Jump to content

Raskonikas13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    77
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Raskonikas13

  1. Σε ευχαριστώ! Είσαι λεβεντιά!
  2. Καλημέρα, συμφορουμίτες! Ξέρουμε αν έχει διπλασιασμό αυτή τη βδομάδα; Ευχαριστώ!
  3. Μείωσαν και τους κρυστάλλους στα πακέτα του big bang! Μάλλον για ΠΣΚ! Αν κάποιος ενδιαφέρεται...
  4. Δωρεάν 3gb για τις 3 μέρες από την κόκκινη. Διαθέσιμο για ενεργοποίηση ως 16.3.
  5. Όχι! Παραμένουν τα ίδια. Το καινούριο daily bonus προσφέρεται ως/σε νέα μπάρα αριστερά από τα πακέτα!
  6. Καλησπέρα! Κάθε μέρα μπορεί να ξεκλειδώσει ο κάθε χρήστης bonus κρυστάλλων. Αρχίζει την πρώτη ημέρα από 30 και φτάνει ως την έκτη ημέρα με 150. Την έβδομη ημέρα το μπόνους αποτελεί έκπληξη. Και λογικά την επόμενη εβδομάδα επανέρχεται στην ίδια λογική κοκ.
  7. Δεν έχω δοκιμάσει αλλά στην εφαρμογή της cu εμφανίζεται σε όλους και χωρίς προϋποθέσεις. Αν δοκιμάσει κάποιος ας μας πει.
  8. Μήπως προϋποθέτει την πρόσφατη ανανέωση υπολοίπου των 30 ημερών;Εγώ δεν το δοκίμασα ακόμη...Στις 20.5 πρέπει να ανανεώσω για το δίμηνο...
  9. Σε μένα δεν ήρθε η παραπάνω προσφορά! Αν κάποιος σκόπευε να ανανεώσει και δεντου έχει έρθει το μήνυμα αλλά του τα διπλασιάσει τελικά ας ενημερώσει στο forum! Ευχαριστώ!
  10. Έσκασε "προσφορά" στο cu!5gb ανά ΣΚ για τρία συνεχόμενα με μόλις 2€!Διαθέσιμη ως τις 28/3 λέει!Τι λέτε, ρε παιδιά;Αντί να μας τη δώσετε δωρεάν εν μέσω κορωνοϊού; Ευχαριστώ, δε θα πάρω!
  11. Παιδιά, πήρε κανείς την προσφορά του τριημέρου;Δίνει 3000 κρυστάλλους;Ή 500 κρυστάλλους;Ισχύουν μόνο για 4 ημέρες;Αν κάποιος δοκίμασε ας ενημερώσει!Ευχαριστώ!
  12. Να το παρατείνεις με ποιον τρόπο;Μήπως άλλωστε φαίνεται και τι υπόλοιπο έχεις;Το αποκλείω να γίνεται!Ακόμη κι αν αγόραζες το ίδιο πακέτο από το big bang!
  13. Εντάξει, αυτή με τα 500mb στα 3€ είναι κοροϊδία!Αλλά "κουμπώνει" με τα παλιά μαζεμένα gb και παρατείνει τη διάρκειά τους!Οπότε, από το τίποτα καλή και η Παναγιώτα που λένε!Ιδίως αν κάποιος έχει μαζέψει πολλά και δε θέλει να τα χάσει!
  14. Στους όρους και τις προϋποθέσεις του παιχνιδιού αναφέρεται ρητά ότι" Είναι στην ευχέρεια της Εταιρείας να τροποποιήσει τόσο τα πακέτο όσο και την τιμή του άμα πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση"...Αν κάποιος θέλει να του προσφέρονται όλα δωρεάν μάλλον πρέπει να καταργήσει το τηλέφωνο!
  15. Άλλαξαν και οι τιμές των πακέτων όπως αναμενόταν!Για να μην "παραπονιέστε"!Άντε, να δούμε πόσο θα κρατήσουν...Μεγεια!
  16. Εγώ πιστεύω ότι θα υποδιπλασιάζουν τους κρυστάλλους το ΠΣΚ σαν προσφορά και τις άλλες μέρες της εβδομάδας θα τους επαναφέρουν στο κανονικό!Και κάθε συνδρομητής επιλέγει κατά το δοκούν και αναγκαίο!
  17. Όλοι νομίζω θα συμφωνήσουμε ότι το καρτοκινητό παραμένει ακόμη φθηνότερο από το συμβόλαιο ή το καρτοσυμβόλαιο. Τώρα είναι θέμα τι χρήση κάνει ο καθένας ώστε να προβεί και στην ανάλογη κίνηση. Το συμβόλαιο όμως δεσμεύει για τουλάχιστον 12 μήνες ενώ το καρτοκινητό απαιτεί 10€ ανανέωση κάθε δίμηνο.Ο καθένας κοιτάει την τσέπη και τη χρήση του και πράττει αναλόγως. Να σημειώσω ότι όσον αφορά τον εαυτό μου -μετά από πέρασμα και στις άλλες δύο- θεωρώ συμφεροτερη την cu αφού πολλές φορές με δελεάζει με καλές προσφορές και όχι μόνο. Βλέπε έκτακτες δωρεάν προσφορές, big bang, thank you, ανανέωση μέσω pockee κ.ά. Το σήμα της, παντού τολμώ να πω, είναι αρκετά δυνατό όπως και η εξυπηρέτηση που τη θεωρώ κορυφαία!
  18. Έχει αλλάξει (ξανά) και γράφει για ανανέωση χρόνου ομιλίας τις τελευταίες 60 ημέρες!
  19. Διαπιστώνω μετά χαράς ότι δεν έχει αυξηθεί ακόμη η τιμή των πακέτων (όπως αναμέναμε με βάση ο,τι είχαν ανακοινώσει στη vodafone)!Λέτε να το μετάνιωσαν;Θετικό είναι και το γεγονός ότι στο big bang οι κρύσταλλοι των πακέτων παραμένουν στο μισό!Αν μαζεύει κανείς περίπου 1500-2000 κρυστάλλους τη βδομάδα βολεύεται νομίζω!Και επιπλέον για την αγορά ή εξαργύρωση κάποιου πακέτου στο παιχνίδι δεν προϋποθέτει ανανέωση 20€ τους τελευταίους τρεις μήνες!Για να δούμε τι θα δούμε!
  20. Εξαρτάται αν είχε από παλιά κάποια προσφορά που διατηρείται αλλά σίγουρα με αυξημένο κόστος...Μπορείς να δεις καλώντας στο 1252 από το κινητό του...Διαφορετικά με την ανανέωση μπορείς να παίρνεις δωρεάν χρόνο ομιλίας προς vodafone ή δεδομένα για 30 μέρες και ακολούθως να αγοράζεις κάποιο πακέτο τα οποία πρόκειται να αυξηθούν κοντά στα 10€ το πιο οικονομικό...
  21. Αν πάρεις στο 1252 ακούγεται όντως το πακέτο (Στις επιλογές των πακέτων ομιλίας). Στα app δεν υπάρχει...
  22. Να 'στε καλά, παιδιά! Και ξαναβλέπω ότι μειώθηκαν οι κρύσταλλοι στο big bang! Μάλλον πάνε να το καθιερώσουν από το απόγευμα της Παρασκευής(6μμ) ως το μεσημέρι της Δευτέρας!
  23. Έσκασε προσφορουλα! 1000'+10gb για 7 ημέρες εντελώς δωρεάν με δυνατότητα ενεργοποίησης έως 17.2! Διαθέσιμη στο 1252 αλλά και στις δύο εφαρμογές, vodafone και cu! Καλοδεχούμενη! Άντε, για να μη γκρινιάζουμε συνέχεια!
  24. Αν καθιερωθεί είναι κάτι θετικό!Λειτουργεί ως επιπλέον κίνητρο νομίζω!
  25. Καλησπέρα!Στην εφαρμογή της vodafone επανεμφανίζεται το Lucky wheel...Για όποιον διαθέτει κωδικούς cu around και θέλει να τζογάρει...Έχω την εντύπωση ότι παλιότερα οι κωδικοί κάθε Πέμπτη μέσω της cu εφαρμογής δίνονταν δωρεάν...Τώρα δεν είμαι σίγουρος...
×
×
  • Create New...