pow Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Θελω να παραγγειλω 3 τβ βοχ μαζι σε 1 δεμσ ( λογο λιγοτερων μεταφορικων )απο banggood με priority line ... α)Πιστευω οτι δεν θα εχω θεμσ με τελωνειο... ? β) 3 τβ μποξ μαζι μειπως υπαρχει κινδυνος να χτυπηθουν η να σπασουν σε σχεση με καθενα ξεχωριστα ? κσποιος με παρομοια εμπειρια ? γ) πιθανος χρονος για να γα παραλαβω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 (edited) Οκ, για να μη γράφω μόνο γκρίνιες... Αποστολή από αποθήκη Τσεχίας την περασμένη Παρασκευή 23/10, μου παραδόθηκε μόλις πριν από λίγο (Παρασκευή 30/10), αποστολή με Deutsche Post! Ήμουν τόσο σίγουρος ότι θα το δω... του γνωστού αγίου, που όταν μου χτύπησε το κουδούνι ο ταχυδρόμος, είπα "δέμα...; Τι δέμα...; Δεν περιμένω τίποτα..."! Υ.Γ: χωρίς tracking Edited October 30, 2020 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Θελω να παραγγειλω 3 τβ βοχ μαζι σε 1 δεμσ ( λογο λιγοτερων μεταφορικων )απο banggood με priority line ... α)Πιστευω οτι δεν θα εχω θεμσ με τελωνειο... ? β) 3 τβ μποξ μαζι μειπως υπαρχει κινδυνος να χτυπηθουν η να σπασουν σε σχεση με καθενα ξεχωριστα ? κσποιος με παρομοια εμπειρια ? γ) πιθανος χρονος για να γα παραλαβω ? α) Δεν θα έχεις θέμα με το τελωνείο. β) Δεν έχω παραγγείλει ποτέ τρία μαζί αλλά γενικά οι συσκευασίες από το banggood είναι πολύ καλές. γ) Αυτό εξαρτάται κατά πολύ με ποιο ταχυδρομείο θα τα στείλουν. Το γρηγορότερο είναι το γερμανικό (dhl paket), όπου δεν εμπλέκεται τα ΕΛΤΑ και ο χρόνος παραδοσης είναι στις 20 μέρες περίπου. Αν το στείλουν με post nl η κάτι αλλά από Λουξεμβούργο είναι γενικά πιο χρονοβόρα διαδικασία, κοντά στον ένα μήνα. Δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις από πριν με ποια μέθοδο θα το στείλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Γεια σας, επανέρχομαι στο θέμα με το τράκινγκ YT203ΧΧΧΧ,Yun Express και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει παραλάβει κάτι παρόμοιο. Το τελευταίο στάτους είναι "Arrived at AIRPORT of Destination,Custom clearance in processing. MAASTRICHT - NETHERLANDS" και σε κάποιο σημείο γράφει :tracking number: 61ΧΧΧΧ - Last mile tracking carrier: 希腊DPD Σε πόσες μέρες θα παραλάβω κ από με ποια εταιρεία? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 το priotity direct mail tou banggood δεν ερχεται με NL post ? Δεν πιστευω να εχω θεμα με τελωνειο? ο ενας μηνας αναμονη ειναι λογικος χρονος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Με yun express μετά από Ολλανδία πάει Βουλγαρία και μετά έρχεται με acs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Σ'εχυαριστώ πολύ! Με yun express μετά από Ολλανδία πάει Βουλγαρία και μετά έρχεται με acs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 το priotity direct mail tou banggood δεν ερχεται με NL post ? Δεν πιστευω να εχω θεμα με τελωνειο? ο ενας μηνας αναμονη ειναι λογικος χρονος ? Όπως σου απάντησα και στο παραπάνω μήνυμα σου δεν υπάρχει περίπτωση τελωνείου με τις Priority αποστολές του banggood. Απλά το κατάστημα έχει 2-3 μεταφορικές που εξυπηρετούν το priority. Το nlpost το dhl paket και τελευταία και το ταχυδρομείο του Λουξεμβουργου. Και ναι, στην covid εποχή ο ένας μήνας αναμονή είναι λογικος χρονος. Λίγο γρηγορότερο είναι το dhl paket ~20 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Για στατιστικούς λόγους παραγγελία από alie -30/9-κάτι γυαλάκια προστασίας παρελήφθησαν σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Όπως σου απάντησα και στο παραπάνω μήνυμα σου δεν υπάρχει περίπτωση τελωνείου με τις Priority αποστολές του banggood. Απλά το κατάστημα έχει 2-3 μεταφορικές που εξυπηρετούν το priority. Το nlpost το dhl paket και τελευταία και το ταχυδρομείο του Λουξεμβουργου. Και ναι, στην covid εποχή ο ένας μήνας αναμονή είναι λογικος χρονος. Λίγο γρηγορότερο είναι το dhl paket ~20 μέρες. με το αεροδρομιο μακεδονιας κλειστο θα εχουμε καθυστερησεις στα δεματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Το Banggood με pdm μου έστειλε tracking έναν οκταψηφιο αριθμό το οποίο εδώ και μέρες δεν αναγνωρίζεται πουθενά. Τι καινούργιο είναι αυτό πάλι? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Το Banggood με pdm μου έστειλε tracking έναν οκταψηφιο αριθμό το οποίο εδώ και μέρες δεν αναγνωρίζεται πουθενά. Τι καινούργιο είναι αυτό πάλι? μηπως εστειλε μετα κανονικο tracking nuber .Δεν εχει καποιο αναγνωριστικο....Σε ποιες μηχνες αναχηγησης τοβαλες ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Το Banggood με pdm μου έστειλε tracking έναν οκταψηφιο αριθμό το οποίο εδώ και μέρες δεν αναγνωρίζεται πουθενά. Τι καινούργιο είναι αυτό πάλι? Το είχα αναφέρει πριν μέρες ότι πλέον όλα τα pdm τα στέλνουν με αυτόν τον τρόπο τον οποίο δεν ξέρουμε με τι μεταφορική έρχονται είναι ένα τρακ μόνο με νούμερα και δεν ανιχνεύεται πουθενά, σε μαιλ με ερώτηση με τι μεταφορική έρχεται δεν είχαν απάντηση να μου δώσουν μόνο ότι είναι σίγουρα tax free μέθοδος βγάλε άκρη τώρα με τις βλακείες που κάνουν εκεί στο Banggood. Αποτέλεσμα μετά από προσωπικό ψάξιμο: Το τρακ με μόνο νούμερα τουλάχιστον το δικό μου ανιχνεύεται μετά από μερικές μέρες 5-6 στο http://www.flytexpress.com. Μετά έρχεται μάλλον με GLS Ευρώπη αλλάζει δύο πόλεις μετά έρχεται Ελλάδα μου έρχεται ένα μαιλ από ACS και μου δίνουν ένα καινούριο τρακ τέλος παραδίδει η ACS στην πόρτα σου. Σύνολο 21 μέρες δεν είναι και άσχημα απλά υπάρχουν πολλά κενά και δεν ξέρεις που βρίσκετε το δέμα σου ανά πάσα στιγμή κατά τα άλλα φαίνεται να δουλεύει αυτήν η μέθοδο γι'αυτό πάντα συναλλαγή με PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Το είχα αναφέρει πριν μέρες ότι πλέον όλα τα pdm τα στέλνουν με αυτόν τον τρόπο τον οποίο δεν ξέρουμε με τι μεταφορική έρχονται είναι ένα τρακ μόνο με νούμερα και δεν ανιχνεύεται πουθενά, σε μαιλ με ερώτηση με τι μεταφορική έρχεται δεν είχαν απάντηση να μου δώσουν μόνο ότι είναι σίγουρα tax free μέθοδος βγάλε άκρη τώρα με τις βλακείες που κάνουν εκεί στο Banggood. Αποτέλεσμα μετά από προσωπικό ψάξιμο: Το τρακ με μόνο νούμερα τουλάχιστον το δικό μου ανιχνεύεται μετά από μερικές μέρες 5-6 στο http://www.flytexpress.com. Μετά έρχεται μάλλον με GLS Ευρώπη αλλάζει δύο πόλεις μετά έρχεται Ελλάδα μου έρχεται ένα μαιλ από ACS και μου δίνουν ένα καινούριο τρακ τέλος παραδίδει η ACS στην πόρτα σου. Σύνολο 21 μέρες δεν είναι και άσχημα απλά υπάρχουν πολλά κενά και δεν ξέρεις που βρίσκετε το δέμα σου ανά πάσα στιγμή κατά τα άλλα φαίνεται να δουλεύει αυτήν η μέθοδο γι'αυτό πάντα συναλλαγή με PayPal. το δεμα ηταν ογκοδες ? οσο αφορα το δεμα ηρθε ταλαιπωρημενο χτυπημενο ή σε καλη κατασταση ? Επειδη θα παραγγειλω 3 τβ μποξ σε 1 παραγγελια κι το φοβαμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Το είχα αναφέρει πριν μέρες ότι πλέον όλα τα pdm τα στέλνουν με αυτόν τον τρόπο τον οποίο δεν ξέρουμε με τι μεταφορική έρχονται είναι ένα τρακ μόνο με νούμερα και δεν ανιχνεύεται πουθενά, σε μαιλ με ερώτηση με τι μεταφορική έρχεται δεν είχαν απάντηση να μου δώσουν μόνο ότι είναι σίγουρα tax free μέθοδος βγάλε άκρη τώρα με τις βλακείες που κάνουν εκεί στο Banggood. Αποτέλεσμα μετά από προσωπικό ψάξιμο: Το τρακ με μόνο νούμερα τουλάχιστον το δικό μου ανιχνεύεται μετά από μερικές μέρες 5-6 στο http://www.flytexpress.com. Μετά έρχεται μάλλον με GLS Ευρώπη αλλάζει δύο πόλεις μετά έρχεται Ελλάδα μου έρχεται ένα μαιλ από ACS και μου δίνουν ένα καινούριο τρακ τέλος παραδίδει η ACS στην πόρτα σου. Σύνολο 21 μέρες δεν είναι και άσχημα απλά υπάρχουν πολλά κενά και δεν ξέρεις που βρίσκετε το δέμα σου ανά πάσα στιγμή κατά τα άλλα φαίνεται να δουλεύει αυτήν η μέθοδο γι'αυτό πάντα συναλλαγή με PayPal. Ευχαριστώ. Εμένα είναι 8αψηφιος ο αριθμός του tracking, όχι 12ψηφιος όπως ο δικός σου. Αλλά κάτι μου έβγαλε μέσω flyt, pending EKP γράφει χωρίς να φαίνεται η μεταφορική, τρέχα γύρευε τώρα. Αντε να δούμε πάλι με τους Κινέζους. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 (edited) Pow Ναι ήταν ογκώδες περίπου 40x25x12cm ήταν μέσα σε γκρί σακούλα όχι σκισμένη αλλά βρώμικη είχε πολύ σκόνη, δεν ξέρω αν σας βοήθησα. Zananiro δεν παίζει ρόλο η ποσότητα τον αριθμόν γιατί τώρα περιμένω αλλά 3 δέματα με pdm τα οποία έχουν διαφορετικό αριθμό ΟΛΑ άλλα είναι 6 άλλα είναι με 10 κ.τ.λ και όλα είναι παραγγελία με pdm. Edited November 4, 2020 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Το είχα αναφέρει πριν μέρες ότι πλέον όλα τα pdm τα στέλνουν με αυτόν τον τρόπο τον οποίο δεν ξέρουμε με τι μεταφορική έρχονται είναι ένα τρακ μόνο με νούμερα και δεν ανιχνεύεται πουθενά, σε μαιλ με ερώτηση με τι μεταφορική έρχεται δεν είχαν απάντηση να μου δώσουν μόνο ότι είναι σίγουρα tax free μέθοδος βγάλε άκρη τώρα με τις βλακείες που κάνουν εκεί στο Banggood. Αποτέλεσμα μετά από προσωπικό ψάξιμο: Το τρακ με μόνο νούμερα τουλάχιστον το δικό μου ανιχνεύεται μετά από μερικές μέρες 5-6 στο http://www.flytexpress.com. Μετά έρχεται μάλλον με GLS Ευρώπη αλλάζει δύο πόλεις μετά έρχεται Ελλάδα μου έρχεται ένα μαιλ από ACS και μου δίνουν ένα καινούριο τρακ τέλος παραδίδει η ACS στην πόρτα σου. Σύνολο 21 μέρες δεν είναι και άσχημα απλά υπάρχουν πολλά κενά και δεν ξέρεις που βρίσκετε το δέμα σου ανά πάσα στιγμή κατά τα άλλα φαίνεται να δουλεύει αυτήν η μέθοδο γι'αυτό πάντα συναλλαγή με PayPal. Νομιζω και εδω https://www.trackingmore.com/gls-tracking.html?number=612392671455 εβγαλε τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Και σε δικη μου παραγγελία με pdm μου έστειλαν ενα 8ψηφιο αριθμο Εαν είναι να ρίχνουμε τα χαρτια με τι εταιρία θα έρθει βραστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Και σε μένα από παραγγελία από Banggood Τσεχίας μου έστειλαν για tracking number έναν 13ψήφιο αριθμό που τελικά είναι της DPD Germany. https://www.tracktry.com/couriers/dpd-de/ Το δέμα μου έγινε shipping στις 22/10 και από τις 28/10 είναι κολλημένο στο Hörsching (Αυστρία)... και προβλέπω να μένει εκεί για μέρες ακόμα απ' ότι διάβασα σε post φίλου πριν λίγες μέρες... Υπομονή :rolleyes: Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Και σε μένα από παραγγελία από Banggood Τσεχίας μου έστειλαν για tracking number έναν 13ψήφιο αριθμό που τελικά είναι της DPD Germany. https://www.tracktry.com/couriers/dpd-de/ Το δέμα μου έγινε shipping στις 22/10 και από τις 28/10 είναι κολλημένο στο Hörsching (Αυστρία)... και προβλέπω να μένει εκεί για μέρες ακόμα απ' ότι διάβασα σε post φίλου πριν λίγες μέρες... Υπομονή :rolleyes:Ένα δικό μου με DPD έφυγε 20/10 από Γαλλία, 22/10 έφτασε Αυστρία Horsching και έκτοτε καμία αλλαγή.... Ευτυχώς έγραφε ο πωλητής 7 Days delivery...Που να έγραφε 15 ημέρες delivery, θα το παραλάμβανα το 2021.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Καλησπέρα. Έκανα 3-4 μικροαγορες από alie από διαφορετικούς πωλητές κ ήθελα να ρωτήσω αν έρχονται όλα μαζί ένα πακέτο ή κάθε μία ξεχωριστά. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Αφού είναι από διαφορετικούς πωλητές, θα σταλούν με διαφορετικά δέματα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Ενα δικό μου από Τσεχία, παραγγελία στις 18-10-2020, παρέλαβα σήμερα από ACS. Δείτε παρακάτω το δρομολόγιο μέχρι Θεσσαλονίκη όπως φαίνεται από την Αναζήτηση Αποστολής στο site της dpd-gr.com Ημερομηνία Χρόνος Αναλυτικό Ιστορικό Αποστολής Πόλη / χωριό 19.10.2020 11:28:12 Παραλήφθηκαν τα δεδομένα της αποστολής GREECE - xxxxxxxxxxxxxxx [2xxx0] 20.10.2020 19:40:58 Άφιξη στο σταθμό 0101-Kesselsdorf, GERMANY 20.10.2020 20:02:00 Αναχώρηση αποστολής 0101-Kesselsdorf, GERMANY 21.10.2020 20:26:52 Επεξεργασία αποστολής 0062-Hoersching, AUSTRIA 28.10.2020 11:12:43 Επεξεργασία αποστολής 0068-Sofia, BULGARIA 28.10.2020 12:42:44 Άφιξη στο σταθμό gr. SOFIA 30.10.2020 18:40:10 Άφιξη αποστολής gr. SOFIA 30.10.2020 23:14:24 Αναχώρηση αποστολής gr. SOFIA 31.10.2020 02:48:57 Αναχώρηση αποστολής gr. BLAGOEVGRAD 31.10.2020 09:04:54 Άφιξη στο σταθμό 1549-THESSALONIKI, GREECE 31.10.2020 09:09:54 Αναχώρηση αποστολής 1549-THESSALONIKI, GREECE 31.10.2020 09:09:55 Επεξεργασία αποστολής [#095] 0024-Kalochori/Thessaloniki, GREECE 31.10.2020 09:14:50 Αναχώρηση αποστολής 2078-HUB KALOXORIOU, GREECE Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Να πω και εγώ ότι σε χθεσινή αποστολή PDM από banggood μου έβαλαν 8ψήφιο κωδικό tn. Προφανώς είναι η νέα μέθοδος, ώστε να μην είναι "ανιχνεύσιμη" η αποστολή στο 1ο τμήμα της. Το λέγανε άλλωστε ξεκάθαρα αυτό σε κάποιο σημείο της διαδικασίας παραγγελίας με PDM. Προφανώς στο "ευρωπαικό" 2ο τμήμα της αποστολής θα υπάρχει άλλο tn. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Να πω και εγώ ότι σε χθεσινή αποστολή PDM από banggood μου έβαλαν 8ψήφιο κωδικό tn. Προφανώς είναι η νέα μέθοδος, ώστε να μην είναι "ανιχνεύσιμη" η αποστολή στο 1ο τμήμα της. Το λέγανε άλλωστε ξεκάθαρα αυτό σε κάποιο σημείο της διαδικασίας παραγγελίας με PDM. Προφανώς στο "ευρωπαικό" 2ο τμήμα της αποστολής θα υπάρχει άλλο tn. Αν διάβασες λίγο παραπάνω έγραψα ότι το πρώτο στάδιο ανιχνευετε στην http://www.flytexpress.com μετά από 5-6 μέρες περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts