Jump to content

nick_ls

Members
  • Δημοσιεύσεις

    309
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nick_ls

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nick_ls's Achievements

  1. Θήκη έχω spigen air liquid, ευχαριστημένος είμαι, με το tempered glass δεν βγαζω άκρη, πρέπει να έχω αγοράσει ό,τι κυκλοφορεί και δεν δουλεύει σωστά, ή θα χτυπάει με τη θήκη ή δεν θα καλύπτει σωστά ή δεν θα αναγνωρίζει τα δάχτυλά μου. Δεν το είχα υπόψιν αυτό που μου έστειλες, θα το δοκιμάσω και αυτό.
  2. Παιδιά για θήκη και tempered glass ειμαι στο σωστό θρεντ; Δεν βρίσκω για το 8 προ ειδικό θρεντ για αξεσουάρ και θήκες
  3. Α χα! Πολύ ενδιαφέρον, Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! θα το ψάξω περαιτέρω. Άρα μπορείς να έχεις κάποια πράγματα στον τύπου ασφαλή φάκελο και τ' άλλα με parallel apps. Η αλήθεια είναι στην αρχή, ζορίστηκα λίγο με το τηλέφωνο, σιγά σιγά μπαίνουν ολα στη θέση τους.
  4. Καλησπέρα, απεκτησα προσφατα το Oneplus 8 pro, απο το bangood και τα flash sales. Εντυπωσιακο κινητο, αλλα μαλλον γερασα και θελω πολυ ψαξιμο για να το φερω στα μέτρα μου. Ήθελα να ρωτησω, επειδη ψαχνω και δεν το βρισκω, περα απο το «κιβωτιο ασφαλειας», υπαρχει καποια αντιστοιχη εφαρμογη του secure folder της samsung? Ομολογώ μου λειπει αρκετα αυτο απο το προηγουμενο s8 μου, το εχει φτιαξει πολυ καλα η Samsung, γιατι μπορουσες να εχεις κ διπλες εφαρμογες. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη
  5. Όντως είναι το καλύτερο; Είμαι σε αναζήτηση και βλέπω πιο ολοκληρωμένο το samsung s4 ή το Microsoft go. Δεν έχει ούτε oled οθόνη και βλέπω του λείπουν κάποια χαρακτηριστικά. Βέβαια οκ είναι φθηνότερο.
  6. Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ. Από όσο βλέπω στα specs η usb type c δεν είναι thunderbolt ώστε να συνδέεται με hdmi adapter. Επίσης αν και κανονικά μέσω της usb θα έπρεπε να συνδέεται με hdmi στο notebookcheck.net αναφέρουν ότι το δοκίμασαν και δεν βγάζει έξοδο hdmi. https://www.notebookcheck.net/Huawei-MediaPad-M5-10-8-inches-LTE-Tablet-Review.298096.0.html Επίσης δεν έχει θύρα ακουστικών; Αν κάνω κάποιο λάθος διορθώστε με παρακαλώ.
  7. καλή επιτυχία, αν κ 3 χρόνια τώρα δεν έχω κερδίσει ποτέ. :p
×
×
  • Create New...