Jump to content

adok13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    500
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

2 Followers

About adok13

  • Ημ. Γέννησης 23/12/1979

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

adok13's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

15

Φήμη

  1. και εμ3να το ιδιο εδω και καιρο και σταματησα να ασχολουμαι.
  2. το ιδιο προβλημα μου εμφανισε και εμενα στο 4αρι μετα απο απο καποιο απο τα τελευταοα update
  3. ξαφνικα σταματησε να μου λειτουργει το google assistant. μπαινω να ξανασεταρω το voice match παιρναω το πρωτο σταδιο που λες "OK google what's the weather tommorow; και στο δευτερο σταδιο που λες set me a timer μου πεταει ενα μυνημα λαθους και προσπαθηστε ξανα. εχω δοκιμασει τα παντα χωρις αποτελεσμα. εχει καποιος το ιδιο προβλη.α?
  4. εννοείται ότι σε υπαλλήλους ποτέ δε μιλάω απότομα γιατί δεν φταίνε κάπου αυτοί.πηγα σε κατάστημα σήμερα και μου είπαν ότι δε μπορούν να κάνουν κάτι , μονο η τεχνική υποστήριξη τηλεφωνικά. έκανα ήδη αίτημα στη vodafone γιατί ούτε που ξέρω θα τραβήξει η κατάσταση με αυτούς.
  5. χωρισ ίντερνετ κα σήμερα 50 λεπτά αναμονή ώσπου έκλεισε η γραμμή. δεν έχω λόγια, πρώτη φορά συναντάω τέτοιο μπουρδ**ο.αντε τώρα πάλι αύριο να κάνω φορητοτητα στη vodafone , πάνε και τα χρήματα που έβαλα για ανανέωση.
  6. έβαλα πακέτο από τοwhat's up. την εφαρμογή. δεν μου κάνει, regisrer ,στο 5g η στο 4g.τοβρηκαν σαν βλάβη αλλά έμεινε εκεί ,ακόμα περιμένω.
  7. επειδή δε πρόκειται να βρω σκρη με αυτούς ξέρετε αν μπορω να κάνω πάλι μεταφορά αριθμού σε αλλο παροχο?
  8. πήρα και το σήκωσαν σε 20 λεπτά περίπου.μου είπαν ότι είναι τεχνικο θέμα, ότι δεν υπάρχει λέει σωστή αποτύπωση του αριθμού και κάτι τέτοια. εγώ αύριο θα μαι σε δουλειά εξω και θαμαι χώρις ιντερνετ.αναθεμα τη ώρα που μπλέξα με αυτούς.
  9. έκανα μεταφορά σήμερα το μεσημέρι από vodafone που να μην έκανα ποτέ. προσπαθώ από το μεσημέρι να μιλήσω με κάποιον π***τη στο τηλέφωνο και με έχουν πεθάνει στην αναμονή και δεν έχω καταφέρει ακόμα. τι το έχουν το μπουρδ***ο αν θέλω 1 μισή ώρα να μιληΩ μαζί τους. είμαι χωρίς ίντερνετ από όταν έκανα τη μεταφορά και δε μπορώ να βρω μιλήσω με κάποιον. έστειλα το sma 5g μου ήρθε απάντηση ότι θα ενεργοποιηθεί αλλά με,ρι τώρα δεν έχω ούτε 4g.
  10. Και εγώ τα ίδια φίλε μου ενώ μου δούλευε κανονικά Ξαφνικά σταμάτησε και μου βγάζει αλαμπουρνέζικα στα ελληνικά έκατσα και έψαξα τα πάντα Έψαξα και στο ίντερνετ αλλά λύση δεν βρήκα
  11. https://techmaniacs.gr/tholes-eikones-apo-tin-kyria-kamera-ton-samsung-galaxy-s23-s23-provlima-sto-hardware/ το ίδιο πρόβλημα το είχα εγώ στο s21 ultra και μου είχαν αλλάξει το φακό στη smartech . είχα γράψει και στο ανάλογο topic .το είχα ψάξει και είχα βρει αρκετούς με το ίδιο πρόβλημα σε Ελλάδα και στο επίσημο forum της samsung. αποτι φαίνεται είναι σε ορισμένες παρτίδες φακών. να το προσέξετε ώστε να πάτε να σας τον αλλάξουν.
  12. έχω δοκιμάσει να αλλάξω πληκτρολόγιο από gboard σε samsung άλλαξα location στο κινητο εψαξα στις ρυθμί σεις του spen και το περίεργο είναι ότι είμαι σίγουρος ότι τη πρώτη φορα που το δοκιμα σα μου δουλευε.
  13. και μένα το ίδιο.κΝει . έψαχνα πριν καιρό να βρω λύση σε διάφορα φόρουμ αλλά δεν τα κατάφερα και τα παράτησα.
  14. χρησιμοποιει καποιος το phone link ; προσπαθω να κανω κληση απο desktop στο οποιο εχω συνδεδεμενα blueetooth ακουστικα. ολα δουλευουνα κανονικα αλλα δεν μπορω με τιποτα να διαχειρηστω τη κληση στο pc.κανω τη κληση απο το phone link αλλα τη στελενει στο κινιτο, και οταν παταω στο κινιτο να τη στειλει στο pc ,το κουμπι του bluettoth με το ονομνα του pc μου κανει μια προσπαθεια να τη στειλει και ξαναγυρναει στο κινιτο. μοτ εχει σπασει τα νευρα 2 μερες εχω δοικιμασει τα παντα. τα ακουστικα ειναι κατι QCY T13. οταν τα αποσυνδεσω και και αφησω τα ηχεια του pc και το μικροφωνο της καμερας δουλευουνβ ολα κανονικα.
×
×
  • Create New...