Jump to content

Raskonikas13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    77
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Raskonikas13

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Raskonikas13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Σε ευχαριστώ! Είσαι λεβεντιά!
  2. Καλημέρα, συμφορουμίτες! Ξέρουμε αν έχει διπλασιασμό αυτή τη βδομάδα; Ευχαριστώ!
  3. Μείωσαν και τους κρυστάλλους στα πακέτα του big bang! Μάλλον για ΠΣΚ! Αν κάποιος ενδιαφέρεται...
  4. Δωρεάν 3gb για τις 3 μέρες από την κόκκινη. Διαθέσιμο για ενεργοποίηση ως 16.3.
  5. Όχι! Παραμένουν τα ίδια. Το καινούριο daily bonus προσφέρεται ως/σε νέα μπάρα αριστερά από τα πακέτα!
  6. Καλησπέρα! Κάθε μέρα μπορεί να ξεκλειδώσει ο κάθε χρήστης bonus κρυστάλλων. Αρχίζει την πρώτη ημέρα από 30 και φτάνει ως την έκτη ημέρα με 150. Την έβδομη ημέρα το μπόνους αποτελεί έκπληξη. Και λογικά την επόμενη εβδομάδα επανέρχεται στην ίδια λογική κοκ.
  7. Δεν έχω δοκιμάσει αλλά στην εφαρμογή της cu εμφανίζεται σε όλους και χωρίς προϋποθέσεις. Αν δοκιμάσει κάποιος ας μας πει.
  8. Μήπως προϋποθέτει την πρόσφατη ανανέωση υπολοίπου των 30 ημερών;Εγώ δεν το δοκίμασα ακόμη...Στις 20.5 πρέπει να ανανεώσω για το δίμηνο...
  9. Σε μένα δεν ήρθε η παραπάνω προσφορά! Αν κάποιος σκόπευε να ανανεώσει και δεντου έχει έρθει το μήνυμα αλλά του τα διπλασιάσει τελικά ας ενημερώσει στο forum! Ευχαριστώ!
  10. Έσκασε "προσφορά" στο cu!5gb ανά ΣΚ για τρία συνεχόμενα με μόλις 2€!Διαθέσιμη ως τις 28/3 λέει!Τι λέτε, ρε παιδιά;Αντί να μας τη δώσετε δωρεάν εν μέσω κορωνοϊού; Ευχαριστώ, δε θα πάρω!
  11. Παιδιά, πήρε κανείς την προσφορά του τριημέρου;Δίνει 3000 κρυστάλλους;Ή 500 κρυστάλλους;Ισχύουν μόνο για 4 ημέρες;Αν κάποιος δοκίμασε ας ενημερώσει!Ευχαριστώ!
  12. Να το παρατείνεις με ποιον τρόπο;Μήπως άλλωστε φαίνεται και τι υπόλοιπο έχεις;Το αποκλείω να γίνεται!Ακόμη κι αν αγόραζες το ίδιο πακέτο από το big bang!
  13. Εντάξει, αυτή με τα 500mb στα 3€ είναι κοροϊδία!Αλλά "κουμπώνει" με τα παλιά μαζεμένα gb και παρατείνει τη διάρκειά τους!Οπότε, από το τίποτα καλή και η Παναγιώτα που λένε!Ιδίως αν κάποιος έχει μαζέψει πολλά και δε θέλει να τα χάσει!
  14. Στους όρους και τις προϋποθέσεις του παιχνιδιού αναφέρεται ρητά ότι" Είναι στην ευχέρεια της Εταιρείας να τροποποιήσει τόσο τα πακέτο όσο και την τιμή του άμα πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση"...Αν κάποιος θέλει να του προσφέρονται όλα δωρεάν μάλλον πρέπει να καταργήσει το τηλέφωνο!
  15. Άλλαξαν και οι τιμές των πακέτων όπως αναμενόταν!Για να μην "παραπονιέστε"!Άντε, να δούμε πόσο θα κρατήσουν...Μεγεια!
×
×
  • Create New...