Jump to content

miselakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    489
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About miselakos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

miselakos's Achievements

  1. Αυτό λέω και γω,ότι δεν είναι παρωχημένο για να μην έχει κανέναν πλέον..Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια φίλε μου..
  2. Τελείως παρατημένο το topic του P40 pro.. Ουτε ένας moderator ρε παιδιά??Δεν είναι και παρωχημένο το τηλέφωνο για να μην έχει κανέναν εδώ..
  3. Καλησπέρα και χρόνια πολλά..Ήθελα να ρωτήσω έχω κατεβάσει το payzy της κοσμοτε και έχω κάνει εγκατάσταση.Πρεπει να το εντάξω σε κάποιο πορτοφόλι όπως είναι το Gpay? Και αν ναι σε ποιο θα μπορούσα έτσι ώστε να κάνω πληρωμές μέσω NFC?
  4. Έχετε δίκιο το κατέβασα σας ευχαριστώ..Για always on ειδοποιείσεις πιο χρησιμοποιείτε?
  5. Παιδιά το κινητό δε χρειάζεται Google services πάει σφαίρα τα πάντα.Χρησιμοποιω ότι εφαρμογή είχα και στο p20 pro εκτός από μια το SHAZAM.μονο για αυτό δεν έχω βρει λύση αλλά σιγά το πρόβλημα που θα με αναγκάσει να βάλω gservices.Τωρα για τον φίλο που έχει στρωμένα τα πάντα πάνω στην google είναι θέμα.
  6. Αρχικά να σου πω ότι το 4 χρονών θηρίο δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα συσκευές φετινές.Τωρα όσον αφορά το μεγαλύτερο αδερφάκι του (P40 pro) οι πιο μεγάλες διαφορές είναι στην κάμερα η οποία είναι από άλλο κόσμο,ζουμ, ποιότητα φωτογραφίας αλλά το κυριότερο τα κάνει όλα σφαίρα.Δεν μπορώ να το πιστέψω το ποσό σφαίρα κάνει όλες τις διεργασίες (browser, εναλλαγή προγραμμάτων κτλπ).Μέχρι στιγμής αυτό που με έχει ξενερώσει είναι ο ήχος.Δεν έχει καμιά σχέση με τις ηχειαρες του 20 pro.Ειναι μονοφωνικό και είναι λες και τσιρίζει.Δυνατος σαν ήχος αλλά πολύ κορεσμένος και αλλοιωμένος. Ο βαθμός με άριστα το 10 είναι 9 με τόνο και αυτό λόγο του ήχου.Γενικα κανένα θέμα με εφαρμογές γιατί εγώ τις έχω όλες όσες χρειάζομαι και απλά τις εγκαθιστω.Καποιος ο οποίος δεν έχει στοιχειωδει γνώση ίσως δυσκολευτεί να βρει εφαρμογές αλλά και πάλι δε το νομίζω το appgallery τα έχει σχεδόν όλα.Τα τελευταία χρόνια η Huawei βγάζει κινητά που αντέχουν το λιγότερο τετραετία.Ελπιζω να βοήθησα φίλε μου.Δε θα το μετανιώσεις να ξέρεις.Απο p30 pro νομίζω δεν αξίζει τόσο η μετάβαση.
  7. Τελικά το τσίμπησα σε πάρα πολύ καλή τιμή με 1,5 χρόνο εγγύηση.
  8. Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή για να λειτουργεί κάτι αντίστοιχο με το led notification όσον αφορά διάφορες ειδοποιήσεις?
  9. Καλησπέρα παιδιά και απο εμένα, Κάτοχος P20 PRO και σκέφτομαι να κάνω τη μετάβαση στο P40 pro.Αξίζει?Εκτός της κάμερας έχει κάτι άλλο τρανταχτό που υστερεί το 4 χρονών θηρίο?Να πω οτι δεν παίζω παιχνίδια ουτε ασχολούμαι με social.Τυπική χρήση και φωτογραφίες. Επίσης σχεδόν σε όλες τις αγγελίες που βλέπω η οθόνη στους περισσότερους έχει γρατζουνιές.Είναι πιο ευαίσθητη σε πεσίματα αποτι το 20 pro?Και ποια καλή και ποιοτική θήκη και γυαλί έχετε να προτείνεται. Πάντα σε όλα μου τα τηλέφωνα εδώ και χρόνια έπαιρνα Spigen Tempered glass+Spigen διάφανη θήκη,τα οποία βλέπω οτι δεν κυκλοφορούν για το P40 pro? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  10. Παιδιά καλησπέρα,μόλις παρέλαβα το τηλέφωνο που το είχα στη Μιχαλακοπούλου.Με είχαν πάρει τηλέφωνο να με ρωτήσουν αν συμφωνώ να μου κάνουν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και είπα ναι.Χρειαζεται τώρα να κάνω ξανά εγώ το ίδιο η να κάνω hard reset? Αν κάνω hard reset θα έχει πάλι την τελευταία rom που είναι περασμένη?
  11. Άρα δε κάνει για τη δική μου συσκευή.Δηλαδη 40w μονόδρομος ο Huawei
  12. Κατάλαβα,το ρώτησα απλά επειδή το συγκεκριμένο της xiaomi λέει ότι προσφέρει 45w μέση της θύρας type c
  13. Ήθελα να ρωτήσω αν το εν λόγο powerbank(Xiaomi Mi Powerbank 3 Pro 20000mAh) μπορεί να φορτίζει εξίσου γρήγορα όσο ο γνήσιος φορτιστής του τηλεφώνου. Έχει τον Huawei 40w 12000mAh ενας φίλος που φορτίζει όπως και ο φορτιστής αλλά θα ήθελα παραπάνω φορτίο.Τα 45 w για φόρτιση σε HUAWEI P20 PRO πρέπει να είναι με.καλωδιο type-c to type-c??
  14. Παιδιά ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για το σχετικά off topic θέμα..Ήθελα να ρωτήσω αν το εν λόγο powerbank(Xiaomi Mi Powerbank 3 Pro 20000mAh) μπορεί να φορτίζει εξίσου γρήγορα όσο ο γνήσιος φορτιστής του τηλεφώνου. Έχει τον Huawei 40w 12000mAh ενας φίλος που φορτίζει όπως και ο φορτιστής αλλά θα ήθελα παραπάνω φορτίο.
  15. Συγνώμη για το off topic.Ειμαι κάτοχος δύο καρτοσυμβολαιων στη wind.Εχει λήξει το συμβόλαιο μου και μπορώ να φύγω ανά πάσα ώρα.Μπορω να κάνω φορητότητα στην cosmote και να τα κάνω καρτοκινητα?
×
×
  • Create New...