Jump to content

Nnoutas

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.058
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by Nnoutas

 1. Με ποια μέθοδο αποστολής τα έστειλε; Ποιας μορφής είναι το tracking number σου;
 2. Είναι ανάλογα το κατάστημα και τον ταχυδρόμο. Εμένα τα τέσσερα χρόνια που παραγγέλνω όλα μου τα φέρνει ο ταχυδρόμος σπίτι εκτός από ένα καλάμι ψαρέματος που μάλλον λόγω όγκου με κάλεσαν να το παραλάβω από το κατάστημα.
 3. Ναι έτσι φαίνεται και στο tracking number. Αλλά στη μία περίπτωση (στην Ουγγαρία ή στο Βέλγιο) δεν σε χρεώνουν κάτι ενώ εδώ χρεώνεσαι, ενώ δεν θα έπρεπε
 4. Τα ελτά χρεώνουν φπα και έξοδα σε δέματα που δεν έχει ενημερωθεί, από τον πωλητή, το σύστημα. Στην περίπτωση αυτή δεν μπορούν να γνωρίζουν ότι έχει πληρωθεί ο Φπα. Δεν κάνουν κάτι αυθαίρετα. Το ali (από το οποίο έχω πάρει δεκάδες παραγγελίες μετά τις αλλαγές του καλοκαιριού) έχει βάλει στην πλατφόρμα του μεθόδους αποστολής όπου το σύστημα ενημερώνεται από το ali και δεν εξαρτάται από τον εκάστοτε πωλητή. Αυτές οι αποστολές έρχονται μέσω Ουγγαρίας, ή Βελγίου, ή Ολλανδίας (τελευταία) και εδω δεν περνάνε καθόλου τελωνείο εδώ, καθώς φαίνεται στο σύστημα ότι έρχονται με πληρωμένο φπα.
 5. Συγνώμη, λάθος δικό μου. Το pro δεν έχει 5g. Για την μπαταρία, χωρίς παιχνίδια και μέτρια χρήση βγάζει δύο μέρες σχεδόν.
 6. Η μπαταρία είναι καλή, αλλά η διαφορά με το 9 είναι κυρίως στην κάμερα την οθόνη και στο 5G. Σε ταχύτητα δεν θα δεις μεγάλη διαφορά. Εγώ θα περίμενα το 11 🙂
 7. Οι μεγάλες καθυστερήσεις στα ελτα γίνονται στα δέματα που είναι προς εκτελωνισμό. Στη δική σου περίπτωση δεν ισχύει αυτό οπότε τα πράγματα θα τρέξουν γρηγορότερα. Με το καλό να παραλάβεις.
 8. Και δεν μπορεί να το φτιάξει τόσο καιρό. Τόσο δύσκολο είναι;
 9. Έχω ερώτηση και συγνώμη αν έχει απαντηθεί προηγουμένως. Αν δεν καταχωρίσω εγώ τις μετρήσεις κάποιο μήνα στο ebill στο πρόγραμμα "ΔΕΗ online" δεν εκδίδει έναντι λογαριασμό η ΔΕΗ για αυτόν τον μήνα;
 10. Τις τιμές, και την ποικιλία του Αλί δεν τα βρίσκεις αλλού. Αν δεν το βιάζεσαι είναι η ιδανική επιλογή.
 11. Τα έχουμε πει πολλές φορές. Οι μόνες σίγουρες αποστολές χωρίς να χρεώνονται εδώ στο τελωνείο είναι δύο. Aliexpress Standard Shipping και aliexpress saver shipping
 12. Nnoutas

  Poco F3

  Εγώ απλά απενεργοποίησα το dark mode σε αυτές τις εφαρμογές. Πολλές εφαρμογές έχουν δικό τους Dark mode το οποίο και προτιμώ.
 13. Καμία χρέωση σε εμένα που έχω πάγια εντολή στην πιστωτική της Alpha bank.
 14. Όχι δεν πλήρωσα. Έχω πάρει άπειρες παραγγελίες από ali με ουγγρικό ταχυδρομιο τους τελευταίους μήνες χωρίς να πληρώσω τίποτα, είτε είναι συστημένα είτε απλά.
 15. Κοίτα ένα δικό μου που παραδόθηκε σήμερα. Σε λίγες μέρες θα εμφανιστεί και στο σαιτ των ΕΛΤΑ
 16. Σίγουρα αυτή τη στιγμή κάποιος usual χρήστης δεν θα δει διαφορά αλλά πιστεύω μέσα στο 2022 θα κυριαρχήσει παντού το 5g και τα κινητά 4g θα πάρουν το δρόμο που πήραν και τα 3g κινητά.
 17. Δεν με ενοχλεί και σωστά λες, γλιτώσαμε αρκετά λεφτά. απλά το αναφέρω για να επισημάνω την μη σωστή οργάνωση. Σίγουρα ήταν πολύ σωστή επιλογή. Γλιτώσαμε λεφτά. Το αναφέρω γιατί στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον φάνηκε να μην είναι και τόσο οργανωμένοι, όχι μόνο λόγω των χρεώσεων στους έναντι. Τελευταίο δείγμα γραφής, οι καθυστερήσεις αποστολής των τελευταίων λογαριασμών σε όσους αποχώρησαν από την εταιρία.
 18. Το 11 έχει 5g. Αυτό και μόνο θα κάνει πολλούς να το προτιμήσουν (δίκαια κατ εμέ)
 19. Να σου πω την αλήθεια στο θέμα οργάνωσης και επικοινωνίας είναι ότι να ναι η ΕΛΙΝ και αυτό είναι το μοναδικό μου παράπονο όσο καιρό ήμουν σε αυτούς. Τη μία αργούσαν να "τραβήξουν" τα λεφτά από την τράπεζα, στην οποία είχα ενεργοποιημενη πάγια εντολή (έως και μια εβδομάδα μετά), την άλλη, πέρναγαν δύο μήνες και μετά μου έστελναν έναντι για 60 μέρες. Ότι να ναι ποσά. Ένα τετράμηνο μου είχαν στείλει πολύ μεγάλα ποσά στα έναντι και στην εξόφληση είχα πιστωτικό 150€, όπως και στους επόμενους δύο έναντι. 😄
×
×
 • Create New...