Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. Chrischal1908

    Chrischal1908

    Members


    • Πόντοι

      94

    • Δημοσιεύσεις

      2.516


  2. elkons

    elkons

    Members


    • Πόντοι

      64

    • Δημοσιεύσεις

      1.119


  3. kmpatra

    kmpatra

    Members


    • Πόντοι

      51

    • Δημοσιεύσεις

      9.160


  4. p_k

    p_k

    Members


    • Πόντοι

      51

    • Δημοσιεύσεις

      14.306


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation since 27/06/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Μία σύνοψη από το πρόσφατο ταξίδι μου στις περιοχές Πρέβεζα, Πάργα, Παξοί, Λευκάδα (μέσω Ρίου). Cosmote μόνο. Οι άλλες είναι πολύ μέτριες. Vodafone είχα μαζί μου, αλλά υποθέτω ότι και η Nova κατά 90% θα είναι παρόμοια. Στη διαδρομή από Ζαχάρω Ηλείας μέχρι την Πάτρα, γύρισα τα data σε Cosmote, για να μπορέσω να ακούσω online radio σαν άνθρωπος, χωρίς κολλήματα και 2G. 😝 Στο ΣΕΑ Ευηνοχώρι, όλες είναι χάλια. Σε εσωτερικό χώρο 1 γραμμή 5G, αν δεν έπεφτε σε 2G. Δεν ξέρω πως τα έχουν καταφέρει να μην έχουν ούτε micro εκεί. Στη λίμνη Αμβρακία, ξανά μόνο με Cosmote μπορούσα να ακούσω ραδιόφωνο. Αν και σε κάποιο σημείο, νομίζω και αυτή έπεσε για λίγο σε 2G. Στην υποθαλάσσια σήραγγα που συνδέει την Πρέβεζα με το Άκτιο της Αιτωλοκαρνανίας, όλες εκτός δικτύου, μέχρι να βγεις ξανά πάνω. Μέσα στην Πρέβεζα, μόνο Cosmote. H Vodafone είναι για κλάματα. Κεραίες με σκέτο 4G, που σε εσωτερικούς χώρους γινόταν 2G. Στην Πάργα η Cosmote λίγο καλύτερη, αλλά με πολλή κίνηση. Περνώντας με το καράβι από την Πάργα προς τους Παξούς, όλες είχαν σήμα. Ακόμα και από Κέρκυρα έπιασα. Αλλά η Cosmote λίγο καλύτερη. Στους Παξούς, η Vodafone με σκέτο 4G, αλλά λειτουργούσε. Η Cosmote 5G με πολλή κίνηση (πίτα από τους τουρίστες με Roaming μάλλον). Στη Λευκάδα γενικά δεν είχαν μεγάλη διαφορά, αλλά η Cosmote ήταν λίγο καλύτερη.
    7 points
  2. Ποτέ από την εφαρμογή. Στέλνουμε UD στο 12410 και αν θέλεις στην λήξη ξαναστέλνεις και το ξαναπαίρνεις. Τώρα αναμονή λίγες μέρες που αλλάζουν οι προσφορές και μάλλον θα ξανάρθει.
    6 points
  3. Σχεδόν τα πάντα είναι SA Δεν έμεινα πολύ, δεν έχω άποψη. Σίγουρα υπάρχουν τρύπες στην SA κάλυψη, δεν είναι συνεχόμενη. Στη Ροδινη το απόγευμα μου έριξε 4 συνεχόμενα VoLTE calls. Αντίο KPIs.
    5 points
  4. Πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια φόρμα διαθεσιμότητας δικτύου στο site σου; Γιατί θα πρέπει να δώσω τον αριθμό μου για να με καλέσεις να μου πεις αν υπάρχει ή όχι διαθεσιμότητα; Εκτός κι αν δεν ξέρεις τι σου γίνεται οπότε οκ πάω πάσο. Οι άλλες δύο δηλαδή είναι χαζές που το έχουν χρόνια τώρα; Απαράδεκτα πράγματα.
    5 points
  5. Από ότι κατάλαβα Νάι... Την τελευταία φορά που το έκανα είχε 0,25€ άρα ουσιαστικά έχει δώρο ένα SMS... Φεύγω γιατί ΔΕΝ με εξυπηρετούν τα πακέτα
    5 points
  6. Να είναι στο ίδιο ΑΦΜ. Σταθερό κ F2g Σε ένα κατάστημα με αίτηση στο ενεργοποιούν ή μέσω μνμ
    5 points
  7. Είναι γεμάτος ο σταθμός με κεραίες, micro ή nano. έχει 2 στις αποβάθρες 1 ανά κατεύθυνση και επάνω έχει τουλάχιστον ακόμα 3 ανά πάροχο. Πριν 1 μήνα περίπου λειτουργούσε η Nova μαζί με Vodafone και μόνο στον σταθμό, τώρα λειτουργούν όλοι και περίπου ~1000μ μέσα στο τούνελ προς τον επόμενο σταθμό με βάση το TA που ήταν 14. Οπότε υποθέτω πως λογικά θα λειτουργήσει σύντομα και Αργυρούπολη. @elkonsβρήκα και κάποιες φωτογραφίες πριν από 11 - 12 μήνες στον Άλιμο, πρέπει να τις είχα ποσταρει αλλά δεν βρίσκω το ποστ.
    5 points
  8. Καλησπέρα. Να χάλασε το κινητό μου μόλις έβαλα τη sim της Vodafone δεν νομίζω. Προφανώς κυκλοφορώ σε προβληματικές περιοχές. Δεν λέω ότι δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου . Μιλάω κανονικά απλά σε λιγότερο από 2 εβδομάδες έλαβα 3 μηνύματα για χαμένες κλήσεις όταν στη Nova με το ίδιο κινητό λάμβανα μόνο όταν έβγαινα από το μετρό. Ποτέ άλλοτε. Επίσης με φουλ σήμα οι ταχύτητες 4g στις ίδιες περιοχές ( Νίκαια, Κερατσίνι, Κορυδαλλό κτλ )είναι κατώτερες της Vodafone από τις ταχύτητες που είχα πριν στη Nova. Όχι μεγάλη διαφορά αλλά αυτά τα 5-10 Mbps κάνουν τη διαφορά όταν θες να κατεβάσεις μεγάλα αρχεία. Σε αυτό που έχει μεγάλη διαφορά το δίκτυο της Vodafone είναι το upload κοντά στα 50mbps στα περισσότερα σημεία. Στη Nova ήταν πολύ πιο χαμηλό. Σε γενικές γραμμές από προσωπική εμπειρία στις περιοχές που έχω κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής της Nova το δίκτυο είναι ένα κλικ ανώτερο. Σε λίγες ημέρες θα επισκεφτώ κάποια νησιά για διακοπές που έχω πάει ξανά. Εύχομαι το δίκτυο της Vodafone να φυσάει εκεί σε σχέση με τις ταχύτητες που είχα στη Nova. Νομίζω ότι φτάνει με το off topic.
    5 points
  9. Επίσημες απαντήσεις από το τσατ της NOVA...
    5 points
  10. Από ότι είδα το πακέτο extra small τελικα δεν καταργήθηκε απλά το κάνανε να μπορείς να το ενεργοποιήσεις μόνο με sms. Ενημερωνω για όποιον δεν το ξέρει. Δεν το έχω δοκιμάσει να πω την αλήθεια αλλα πιστεύω δουλεύει και ειδικά για ομιλία με χρέωση ανά δευτερόλεπτο είναι ότι πρέπει.
    5 points
  11. Χαχα όχι πάντα είπα να πάρω άδεια αυτό το ΣΚ να δω συγγενικά πρόσωπα Πέρασα από Αγιάννη ,Cosmote τα ίδια, Vf μια χαρά λειτουργικά όλα στα 80mbps 4g+/5g και η nova 4G πήγε αλλά Error speedtest
    5 points
  12. Μόνο για πακέτα είναι, το οποίο έχει και ισχύει μόνο για έναν μήνα.
    5 points
  13. νομίζω πως ξέρω σε ποιον σταθμό έγινε η μέτρηση, και όντως τόσο δίνει.
    5 points
  14. Λύσεις υπάρχουν.... Με 3 ευρώ το κάνεις what's up για 3 ωρίτσες😉 κ ξανά στο κατάστημα Nova φορητότητα....🙃 Και είσαι αρχηγός 🤣
    4 points
  15. Στα σπίτια ή στην παραλία (άμμο;) 😜 Μέχρι και το lukoil ή το Princess (ανάλογα τον λόγο επίσκεψης του καθενός) υπάρχουν κλήσεις, τα δεδομένα, δεν είναι ότι δεν υπάρχουν αλλά έχει κάποια καθυστέρηση. Μέσα στην Γευγελή τα δεδομένα έχουν μέχρι και 5g.
    4 points
  16. Είχα της ΤΙΜ με 3.6mbps όριο. Πήγαινε μπάλα εκεί που εμένα με Nokia 3G σταθμό βάσης. Εποχές 2006.
    4 points
  17. Στην Ελλάδα όμως έχουμε δύο βασικά χαρακτηριστικά: έλλειψη μαζικής καταναλωτικής συνείδησης και βασικό κριτήριο το "εξ ιδίων". Πάντα λοιπόν θα βρεθεί κάποιος να πει "άμα δε σου αρέσει, φύγε". Ναι, αυτό θα ήταν λογικό αν είχαμε 10 και όχι 3 παρόχους και λειτουργούσε ο ανταγωνισμός. Παντα θα βρεθεί κάποιος να σου πει ότι πρέπει να κάνεις χίλια δυο ζογκλερικα για να έχεις οικονομική κινητή τηλεφωνία. Μόνο που αυτό είναι τόσο λογικό όσο το να κάνεις σαφάρι σε όλα τα σούπερ μάρκετ για να έχεις το φθηνότερο καλάθι. Εγώ δε θα κατηγορήσω ποτέ κάποιον που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μένοντας στη νόβα, παρόλο που είναι η καρτοκινητη που χαλάει την πιάτσα, καλλιεργώντας την κουλτούρα του να κάνεις ζογκλερικα για να τη βγάζεις φθηνά. Αλλα όχι και να το θεωρούμε νορμάλ. Καλό είναι κάποια στιγμή το σηκωμένο-επικρτικο μας δάχτυλο να το τείνουμε προς τον εαυτό μας.
    4 points
  18. Εδώ ξεπουλήθηκε ο ΟΤΕ στην Telecom, της Vodafone σε προβληματίζει;
    4 points
  19. https://www.insomnia.gr/articles/various/network/ste-kanonika-h-egktatastasi-5g-keraion-para-tis-antidraseis/ Επιτέλους!
    4 points
  20. Πρώτες εντυπώσεις, προερχόμενος απο Galaxy Watch 4 Classic, (το οποίο έχω αγοράσει συνολικά 3 φορές), το Ultra είναι πολυ πιο γρήγορο, τα GW4 τελευταία καθυστερούν σε πολλές βασικές λειτουργίες, είναι μεγαλύτερο και αυτό ίσως είναι πρόβλημα για όσους έχουν μικρούς καρπούς, αλλά είναι και πολυ ποιοτικό σαν κατασκευή. Η οθόνη του στα μάτια μου είναι άριστη, αλλά δεν έχω καταλάβει μεγάλη διαφορά απο το 4αρι (ίσως σε εξωτερικούς χώρους που παίζει ρόλο η φωτεινότητα). Το λουράκι του επίσης πολύ ωραία κατασκευή αν και ο μηχανισμός αλλαγής κάτι μου θυμίζει... Φορτίζει και με τους φορτιστές του 4, πράγμα το οποίο είναι μεγάλο συν για εμένα γιατί έχω παντού και απο ένα. Ο αισθητήρας φωτός άψογος σε σκοτεινό δωμάτιο αμέσως γυρίζει σε λειτουργία νύκτας. Επίσης η λειτουργία απάντησης με τα δάκτυλα φαίνεται πολυ ενδιαφέρουσα αλλά δεν πρόλαβα ακόμα να την δοκιμάσω εκτενώς. Τις βιομετρικές δυνατότητες θα τις δοκιμάσω σταδιακά, όπως φυσικά και την αυτονομία. Αναφορικά με την επικοινωνία με το κινητό, όλα γίνονται εύκολά και γρήγορα στο δικό μου samsung Κλείνοντας όφειλω να παραδεχθώ ότι οι προδιαγραφές αντοχής του είναι τουλάχιστον εντυπωσιακές, αλλά εγώ δεν προτίθεμαι να το δοκιμάσω στην θάλασσα ή να το ζορίσω σε βουνά και λαγκάδια, τουλάχιστον τώρα καθώς τα 700 ευρω της τιμής του δεν είναι και λίγα για ενα smartwatch. Αν θέλετε κάποια άλλη πληροφορία πείτε μου
    4 points
  21. Στείλε STOP στο 1213: Για φραγή όλων των χρεώσιμων μηνυμάτων που λαμβάνεις από τους παραπάνω αριθμούς
    4 points
  22. Όλες παίζουν καλά στο Μπατσί στον σταθμό που καλύπτει την περιοχή έχουν περάσει οπτική ίνα! Ανήκει στην Vodafone με enb 2325 και εκπέμπουν όλες από εκεί!
    4 points
  23. Ναι με καλύτερο Upload.
    4 points
  24. Τα 50 γίγα έγιναν 100 κ στην συνέχεια 150... Κ στο Free2Go
    4 points
  25. Θα σας γράψω την εμπειρία μου και για να τα βγάλω από μέσα (μιας και το να τα λέω στο τσατ τους, δεν αλλάζει κάτι), αλλά και ώς παράδειγμα του "ό,τι πληρώνεις, παίρνεις". Κανόνιζω επαγγελματικό ταξίδι στην Ιταλία όπου θα έπρεπε να χρησιμοποιώ για κάποιες ώρες το ίντερνετ και θα χρειαζόταν να έχω καλή συνδεση (περίπου 15-20mbps). Με ενημερώνουν εκ των προτέρων ότι ίσως να μην είχα ίντερνετ στο σπίτι που είχα κλείσει και ήμουν ήσυχος καθώς έχω απεριοριστο στο κινητό (Unlimited Red) & extra SIM (i4s) μαζί με mifi. Μπαίνω, λοιπόν, για σιγουρία στη σελίδα της Vodafone να δώ ποιες εταιρείες καλύπτει στην Ιταλία και βλέπω ότι σε επίπεδο φωνής & 4G ίντερνετ τις υποστηρίζει όλες με τη Vodafone Italy να προσφέρει και 5G & voLTE. Αφού φτάνω, παρατηρώ συμπεριφερά ακριβώς ίδια με της δικής μας vf, δλδ εκτός του ότι είχα 2-3 γραμμές σε κάθε συσκευή εντός σπιτιού και ενώ το speedtest μου έδινε από 4 ώς 7mbps, υπήρχαν φορές που δεν φόρτωνε τίποτα ή στο άκυρο σταματούσε να φορτώνει. Επειδή έβλεπα από τη δικιά μου που είχε συνδεθεί στην TIM ότι φυσούσε (100mbps), προσπαθούσα να συνδεθώ κι εγώ σε όλα τα δίκτυα χωρίς καμία επιτυχία (Iliad μου έγραφε απαγορευμένο, TIM/WIND με πετούσε σε "έκτακτη ανάγκη"). Τους στέλνω μήνυμα στο τσατ "κάναμε τις απαραιτητες ενεργειες, ξαναπροσπαθήστε αύριο γιατί αναβαθμιζουμε τα συστήματά μας", περνάει η μέρα, δεν αλλάζει τίποτα, τους ξαναστέλνω μήνυμα, πάλι τα ίδια. Στη δεύτερη συνομολία μάλιστα, αφού τους έστειλα και screenshot ότι δεν μπορώ να συνδεθώ πουθενά εκτός της vf italy, μου είπαν ότι έκαναν κάτι ρυθμίσεις και ότι θα ενημερωναν ΑΦΟΥ γυρνούσα Ελλάδα (ήρθε και μήνυμα ότι με ανέλαβε κάποιος προσωπικά κι ότι θα με ενημερώσει από τις 10/7) και από'κεινη την ώρα, ώς δια μαγείας, όταν έκανα αναζήτηση για δίκτυο έβγαιναν ΟΛΑ απαγορευμένα! Μόνο ένα δίκτυο με αριθμούς εμφανιζε και ούτε σ'αυτό έμπαινε. Αποτέλεσμα? Πλήρωνα εξτρά € στην Cosmote της δικιάς μου για να μου κάνει hotspot να κάνω τη δουλειά μου γιατί οι κύριοι της TIM δεν θεωρούσαν την ταυτότητα ώς "νόμιμο έγγραφο" για μου δώσουν το tourist pack με 25€ (100gb για 30 μέρες) και η δική μας VF πετούσε - για άλλη μια φορά - χαρταετό (το ίδιο μου είχαν κάνει και πέρσι τον Οκτώβρη στην Πολωνία που μόνο σε Vodafone έπαιζε και κάθε 30'' έκλειναν οι κλήσεις σα να μην είχα υπόλοιπο). offtopic - η Cosmote της δικιάς μου έπαιζε με ό,τι είχε καλύτερη κάλυψη εκείνη τη στιγμή πχ στη διαδρομή Μπάρι αεροδρομιο -> Μπάρι είχε Iliad, στο δωμάτιο και στο κέντρο του Μπάρι είχε TIM και εκτός κέντρου κάποια στιγμή νόμιζω την πέταξε και σε WIND, αλλά η TIM είχε μια διαφορά την καλύτερη κάλυψη και ήταν η ταχύτερη.
    4 points
  26. Είναι αλλά ότι θέλουνε κάνουνε Από εδώ. Με βάση αυτό και αρκετό πρήξιμο, όλες τις μετατροπές τις είχα κάνει δωρεάν. Ένα "ανυπέρβλητο" πρόβλημα που πιθανώς να βρουν είναι ότι το σύστημα σε υποχρεώνει να πληρώσεις την sim (5 ευρώ) και αυτό γίνεται γιατί βάζουν "αλλαγή sim" ενώ πρέπει να βάλλουν "αλλαγή sim σε εγγύηση" για να πάει 0. Η "λύση" αυτή είχε δοθεί μετά από πολλές επικοινωνίες του καταστήματος με τους "υπεύθυνους" της εταιρίας. Επίσης αν δεν έχει αλλάξει κάτι, μη βάλεις κάρτα στο νέο νούμερο ότι και να σου πουν, θα βρεις 3 ευρώ μέσα και ίσως να έρθουν και άλλα δώρα ειδικά αν δεν βάλεις κάρτα άμεσα. Καλό κουράγιο 🙂
    4 points
  27. Ισχύει και για Ελλάδα. Δοκιμασμένο!
    4 points
  28. Ναι γίνεται, έχω φτιάξει αρκετά κουπόνια χωρίς να βάζω κάποιο πακέτο. Μάλιστα το περίεργο είναι ότι με άφησε να φτιάξω κουπόνι κ απτό 5ευρω που μου έδωσαν σαν προσφορά νέου αριθμού.
    4 points
  29. Τι διαβάζω ο ανρθωπος πρωινιάτικα . ΓΙΑΤΙ n78 στην 1064 και όχι σε κάνα σταθμό μέσα στην πολη που όντως την χρειαζεται . Ελπίζω να μην σταματήσουν εκεί και να βάλουν κάνα 2-3 ακομά
    4 points
  30. αφού το 5G υποστηρίζει 1εκ. συσκευές ταυτόχρονα, τι βάζουνε dots στα αεροδρόμια και στα γήπεδα; 🤡
    4 points
  31. Ρίξε μία ματιά στα δίκτυα εξωτερικού που έχουμε γράψει λεπτομέρειες να μην ξαναγράφουμε εδώ και ξαναβγαίνουμε εκτός θέματος. Αυτή πού χρησιμοποιώ εγώ συνδέεται σε νόβα. Αυτά έχω χαλάσει σε 2 μήνες. Θα περάσω μερικά χρόνια.😁
    4 points
  32. Για δωρεάν SMS για τους πελάτες της Cosmote υπάρχει και το https://tools.otenet.gr/, που δίνει 100 δωρεάν SMS μέσω web το μήνα.
    4 points
  33. Την τιμη του ΤΑ την δινει ο σταθμος, και ειναι η προπορεια των πακετων για να δουλεψει το συστημα. Οι δυο τιμες στην οποιες αναφερεται αυτος ο αριθμος (33 στη μετρησή μου) ειναι 78 και 144 μετρα. Η εφαρμογη δεν μπορει να ξερει ποια απο τις δυο υιοθετει το καθε δικτυο. Πρεπει να βαλεις την σωστη, και μετα την πολλαπλασιαζει με το 144 (που εχουν τα ελληνικα δικτυα) και σου βγαζει το αποτελεσμα ~4800 μετρα. Περισυ το γεναρη, η vodafone το ειχε γυρισει σε 78 για καποιο διαστημα μερικων μηνων. Μετα το ξαναπηγε στα 144.
    4 points
  34. Καλησπέρα, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, ιδιαίτερα τον @p_k που πρότεινε και τη λύση. Κρυβόταν μέσα στις ρυθμίσεις για την χρήση του 5g. Solved
    4 points
  35. Να πούμε ότι το τέλος διατήρησης προσφοράς για τα 1000' εφαρμόζεται στην πρώτη ανανέωση εντός του ημερολογίακου διμήνου εν προκειμένω Ιουλίου+Αυγούστου. Επειδή είδα κάποια μηνύματα πιο πίσω που αν κατάλαβα καλά περίμεναν να υπάρξει χρέωση από το υπόλοιπο τους.
    4 points
  36. Καλημέρα παιδιά. Απλα θα ήθελα να ενημερώσω ότι την Παρασκευή έκανα αλλαγή το f2g μου το οποίο είχε το παλιο buy more με τα 1000 λεπτα σε q, αλλά επειδή δεν με κάλυπταν οι παροχές για την χρήση μου, ξαναγύρισα το Σάββατο σε f2g και έκανα αίτηση για εκ νέου buy more. Εχθές ενεργοποιήθηκε το νέο με τα 15gb και τα 1000 λεπτά. Οπότε παρόλο που έγινε εσωτερική αλλαγή στο δίκτυο της nova, πιάστηκε σαν φορητοτητα για το buy more. Το αναφέρω γιατί λογικά οποιος θέλει να αναβαθμίσει το buy more, μπορεί να γίνει η διαδικασία πολύ πιο σύντομα και οικονομικά απ ότι αν γίνει φορητοτητα σε άλλη εταιρία και ξανά σε Nova.
    4 points
  37. Περνώντας από το Βασιλικό για βραδινή βάρδια στη δουλειά είπα να κάνω ένα speedtest. Στη 102041 έχει συνδεθεί 4G+ 5G (NSA) Τέτοιες ώρες πάει άριστα ο σταθμός, με το που ξημερώσει το 4G πάει στα 60 συνήθως
    4 points
  38. Ναι έχει έρθει.. @thanos678εγώ δεν το χρησιμοποιώ προς το παρόν οπότε έρχεται συνεχώς. Εσένα σε πήρε πρέφα και σου το έκοψε. Δοκίμασε αν σου ξαναδώσει την προσφορά να μην το ενεργοποιείς από το app αλλά με μήνυμα. Σύμφωνα με τη @dimitroula10 παίζει ρόλο. Ζητάει στη φορητότητα. Στο νεο νούμερο δεν ζητάει.
    4 points
  39. αποστολή sms, με αποστολέα το ταυτοποιημένο κινητό, δουλεύει μόνο περιστασιακά. αποστολή sms, με αποστολέα αλφαριθμητικό επιλογής σου, είναι πάντα επιτυχής σε όλα τα δίκτυα... Υ.Γ: συγνώμη για το off topic
    4 points
  40. Το οτι φαινονται έτσι σαν sms, είναι θέμα του κινητού. Το broadcast του 112 ειναι συγκεκριμένης τεχνολογιας. Τώρα αν το κινητο σου συνδεεται σε μακρυνές κεραίες δεν φτάει το κράτος. Αν συνδεθεις (λεμε τώρα) στην Άνδρο, είσαι στον Πειραια και λάβεις μήνυμα για φωτιά στην Άνδρο, τι φταίει το κράτος;
    4 points
  41. Δεν στέλνει σε κινητά, στέλνει broadcast από κεραίες. Σε όποια κεραία είναι συνδεδεμένο το κάθε τηλέφωνο, από αυτή θα ακούσει την ειδοποίηση. Αν μερικά τηλ είναι σε κεραία που δεν στέλνει ειδοποίηση, δεν θα ακούσουν τίποτα. Για τους περίεργους πληροφορίες εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/Cell_Broadcast
    4 points
  42. Πάντα μπορείς να κάνεις μαζικές φορητότητςς και να δεις αν θα πάρεις έκπτωση λόγω δυσαρέσκειας
    4 points
  43. Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμη όπως είναι λογικό. Αλλά για την NOVA είναι με σειρά προτεραιότητας 1) Οπτικές ίνες (United Fiber) 2) 5G και 5G SA 3) Περιεχόμενο συνδρομητικής.
    4 points
  44. https://www.facebook.com/story.php/?story_fbid=870926238409183&id=100064754443112
    3 points
  45. Αυτή την προσφορά την έχουμε πει.....? Super Καλοκαιρινή Προσφορά! Απεριόριστα GB για 30 ημέρες μόνο με 11,90€. Ενεργοποίησε την καλοκαιρινή προσφορά έως 31/08 μέσω του Nova App ή στείλε A4 με δωρεάν SMS στο 1285. ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ NOVA APP Μπες στο Nova App Πήγαινε στην κατηγορία Επιπλέον GB. Πάρε την προσφορά Βρες το πακέτο Unlimited GB για 30 ημέρες και ενεργοποίησέ το! Σέρφαρε απεριόριστα Η προσφορά ενεργοποιήθηκε και πλέον σερφάρεις απεριόριστα! Διευκρινίσεις Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%. Επιπλέον, εφαρμόζεται τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας με βάση το καθαρό ποσό του συνολικού μηνιαίου λογαριασμού και ανέρχεται σε ποσοστό 10%. Το παραπάνω τέλος δεν εφαρμόζεται στους δικαιούχους απαλλαγής. Η προσφορά αποδίδει Απεριόριστα Data με κόστος 11,90€ και διάρκεια 30 ημέρες. Το κόστος ενεργοποίησης του πακέτου χρεώνεται στον επόμενο λογαριασμό σου και είναι επιπλέον του παγίου σου. To πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί 1 φορά το μήνα και ισχύει για 30 ημέρες. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη από 29/05 έως 31/08. Τα Data της προσφοράς που δε θα καταναλωθούν εντός της διάρκειας ισχύος της προσφοράς, δε δύνανται να μεταφερθούν. Τα Data της προσφοράς έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα πακέτα ή/και την ενσωματωμένη χρήση του εκάστοτε προγράμματος. Τα Data της προσφοράς ισχύουν για χρήση εντός Ελλάδας, ενώ κατά την περιαγωγή στην Ε.Ε. και Ην. Βασίλειο υπάρχειο όριο ορθής χρήσης 8GB. Δεν ισχύουν για τις χώρες του υπόλοιπου κόσμου (Ζώνη Α - Ε). Πηγή: https://nova.gr/offers/aperiorista-data
    3 points
  46. Πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία πάντως
    3 points
  47. Βρε παιδιά! Το από κάτω ισχύει; Πακέτο του vodafone international με 8.5 ευρώ 600 λεπτά προς όλους για 30 μέρες; Ισχύει; Συμφέρει πιο πολύ και από big bang για χρόνο προς όλους για μικρή χρήση που χρειάζομαι.
    3 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...