Jump to content

rackal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.880
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About rackal

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 29

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

rackal's Achievements

  1. Στα τεστ αν έχει πρόβλημα ο proximity δεν το βγάζει. Είχα και γώ το ίδιο πρόβλημα, βέβαια μετά αποδέχθηκε πως είχε ξεκολλήσει η οθόνη στο σημείο, τσέκαρε και αυτό.
  2. rackal

    iOS 16

    Θα μας τρελάνει η apple μου φαίνεται, τα χει κάνει λίγο μαντάρα με τις αυτοματοποιήσεις, συγκεκριμένα Οι ακόλουθες αυτοματοποιήσεις δεν μπορούν να εκτελούνται αυτόματα: Άφιξη Αποχώρηση Προτού φύγω Email Μήνυμα Wi-Fi Bluetooth Τότε για πιο λόγο λέγονται αυτόματα;;; Μπας και έχει βρει κανείς κανένα fix πάνω σε αυτό; Είχα αυτοματοποίηση όταν συνδέομαι στο BT του αυτοκινήτου να τρέχει ένα shortcut και να μου ανοίγει ένα συγκεκριμένο ραδιόφωνο που δεν υπάρχει στο apple music, τώρα κάθε φορά μου πετάει γνωστοποίηση αν θέλω να το κάνω εκτέλεση, καλή μου apple αν ήθελα να το κάνω με το χέρι δεν θα έφτιαχνα αυτοματοποίηση...
  3. Καλό είναι να κάνετε ένα factory reset , η συσκευή γίνεται αρκετά αργή οποτε θέλει μια ανάσα. Βεβαια δεν πρέπει να χούμε παράπονο. Πάμε στα 5 χρόνια και της δίνουν ακόμα support , Α ρε άτιμο ban μας έριξες στα χέρια της apple.
  4. rackal

    iOS Shortcuts

    Κάπως αργά αλλά ίσως βοηθήσει άλλους φίλους. ΤΟ συγκεκριμένο όπως και πολλές παραλλαγές τις κάνεις ή με αυτοματισμό WiFi δλδ όταν συνδεθεί στο WiFi του γραφείου ή όταν αναγνωρίσει την τοποθεσία να τρέξει το τάδε shortcut οπότε για αρχή φτιάχνεις τη συντόμευση που θες με If (αν) και else (διαφορετικά) και πας στις αυτοματοποίηση επιλέγεις WiFi ή αντίστοιχα Location και είσαι έτοιμος. Αυτό που μου λείπει απ τα shortcuts είναι να κάνω κάτι κάποια συγκεκριμένη ώρα χωρίς να υπάρχει η επανάληψη, ίσως η apple θα έπρεπε να μεριμνήσει να βάλει και 4η επιλογή το "μια φορά" αυτή τη στιγμή έχει "Καθημερινά","Εβδομαδιαία", "Μηνιαία"
  5. Καλησπέρα, σαν κάτοχος iphone ξανά, τα συναισθήματα είναι ακόμα ανάμικτα. Στο θέμα πληκτρολόγιο περίμενα πως το iOS 15 θα είχε έστω και μια αλλαγή για τη διευκόλυνση μας. Προερχόμενος απο microsoft swiftkey στο Huawei θεωρώ πως το iphone είναι αρκετά φτωχό, ακόμα και να θες να βάλεις κόμμα πρέπει να πατήσεις το 123 ή να το πας με σύρσιμο που και αυτό παίρνει χρόνο, καλά δε το οτι δεν έχει νούμερα στην ίδια καρτέλα είναι τραγικό. Φυσικά για το κόμμα σκέφτηκα πως θα με εξυπηρετούσε η αντικατάσταση κειμένου όπου έχω καθορίσει κάθε φορά που πατάω το ' να μετατρέπεται σε , (ίσως είναι χρήσιμο και σε κάποιον άλλο). Η ερώτηση μου λοιπόν, υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις πιο "πλούσιο" το μαμά πληκτρολόγιο ; Ακόμα και το microsoft swiftkey που κατέβασα στο iphone πέρα απ τα νούμερα που έχει προσθέσει στη πάνω μεριά ακολουθεί τα χνάρια του iphone και είναι αρκετά φτωχό, πχ (βλέπε παρακάτω φωτο) στα android το πληκτρολόγιο SwiftKey είναι έτσι και πραγματικά είναι υπερβολικά λειτουργικό και φυσικά γρήγορο στο typing.
  6. Στα 799€ απ το επίσημο store στη Γαλλία!
  7. Αμα δε λιώσει δε το αλλάζω. Όταν θα βρεθεί άλλη συσκευή αδιάβροχη, με σοβαρές κάμερες, NFC, γρήγορη φόρτιση, δεν θερμαίνεται δεν έχει μέγεθος ταμπλετ και δε χρειάζεται να δώσω νεφρό, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ XIAOMI, τότε το συζητάμε!
  8. Δε φταίει η huawei γι αυτό, σε όλες τις εταιρίες έτσι το δείχνει το playstore. Αν μπεις όμως σε κάθε εφαρμογή έχει κανονικά τις λεπτομέρειες.
  9. Μπες στο google store, κάνε αναζήτηση για Speaker cleaner, και κατέβασε όποια εφαρμογή σου αρέσει. η εφαρμογή μέσα απο κάποιες συχνότητες θα ωθήσει το νερό να βγεί έξω.
  10. Τα πράγματα είναι απλά, έχω στη κατοχή μου το συγκεκριμένο μοντερ-ρουτερ της TP-LINK το Archer VR2800 το οποίο πλέον χρησιμοποιώ μόνο σαν ρουτερ μιας που η γραμμή μου είναι VoiP Το πρόβλημα είναι το εξής, έχω πάνω του 2 σκληρούς τους οποίους όσο το είχα συνδεδεμένο με καλώδιο τηλεφώνου έπαιρνε ip και μπορούσα να έχω share αρχεία σε ftp (via internet) αλλά και http (via internet) Τώρα που η συσκευή δουλεύει σαν ρούτερ δεν μου δίνει την δυνατότητα για share συγκεκριμένα την Ip την έχει σαν https://0.0.0.0:8443. Κάπου γίνεται μπέρδεμα προφανώς αλλά που; Τα φώτα σας
  11. Με κωδικούς τι παίζει; Μπορούν να αποθηκευτούν στη συσκευή και με face id να γίνεται αυτόματη συμπλήρωση; Δλδ, στο huawei αν συνδεθώ στο Facebook, θα μου πετάξει ενα pop up να αποθηκεύσω τον κωδικό, την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να βάλω κωδικό στο Facebook μου πετάει επιλογή τον αποθηκευμένο κωδικό και μέσω fingerprint τιν περνάει αυτόματα. Στα apple παίζει ; Ρωτάω γτ δεν θυμάμαι ούτε τα γενέθλια μου και αυτός ο τρόπος με βόλεψε υπερβολικά.
  12. Σε περίπτωση που θέλω να περάσω εκ νέου τις επαφές μου στο contact της Apple, υπάρχει επιλογή για γενέθλια ή θα πρέπει να ζω ακόμα και στα apple με Google services?
  13. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Το σκέφτομαι να φύγω απο android και να έρθω σε ios. Μερικές ερωτήσεις. Το iPhone 13 pro max έχει fingerprint; Και αν οχι οι εφαρμογές των ελληνικών τραπεζών δουλεύουν με face ID; είμαι κάτοχος android και με έχει βολέψει υπερβολικά να κάνω login στις τράπεζες με touch id. Κάτι άλλο. σαν κάτοχος huawei έχω αποθηκευμένο ενα μεγάλο όγκο κωδικών και με τη χρήση του fingerprint γίνεται αυτόματη συμπλήρωση, το iPhone έχει επιλογή να αποθηκεύεις κωδικούς και με τη χρήση βιομετρικων να γίνεται αυτόματη εισαγωγή; Ισχύει πως αν πάρεις τον 30ρι αντάπτορα θα φορτίζει με 27w; Στις android επαφές αν καταχωρήσεις γενέθλια σε επαφή, σου πετάει και την ανάλογη ειδοποίηση, στο μήλο παίζουν αυτά; Το xiaomi Home παίζει; Αυτά για αρχή 😛
  14. Πραγματικά ακούγεται αστείο και καθόλου επαγγελματικό. Τεσπα. Συγχαρητήρια στον Νικητή.
×
×
  • Create New...