Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. scream

    scream

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      1.407


  2. georgeavl3

    georgeavl3

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      2.349


  3. mixtri

    mixtri

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      13.982


  4. bbbb

    bbbb

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      19.230


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 06/10/2022 Σε όλες τις περιοχές

  1. Ναι για f2g. Είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Το έχω μόνο για modem και το routing το κάνω με ένα huawei ax3 για να έχω και wifi 6. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. Αν θες κάτι καλύτερο σε ταχύτητες πας στο mr600.
    2 points
  2. Η "ταυτότητα" του κάθε σταθμού Poco X3 Pro via Tapatalk
    1 point
  3. εχω δοκιμασει το πενακι του s8 σε s21 ultra και επαιζε .
    1 point
  4. Τέλεια νέα Αντώνη! Μπράβο στην ΚΟΣΜΟΤΕ που αναβαθμίζει στην περιοχή. Όπως καταλαβαίνετε θα ξυπνάτε και θα έχετε νέο σταθμό στην περιοχή από εδώ και πέρα... Κρίμα που φεύγω και θα χάσω το μεγάλο upgrade. Εις το επανιδείν.
    1 point
  5. Θα συμφωνήσω πως η αγορά αποθηκευτικού χώρου είναι μονόδρομος. Σκέψου όμως και την περίπτωση να προτίμησης το google drive σε σχέση με το icloud. Το οικοσύστημα της apple είναι πιο κλειστό κι αν χρειαστεί να στείλεις αρχεία σε χρήστες windows ή android υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί που δεν υπάρχουν στην αντίστροφη περίπτωση.
    1 point
  6. Κάνε screenshot το προηγουμενο σου ποστ. Εάν σου πουν για penalty, μην το αφήσεις να υπάρχει, θα τους πρηξεις με το screenshot. Να μην κλείνεις πόρτες.
    1 point
  7. Καλύτερα η revolut, φορτίζει με κάρτα και με Google pay ενώ η N26 μόνο με έμβασμα Η revolut έχει και τις καλύτερες ισοτιμίες αν ταξιδεύεις εκτός ευρωζώνης Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
    1 point
  8. Ναι δεν είπε κανείς ότι δεν μπήκε Απλά Πρώτον δεν είναι απεριόριστα αφου ειναι κάπου 1 terabyte και αυτό μετρημένο με λογική "hard Drive" αντί για πραγματικό απεριόριστο και δεύτερον για να μπορέσεις να το καταναλώσεις πρέπει να φροντίσεις ώστε τα υπόλοιπα υπόλοιπα σου να λήγουν πιο μετά πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι θα χρειαστεί να βάλεις κάρτα νωρίτερα ώστε να πάνε πιο πέρα τα υπόλοιπα σου και να μείνει πίσω το απεριόριστο για κατανάλωση
    1 point
  9. Η καλύτερη λύση είναι το iCloud και αν δεν σου φτάνει ο χώρος, πληρώνεις συνδρομή για μεγαλύτερο. Είναι τόσο εξυπηρετικό και εύκολο στη χρήση που δεν σε απασχολεί η ύπαρξη του γιατί απλά δουλεύει όπως πρέπει. Μπορεί κάποιους να τους ξενίζει η ιδέα της μηνιαίας συνδρομής, αλλά έχουμε μεταβεί πλέον εδώ και αρκετό καιρό στην εποχή του Cloud computing και οτιδήποτε άλλο είναι πισογύρισμα.
    1 point
  10. @thabull πολύ καλύτερα. Στο ζουμ φαίνεται ο θόρυβος ο χρωματικός , αλλα αν δεν ψυρισεις μίζερα!!!! Είναι κουφέτο. Δεν πάμε και για διαγωνισμό. Θα πω μάλλον. Εξαιρετικά. Μπράβο σου .
    1 point
  11. ούτε εγώ το βλέπω, μάλλον έγινε κάποιο update εκτός αν εξαφανίστηκε επειδή όλες οι εφαρμογές περάστηκαν στο watch
    1 point
  12. Μολις με πέταξε παλι σε 2G χωρις λογο σε σταθερο σημειο με πολυ καλό σήμα ξανα και ξανα. Τι να τα κανεις τα 1.2 GBps οταν σε πετάει σε 2G ?
    1 point
  13. Αν σβήσεις τις φωτογραφίες σου από το κινητό φεύγουν και από το iCloud Photos. Η Apple πρότεινε να τις κρατάς στο PC (και είχες ένα μήνα αν θυμάμαι καλά) με το photostream το 2010 και το iCloud μόλις είχε βγει χωρίς κανένα πακέτο 200γβ ή 2 τερα όπως σήμερα.Το photo stream δεν υπάρχει και δεν είναι ο στόχος να έχεις τις φωτό στο PC μόνο εδώ και πολλά χρόνια. Αν θέλεις όλες οι φωτογραφίες σου να είναι διαθέσιμες στο κινητό ή να είναι στο iCloud και να έχεις συμπιεσμένα version στο κινητό, υπάρχει επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις των φωτογραφιών.
    1 point
  14. Μαλιστα.. Άρα υπάρχει το όριο και στο καρτοκινητό αλλά επειδή υπάρχει δυναμική ip μπορείς να το αποφύγεις. Καλό αν το αφήσουν έτσι και δεν κάνουν κανα άλλο κόλπο για μπλοκαρισμα
    1 point
  15. Αναβάθμιση θέλει πρώτον με την τοποθέτηση νέων σταθμών εντός Αργοστολίου και ειδικά Micro διότι γύρω απο την πλατεία είναι πυκνοκατοικημένα και όλα μέχρι δυο ορόφους συν σοφίτα λόγω των πολεοδομικών κανονισμών. Δεν είναι ψηλα τα κτήρια απλά είναι κολλητά μεταξύ τους και το ανάγλυφο του νησιού που οι 6-7 κεραίες δεν επαρκούν. Σε εσωτερικούς χώρους η Wind έχει χοντρό πρόβλημα. Πάντως στο αεροδρόμιο και στα γύρω χωριά πολύ Edge θα δεις και μακρινό 4G σε κάποια σημεία. Στη περιοχή των Βαλσματων έχει κάλυψη μεν αλλά επειδή έχει συνεγκατασταση το αποτέλεσμα είναι να έχουν κακές ταχύτητες Vodafone και Wind. Ειδικά η 2η έχει τύχει εντός Αργοστολίου να παίζει καλύτερα το 3G παρά το 4G. Υ.Γ. Για τη σταθερή είναι μια χαρά, θα έβαζα χωρίς 2η σκέψη. Και κάτι ακόμα, 1 σταθμός συνεγκατασταση στην Ιθάκη απλά είναι για γέλια. Η Vodafone και Wind έχουν ακόμα 3G…απλά της Vodafone είναι για κλήσεις και της Wind 100% λειτουργικο. Επισης με πετάει σε κλήση σε 3G χωρίς λόγο ενώ έχω επαρκές σήμα, VoLTE στη συσκευη. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην έχω δεδομένα στη κλήση αλλά γυρνάει αμέσως σε 4G.
    1 point
  16. Ναι έχει βάλει. Αλλα πιάνει μόνο πολύ κοντά στο σταθμό. Είναι πολύ spotty η κάλυψη.
    1 point
  17. Αν συγχρονίζονται οι φωτογραφίες σου στο iCloud, αποθηκεύονται μόνο εκεί και όχι στη συσκευή σου. Αυτά που βλέπεις στις φωτογραφίες της συσκευή σου, είναι αποθηκευμένα στον iCloud χώρο και όχι στον εσωτερικό χώρο της συσκευή σου.
    1 point
  18. Εδώ έβαλαν στη Βέροια και στα Γιαννιτσά σε τέτοιες κεραίες ραδιόφωνο. Επίσης και στην Αλεξανδρούπολη. Την τύχη μου που δεν επέλεξα 5G κινητό να το δω εγώ ο ίδιος. Poco X3 Pro via Tapatalk
    1 point
  19. Δεν έκανε μέτρηση. Απλά στη εφαρμογή με κάποια από τις τελευταίες αναβαθμίσεις προστέθηκε το πεδίο "αρτηριακή πίεση" όπου μπορούμε χειροκίνητα να καταχωρίζουμε τις μετρήσεις μας και να λαμβάνει υπόψιν και αυτές μαζί με τις υπόλοιπες δραστηριότητες μας που καταγράφει το ρολόι.
    1 point
  20. Όταν έχεις αποφασίσει ότι θα χρησιμοποιείς σαν καθρέφτη το iCloud (γιατί όπως πολύ σωστά κατάλαβες , το iCloud Photos δεν είναι backup αλλά ένας mirror δίσκος στον όποιον έχουν πρόσβαση όλες οι Apple συσκευές σου), τότε όταν γεμίσει ο χώρος του κινητού σου, δεν σβήνεις φωτογραφίες αλλά αγοράζεις περισσότερο χώρο στο iCloud. from my iPhone XR
    1 point
  21. Λοιπόν για άλλον έναν μήνα ξεπέρασα τα 500 gb χρήση. Αυτή την φορά διαπίστωσα ότι μόλις έφτασα στα 500 gb, ξαφνικά περιορίστηκε η ταχύτητα στα 5 mbps.Όμως μετά από restart του ρουτερ και αλλαγή της ip επανήλθε η ταχύτητα στο κανονικό.
    1 point
  22. Είναι γνωστό ποτέ θα αρχίσει να μπαίνει n78 και σε περισσότερα σημεία στην επαρχία; Το λέω γιατί σε κάποιες πόλεις έχει μείνει πίσω στην ταχυτητα η wind. Στα Γιάννενα μαξαρει στα 270 όταν κόκκινη μαξαρει στα 500 και COSMOTE στα +-1000. Ναι μεν έχει την καλύτερη ποιότητα σήματος σε εσωτερικούς χωρους και μεγάλες ταχύτητες άνω των 70 σε όλη την πόλη ακόμα και εκτός κέντρου, αλλά οφείλουν να αναβαθμίσουν περαιτέρω για αρχή στα κέντρα και ύστερα σε προάστια όλων των μικρότερων πόλεων πανελληνίως. Μήπως θα αλλάξουν εξοπλισμό και διστάζουν στις αναβαθμίσεις προς το παρόν ; Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  23. Σε ευχαριστώ Γιώργο για τα καλά σου λόγια... Ίσως ήθελε να δώσω περισσότερο denoise ή ότι είναι αυτό που αφαιρεί το θόρυβο στο lightroom, αλλά προς το παρόν ακολούθησα tutorial. Θα το μάθω όμως, που θα μου πάει. (μπορεί βέβαια αυτό να είναι και το max που μπορεί το κινητό. (ISO 3200 και shutter στα 30 secs. Δε θυμάμαι αν έχω κρατημένη και στα 15 secs για να δω διαφορά.....)
    0 points
  24. Παρατηρώ οτι οι νέοι Ericsson 5G παίζουν ανετα ψηλα και με υπερβολικό Doppler Effect. Ποια ειναι αυτα τα τέρατα και παιζουν τοσο ψηλά και με τέτοιες αεροπλανικές ταχύτητες?
    0 points
  25. Εν ωρα πτήσης. Κάπου γύρω απο την ΒΕΡΟΙΑ στα 40.000 πόδια . Που βρίσκονται αυτες οι κεραίες της Voda?
    0 points
  26. Μπες σ' αυτό το "τσατ" (πατ) υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεις την "συνομιλία" σας και κράτα το σκριν (τοστ) να το έχεις. Αν και δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα, λες απλά "τάδε του μήνα απόγευμα μου απαντήσατε αυτό, μη παίζετε με την ψυχική μου υγεία θα σας στείλω και το λογαριασμό του ψυχιάτρου" και εκεί τελειώνουν όλα.
    0 points
  27. Σε ποιό τηλέφωνο πήρες γιατί στο 21 0350 7760 μάλλον είναι της γκεστάπο. [emoji1787][emoji1787] Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  28. Γι αυτό είπα καλύτερα που καταργήθηκε να ησυχάσουμε Να υπάρχει μόνο ένα και να μην συζητάμε κάθε μέρα αυτό Και θα συνεχίσω να έχω την ίδια άποψη Όπως πχ θα είχα την ίδια άποψη εάν είχε καταργηθεί η ένδειξη υγείας μπαταρίας να μην λέμε κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια Οχι το φόρτισα πολύ, όχι είχε ήλιο, όχι είχα έναν belkin, οχι δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο
    0 points
  29. Καλά έκανες, είναι εξαιρετική τιμή για το δίκτυο της Cosmote.
    0 points
  30. Πήρα το θάρρος να τους καλέσω στις προσφορές και να'ναι καλά τα παιδιά, επιβεβαίωσαν ότι μου είχαν δώσει την προσφορά στα 28€ πριν λίγο καιρό και μου την έδωσαν πάλι! 24μηνη δέσμευση αντί για 18μηνη αλλά τι να κάνεις, σιγά! Περιμένω από βδομάδα να γίνει η αλλαγή.
    0 points
  31. Three Thousand Years of Longing (2022) https://www.imdb.com/title/tt9198364/ Ταινία φαντασίας/δραματική. Μια μοναχική ακαδημαϊκή μυθιστοριογράφος ταξιδεύει συχνά ανά τον κόσμο για να γνωρίσει πολιτισμούς, ιστορίες αλλά και να εμπνευστεί για τις δικές της ιστορίες. Σε ένα ταξίδι της λοιπόν παίρνει ως σουβενίρ ένα περίτεχνο διακοσμητικό δοχείο από ένα παλαιοπωλείο στην Κωνσταντινούπολη. Προς έκπληξή της όταν το καθαρίζει στο δωμάτιο που έμενε, απελευθερώνεται ένα τζίνι. Τον αντιμετωπίζει αρχικά με αρκετή δυσπιστία αλλά σταδιακά γνωρίζει ο ένας τον άλλον και ο τζίνι εξιστορεί όλες τις ιστορίες του μέχρι που το τελικό κομμάτι της ταινίας είναι πλέον η δική τους ιστορία. Ένα πραγματικά εξαιρετικό ντουέτο αρκετά πετυχημένο για τους ρόλους της ταινίας και ένας πραγματικά μοναδικός Idris Elba σε ρόλο τζίνι. Εξαιρετικές ερμηνείες πραγματικά. Πανέμορφη σκηνοθεσία και μια εκπληκτική και ιδιαίτερα συγκινητική μουσική ειδικά στο τελευταίο κομμάτι της ταινίας. Μια ταινία που προσπαθεί να δώσει μέσα από λίγη φαντασία κάποια μηνύματα ή ίσως απλά να το φιλοσοφήσει λίγο, πώς δυο μοναχικοί άνθρωποι μπορούν να ενώσουν τις μοναξιές τους, πώς μπορεί η αγάπη να αντέχει στον χρόνο, πώς πρέπει πραγματικά να προσέχουμε για το τι ευχόμαστε και πώς η τύχη μπορεί να παίξει περίεργα παιχνίδια στη ζωή. Αφενός έχουμε ένα μαγικό ταξίδι στις ιστορίες του τζίνι, αφετέρου υπάρχει μια θλίψη, μια μελαγχολία και όλο αυτό το φιλοσοφικό μέρος της ταινίας. Έχει γίνει αρκετά καλή δουλειά στο σενάριο, έχει και ελαφρώς χιουμοριστικά στοιχεία σε ένα δυο σημεία, αν και εστιάζει περισσότερο στο δραματικό στοιχείο, και ο Elba πραγματικά ανεβάζει την ταινία σε άλλο επίπεδο. Στα θετικά επίσης το ότι έγιναν κάποιες αναφορές σε ιστορικά πρόσωπα ή πολιτισμούς, όπως και η προσπάθεια να μιλήσουν έστω και σπαστά τα αρχαία ελληνικά. Το τελευταίο κομμάτι της ταινίας ήταν δυστυχώς περισσότερο πεζό και περίμενα κάτι παραπάνω, αλλά εστίασε πιο πολύ στο δράμα εκεί με τη συνοδεία μιας πραγματικά μαγευτικής και συγκινητικής μελωδίας. Αν είχε το κάτι παραπάνω στο τελευταίο κομμάτι θα ξεπερνούσε το 8 σίγουρα και θα ήταν ένα αριστούργημα, αλλά παρόλα αυτά παραμένει μια πάρα πολύ καλή πρόταση συνολικά κρατώντας περισσότερο τα καλύτερα στοιχεία της. 7-7.5/10 από μένα.
    0 points
  32. Θα διαφωνήσω γιατί είμαι της λογικής… όσο περισσότερες επιλογές, τόσο το καλύτερο.
    0 points
  33. Καλά δεν το βλέπω έτσι. Η wind με εξυπηρέτησε 7 χρονάκια, καλά ήταν, καιρός να πάμε παραπέρα. Οικονομικά, όπως είπα, δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά. Αλλά με έτρωγε λιγάκι να βάλω οπτική ίνα, γουστάρω και γενικά και τις αλλαγές, το βλέπω σαν μια ανανέωση. Σκέφτομαι έτσι θα γίνει στο μέλλον, γιατί να μην το κάνω τώρα που είναι και όλα δωρεάν, αύριο ποιος ξέρει τι γίνεται. Πέρα από αυτό, επειδή είναι κάτι καινούριο, νομίζω πως θα έχω το κεφάλι μου κάπως πιο ήσυχο αν γίνει από τον ΟΤΕ που έχει περάσει το δίκτυο. Σε 2 χρόνια βλέπουμε.
    0 points
  34. Προσωπικά δεν το θεωρώ υπερβολή αν δίνεις έμφαση στην προστασία της συσκευής και από τη στιγμή που δεν επηρεάζεται αρνητικά το φωτογραφικό αποτέλεσμα.
    0 points
  35. Και εγώ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βολεύομαι με τα countdowns για 3 αριθμούς Q που διαχειρίζομαι. Θα το ήθελα να έχουν μια σταθερή αλληλουχία και να είναι προβλέψιμα, αλλά από ότι φαίνεται αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Οπότε το έχω συνηθίσει. Όταν είμαι σπίτι ή κάπου αλλού που έχω full wifi, χρησιμοποιώ και λίγο MobileVoip, που είναι σχεδόν τζάμπα για τα δεδομένα της εποχής. Επίσης μπορεί να δοκιμάσω την καινούργια πλατφόρμα του dosms, που δίνει 500 sms για 20 ευρώ και δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Τελειώνουν όταν τα καταναλώσεις. Με λίγα λόγια καλύπτουμε τις ανάγκες μας, με 6-7 ευρώ το μήνα άνετα. Και το κυριότερο είναι η χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Αυτό ελπίζω ότι δεν θα το πειράξουν.
    0 points
  36. Vodafonaaaaraaaa θα μας τρελάνεις. Εβαλαν 5G n78 ( PCI 447) σε χωριό με ομορφη ... παραλία και στο Ηρακλειο παιζουν μονο 2 κεραίες ακομα. Εισαι στη μεση του πουθενα και εχεις κεραια n78 στα 300 μέτρα με 1.2 GBps χωρις λόγο. Υπάρχει λογος που μπηκε εκεί στο χωρίο? ( Fylakes beach . Agia Pelagia Village 5G 🙂
    0 points
  37. Ο φίλος μου έκανε μια βόλτα τον έβαλα να ανοίξει και το cellmapper να μας δείξει τον σταθμό. Η μεγάλη ταχύτητα είναι μπροστά από το ξενοδοχείο Ξενία. Γενικά όπου πιάνει η n78 είναι πρώτη με διαφορά εκτός κέντρου που υπάρχουν κάτι 4g 1800αρες. Υποτίθεται ότι δεν έχει τελειώσει η αναβάθμιση.
    0 points
  38. Ενημερωτικά για τους χρήστες του πληκτρολογιου SwiftKey, η εφαρμογή αφαιρέθηκε από το App Store από τις 5 Οκτωβρίου!! Επιλογη της Microsoft. Οσοι εχουν την εφαρμογή και την διαγράψουν δε θα μπορουν να την ξαναεγκαταστησουν Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  39. Είχα καιρό να παίξω με το samsung a32 5g που έχω για να δω αλλαγές κάλυψης στη περιοχή μου. Προς έκπληξη μου η vf προσθέσε n78 σε κεραία που δεν περίμενα Enb 157 Λόφος Σαρακηνός, Βόλος. Speed test μέσα από το σπίτι με θέα το παράθυρο που βλέπει σαρακηνό. Not bad. Αν και περίμενα από τη cosmote να κάνει πρώτη τη κίνηση κ να αναβαθμισει το enb4376 που έχει επίσης στο Σαρακηνο.
    0 points
  40. Ρε συ βάλε κάνα σπόιλερ για όσους δεν την έχουν δει....
    0 points
  41. ο τηλεφακος ειναι ενα πολυ χρησιμο χαρακτηριστικό δεν εχεις αδικο και οντως υπαρχει διπλο ois. Γενικά το S21 FE ειναι σχεδον αριστο σε πολλά εκτος απο τη μπαταρία του ομως που ειναι μεγαλη πληγη. Το Α52s για την τιμη του ειναι .ο,τι καλυτερο και δυσκολα η Sammy να μας δωσει αλλο τετοιο vfm (ηδη ξεκινησε την πτωση με το Α53 )
    0 points
  42. Πάντως στην συσκευή ταιριάζει καλύτερα για ίντερνετ browsing ο kiwi browser σε σχέση με τον μαμά της Samsung, ιδιαίτερα σε κάποια site φαίνεται η διαφορά. Στο myphone όχι τόσο όμως σε insomnia, techmaniacs & techblog εμφανώς καλύτερος ο Kiwi...chrome ούτε για αστείο. Πολύ καλή δουλίτσα γρήγορος ομαλός και με τικαρισμενη την επιλογή απόκρυψη ανεπιθύμητων όλα ρολόι, μια χαρά o Kiwi
    0 points
  43. Bullet Train[2022] https://www.imdb.com/title/tt12593682 Νομιζω ανετα η πιο διασκεδαστικη ταινια δρασης για το 2022. Εντονες επιρροες απο Guy Ritchie σκηνοθετικα, γρηγοροι εξυπνοι και καυστικοι διαλογοι ιδιαιτεροι χαρακτηρες που σιγουρα ξεχωριζουν ο καθενας με τον τροπο του και ενας μοναδικος Brad Pitt σε κωμικο ρολο που νομιζω φαινεται οτι γουσταρει το ρολο του και απολαμβανει την ταινια οσο και εμεις. Ο David Leitch που τον γνωρισαμε απο John Wick Deadpool 2 αλλα και το Hobbs & Shaw εχει λαμπρη καριερα μπροστα του σκηνοθετικα μιας και βγαζει ενα απαραμιλλο στυλ σε καθε σκηνη του που μαζι με το απολυτα ταιριαστο soundtrack προσφερει υπεροχες σεκανς και απογειωνει ολη την ταινια. Χαιρομαι που δεν λειπει το gore ειδικα στις σκηνες που χρειαζεται δεν κανει καμια οικονομια στο κοκκινο αιματακι. Μου αρεσε παρα πολυ και η φωτογραφια ποιοτικα το 4Κ υποδειγματικο. Γενικως ολο το καστ δενει απολυτα στους ρολους του δεν νιωθεις κανεναν να ειναι out of place και οπως ειπα χαρακτηρες που θα μεινουν. Δεν με χαλασε καθολου και το σεναριο με μπολικα twist που στο τελος ξεδιαλυνονται τα παντα. Μην ξεχασετε τη σκηνη μετα το τελος της ταινιας. Πιαστε 5 κιλα ποπ κορν και 2 λιτρα κοκα κολα δυναμωστε ηχο και απολαυστε μια απο τις καλυτερες ταινιες δρασης με ποιοτικο χιουμορ για το 2022. 7.9/10
    0 points
  44. Wind W 10GB στα 22 ευρώ το μήνα, μείον την απαλλαγή από τα τέλη κινητής τηλεφωνίας για νέους 20 ευρώ 😉 Έκανα την αλλαγή σε Wind από Cosmote, και εκτός από το δίκτυο που φυσικά καμία εταιρεία δεν πιάνει την Cosmote έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος, ειδικά με την εξυπηρέτηση πελατών.
    0 points
  45. kalispera pedia epeza palia l2 kai exo stamatisei edo kai 1,5 xrono.to thema einai tora oti oso na nai to l2 einai liosimo alla eixa arketous filous kai perasa tha elega katapliktika oles tis ores pexnidiou.Vasika skeftomai na ksanagiriso sto athlima alla exo xasei ton mpousoula kai den ksero ti ginetai pia opote tha parei ligo kairo...
    0 points
  46. eixa paixei official. Den mou arese filarako mou... To prwto pragma pou akousa: <<George i just bought a sword ... it is has a b next to its name and it makes me slow!!! I drop it..>> <<Ok man>> Oloi oi noobades dinoun xrhma kai agorazoun pragmata, xwris na xeroun ti kanoun... Exei katanthsi ahdia, kai prepei na to paradexteis ki esy. Official axizei mono sto wow, se ola ta alla free kai pali free.
    0 points
  47. Γεια σε ολους.Εχω ενα προβλημα με τα γραφικα.Οταν βγαινω εξω απο τις πολεις συμβαινει μονο.Να μην βλεπω τιποτα αλλο εκτος απο μερικα δεντρα.Τα υπολοιπα,ενα ασπρο ...πεπλο! Εχω την 6600 με 256 MB μνημη και τους τελευταιους drivers της Nvidia. Ακομα και οταν επιλεγω την πιο χαμηλη αναλυση,καποια στιγμη με πεταει εκτος.Φταιει η μνημη της καρτας? Και κατι ακομα.Ξερετε που μπορω να τσεκαρω τιμες για πραγματα που εχω στο παιχνιδι; Δηλαδη ποια περιπου ειναι μια καλη τιμη για να πουλησω οτιδηποτε; Ευχαριστω!
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...