυγος μου φέρουν το επόμενο κινητό με σπασμένη οθόνη για το μάστορα.
  8. Πέφτει 10% φόρος . Όποτε από τα 12 θα μείνουν 10.8. Πρέπει να βάλουμε 15 ευρώ την πρώτη φορά και μετά κάθε μήνα 12 μέχρι να φαγωθούνε τα ψιλά!
  9. Τα ακουστικά τα στέλνουνε χώρια; Εμένα δεν έχουν έρθει ακόμη..... Επίσης , όταν έρθει η ημέρα να ανανεώσω, ποιο πακέτο επιλέγω; Δεν υπάρχει η επιλογή του συγκεκριμένου πακέτου της προσφοράς.....
  10. Ξέρει κανείς πως βάζουμε και δεύτερο αριθμό τηλεφώνου στο Whatsapp; Σε κάποια τηλέφωνα γίνεται , στο 8 Pro;
  11. Την πέρασα, τα ίδια..... Καμία βελτίωση...
  12. Είναι καλύτερη;
  13. Τις προάλλες κατέβασα την IN2023_11_C.21 με oxygen updater και έχω θέματα με την τηλεφωνία της Vodafone. Αφενός μεν το call setup είναι κάποιες φορές 20-30 δευτερόλεπτα, αφετέρου σταμάτησε να υποστηρίζει 5G στην κάρτα της Vodafone. Cosmote όλα καλά, speedtest 460/65.
  14. Τελικά έστειλα μήνυμα ΑΠΕ30 στο 1256 και έγινε η δουλειά. Ευχαριστώ πάντως!
  15. Διαβάζω ότι η Cosmote έχει πρόγραμμα απεριόριστα data για 30 ημέρες στα 9.90 ευρώ μέχρι τέλος Αυγούστου . Γιατι όμως δε μου το βγάζει διαθέσιμο στο cosmote app; Εχω συμβόλαιο εταιρικό και δε χρωστάω τίποτα … Ενεργοποιειται διαφορετικά;
×
×
  • Create New...