Jump to content

CosMap

Members
 • Δημοσιεύσεις

  524
 • Εγγραφή

 • Τελευταία Επίσκεψη

 • Days Won

  3
 • Αξιολογήσεις

  0%

CosMap last won the day on Νοέμβριος 9

CosMap had the most liked content!

Συσκευή

 • Συσκευή
  Mi 10T Lite 5G

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  Imathia-Pella

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.561 profile views

CosMap's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • One Month Later Rare
 • Very Popular Rare
 • Week One Done Rare
 • Dedicated Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

124

Φήμη

 1. CosMap

  5G NR

  Μεσημέρι 3 η ώρα το status έδειχνε κανονικά enable μόνο Β3+Β3 με μόνο 1 sector αλλά δεν με είχε διευκρινίσει ότι ήταν σε test mode! Άντε πάλι να δω με αυτό το κέντρο. Σκαναρεις εσύ 5 το απόγευμα που δείχνει εκτός. Ας τελειώσουν οι δοκιμές πρώτα γιατί θα το είχα καταγράψει στα 10 χιλιόμετρα με τόσο ασταθές σήμα. 🤔 Καλό βράδυ. Υστερόγραφο: Μόνο που είσαι στην 3341 με Β3 ευχαριστώ να λες ακόμα που έχεις ταχύτητες για την ώρα. Αν έπιανε καλά εκεί η 3181 θα έβλεπες 1mbps και θα είχες σπάσει το iphone.
 2. CosMap

  5G NR

  Το μόνο που κάνουν σήμερα είναι αναβάθμιση στο Καϊμακτσαλάν επιτέλους καθώς ενεργοποίησαν και την micro της Μαρίνας την 41599 🙂 καλό απόγευμα.
 3. Έχει λίγο μετά τις 10 goodbye 3g wind+vf ότι έμεινε. Πρώτη φορά βλέπω κανένα cell και καμία επιλογή για 3G network. 🤔
 4. CosMap

  5G NR

  Ναι αλλά αυτές οι 2 στον χάρτη της cosmote στο κέντρο τις δείχνει. Ενώ άλλες κεραίες που πήραν πρόσφατα διαύγεια και κεραίες ΕΕΤΤ ακόμα δεν τις δείχνει στα συστήματα τους. Σε λίγο πάω για speed test να δω τι πιάσαμε στην Σκύδρα. 🙂 Έκτακτο: 3345 μόλις τώρα 🙂 η κεραία είναι από Αμπελιες Γιαννιτσών και έρχεται πολύ καλά εδώ στο χωριό και χαμηλά που είμαι αυτή τη στιγμή. Επανέρχομαι με update από κέντρο: Σήμερα έγιναν: Έδεσσα 3107 Άψαλος 3586 Γίδας mi 41593 Καρτερες (γερμανικό) 3436 Και οι Αμπελιες. Και τα έργα συνεχίζονται καλό απόγευμα 🙂
 5. CosMap

  5G NR

  Καλημέρα. Σχετικά με την Καλαμαριά έρχεται. https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6ΟΛΟ46Ψ842-2Μ0 Επίσης μέχρι να αυξηθεί η εμβέλεια των 2 κεραιών που λέγαμε χθες στο χωριό ήδη η μία πάει καλά και η άλλη που είναι αρκετά μακριά βρήκα σημείο για να το γράψω. Αλλά περιμένω έναν φίλο εκεί κοντά που είναι να κάνει καταγραφή για να τα εμφανίσει αναλυτικά. 3158 και 3243 🙂 Έχει εμφανιστεί στα συστήματα τους για νέα εγκατάσταση κεραίας στο Λιανοβέργι Ημαθίας την 41601 (lianovergi mi) είναι η 2η φορά που πετυχαίνουμε κεραία έτοιμη για εγκατάσταση (εκτιμώμενο Γενάρη) και δεν έχει εμφανιστεί πουθενά ούτε στο Διαύγεια ούτε στο κεραίες ΕΕΤΤ! 🤔 Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει είπαμε και η 41593 (gidas mi) για κάλυψη ενός αρκετά ανατολικού τμήματος της Αλεξάνδρειας που δεν έχει σήμα. Όχι ότι υπάρχει ήδη δυνατή κάλυψη για την ώρα από 5457 και 3035 αλλά μερικές κεραίες ακόμα χρειάζονται επειγόντως λίγη υπομονή μόνο. Σχετικά με την 1454 στον Λαγκαδά πέρασε κανείς; Μπορεί να μην δείχνει ακόμα 5g active αλλά φαίνεται να έχει εγκατασταθεί την /// 6347 σε σχέση με πριν 3 μέρες που είχε την /// 6201.
 6. CosMap

  5G NR

  Πλέον ναι έτσι φαίνεται όταν έχεις πολλά άτομα από πάνω αλλάζουν τα πάνελ και από κάτω αλλάζουν τα /// οπότε γίνονται. Άσε που έρχονται ήδη έτοιμα ρυθμισμένα και μετά από 10 μέρες δοκιμάζουν την ισχύ στο τέρμα απομακρυσμένα. Δηλαδή θα δείξει σε 10 μέρες 5πλασια ισχύ απ' ότι τώρα και θα έρχεται για πλάκα μέσα στο χωριό πολύ καλά και πολύ δυνατά. Ήδη βλέπω πρώτη νύχτα και φαίνεται σχετικά αδύναμο. Μετά πάει φουλ γκάζια.
 7. CosMap

  5G NR

  Στο screen που ανέβασε φαίνεται ότι απλά εκεί περνάει 3G από vf. Λοιπόν έκτακτα νέα πριν λίγο έχουμε επίσημα 5G σε 2 κεραίες! Κάνουν επιδρομή και στην Πέλλα μας τώρα: 3158 Μαυροβούνι (το πιάνω αρκετά δυνατά) Και 3243 Θηριοπετρα (βλέπει όλο τον υπόλοιπο κάμπο της Αλμωπίας και συμπληρώνει πλέον την 3604 Σαρακηνοί) 🙂 Κι όλα αυτά πριν λίγο! Μέχρι τις 5 το απόγευμα δεν υπήρχαν καν ούτε στον χάρτη ούτε στις αναφορές βλαβών! Παμε γερά άντε και στα δικά μας :) Οι σταθμοί έρχονται απ' ότι φαίνεται με τα γνωστά 1+3+3+7+7+20+n28 :) Καλό βράδυ.
 8. CosMap

  5G NR

  Η 1454 επιδιορθώθηκε αλλά ακόμα δεν δείχνει 5G active! Περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι.
 9. CosMap

  5G NR

  Το 1454 του Λαγκαδά φαίνεται ενεργό μόνο το 2G από το κέντρο. Το 4G/5G βρίσκεται στο status: update in progress με ολοκλήρωση "βλάβης" αύριο. Περίεργο που δεν ασχολήθηκαν με την 1088 γιατί σε εκείνο ακόμα λέει εκτιμώμενος χρόνος Γενάρη 2023. Καλημέρα.
 10. CosMap

  5G NR

  Έγινε και η 1071 5G 🙂
 11. CosMap

  5G NR

  Επανομή, Νεα Πλάγια και κάθε μέρα όλο και κάτι κάνουν στην Κέρκυρα. Αυτά είναι τα update που εμφανίστηκαν εδώ. Για να δω αύριο τι έχει να με πει το κέντρο. Καλό βράδυ.
 12. CosMap

  5G NR

  Λαγκαδά update 🙂 Αύριο πρωί θα έχω και επίσημη απάντηση.
 13. CosMap

  5G NR

  Αν μπορεί να βγει link από 2ο πόδι με το χωριό που δεν βγαίνει. Αλλά ίσως είναι εφικτό στο βουνό αλλά πολύ πιο πάνω από το υψόμετρο της Νάουσας. Τέλος πάντων ένα cellmapper έξω από το Κιλκίς θα το ξεκαθαρίσει. Εκτός αν χθες βράδυ έκαναν τεστ οπότε το περιμένουμε κι αυτό. Ξέχασα να πω ότι υπάρχει και η 1371 στην στροφή της εσωτερικής περιφερειακής. Παίζει από εκεί να έρχεται γιατί βλέπω στον χάρτη με το τελευταίο update ότι το Κιλκίς τελικά δεν άλλαξε.
 14. CosMap

  5G NR

  Ούτε να εμφανίζεται 103106; Αλλιώς υπάρχουν αλλά 2 σενάρια αλλά είναι πολύ μακριά το ένα Σωζόπολη Χαλκιδικής και το άλλο πάμε για το 2ο πόδι οπότε το πιο κοντινό που με το που κοιτάζω στα βορειοανατολικά δυναμώνει. Και συμπίπτει μόνο με Κιλκίς για αυτό λέω.
×
×
 • Create New...