Jump to content

Arxontas71

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.388
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Arxontas71

  1. Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ.
  2. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Κυρίως με ενδιαφέρει να μην κάνει ζημιά στην μπαταρία του. Αν έχει κάποιο κόφτη το σαμμυ και δέχεται συγκεκριμένα watt φόρτισης δεν γνωρίζω, το πήρα σήμερα για δεύτερη φορά το fold σφραγισμένο και θέλω να δουλέψει όσο το δυνατόν καλύτερα σαν πρώτος χρήστης του.
  3. Καλησπέρα παιδιά, ερώτηση περί φόρτισης. Έχω φορτιστή από το xiaomi 12 pro των 120 watt, το fold μας σηκώνει το συγκεκριμένο φορτιστή ή θα κάνω ζημιά στην μπαταρία του; Δεν θέλω για καθημερινή χρήση, για κάποιες φορές που θα χρειάζομαι γρήγορη φόρτιση λόγω χρόνου.
  4. Καλησπέρα, έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία γενικά το τελευταίο διάστημα φεύγει πιο γρήγορα, με εντατική χρήση ημέρα δεν βγαίνει σίγουρα.
  5. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται το κόσμημα της samsung z fold 4 Gray Green. Κατάσταση βιτρίνας, αγορά από Πλαίσιο με γνήσια θήκη με s Pen. ΤΙΜΉ 940 ευρώ. Θεσσαλονίκη για συνάντηση και έλεγχο ή αποστέλλετε κατόπιν κατάθεσης. Ανταλλαγή δεν με ενδιαφέρουν.

    940 €

    - GR

  6. Αναβάθμιση σε android 13 σήμερα.
  7. Arxontas71

    LG VELVET

    Μόλις ήρθε και η 12 για το velvet. Έκδοση 5G, υπάρχει κάποιος που έχει το κινητό και του ήρθε η ενημέρωση λογισμικού;
  8. Arxontas71

    LG VELVET

    Ενημέρωση ασφαλείας Μαρτίου σήμερα για το κουκλί velvet και εν αναμονή android 12.
  9. Arxontas71

    LG VELVET

    https://www.androidauthority.com/lg-velvet-2-pro-lg-rollable-1226334/ Δεν θα τα δούμε ποτε τις δύο αυτές υλοποίησεις της LG.....
  10. Arxontas71

    LG VELVET

    Ναι έχει μία σπιρτάδα το κινητό, και θα έλεγα με διαφορά καθώς το έχω και τέσσερις μήνες.
  11. Arxontas71

    LG VELVET

    Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Ήρθε η έκδοση Android 11 στο velvet.
  12. Arxontas71

    LG V50 ThinQ

    Μπορείς να κοιτάξεις και το velvet, βρίσκεται κοντά στα 400 εύρω, με επίσημη εγγύηση και με ανακοίνωση της LG ότι θα λάβει την 11.
  13. Arxontas71

    LG VELVET

    Καλησπέρα, μόνο φορτιστή έχει στην συσκευασία, φωτογραφία αν και δεν έχω ασχοληθεί στα κινητά μου έχουν ένα τονισμό και φωτεινότητα, σίγουρα θέλει ψάξιμο. Είναι ελαφρύ στο κράτημα και δεν κούρασε καθόλου, παιδιά μετά από Note 10 plus και s20 plus η συσκευή καθησε τέλεια, το έχω απολαυση σε σχέση με τα προηγούμενα.
  14. Arxontas71

    LG VELVET

    Με το που το έβγαλα απο το κουτί δικαιώθηκα για την επιλογή μου. Ποιότητα κατασκευής, σχεδιασμός και οθόνη οι πρώτες θετικές εντυπώσεις, η μπαταρία αν και νωρίς δείχνει ότι έχει γίνει σωστή δουλειά. Είναι μακρόστενο αλλά όχι σε επίπεδο sony που ειδα σε κατάστημα και δεν μου αρέσει καθόλου. Τιμολογιακά στα 428 που είναι τώρα με κλειστά μάτια. Είχα και άλλες συσκευές lg εδώ όμως είναι ξεχωριστό, κρίμα να λείπει η lg από τις προθήκες των καταστημάτων.
  15. Arxontas71

    LG VELVET

    Καλησπέρα, κάτοχος του κοσμήματος σε λευκο, απλα μια υπέροχη υλοποίηση απο την lg.
  16. Το έχω δύο ημέρες και είναι το μόνο αρνητικό που εντόπισα. Θα δω τις οδηγίες, σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση γιατί δεν γνώριζα το θέμα.
  17. Παιδιά τι γίνεται με το δακτυλικο..... Μαύρα χάλια, μου θύμισε έντονα το Νοκια 9.
  18. Ταξιδιώτη θα σου πρότεινα τα freebuds 3, τα έκρινα αυστηρά στην αρχή αλλά μετά τις αναβαθμίσεις είναι υποδειγματικα.
  19. Καλησπέρα, κάτοχος σήμερα των Huawei freebuds 3. Θα συμφωνήσω απόλυτα έχοντας και εμπειρία από τα Airpods. Δυνατή υλοποίηση από την Huawei.
  20. Καλησπέρα, μεταξύ των Galaxy Buds και HUAWEI FreeBuds 3 ποια θεωρείται κατ' εκτίμηση καλύτερα; Η μουσική πρωτίστως και ποιότητα κλήσεων.:happy:
×
×
  • Create New...