Jump to content

sifnos1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    168
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sifnos1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

sifnos1's Achievements

  1. Καλημέρα παιδιά και εγώ με 12 και χθες μου ήρθε η c44 και σήμερα βλέπω τεράστια διαφορά στην μπαταρία.. Πολύ καλύτερα από το πρωί με αρκετή χρήση έχω χάσει μόνο 10 %άλλες φορές θα ήμουν τουλάχιστον 70%αντι για 90%που είμαι τώρα.. Έγραφε στις αλλαγές της ενημέρωσης μεταξύ πολλών και για καλύτερη απόδοση μπαταρίας.. Για να δούμε..
  2. Εγώ πάλι είμαι με την global 12 c 40 και δεν έχω δει από την στιγμή που την πέρασα ούτε ένα bug και ούτε το παραμικρό κολλυμα.. Το τηλέφωνο πάει σφαίρα...
  3. Καλορίζικο! Κοίτα.. Το ότι καταφέραμε και πήρανε το oneplus 9 pro έστω και το 8/128 στα 550 ευρώ καινούργιο συγνώμη αλλά το λες και κλοπή.. Σε τέτοια τιμή δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις καλύτερη συσκευή καινούργια.. Είναι κοντά στην μισή τιμή από την επίσημη τιμή που το βρίσκεις στο επίσημο σαιτ..
  4. Φίλε σε ευχαριστώ πολύ! Το τηλέφωνο πραγματικά άλλαξε εκπληκτικα! Δεν ξερω αν είναι λόγω του 12 ή που έφυγα από Indian rom και πήγα σε γκλομπαλ.. Πραγματικά τρομερή αλλαγή! Έχω συνεχώς παντου 5g volte wifi δουλεύει κανονικά! Και ακόμα συνεχίσω και ψάχνω και στήνω να το φέρω στα μέτρα μου!
  5. Σε υπέρ ευχαριστώ!
  6. Παρέλαβα και εγώ σήμερα όλα κομπλέ! Είμαι βέβαια ακόμα με την ρομ Ινδίας.. Για πες πως πέρασες την ρομ? Την έκανες νταουνλοαντ στον εσωτερικό χώρο και μετά την επέλεξες για ινσταλ? Μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις τον σύνδεσμο να την κατεβάσω και εγώ να είμαι ότι είναι η σωστή διότι έχω ξεχάσει το σπορ από τότε που είχα χιαομι, τόσα χρόνια με huawei δεν ασχολήθηκα ξανά με ρομ.. Έχω μπλέξει λίγο τα μπούτια μου στην επιλογή της ρομ διότι είναι το cn version το τηλέφωνο με ινδική ρομ και δεν ξέρω τι να επιλέξω..
  7. Στο σαιτ της acs όταν βάζεις το νέο τρακιγκ τι σου βγάζει? Γιατί εμένα δείχνει ότι έφυγε Παρασκευή από Θεσσαλονίκη και μετά αγνοείται η τύχη του...
  8. Όταν τελειώσεις πες και εμένα τι έκανες για να ξέρω τι να κάνω όταν παραλάβω! 🙂
  9. Είναι η επίσημη global stable version! Εάν δεν θες stable και θες beta απλά επιλέγεις μέσα από την εφαρμογή τις beta rom αντί για stable
  10. Φίλος μου είπε να πας και Αςκατεβασει το oxygene updater απο στορ και μετα να παει και να κατεβασει μεσα απο αυτο το app το incremental os stable eu.ευκολο και πολυ απλο.Αυτο που ειπα ειναι η επισημη global stable εκδοση.
  11. Αντε επιτέλους! Σε ζηλεύω! Να το χαρείς! Ελπίζω και εγώ Δευτέρα να παραλάβω! Το ανοίγουν επειδή είναι κινεζική version που έχει color OS οπότε πρέπει να περάσουν την global version rom για αυτό δεν είδες τις ταινίες! Τώρα για τι πρέπει να περάσεις περιμένω να δω τι θα που αυτοί που γνωρίζουν περισσότερα!
  12. Και εμένα το πακέτο είναι Θεσσαλονίκη αλλά επερνα τηλέφωνο στα κεντρικά της dpd αλλά δεν απάντησε κανείς όσες φορές και εάν προσπαθήσα!
  13. Λογικά μόλις φτάσει Ελλάδα(Θεσσαλονίκη) θα παίρνει νεο tracking number της acs οπότε μέχρι να πάρεις τηλέφωνα να το βρεις λογικά θα σου έχει έρθει το πακέτο.. Στο μεταξύ αύριο είναι παλι αργία οπότε υπομονή..
  14. Καλησπέρα σε πιο σημείο είστε παιδιά? Παραλάβατε? Με ποια εταιρία κουριερ θα έρθει όταν μπει Ελλάδα? Εμένα είναι Βουδαπέστη σήμερα οπότε θέλω να δω πότε περίπου και πως να περιμένω το δέμα..
  15. Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους, θέλω να ρωτήσω πόσοι από εσάς χρησιμοποιούν την ασύρματη φόρτιση για να φορτίσετε το κινητό σας? Εννοώ αξίζει τον κόπο να αγοράσω ασύρματο φορτιστή ή μόνο εγώ το βλέπω σαν κάτι που δεν έχει ουσία και είναι μόνο για εφέ?
×
×
  • Create New...