Jump to content

pagouras7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    815
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pagouras7

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Πρόσφατοι Επισκέπτες

3.662 profile views

pagouras7's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Έχουν χαθεί και σε άλλους δέματα από το Ουγγρικό Ταχυδρομείο .
  2. Και έμενα μου έδωσε αριθμό αποστολής άλλα χωρίς κίνηση μετά από 11 ήμερες μίλησα με το ali και ακυρώθηκε η παραγγελία και πήρα πίσω τα λεφτά
  3. πριν covid εποχή είχε κάνει 2 με 3 εβδομάδες να έρθει από Γαλλία
  4. Το δέμα δεν πρέπει να είναι συστημένο ,αλλά έχει έρθει ως απλό , τώρα τι έχει γίνει πολλές υποθέσεις ,το άφησε ο ταχυδρόμος έξω από το σπίτι της και το έκλεψαν ,κάπου το έχουν βάλουν εκεί στα ΕΛΤΑ και δεν το βρίσκουν ,μα το ίδιο το σάιτ των ΕΛΤΑ δείχνει ότι έφτασε στο κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Ρέθυμνο ,ας τους το δείξει η φίλη σου ,όχι αυτή που ανεβάσες εδώ αλλά από το σάιτ των ΕΛΤΑ.
  5. Απαράδεκτοι τα γερμανικά ταχυδρομεία που ξεκίνησαν πάλι την συνεργασία με τα τα τραγικά ελτα, τρίτη μέρα κάθεται στο αεροδρόμιο , τέρμα πλέον όσα καταστήματα στέλνουν με ΕΛΤΑ ,ούτε ένα ευρώ σε παραγγελία ,να σταματήσουν να στέλνουν με ΕΛΤΑ.
  6. Σε εμένα έγινε από έλτα κούριερ από Γερμανία με dhl και ας έχει κατάστημα η dhl εδώ στην πόλη ,πριν γινόταν από την dhl . Μπορεί να έτυχε σε αυτό το δέμα ,όταν θα παραγγείλω πάλι από Γερμανία θα ενημερώσω και πάλι ποιος το έφερε.
  7. Έγραφε από Γαλλία gls και το έστειλε ο ψεύτης από Κίνα με κινεζικό ταχυδρομείο ,τώρα είναι στο τελωνείο και γράφει εν αναμονή στοιχείων τελωνειακής εκκαθάριση δηλαδή πάλι πληρωμή ΦΠΑ συν το χαράτσι των ΕΛΤΑ ,και όπου βγεί από το τελωνείο .
  8. Δεν ξέρω καλά το Αλί ας απαντήσει κάποιος που ξέρει τι γίνεται με ΦΠΑ όταν στέλνει ο πωλητής από χώρα της ΕΕ ,απλώς η παραπληροφόρηση με ενοχλεί ,αν έγραφε ότι θα έστελνε από Κίνα δεν θα έκανα την παραγγελία ,την έκανα γιατί φίλος μου είπε παραγγειλε από πωλητή που έστειλε από χώρα της ΕΕ και δεν πλήρωσε ΦΠΑ πάλι για 2 φορά ,όπως θα κάνω εγώ με τον ψεύτη πωλητή.
  9. Προσοχή αγορές από Αλί ο πωλητής γράφει από Γαλλία και στέλνει από Κίνα και μετά μπλέξιμο στο τελωνείο.
  10. Παραγγελία για φίλο έκανα από Αλί δεν το ξέρω και καλά τι παίζει εκεί ,ο πωλητής έγραφε αποστολή από Γαλλία με gls και το έστειλε από Κίνα με china post προσοχή όταν το δέμα το στέλνει ο ίδιος ο πωλητής.
  11. Το πιο εξωφρενικό από τα έλτα 4 μέρες μετά αφού σου αφήνουν το σημείωμα ,σε χρεώνουν και τέλος αποθήκευσης του δέματος 0,20 για κάθε μέρα που καθυστέρεις να πας να πάρεις το δέμα .
  12. Εκεί που σταματά η λογική αρχίζουν τα ΕΛΤΑ , έστειλα δέμα σε φίλο μου ,στον ίδιο δρόμο αριθμός 141 και το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο 181 ,αντί να του πάνε το δέμα του πήγαν ειδοποίηση να πάει να πάρει το κατάστημα να το πάρει .
  13. Εγώ ψωνίζω από Ισπανία και στέλνουν με gls ,παραλαβή 7 με 10 μέρες ευτυχώς τα φέρνει acs και όχι τα τραγικά ΕΛΤΑ .
  14. Του φίλου έδειξε ότι έφτασε Ελλάδα έμενα όχι ακόμα ,το είχα παραγγείλει από αρχές Νοεμβρίου για δώρο για Χριστούγεννα και οριακά θα προλάβει να έρθει ,άλλη φορά θα παραγγέλνω από το καλοκαίρι για τα Χριστούγεννα
×
×
  • Create New...