Jump to content

Nnoutas

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.131
 • Εγγραφή

 • Days Won

  1
 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by Nnoutas

 1. Nnoutas

  Poco F3

  Ναι για αυτή λέω
 2. Nnoutas

  Poco F3

  Μαζί με το update ήρθε και η αναβάθμιση στον poco launcher. Έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στα γραφικά στοιχεία. Νομίζω ότι τώρα είναι πιο smooth η εμπειρία.
 3. Για εμένα το μεγαλύτερο μειονέκτημα της nillkin είναι ότι είναι από σκληρό πλαστικό και δεν μου δίνει καλή αίσθηση στο κράτημα. Αντίθετα μια spigen που έχω είναι μαλακό πλαστικό που ανεβάζει επίπεδο την αίσθηση στο κράτημα αλλά και το grip.
 4. Όπως έγραψα παραπάνω όταν παραγγέλνεις από Αλι να προσέχεις η μέθοδος αποστολής να είναι μία από αυτές που ανέφερα.
 5. Ναι, με τις αποστολές που έγραψα δεν υπάρχει κανένα θέμα τελωνείου στην Ελλάδα και χρέωσης. Θέλει προσοχή με τις αποστολές αυτές από Κίνα.
 6. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ σε δεκάδες δικές μου παραγγελίες τον τελευταίο χρόνο αυτό ούτε έχω ακούσει κάτι. Μιλάω για αποστολές από Ali με Aliexpress standard shiping και Aliexpress saver shipping
 7. Υπάρχουν μαγαζιά (π.χ. Aliexpress) που έχουν μεθόδους αποστολής, όπου έρχονται Ελλάδα μέσω άλλης ευρωπαϊκής χώρας, εκτελωνίζονται εκεί (δωρεάν) και προωθούνται μετά στην Ελλάδα σαν ενδοκοινοτική μεταφορά οπότε δεν εμπλέκεται καθόλου το εδώ τελωνείο.
 8. Nnoutas

  Poco F3

  Νομίζω το NFC δουλεύει μόνο όταν είναι το κινητό ξεκλείδωτο.
 9. Τα saver και standard ΠΆΝΤΑ περνάνε χωρίς έλεγχο εδώ.
 10. αν και παραγγέλνω συνέχεια το πιο φτηνό έβαζα ....άρα είναι λάθος δικό μου που δεν το ήξερα απλά τυχαίνει τόσο καιρό να πέφτω αυτόματα πάνω στο standard &saver Ναι, κοίτα πάντα η μέθοδος αποστολής να είναι saver ή standard για να μην έχεις προβλήματα εδώ.
 11. Χρόνια τώρα, οι αποστολες απο banggood δεν έχουν πρόβλημα με έξτρα χρεώσεις.
 12. Με πρόλαβες, αυτό πήγα να σου πω. Είναι fake. Κάνει μπαμ. 🙂
 13. Nnoutas

  Poco F3

  Δεν έχει καμία σχέση έχει το 5g με το wifi
 14. Nnoutas

  Poco F3

  Έχει κανείς καμιά ιδέα;
 15. Nnoutas

  Poco F3

  Έχω το κινητό ένα χρόνο χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα. Μετά την αναβάθμιση σε 13.0.6 έχω πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας. Απαντάω κλήση και κλείνει η γραμμή. Καλώ κάποιον και μόλις απαντήσει κλείνει η γραμμή. Προσπάθησα να κάνω καλιμπράρισμα αλλά δεν βρίσκω την επιλογή. Κάποια βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη.
 16. Σε πολλές περιπτώσεις είναι δωρεάν η με μικρό αντάλλαγμα (ανάλογα την παραγγελία). Σε κάθε περίπτωση αξίζει απ το να περνάς την ταλαιπωρία του τελωνείου και τις έξτρα χρεώσεις.
 17. Στο αποδεικτικό αγοράς λογικά αναφέρεται αναλυτικά τι πληρώνεις. Αν λέει vat included ή κάποιο ποσό ως VAT τότε έχεις πληρώσει τον ΦΠΑ και δεν θα έχεις αλλά έξοδα εδώ... μάλλον.
 18. Nnoutas

  Poco F3

  Φίλε μου εγώ δεν κοιτάω το sot ποτέ γιατί έχει να κάνει με τη χρήση. Άλλο sot έχεις όταν παίζεις παιχνίδια και αλλο όταν απλά είσαι στα social η γενικά κάνεις browsing. Το AOD σίγουρα καταναλώνει λίγο μπαταρία αλλά όχι και τόσο που θα δεις μεγάλη διαφορά. Εξάλλου είναι και η ευκολία που σου προσφέρει. Νομίζω ότι η μπαταρία του στον μέσο χρήστη φτάνει και περισσεύει μέχρι το βράδυ που θα μπει στη φόρτιση.
 19. Nnoutas

  Poco F3

  Στα λεφτά που παίζει το f3 είναι ότι πιο VFM μπορείς να πάρεις αυτή τη στιγμή. Μπαταρία μου βγάζει άνετα 1 μέρα με ανοιχτά συνέχεια wifi ή δεδομένα και αρκετό παιχνίδι (όχι κάτι πολύ βαρύ). Το βράδυ μπαίνει στη φόρτιση με 20-30% μπαταρία. Ανάλογα την χρήση βέβαια. Μπροστινό λεντ δεν έχει άλλα έχει AOD οπότε δεν το χρειάζεσαι. Κάμερα καλή έχει, νομίζω καλύτερη του 9pro. Bugs δεν έχω παρατηρήσει κάτι στο δικό μου. Το firmware αυτή τη στιγμή είναι στο miui 13.03 με android 12. Nova launcher δεν χρεισιμοποιω. Ελπίζω να βοήθησα.
 20. Nnoutas

  Poco F3

  Λογικά, το καλό, για πρώτο που θα πάρεις μετά θα είναι κάποιο iPhone 13 η κάποια ναυαρχίδα μεγάλου κατασκευαστή, κοντά στο 1000ρικο. Δεν μπορώ να σκεφτώ πολλά τηλέφωνα εκτός από τα παραπάνω που ανέφερα που να έχουν μεγάλες διαφορές και να είναι πολύ καλύτερα από το F3
 21. Nnoutas

  Poco F3

  Υπαρχουν κάποιες αναφορές για μη σωστή λειτουργία του proximity sensor μερικές φορές. Στο δικό μου δεν έχω παρατηρήσει κάτι.
 22. Χτες τους πήρα τηλέφωνο και ο υπάλληλος που μίλησα έκανε αίτηση εξέτασης του θεματος μου. Δεν έχω ακόμη κάποια απάντηση.
 23. Εννοείς να τους ενημερώσω για να το φτιαξουν;
×
×
 • Create New...