Jump to content

sifnos1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    168
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sifnos1

  1. Καλημέρα παιδιά και εγώ με 12 και χθες μου ήρθε η c44 και σήμερα βλέπω τεράστια διαφορά στην μπαταρία.. Πολύ καλύτερα από το πρωί με αρκετή χρήση έχω χάσει μόνο 10 %άλλες φορές θα ήμουν τουλάχιστον 70%αντι για 90%που είμαι τώρα.. Έγραφε στις αλλαγές της ενημέρωσης μεταξύ πολλών και για καλύτερη απόδοση μπαταρίας.. Για να δούμε..
  2. Εγώ πάλι είμαι με την global 12 c 40 και δεν έχω δει από την στιγμή που την πέρασα ούτε ένα bug και ούτε το παραμικρό κολλυμα.. Το τηλέφωνο πάει σφαίρα...
  3. Καλορίζικο! Κοίτα.. Το ότι καταφέραμε και πήρανε το oneplus 9 pro έστω και το 8/128 στα 550 ευρώ καινούργιο συγνώμη αλλά το λες και κλοπή.. Σε τέτοια τιμή δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις καλύτερη συσκευή καινούργια.. Είναι κοντά στην μισή τιμή από την επίσημη τιμή που το βρίσκεις στο επίσημο σαιτ..
  4. Φίλε σε ευχαριστώ πολύ! Το τηλέφωνο πραγματικά άλλαξε εκπληκτικα! Δεν ξερω αν είναι λόγω του 12 ή που έφυγα από Indian rom και πήγα σε γκλομπαλ.. Πραγματικά τρομερή αλλαγή! Έχω συνεχώς παντου 5g volte wifi δουλεύει κανονικά! Και ακόμα συνεχίσω και ψάχνω και στήνω να το φέρω στα μέτρα μου!
  5. Σε υπέρ ευχαριστώ!
  6. Παρέλαβα και εγώ σήμερα όλα κομπλέ! Είμαι βέβαια ακόμα με την ρομ Ινδίας.. Για πες πως πέρασες την ρομ? Την έκανες νταουνλοαντ στον εσωτερικό χώρο και μετά την επέλεξες για ινσταλ? Μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις τον σύνδεσμο να την κατεβάσω και εγώ να είμαι ότι είναι η σωστή διότι έχω ξεχάσει το σπορ από τότε που είχα χιαομι, τόσα χρόνια με huawei δεν ασχολήθηκα ξανά με ρομ.. Έχω μπλέξει λίγο τα μπούτια μου στην επιλογή της ρομ διότι είναι το cn version το τηλέφωνο με ινδική ρομ και δεν ξέρω τι να επιλέξω..
  7. Στο σαιτ της acs όταν βάζεις το νέο τρακιγκ τι σου βγάζει? Γιατί εμένα δείχνει ότι έφυγε Παρασκευή από Θεσσαλονίκη και μετά αγνοείται η τύχη του...
  8. Όταν τελειώσεις πες και εμένα τι έκανες για να ξέρω τι να κάνω όταν παραλάβω! 🙂
  9. Είναι η επίσημη global stable version! Εάν δεν θες stable και θες beta απλά επιλέγεις μέσα από την εφαρμογή τις beta rom αντί για stable
  10. Φίλος μου είπε να πας και Αςκατεβασει το oxygene updater απο στορ και μετα να παει και να κατεβασει μεσα απο αυτο το app το incremental os stable eu.ευκολο και πολυ απλο.Αυτο που ειπα ειναι η επισημη global stable εκδοση.
  11. Αντε επιτέλους! Σε ζηλεύω! Να το χαρείς! Ελπίζω και εγώ Δευτέρα να παραλάβω! Το ανοίγουν επειδή είναι κινεζική version που έχει color OS οπότε πρέπει να περάσουν την global version rom για αυτό δεν είδες τις ταινίες! Τώρα για τι πρέπει να περάσεις περιμένω να δω τι θα που αυτοί που γνωρίζουν περισσότερα!
  12. Και εμένα το πακέτο είναι Θεσσαλονίκη αλλά επερνα τηλέφωνο στα κεντρικά της dpd αλλά δεν απάντησε κανείς όσες φορές και εάν προσπαθήσα!
  13. Λογικά μόλις φτάσει Ελλάδα(Θεσσαλονίκη) θα παίρνει νεο tracking number της acs οπότε μέχρι να πάρεις τηλέφωνα να το βρεις λογικά θα σου έχει έρθει το πακέτο.. Στο μεταξύ αύριο είναι παλι αργία οπότε υπομονή..
  14. Καλησπέρα σε πιο σημείο είστε παιδιά? Παραλάβατε? Με ποια εταιρία κουριερ θα έρθει όταν μπει Ελλάδα? Εμένα είναι Βουδαπέστη σήμερα οπότε θέλω να δω πότε περίπου και πως να περιμένω το δέμα..
  15. Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους, θέλω να ρωτήσω πόσοι από εσάς χρησιμοποιούν την ασύρματη φόρτιση για να φορτίσετε το κινητό σας? Εννοώ αξίζει τον κόπο να αγοράσω ασύρματο φορτιστή ή μόνο εγώ το βλέπω σαν κάτι που δεν έχει ουσία και είναι μόνο για εφέ?
  16. Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά σε όλους μας, έκανα και εγώ την παραγγελία σήμερα από το αλί εξπρές και το κατάστημα αυτό από Γαλλία με την κινεζική έκδοση.. Παρακαλώ πολύ τα παιδιά που περιμένουν και αυτά να μας ενημερώσετε για το αν πήγαν όλα καλά, ευχαριστώ πολύ!
  17. sifnos1

    OnePlus 9

    Καλημέρα και εγώ ακριβώς την ίδια αγορά με σένα πριν λίγες ημέρες.. Θεωρώ όμως ότι για τα λεφτά που δώσαμε (530ευρω) για το 9αρι 12/256 είναι ληστεία κανονική.. Οπότε αξίζει να περιμένουμε.. Υπομονή θέλει. Σκέψου τι άλλο μπορείς να αγοράσεις με 530 αυτή την στιγμή.. Δεν υπάρχουν τέτοιες επιλογές σαν αυτά τα χρήματα.. Οπότε υπομονή (εγώ πλήρωσα με PayPal παρο όλα αυτά περιμένω)
  18. sifnos1

    OnePlus 9

    Εδώ και οι εικόνες με τις διάφορες όπως εμφανίζονται στο bangood
  19. sifnos1

    OnePlus 9

    Καλημέρα παιδιά, επειδή έψαξα σε ξένα φόρουμ και ρώτησα και το Banggood για να ξέρω τι θα πάρω μου είπαν τα έξεις.. Το Banggood αυτή την στιγμή πουλάει το 9άρι με global rom που είναι η έκδοση για Ινδία όπως και το 9r (άλλο τηλέφωνο αυτό) το 9αρι λοιπόν με global rom είναι αυτή την στιγμή στα 490 ευρώ οι διαφορές με την global version (την κλασική που πουλάει το σαιτ της oneplus είναι ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση για αυτό και είναι πιο λεπτό 8.1χιλιοστα - 8.8χιλιοστα για αυτό και όσοι έχετε πάρει κάποιες ορίτζιναλ θήκες μπορεί να δείτε κάποια μικρή διαφορά να μην τρομάζει σωστά καθώς και ότι έχει λιγότερες μπάντες για το 5g.. Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα δουλεύει 100%το 5g με cosmote, Vodafone και ανάλογα με το που είστε στην wind τι κεραία έχει στην περιοχή μπορεί πχ Αθήνα κέντρο να πιάνεις 5g αλλά αν πας Καλαμάτα να μην πιάνεις γιατί η κεραία στην Καλαμάτα της wind έχει άλλα μπάντα αυτή που δεν έχει το οneplus 9 bangood global rom.. Σταδιακά μπορεί και η cosmote - Vodafone μελλοντικά να αλλάξει μπάντα στις νέες κεραιες και να μην έχει 5g σε αυτές τις περιοχές το τηλέφωνο αυτό.. Επαναλαμβάνω μιλάω μόνο για το 9αρι αγορασμένο από bangood me global rom.. Εδώ και λίγο καιρό το Banggood έχει ανεβάσει και το κανονικό 9αρι global version.. (ΌΧΙ GLOBAL ROM ΑΛΛΆ GLOBAL VESION)εκεί είναι η διαφορά.. Αυτό το τηλέφωνο το κλασικό δηλαδή που πουλάει και η oneplus στο σαιτ της είναι με ασύρματη φορτιση και με όλες τις μπάντες για Ευρώπη Ελλάδα Αμερική κλπ για το 5g.. Η τιμή του πάντα με κουπόνι είναι 60 ευρώ παραπάνω από το τηλέφωνο με global rom δηλαδή στα 550 ευρώ.. Οπότε όσοι θέλετε να πάρετε αυτή την κανονική έκδοση αξίζουν τα 60 ευρώ παραπάνω επιλέξτε oneplus 9 global version και τα έχετε όλα..
  20. sifnos1

    OnePlus 9

    Πάντως στο komovil και για την έκδοση της Ινδίας που πουλάει το Banggood μόνο για wind στην Ελλάδα δείχνει ότι δεν δουλεύει η 1απο της 2 μπάντες του 5g
  21. sifnos1

    OnePlus 9

    Σε ευχαριστώ πολύ! Απλά επειδή ενδιαφέρομαι για το 9αρι περισσότερα απ όλα για αυτό έγραψα εδώ που είναι το νήμα του μήπως μου απαντήσει κάποιος που έχει το 9!
  22. sifnos1

    OnePlus 9

    Καλησπέρα παιδιά, έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα ποστ, έχω p20 pro εδώ και 3.5 χρόνια και περιμένω μπας και μου κάνει κανένα κόλλημα να βρω αφορμή να πάρω άλλο αλλά δεν.. Οπότε επειδή το βαρέθηκα πάω σε άλλο.. Είμαι ανάμεσα σε xiaomi m11t Pro και κάποιο oneplus.. Τι θα λέγατε μεταξύ oneplus 9 India bangood) 490 ευρώ.. Oneplus 8 pro(550)oneplus 8t(499)καi nord 2 (439 euros) δεν παίζω παιχνίδια καθόλου, ΔΕΝ θελω κόλληματα καθόλου, καλή οθόνη γρήγορo browsering. Σίγουρα volte wifi (cosmote).. Θεωρείται το με το απλό 9 θα έχω θέμα με το 5g+volte κλπ λόγω India? Γενικά θεωρώ σε αυτή την τιμή το 9αρι καλύτερο απ όλα.. Είναι? Το nord 2 με τα 90hz έχει πραγματικά διαφορά με τα 120hz του 9? Σας ευχαριστώ πολύ περιμένω τα σχόλια σας ειδικά από παιδιά που έχουν το 9αρι από bangood..
  23. Παιδιά καλημέρα μια ερώτηση το cosmote 1 δεν δίνει πλέον το 1 γιγα για 7 ημέρες? Στην εφαρμογή μου το βγάζει αλλά λέει προσπαθείτε αργότερα.. Έκανα cashe στην εφαρμογή αλλά πάλι τα ίδια.. Εχει αλλάξει κάτι σχετικά με τα 1000 λεπτά +το 1 γιγα?
  24. sifnos1

    Realme GT 5G

    Έρχεται! Το ανακοίνωσε η realme στο ινστα της!
  25. Ναι ούτε εγώ άλλαξα ρουτερ έμεινα με το entry 2 σαν μόντεμ που είχα και χρησιμοποιω της χιαομι το 4a σαν ρουτερ.. Αλλά και με του ΟΤΕ το entry κομπλέ είσαι..
×
×
  • Create New...