Jump to content

Fns1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    117
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Fns1's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • Collaborator Rare
  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

47

Φήμη

  1. Αν έχεις ήδη δεδομένα αλλά θες να κάνεις π.χ ένα ταξίδι αγοράσεις το small με 0,90 απεριόριστα θα καταναλώνει από τα απεριόριστα ή θα τρώει από τα παλιά που εχεις?
  2. Η προσφορά όπως είχαμε προβλέψει άλλαξε και πήγε πλέον 1/5 .Αύριο πιθανόν να πάει και 8/5 😁 Το πάει λαου λαου.
  3. Fns1

    Realme 9 5G

    Έχω ενεργοποιήσει το Volte αυτό σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένο και το wifi calling?
  4. Σε εμένα η προσφορά λήγει 31/12/2024 πράγμα που σημαίνει ότι είναι προσωρινό λάθος όπως πιστεύω και σε σας που φαίνεται για 17/4 θα διορθωθεί εντός της ημέρας πιστεύω και θα πάει για 30 μέρες δηλαδή μέχρι 8/5.Εχει ξανασυμβεί
  5. Ναι και ζητώντας μετά έναν αριθμό f2go για να πάρει τα 1000 πιθανόν να του το συσχέτισαν με το ήδη σταθερό και του το ανέφεραν αυτό τηλεφωνικά.Πιθανολογω δεν ξέρω αλλά υπάρχει μια πιθανότητα γιατί του ανέφεραν ότι έχει "υπογράψει" για το κινητό όχι για το σταθερό που προϋπήρχε.
  6. Έχω ένα καρτοκινητό στον οτε 25 χρόνια το αλλάζω πριν 5 μήνες και το κάνω free to go για να το πάρω τα 1.000 λεπτά από το σταθερό novα που έχω ήδη 1 χρόνο.Αν αύριο μεθαύριο κόψω το nova σταθερό θα μου κόψουν τον αριθμό του free to που έχω 25 χρόνια?δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση κάτι άλλο έχει συμβεί είναι δύο άσχετα πράγματα εντελώς, το πολύ πολύ να μου κόψουν τα 1.000 λεπτά όχι να χάσεις τον αριθμό.Πιθανον το κινητό να το συσχέτισαν με τον προϋπάρχον σταθερό κάτι σαν πακέτο δλδ για αυτό επικαλούνται και υπογραφή ή τέλος πάντων ανέφεραν στην τηλεφωνική αίτηση κάτι παρόμοιο.Βεβαια υπάρχει και η περίπτωση να κάνανε λάθος και να νομίζουν ότι υπήρχε συσχετισμός του σταθερού με το κινητό ,ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
  7. Επιβεβαιώνω και εγώ οτι αγοράζοντας το πακέτο των 3giga 4,5€ εκτός που μου ανανέωσε υπόλοιπο για επιπλέον ένα μήνα μου έδωσε την 1η του μήνα και τα 1000 λεπτά προς όλους λόγω του σταθερού buy more χωρίς να χρειαστεί να ανανεώσω εκ νέου.Θετικο.
  8. Με πήρανε να κάνω το f2go συμβόλαιο και για να με πείσουν είπανε ότι από το Αύγουστο η φραγή θα μπαίνει ανά μήνα αν δεν ανανεώνεις 😂
  9. Το φθηνότερο πακέτο είναι 11,80 πως να σου ενεργοποιήσει κάτι με 8 ευρώ? η εγώ κάτι κατάλαβα λάθος?
  10. Τα 600mb και 600λεπτα έληξαν τα μεσάνυχτα.Να δούμε αν θα ξαναμπούμε 1η του μήνα που έλεγε το μνμ αλλά δύσκολο το κόβω.
  11. Ναι αυτό λέω αν μπούνε 1η του μήνα μιας και πήρε παράταση το υπόλοιπο χωρίς να χρειαστεί νέα ανανέωση είναι μια χαρά
  12. Επιβεβαιώνω και εγώ ότι η αγοράζοντας το πακέτο των 3 giga με 4,5€ μου ανανέωσε το υπόλοιπο για 30 μέρες αν βάλει και στην αρχή του μήνα τα 1.000 λεπτά λόγω του σταθερού για μένα είναι αρκετά θετικό.
  13. Το αναγράφει κάπου στους όρους ?Το έχεις δοκιμάσει?Γιατί μου λύνει τα χέρια κι εμένα αυτό.
×
×
  • Create New...