Jump to content

alex61

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.702
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alex61

  1. Φίλε και εγώ είπα να πάω σε s24u αλλά τελικά (με αυτά που ακούω - βλέπω) θα το αφήσω για το s25u. (τουλάχιστον να "έβαζε" μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη μπαταρία, μεγαλύτερη φόρτιση), για το ΑΙ μόνο δεεεεννν λέει για μένα να δώσω 1000ρικο
  2. "Έσκασε" ενημέρωση για TDD 4G (ότι και αν σημαίνει αυτό) !!!!!
  3. Huawei δούλευε όπως λες πριν ban, samsung όόόχχχιιι
  4. Τιιιιι γίνεται ρε παίδες, συνήθως 15 του μηνός την είχαμε την αναβάθμιση. Τώρα???? Ήρθε σε κανέναν?
  5. Παίδες εμένα με το device info μου λέει capacity 4855mAh είναι καλή ακόμη ήήή... (το έχω σχεδόν 2 χρόνια), τιιιιι άλλο "κοιτάμε" για να δούμε αν θέλει αλλαγή????
  6. Προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο????? Να την "βάλουμε" 0 ή 4 ή 8????
  7. Ήρθε σε κάποιον αναβάθμιση Φεβρουαρίου??? (cosmote έχω)
  8. Όταν λες "καλό επίπεδο" γιααα σε παρακαλώ ορισέ το καιαιαιαι πως το μαθαίνουμε αυτό???? Ευχαριστώ.
  9. Πώώώςςς κατάλαβες ότι θέλει αλλαγή μπαταρίας? Επειδή το φορτίζω μέχρι το 85% είπα μήπως κρατήσει 1 χρόνο ακόμα για το s25u μετά
  10. Πάντως εμένα δεεεεννν μου φαίνεται λογικό (με το ζόρι να βάλω θήκη?)
  11. Κάποιος μια φωτογραφία να δούμε και εμείς (από πάνω, από πλάγια)
  12. Η διαφορά μπαταρίας μάλλον από ότι λες μπορεί να οφείλεται στον snapdragon? Διότι με το να φορτίζω μέχρι 85% για να την προσέχω αν φορτίσω ακόμη μια φορά παραπάνω δεν νομίζω ότι πειράζει. Αν όμως είχε 65w ή και παραπάνω γρήγορη φόρτιση ή αλλαγή θα ήταν περισσότερο ελκυστική. Μόνο για την αυτονομία που λες παραπάνω εγώ τουλάχιστον (γνώμη μου βέβαια) δεν νομίζω ότι θέλω να δώσω 1000€ παραπάνω.
  13. Απλώς λέω ότι η samsung ΔΕΝ με έπεισε με το s24u ότι υπάρχει "τρομερή" διαφορά (δεν είμαι δα και κανένας φωτογράφος ή κινηματογραφιστης) μεταξύ s22u και s24u για να σκάσω έστω και το 1000ρικο. Παίδες, Αμερική έχουν τρομερές προσφορές για μαθητές, καθηγητές κ. α. Μαααλλλλοοοονννν θα περιμένω το s25u. Περίμενα κάτι καλύτερο κατι ίσως πιο εντυπωσιακό, λίγο μεγαλυτερη οθόνη, μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτισης, κάτι ρε μαμωτο που να μου κάνει κλικ
  14. Δεεεεννν ξερω αν συζητήθηκε πιο πάνω αλλά μεταξύ μας δεν βρίσκω και πολύ λογική την αγορά s24u αντί του δικού μας s22u. Για το ΑΙ λέγεται ότι μάλλον δεν θα πάρουμε όλα τα features του - αν πάρουμε κάποια αλλά και γι αυτά λέγεται ότι μετά το 25 θα τα πληρώνεις για να τα έχεις (νομιζω το λέει η ίδια η samsung), τώρα το κυκλωσε και ψάξε είναι της Google λέει οπότε θα έρθει με αναβάθμιση και σε εμάς (πιστεύω). Is it worth it λοιπόν??? (370€ ο pandas +100€ bonus απο samsung, άρα δίνουμε 1000€ για almost αναβάθμιση επεξεργαστή. Λέει?????.
  15. Που, πως, πότε???? Στην samsung ξέρω αν αλλάξεις csc αλλά στην google????
  16. Παίδες τιιιιι λέτε? Θα "συμφέρει" η αλλαγή σε s24u ή το ΑΙ θα το "πάρουμε" και εμείς με τις αναβαθμίσεις άρα να περιμένουμε για το s25u???? (προσωπικά προς αυτή την σκέψη κλείνω - please πειστε με για το αντίθετο)
  17. Τρεξτην ξανά, εμένα μου τα έβγαλε στη 2η φορά - ελα ξέρεις ότι αναβαθμιζομαστε σαν Ελλάδα (είμαι από Τρίκαλα, ο υπουργός είναι δικός μας χαχαχαχα)
  18. Δες λίγο σε παρακαλώ, όταν αποσυνδέεται από το κινητό (μέσω bluetooth, δλδ όταν κλείνεις το bluetooth) δονείται το ρολόι για να σου το υπενθυμίσει?
  19. Παίδες ένα smartwatch με αρκετή αυτονομία αλλά και που όταν αποσυνδέεται από το κινητό να δονείται (για να ειδοποιεί ότι το ξέχασες το κινητό - μιας και έχετε εμπειρία) υπάρχει ?
  20. Γιααα ανέβασε screenshot για να δούμε και εμείς? Πότε φαίνεται?
  21. Restart έχω δοκιμάσει. Βάζω το τηλ σε flight mode και ενω του κανω κλήση λέει ότι το έχω κλειστό. Έκανα ενεργοποίηση πάλι μέσω 1333 και στο wifi calling (η cosmote μου λέει ότι είναι ενεργοποιημένο) αλλά και στο 5G (δεν νομίζω να χρειάζεται) . Την Sim δεν έβγαλα για να την "καθαρίσω" μόνον ακόμη. "Δίπλα" στο router είμαι.
  22. Παιδιά μου "χάθηκε" το wifi calling (δεν λειτουργεί ενώ είναι ενεργοποιημένο). Συμβαίνει και σε άλλον?
×
×
  • Create New...