Jump to content

Nnoutas

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.066
 • Εγγραφή

 • Days Won

  1
 • Αξιολογήσεις

  0%

Nnoutas last won the day on Ιανουάριος 22

Nnoutas had the most liked content!

About Nnoutas

 • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 11

Nnoutas's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

8

Φήμη

 1. Nnoutas

  Poco F3

  Το speed test τρώει πολλά δεδομένα. Και εγώ το παλιό status bar χρησιμοποιώ. Δεν ξέρω πως το εμφανίζει στο καινούργιο.
 2. Λογικά η δεύτερη παραγγελία σου είναι με saver shipping και έχει ενημέρωση μέχρι να φτάσει Ελλάδα. Από εκεί και πέρα τα ελτα το διαχειρίζεται σαν απλό. Κάποια στιγμή θα το δεις στην πόρτα σου. Δεν υπάρχει θέμα τελωνείου ούτε με αυτή τη μέθοδο. Και επιτέλους σταματήστε να ρωτάτε για τέτοια θέματα τους υπαλλήλους των ελτά γιατί δεν έχουν ιδέα που βρίσκονται τα δέματα σας και τους εκθέτετε κάθε φορά εδώ 😄.
 3. Nnoutas

  Poco F3

  Όχι. Οι σελίδες που επισκέπτεσαι, ας το πω απλά, έχουν έναν συγκεκριμένο όγκο δεδομένων που χρησιμοποιούν για να "φορτώσουν". Με το 5g τα κατεβάζεις γρηγορότερα απ ότι με το 4g. Καμία διαφορά δεν θα πρέπει να βλέπεις στον όγκο δεδομένων που καταναλώνεις. Ίσως επειδή σερφαρεις γρηγορότερα, να ανοίγεις περισσότερες σελίδες, απ ότι με το 4g στο ίδιο χρονικό διάστημα και να σου φαίνεται περισσοτερο. Κοίτα επίσης, από τις ρυθμίσεις ποιες εφαρμογές σου καταναλώνουν δεδομένα μήπως υπάρχει κάτι άλλο εκεί.
 4. Προχώρα άφοβα. Χρόνια τώρα παραγγέλνω, (από 10€-500€) χωρίς πρόβλημα. Επέλεξε banggood express ή EU Priority Line
 5. Μην ανησυχείς. Το banggood έχει μεθόδους αποστολής (ακόμη και απο Κινα) που έρχονται χωρίς τελωνείο και αρκετά γρήγορα (15-25μερες)
 6. Δηλαδη τόσο δύσκολο είναι πια; Όλοι όσοι έχουν το κινητό είναι το μόνο που ζητάνε. Σε όλα τα άλλα είναι πλήρες. Η Xiaomi μας "γράφει" επιδεικτικά 😁
 7. Nnoutas

  Poco F3

  Σκληρό πλαστικό και χοντροκομμενη. Δεν με βόλεψε καθόλου στο κράτημα. Προτιμώ τις spigen 🙂
 8. Nnoutas

  Poco F3

  Και εγώ το μαύρο έχω και πράγματι είναι σαν καθρεφτης και πολύ όμορφο κατά τη γνώμη μου. Δαχτυλομαγνήτης όμως😁
 9. Με ποια μέθοδο αποστολής τα έστειλε; Ποιας μορφής είναι το tracking number σου;
 10. Είναι ανάλογα το κατάστημα και τον ταχυδρόμο. Εμένα τα τέσσερα χρόνια που παραγγέλνω όλα μου τα φέρνει ο ταχυδρόμος σπίτι εκτός από ένα καλάμι ψαρέματος που μάλλον λόγω όγκου με κάλεσαν να το παραλάβω από το κατάστημα.
 11. Ναι έτσι φαίνεται και στο tracking number. Αλλά στη μία περίπτωση (στην Ουγγαρία ή στο Βέλγιο) δεν σε χρεώνουν κάτι ενώ εδώ χρεώνεσαι, ενώ δεν θα έπρεπε
 12. Τα ελτά χρεώνουν φπα και έξοδα σε δέματα που δεν έχει ενημερωθεί, από τον πωλητή, το σύστημα. Στην περίπτωση αυτή δεν μπορούν να γνωρίζουν ότι έχει πληρωθεί ο Φπα. Δεν κάνουν κάτι αυθαίρετα. Το ali (από το οποίο έχω πάρει δεκάδες παραγγελίες μετά τις αλλαγές του καλοκαιριού) έχει βάλει στην πλατφόρμα του μεθόδους αποστολής όπου το σύστημα ενημερώνεται από το ali και δεν εξαρτάται από τον εκάστοτε πωλητή. Αυτές οι αποστολές έρχονται μέσω Ουγγαρίας, ή Βελγίου, ή Ολλανδίας (τελευταία) και εδω δεν περνάνε καθόλου τελωνείο εδώ, καθώς φαίνεται στο σύστημα ότι έρχονται με πληρωμένο φπα.
 13. Συγνώμη, λάθος δικό μου. Το pro δεν έχει 5g. Για την μπαταρία, χωρίς παιχνίδια και μέτρια χρήση βγάζει δύο μέρες σχεδόν.
 14. Η μπαταρία είναι καλή, αλλά η διαφορά με το 9 είναι κυρίως στην κάμερα την οθόνη και στο 5G. Σε ταχύτητα δεν θα δεις μεγάλη διαφορά. Εγώ θα περίμενα το 11 🙂
×
×
 • Create New...