Jump to content

nikos523

Members
 • Δημοσιεύσεις

  10.037
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

nikos523's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

17

Φήμη

 1. Δεν υπάρχει περίπτωση! Το sailfish 1 είναι πολύ διαφορετικό από το 2 και μετά και είναι πολύ όμορφο. Λειτουργικά η έκδοση 3 είναι obsolete οπότε δεν έχει καμία ουσία να αναβαθμισω για να πεις ότι θα το δουλέψω. Υπάρχει το 10 III για αυτή τη δουλειά :)
 2. Το καταλαβαίνω, απλά ο άνθρωπος μάλλον το περιμένει με ανυπομονησία!
 3. Το ότι το έχει διαθέσιμο στη μέρα κυκλοφορίας όπως όλα αυτά τα μαγαζιά, δεν σημαίνει ότι θα το βρεις κιόλας αν πάει το Σάββατο εκεί.
 4. Jolla phone με «the first one» other half, στην έκδοση Sailfish 1 :)
 5. Για την ιστορία, μιας και δεν ήταν αυτονόητο για όλους. https://9to5google.com/2023/09/12/hmd-global-nokia-android-phones/
 6. nikos523

  iPhone 12

  Αυτά τα προβλήματα με τα PC παιδιά δεν θα αλλάξουν, είναι εκεί για να σε σπρώξουν σε Mac και υπηρεσίες της Apple Διαβάζω το κάθε θέμα ας πούμε και δεν μπορώ να το δω πουθενά στη χρήση μου. Κατέβασα ή έχω αρχεία στο Mac? Είναι ήδη στο iCloud+ και κατά συνέπεια σε iPhone / iPad. Θέλω να στείλω κάτι offline? Share - airdrop. Θέλω να βάλω τα mp3 που έχω από παλιά στο κινητό; Apple Music στο Mac χωρίς να πιάσω καν το κινητό - import και όλα είναι στη βιβλιοθήκη μου, με φτιαγμένα album art κλπ. Δεν τα αναφέρω για να πικάρω κανέναν, απλά για να δείξω ότι υπάρχει και η ακριβώς αντίθετη πλευρά αν είσαι στο οικοσύστημα.
 7. Καλησπέρα Δημήτρη. Η συσκευή ανοίγει πολύ εύκολα για να δεις αν έχει σκαλώσει πχ κάτι μέσα. Δεν ξέρω αν έχεις καθόλου εμπειρία με επισκευές βέβαια, αλλά έστω και με μικρή εμπειρία γίνεται. Για καταστήματα πραγματικά δεν έχω ιδέα.
 8. Το TMO δυστυχώς έχει πεθάνει. Βλέπεις δηλαδή κατά μέσο όρο ας πούμε 2-3 σχόλια τη βδομάδα και αν. Εκτός από το τελε οι περισσότεροι από εκεί πήγαν στο discord στο server της Fxtec.
 9. Αυτά εδώ όλα κι όλα. Αν ξέρεις κανένα άλλο πες μου!
 10. Βάλε το sim tray πάνω να φαίνεται ωραία και ξέχασε το. Προκοπή με 2G δεν θα έβλεπες ούτως ή άλλως, οπότε μικρό το κακό. Μπες απλά στα 2 τελε γκρουπ να δεις τι παίζει και να έχεις βοήθεια γιατί εδώ είναι νεκροταφείο 😂
 11. nikos523

  iPhone 11

  Κατέβασε το τελευταίο ipsw, πέρνα το με restore από το iTunes και setup as new. Αν συνεχίσει είναι θέμα παρόχου ή συσκευής. Προφανώς backup πιο πριν και επαναφορά αργότερα όταν εξακριβώσεις τι φταίει.
 12. Να είσαι σίγουρος. Αν δεν έχεις άλλη βασική συσκευή, δεν είσαι οκ με το να χαλάσει από το πουθενά (αρκετές συσκευές με χαλασμένο Face ID πχ πέρυσι στις 16 beta) και δεν έχεις σκοπό να κάνεις συνέχεια αναφορά bugs, τότε δεν αξίζει ούτε τον κόπο ούτε το ρίσκο.
 13. nikos523

  iPhone 12

  Η συσκευή σου θα τρέχει το τελευταίο λειτουργικό για τα επόμενα 2μιση με 3μιση χρόνια. Μετά ενημερώσεις ασφαλείας όταν χρειαστεί σχεδόν για όλη την 10ετια που διανύουμε. Για τα υπόλοιπα σου έχουν απαντήσει ήδη. Αντί να ανοιγοκλείνεις Wi-Fi, BT κλπ πάντως, είναι καλύτερα απλά να ρυθμίσεις τα focus στην συσκευή για κάθε περίπτωση που σε ενδιαφέρει (σαν τα προφίλ που είχαμε κάποτε στα Νοκια σε πολύ πιο σύγχρονο ας πούμε).
 14. Ότι σ’αρεσει και σε βολεύει. Με safari μπορείς να έχεις πολλά content blocker που δεν χρειάζεται να είναι system wide. Επίσης αρκετές φορές μπορεί να τύχει να προσπαθείς να δεις μια σελίδα, φόρμα, να κατεβάσεις κάποιο pdf και να έχει θέματα στον chrome αλλά να δουλεύει στον safari. Κατά τα υπόλοιπα, μπορείς να έχεις και τους 2 και να ανοίγεις τον άλλο όταν έχεις κάποιο θέμα με αυτόν που δουλεύεις σε εκείνη την περίπτωση.
 15. Adguard free για safari Adguard pro για system wide. Εξαίρεση φυσικά οι εφαρμογές YouTube, instagram κλπ.
×
×
 • Create New...