Jump to content

Sitter1130

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Sitter1130's Achievements

  1. Πώς ρε παιδιά είναι η πιο συμφέρουσα όταν η nova έχει το πιο φθηνό απεριόριστο με διαφορά;
  2. Βλέποντας τις τιμές που παίζουν συνεχίζω να αναρωτιέμαι ποιος λογικός άνθρωπος θα έμενε στην cosmote... Αντί να τους φτύνουμε όπου τους βρίσκουμε που έχουν το θράσος να μας χρεώνουν τιμές που ούτε οι Ελβετοί δεν πληρώνουν συνεχίζουμε προφανώς εσφαλμένα να πιστεύουμε ότι έχουν το καλύτερο δίκτυο. Στη nova πλέον και στη Vodafone κατά το 90% έχω την ίδια ακριβώς εμπειρία και πληρώνω λιγότερα από τα μισά που έδινα στην cosmote.
  3. Καλά, αν τα βρω σκούρα με τη Vodafone θα το κάνω πάλι f2g, αν και τόσο τούμπανο που είναι το φοιτητικό CU δεν το βλέπω
  4. Να ενημερώσω πως οι τιμές στα απεριόριστα έχουν αλλάξει οπότε χρειάζονται αλλαγή και οι πίνακες που υπάρχουν σε αυτό το νήμα. EDIT: Άκυρο, μόλις παρατήρησα πως έχουν αλλάξει εδώ και καιρό
  5. Πού το βρήκες αυτό το combo; Γιατί αν είναι έτσι να το σκεφτώ δηλαδή 😀
  6. Εγώ πάντως έφυγα από φοιτητικό What's up διότι ήταν το ακριβότερο και πήγα σε συμβόλαιο Wind W 10GB στα 22 ευρώ μαζί με οικογενειακό μου μέλος και το μετανιώνω. Δεν ξέρω για την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά η wind στην Αττική έχει ΠΑΡΑ πολύ σοβαρό πρόβλημα, η δε Cosmote όσο ήμουν εκεί ήταν σχεδόν πάντα τέλεια με 4G+ κ.λπ. και με ταχύτητες πραγματικά 4G και όχι σαν το 4G της Wind που (όταν) πιάνει 50Mbps. Τώρα θα πάω προς Vodafone μεριά μιας και όπως είπα πλέον έχουν το φθηνότερο και πιο vfm καρτοκινητό αλλά δεν περιμένω πολλά... Το γεγονός είναι πως η Cosmote έχει ασύγκριτα καλύτερο δίκτυο από τις άλλες δύο αλλά τα χρήματα που ζητάνε δεν τα πληρώνουν ούτε οι Ελβετοί στη χώρα τους. EDIT: Να αναφέρω πως, τουλάχιστον σύμφωνα με την εμπειρία μου, ενώ η cosmote έχει το γρηγορότερο και με καλύτερη κάλυψη δίκτυο έχει και σίγουρα το πιο ασταθές. Οι κλήσεις μέσω vowifi έπεφταν συνεχώς και το ίδιο μέσω volte όταν από 4g έπεφτε σε 3g η ακόμα και σε 2g. Όπως αναφέρεις η wind είναι χάλια αλλά τουλάχιστον είναι σταθερά χάλια, δεν σε κρεμάει, ξέρεις τι να περιμένεις. Σόρρυ που ξεθαβω ένα τόσο παλιό νήμα αλλά... Θεωρώ πως η άποψη σου είναι η σωστότερη εδώ μέσα. Θα έπρεπε, όπως και σε κυριολεκτικά οποιαδήποτε άλλη χώρα του πρώτου κόσμου, να πληρώνουμε ένα χαμηλό και σταθερό ποσό (π.χ. 10 ευρώ το μήνα) για να έχουμε απεριόριστες κλήσεις και SMS και μετά να έκανε ο κάθε πάροχος παιχνίδι με προσφορές σε δεδομένα... Αλλά αυτό το αυτονόητο που λέω φαντάζει ουτοπία για την Ελλάδα.
  7. Σε αυτό ακριβώς έχω καταλήξει και εγώ μετά από πολλή έρευνα. Μου φαίνεται πάντως πως η Vodafone έχει το πιο συμφέρον καρτοκινητό όχι μόνο για φοιτητές αλλά και γενικότερα
  8. Θα ήθελα έναν καινούργιο αριθμό από τον οποίο δεν με ενδιαφέρει να παίρνω τηλέφωνο, μόνο να με παίρνουν. Ποια εταιρεία έχει το φθηνότερο, λοιπόν, καρτοκινητό; Εννοώντας φυσικά αυτό με το μικρότερο κόστος που απαιτείται ίσα ίσα για να βάζω κάρτα μια στο τόσο για να μη χάσω το νούμερο.
  9. Λίγα δεδομένα λες; Μα δεν υπάρχει καλύτερη προσφορά από καμία εταιρεία σε αυτή την τιμή για 10GB
  10. Έχοντας περάσει και από τους 3 μεγάλους τόσο σε σταθερή όσο και σε κινητή δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποια εταιρεία έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση... την χειρότερη όμως την έχει με διαφορά η Cosmote, και θα έπρεπε να ντρέπονται λιγάκι διότι είναι και με διαφορά επίσης οι πιο ακριβοί.
  11. Χωρίς καμία αμφιβολία η Cosmote έχει το καλύτερο δίκτυο από όλες τις πλευρές... αλλά μέχρι εκεί. Εκτός από τις εξωφρενικές τιμές που ζητάνε η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι ΑΙΣΧΡΗ. Σε Vodafone και ακόμα περισσότερο σε Wind η εξυπηρέτηση που έχω λάβει είναι απροσδόκητα καλή.
  12. Wind W 10GB στα 22 ευρώ το μήνα, μείον την απαλλαγή από τα τέλη κινητής τηλεφωνίας για νέους 20 ευρώ 😉 Έκανα την αλλαγή σε Wind από Cosmote, και εκτός από το δίκτυο που φυσικά καμία εταιρεία δεν πιάνει την Cosmote έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος, ειδικά με την εξυπηρέτηση πελατών.
×
×
  • Create New...