Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. aektzhs 1

    aektzhs 1

    Members


    • Πόντοι

      22

    • Δημοσιεύσεις

      2.925


  2. johnny_htc

    johnny_htc

    Members


    • Πόντοι

      16

    • Δημοσιεύσεις

      1.891


  3. elkons

    elkons

    Members


    • Πόντοι

      12

    • Δημοσιεύσεις

      284


  4. p_k

    p_k

    Members


    • Πόντοι

      11

    • Δημοσιεύσεις

      13.805


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation since 16/04/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Είναι μέχρι στιγμής σε συγκεκριμένες περιοχές, είναι καταγεγραμμένες και στο Downdetector.
    6 points
  2. Δεν παρατηρησα καμια αλλαγη.... Σ/Κ θα κανω ξανα μια καλυτερη ερευνα αλλα δεν νομιζω να δω κατι διαφορετικο...
    5 points
  3. Ε δεν έχει N78 ακόμα φαίνεται. Ν1 παίζει. Κάνε άμα θες και Download τα locations. Ένα μέλος εδώ μέσα τα επιμελείται 😎
    5 points
  4. Παρακαλώ συνεχίστε την δημόσια συζήτηση. Προσοπικες επιθέσεις διαγραφτηκαν
    5 points
  5. Της COSMOTE ο σταθμός στις Λιγκιαδες είναι ο ορισμός του αίσχους. Και όταν λέω αίσχος, δεν εννοώ απλά χαμηλές ταχύτητες. Εννοώ με πολυ ζόρι VoLTE Δύσκολο μου φαινεται να έχει πάνω σε αυτόν Ν78 η Vodafone και η COSMOTE B3+B20.
    4 points
  6. Θα στα γράψω γενικότερα στη Θεσσαλονίκη, από Εύοσμο-Κορδελιο που κινουμαι μέχρι Καλαμαρια. Χαριλάου έχει ακόμα κενά, Ανάληψη έχει ενα σημείο στη Δελφων για 1 χιλιόμετρο μόνο 4G B20 με χαμηλές ταχύτητες(από Πέτρου Συνδικα περίπου μέχρι 28ης Οκτωβρίου) και τα γυρω στενα πάνω κάτω. Επίσης 4G με μέτριες και χαμηλες ταχύτητες μεγάλο μέρος της Άνω και Κάτω Τούμπας. Επίσης στην περιοχή της Ευαγγελιστρίας πρόσφατα έβαλαν 5G διότι δεν είχε και ελλιπή κάλυψη σε εσωτερικούς χώρους, το ίδιο και στην Πλατεία Ναυαρίνου και τα γυρω στενα. Επίσης ο μίσος Εύοσμος δεν έχει 5G, από τα ΚΤΕΛ χαμηλά μέχρι την πλατεία. Σήμερα ήμουν Κορδελιο στην Κατσαντώνη παράλληλη της κεντρικής Ανδρέα Παπανδρέου. Ειχα οριακό 5G 50Mbps και με τη κακοκαιρία σερνόταν. Το ίδιο και δυο φίλοι με Vodafone σε 4G. Κατά τα αλλά, στη Σταυρουπολη προς Ηλιούπολη όρια με Εύοσμο έχει 5G, στη Μόνη Λαζαριστών το διόρθωσαν. Στον περιφερειακό έχει δεδομένα αλλά αξιοπρεπώς. Ωστόσο στον οικισμό των Πεύκων είχε σοβαρό θέμα την τελευταία φορά που πήγα ενώ αν κατέβεις την Ανδρέα Παπανδρέου με κατεύθυνση προς Λαγκάδα και Επταπύργιο παίζει μια χαρά. Επίσης η κεραια στη Τσιμισκη στη περιοχή της διαγώνιου δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα. Τέλος, το τελευταίο διάστημα συχνά πυκνά βλέπω ενώ έχει 5G για κάποιο λόγο κάνει εναλλαγές σε 2G. Βλέπω σημάδια προόδου αλλά εκεί που κινουμαι δεν με καλύπτει απόλυτα. Οσο για την Πιερία, επειδή θα αρχίσω να κατεβαίνω Λεπτοκαρυά & Πλαταμώνα, εδώ και χρόνια μια χαρά παίζει και δεδομένα εχω 24/7 το καλοκαίρι. Καμία σχέση με Cosmote που σέρνεται. Για τα περίχωρα πρόσφατα έβαλαν 5G από τα Νέα Μάλγαρα μέχρι το Αιγινιο που δεν είχε και με καλές ταχύτητες. Και μέσα στη Χαλάστρα και τα Νέα Μάλγαρα είναι αξιοπρεπέστατη… καμία σχέση. Στην Χαλκηδόνα και προς Γέφυρα θέλει βελτίωση επίσης. Την τελευταία φορά το 5G το έψαχνα. Επίσης στη Θέρμη έκαναν κάποιες αναβαθμίσεις αλλά θέλει δουλειά ακόμα. Γενικό συμπέρασμα, είναι καλή αλλά θέλει δουλειά σε κάλυψη και σε ταχύτητες. Προσωπικά παρολο που θέλω να συνεχίσω το συμβόλαιο μου το σκεφτομαι να φυγω Vodafone εκ νέου ή να μείνω με κύριο αριθμό στη Cosmote.
    4 points
  7. Το δίκτυο δεν έχει προβληματα, όμως για να είσαι σίγουρος ότι σε καλυπτει θα πρεπει να δοκιμάσεις στις περιοχες που το χρειάζεσαι.
    4 points
  8. 4 points
  9. 4Κ ανάλυση θέλουμε, σε αθλητικά και κανάλια ταινιών. Καμία από τις δύο. Τελευταίοι και εδώ. Μπα τυχαίο θα είναι.
    3 points
  10. Όντως αφαιρεθηκε αλλα υπάρχει κολπο 💡 Πας στο live chat και μιλάς με το bot. Του γράφεις "liquid" , μετα επιλεγεις "θελω να μαθω για το CU liquid" , μετα "ψηθηκα" και πατας για ενεργοποίηση 🎉
    3 points
  11. Προσωπικά πληρώνω 23,50€ για το GigaMax unlimited και πραγματικά δεν το μετανιώνω. Δεν με νοιάζει να πληρώσω, για να έχω καλό δίκτυο. Και να καλώ και όπου και όσο θέλω (και εξωτερικό).
    3 points
  12. Ε το κλασσικό. Αλλού πιάνω αλλού δεν πιάνω, σήκωσε τηλεφωνακι στον ουρανό επάνω 🤣
    3 points
  13. Δυστυχώς έτσι είναι η υλοποίηση από τον vendor τους. Η λογική δεν είναι να καλύπτουν τεράστιες αποστάσεις με Ν78. Επιπλέον για κάποιο λόγο με Huawei TDD radios πρέπει να υπάρχει οπτική επαφή ή να είσαι πολύ κοντά στο σταθμό. Μπορεί να λειτουργεί έτσι η λογική τους για τον scheduler. Εμείς είμαστε αντίθετοι σε αυτή τη λογική αλλά απαιτούμε από τον operator να κάνει uplink optimization. Το θέμα είναι τι κάλυψη Ν78 έχει.
    3 points
  14. πρωτα στελνεις μειλ,, κοιταξε προηγουμενες απαντησεις μου η εικονα που εβαλα ειναι παλια γιαυτο εσβυσα και τις ημερομηνιες
    3 points
  15. Γειά σου φίλε μου p_k. Έτσι ακριβώς. Έχω βάλει Nova οπτική ίνα 200mbps, καθώς και Nova Unlimited All. Δεν το μετάνιωσα λεπτό. Για 2 χρόνια ήσυχος. Και δώρο συσκευή παρακαλώ. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
    3 points
  16. Το ερώτημα με τους παρόχους είναι ποιά έχει τα λιγότερα προβλήματα!! Τα συμβόλαια που έχει αξίζουν! Το δίκτυο έχει βελτιωθεί επί εποχής WIND ειδικά μετά το 2017 και βελτιώνεται καθημερινά! Πλήρης κάλυψη 5G πανελλαδικά τέλος του 2025, σε 1,5 χρόνο δηλαδή! Φέτος τρέχουν να πιάσουν το 85+%.
    3 points
  17. Κλασσικός σταθμός vodafone. Ίσως παίζουν και οι τρεις εκεί συνεγκατασταση και θα τράβηξε καμιά οπτική η Cosmote. Μια χαρά 👌🏻
    3 points
  18. Ναι αλλά ας ελπίσουμε ότι αφού θα τους πληρώνουμε περισσότεροι, κάτι θα κάνουν και αυτοί για εμάς με το δίκτυο για να χωράμε..
    3 points
  19. Έχει αλλάξει ο εξοπλισμός στην κεραία 12112 στην Κατερίνη (vodafone, nova), μπορεί να έχει και λίγο καιρό, τώρα όμως το παρατήρησα. Θα την βγάλω φωτό με την πρώτη ευκαιρια
    3 points
  20. Update ασφαλείας Απριλίου. Σήμερα το πρωί. Όλα δείχνουν καλά.
    3 points
  21. Το RSRQ για την 2100 που είναι συνδεδεμένο και το κινητό πάντως είναι στα -11. Μικρή η διαφορά. Σίγουρα έχει εμφανής βελτίωση η κεραία από τότε που αναβαθμίστηκε από την 800αρα.
    3 points
  22. Για ολες τις σκληρες θηκες οταν θελεις να βαλεις μεσα τη συσκευη αφηνεις την θηκη πανω στο τραπεζι , παιρνεις την συσκευη στα χερια και την κορυφη της την βαζεις πρωτα στην μεση της θηκης τοτε σπρωχνεις συρταρωτα με ελαφρια πιεση προς τα μεσα και προς τα πανω να μπει και το υπολοιπο . Οταν θες να την βγαλεις πιανεις τις δυο πανω ακρες της θηκης τις τραβας λιγο προς τς πανω και σπρωχνεις την συσκευη με τα πισω δαχτυλα να βγει προς τα εξω Μη ξεχναμε οτι πριν βαλουμε μια συσκευη μεσα σε θηκη καθαριζουμε εσωτερικα την θηκη και το πισω μερος της συσκευης με πινελο να μην εχουν ιχνος σκονης.
    3 points
  23. Καλά και οι Σιδηρόδρομοι πιστοποιημένοι και ασφαλείς ήταν.Στην Ελλάδα δεν ελέγχεται τίποτα σχεδόν και οι πιστοποιήσεις είναι ένα μεγάλο ποσοστό πληρωμένες.
    3 points
  24. Δεν εμφανίζεται πλέον η επιλογή γίνε, liquid. Μπορείς πάλι να μπεις με κόλπο που τους ξέφυγε, αλλά...
    2 points
  25. Που και που χρησιμοποιώ την παρατημένη CU μου για να δω αν έχει αλλάξει τιποτα στην Θεσσαλονικη (κυρίως ανατολικά). Η μόνη διαφορά είναι ότι έχουν βάλει την 28αρα σε 4G/5G και όταν κλειδώνω το κινητό εκεί (με ειδική εφαρμογή), τότε τα πάει καλούτσικα. Αλλιώς πραγματικά μέσα σε 365 μέρες δεν έχει γίνει καμία βελτίωση.
    2 points
  26. Cosmote Frog με 3 ευρώ το πακέτο των 60' (ή 120 στο διπλασιασμό) και ανανέωση 13 ευρώ κάθε δίμηνο.
    2 points
  27. Vodafone δεν συμφέρει πλέον αν θέλεις οικονομία. Τίμια λύση μόνο από πράσινη βλέπω
    2 points
  28. Προσφατα ειχα παει Νιαρχο με VF της προκοπης Ν78(-100 με -105dBm) ειχε μονο πανω στην οροφη με το κινητο να κοιταει κυριως προς το ΣΕΦ. Στους υπολοιπους χωρους απο την εισοδο στα πεζοδρομακια μεχρι το πολιτιστικο κεντρο εκανε εντελως οριακο EN-DC με αποτελεσμα να το γυρναω σε 4G απο κατι σκουριασμενα panels που παρατηρησα πανω απο μια καντινα τα οποια χτυπαγαν αποκλειστικα τους εσωτερικους χωρους(90 mbps dl). Cosmote εντος/εκτος 5G κανονικοτατο με τσιτα τα γκαζια και micro περιφερειακα. Να ειμαι ξεκαθαρος οτι ενα κεντρο σαν τον Νιαρχο που αναγνωριζεται και εκτος συνορων ως ενα απο τα καλυτερα παρκα εκδηλωσεων και δραστηριοτητων δεν το αφηνεις μονο με 4G Only καβουρδισμενα πανελς και 5G αμα εισαι σε συγκεκριμενα σημεια.
    2 points
  29. Αν πας σε συμβόλαιο και θες να φύγεις το πρόστιμο είναι 2 πάγια. Αν τα κάνεις κάρτα, φεύγεις όποτε θες.
    2 points
  30. Παιρνεις ένα νουμεράκι F2G από ένα ψιλικατζίδικο/περιπτερο, το κάνεις ταυτοποίηση στο σπίτι σου, βάζεις χρήματα, ενεργοποιείς απεριόριστο ίντερνετ για 1 μέρα με 0,90€ και το δοκιμάζεις.
    2 points
  31. Από καρτοκινητη προς Neo: δωρεάν Από Neo προς καρτοκινητη: δωρεάν
    2 points
  32. 60 ευρώ; Αφού θα υπάρχει το week πακέτο που ναι μεν το ακριβαίνει στα 7 ευρώ (7x4=28) και γίνεται το CU το ακριβότερο, αλλά όχι και 60.
    2 points
  33. Ναι. Παραγγέλνεις άλλη κάρτα και στέλνεις κανονικά τον αριθμό της.
    2 points
  34. Οι τοιχοδιωκτες της Vodafone ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ απο τον Ιούνιο το Liquid !! Μας έμεινε η Cosmote πλεον αντικειμενικά η πιο σταθερή σε πακέτα για όσους έχουν Anxiety με το χτίσιμο εμπιστοσύνης προς μια εταιρεία. Γνώμη μου, μέχρι να αλλάξει και η Cosmote και να αρχίσουμε ολοι να χρησιμοποιούμε ESIMs στα κινητά μας απο παγκόσμιους Carriers οπως η Ubigi ή άλλοι πάροχοι απο άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες με φτηνό Roaming παγκοσμίως και βέβαια και εδώ στην Ελλάδα με όποιο πάροχο έχει το καλύτερο σημα ( GoMoWorld, MobileMatter και άλλες) Cosmote προς το παρόν και βλέπουμε..
    2 points
  35. Αλήθεια τώρα ... καταργούν το Liquid ??? !! Τι εμπιστοσύνη μπορεί να δώσει ο καταναλωτής σε μια εταιρεία που ξεκινάει να παρέχει μια υπηρεσία / πακέτο και την ΚΑΤΑΡΓΕΙ έτσι ψυχρά μεσα σε λίγο καιρό / μήνες ? ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ. Οι Marketing Managers της Vodafone έγιναν τοίχοδιωκτες 😉 Day Trading στο Marketing ! Πάει και το CU Liquid λοιπόν απο Ιούνιο 2024 !
    2 points
  36. Ανακοινώθηκε πλήθος αυξήσεων και κατάργηση του liquid https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/paratasis-megaloy-diagonismoy-cu-neon-prosforon-kai-metavolon-se-ypiresies-kai-paketa
    2 points
  37. Ναι ακριβώς. Όταν συνδυάζεις σύνδεση σταθερού με κινητό, στο προσφέρει Άρα έχει θέμα το wifi. Δοκίμασε online, μέσω της εφαρμογής να δηλώσεις πρόβλημα. Επίσης έχει άλλη μία αλλαγή που λέει για αλλαγή μπάντας. Δοκίμασε το κι αυτό. 1 λεπτό θα κάνει
    2 points
  38. Ναι υπηρεσία είναι Αν για παράδειγμα πάρεις το κινητό σταματά το Cosmote One
    2 points
  39. Κατέβασε το Netmonster, βλέπω έχεις samsung. Αφού εγκαταστήσεις, πήγαινε κάτω δεξιά στις τελείες και επέλεξε phone info. Θα σου βγάλει ένα μενού με ρυθμίσεις. Μετά θα πας εκεί που λέει set preferred network type και θα επιλέξεις nr only. Θα το αφήσεις και θα επιστρέψεις στην αρχική οθόνη του netmonster στο live να δεις τι θα βγάλει και στείλε ένα screenshot. Μετά επιλέγεις πάλι από την προηγούμενη οθόνη NR/LTE/GSM/WCDMA, ο, τι σου έβγαζε στην αρχή δλδ για να επιστρέψεις σε κατάσταση λειτουργίας του δικτύου επειδή το NR only είναι το SA που δεν παίζει ακόμα ουσιαστικά. Μην τα κάνεις όλα αυτά αν δεν είσαι σίγουρος φυσικά 😛
    2 points
  40. Οδός Ζαλόγγου στην πόλη μεσα
    2 points
  41. Και η Vodafone βάζει όριο πάνω από τα 300 GB ,όπως και στα καρτοκινητά της η vf
    2 points
  42. Δεν πειράζει! Κανένα πρόβλημα, όλοι κρίνονται στο τέλος. Μια απλή ματιά στα στατιστικά στοιχεία, αρκεί! 😃
    2 points
  43. Πόλη της Κω παλιό λιμάνι
    2 points
  44. Εγώ πήγα απευθείας σε ένα κατάστημα Γερμανός, έδωσα ταυτότητα και την πήρα, πλήρωσα μόνο το ποσό ανανέωσης έβαλα το πακέτο που ήθελα και πήρα κανονικά τ bonus
    2 points
  45. Τελευταια φορα που χρεωθηκα ημερησιο (οταν ειχε ληξει το 6αρι πριν 2 μηνες) ήμουν συνδεδεμενος σε wifi και παλι με χρεωσε. Ισως να κλεισω τη συσκευη 23:50 και το ενεργοποιησω απο την αλλη συσκευή στις 00:05 (μεσω app).
    2 points
  46. Θεωρητικά μπορείς αλλά χάνεις 1 ημέρα, ενώ αν το ενεργοποιήσεις 00:05 κερδίζεις μία ημέρα. Τώρα θα μου πεις πως θα γίνει αφού 00:00 μηδενίζει. Η έχεις κάπως αλλιώς δεδομένα ή το κάνει για σένα κάποιος φίλος. Αλλιώς θα χρεωθείς ημερήσιο.
    2 points
  47. Από την επίσημη δέσμευση προς τον Υπουργό
    2 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...