Jump to content

Nnoutas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.192
  • Εγγραφή

  • Days Won

    2
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nnoutas

  1. Γενικά πρέπει να έχεις υπομονή. Δεν σημαίνει ότι αν έρχεται από Γαλλία θα έρθει γρηγορότερα απ ότι από Κίνα. Έχω παρόμοιες εμπειρίες. Να ξέρεις ότι έχεις άλλες 15 μέρες μετά το αυτόματο confirm delivery για να κάνεις dispute. Επίσης η εκτιμώμενη παράδοση ποτέ αναφέρει ότι είναι;
  2. Αυτό φαίνεται καλή περίπτωση. Αν δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Αρχίζω να ψάχνομαι και εγώ καθώς το πρόγραμμα myhome online λήγει τον άλλο μήνα.
  3. Nnoutas

    Poco F3

    Εγώ πάντως είμαι με έκδοση που δεν αναφέρεται στις παραπάνω. V14.0.9.0.TKHEUXM
  4. Nnoutas

    Poco F3

    Το έχω κάνει ήδη και περιμένω. Ευχαριστώ.
  5. Nnoutas

    Poco F3

    Ναι είμαι στο 14 και δεν έχω κάνει ποτέ reset στο κινητό. Δεν είχα πρόβλημα αρχικά, τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε
  6. Nnoutas

    Poco F3

    Καλησπέρα παιδιά. Μετά από 2,5 χρόνια συμβίωσης με το κινητό αντιμετωπίζω, δεν θα το έλεγα πρόβλημα, μια ενοχλητική περίπτωση. Συγκεκριμένα, ότι θέμα και να περάσω το κινητό μετά από λίγα λεπτά γυρίζει στο προεπιλεγμενο. Έχω δοκιμάσει να κάνω εκκαθάριση cache και απεγκατασταση στην εφαρμογή "θέματα" αλλά το πρόβλημα παραμένει. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω, χωρίς να χρειαστεί να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων;
  7. Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Πιθανόν επειδή το aliexpress δεν είναι ένα μαγαζί αλλά πλατφόρμα όπου εκεί υπάρχουν διάφοροι πωλητές ενώ το banggood είναι ουσιαστικά ένα μαγαζί. Εντάξει μέσα στους προβλεπόμενο χρόνους είσαι ακόμη. Βάλε και ότι αυτή την περίοδο λόγω αδειών ίσως καθυστερήσει παραπάνω.
  8. Ναι, γενικά, το όριο είναι 185 ευρώ για να μην χρεωθείς έξοδα εκτελωνισμού αλλά στο banggood περιλαμβάνονται στην τιμή, τυχόν έξοδα τελωνείου. Δεν ξέρω τι συμφωνίες έχει κάνει το banggood αλλά εδώ και χρόνια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
  9. Μου έχει αργήσει και περισσότερο αλλά κάνε και μια ερώτηση στο τοπικό κατάστημα των ΕΛΤΑ μήπως έχει φτασει
  10. Πολλές φορές αργεί αρκετές μέρες. Ίσως εχει πάρα πέσει κάπου. Πόσες μέρες έχουν περάσει από την τελευταία ενημέρωση.
  11. Δεν είναι στο τελωνείο. Έχουν παραλάβει τα ΕΛΤΑ και τις απόμενες ημέρες θα σου παραδοθεί. Προφανώς είναι η οικονομική μέθοδος αποστολής (caniao ή aliexpress saver shipping) και το trackin number της μορφής UA#########HU. Αυτές οι αποστολές είναι semi trakable που σημαίνει ότι μόλις το δέμα φτάσει Ελλάδα δεν θα έχεις άλλη ενημέρωση.
  12. Έχει φτάσει Ελλάδα; Ποιά είναι η τελευταία κατάσταση στο tracking number;
  13. Για εμένα το σημαντικότερο είναι τα σχόλια σε κάθε προϊόν και όχι ο πωλητής. Προτιμώ, αν είναι εφικτό, προϊόντα που έχουν αρκετές αξιολογήσεις ώστε να έχω μια καλύτερη εικόνα για το προϊόν αλλά και για το μαγαζί (τρόποι αποστολής, διαθεσιμότητα προϊόντος κτλ)
  14. Και τα κινητά έχουν μπαταρία. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Τώρα σε ότι αφορά το joom δεν το προτιμώ προσωπικά γιατί ότι έχει το βρίσκω στο ali φθηνότερα συνήθως και με γρήγορες και ασφαλής μεθόδους αποστολής.
  15. Το όριο για αγορές με προπληρωμένο τον ΦΠΑ είναι 185 ευρώ. Το προιόν σου κοστίζει 201.
  16. Δεν υπαρχει μεγάλη διαφορά. Κάποιες φορές από Κίνα έρχεται πιο γρήγορα.
  17. Δεν υπάρχουν έξοδα εκτελωνισμού αν έχει πληρωθεί ο ΦΠΑ για αγορές μέχρι 150 ευρώ. Στην Ελλάδα βέβαια έχουν βρει τα κορόιδα...
  18. Απλά είναι μαγαζιά πυροτεχνήματα που μετά α0πό καταγγελίες κλείνουν αλλά μέχρι τότε κάποιους αφελείς θα έχουν κοροιδέψει
  19. Αν δεις κάτω από το Shipping γράφει αν είναι σε στοκ ή όχι. Αν είναι σε στοκ αποστέλλεται συνήθως 25-48 ώρες από την παραγγελία. Η εκτιμώμενη παράδοση είναι περίπου πόσο υπολογίζει το banggood να κάνει να παραδοθεί σε εσένα το προϊόν. Συνήθως κάνει 15-25 μέρες. Σε ότι αφορά το τελωνείο το banggood στέλνει εδώ και πολλά χρόνια μέσω άλλης ευρωπαϊκής χώρας οπότε δεν μπλέκεις με τελωνείο εδώ.
  20. Μπορείς να επεξεργαστεις τον λογαριασμό σου μέσα στην εφαρμογή και να προσθέσεις διεύθυνση και τρόπο πληρωμής αν θες
  21. Καλύτερα με αγγλικούς για να μην έχεις πρόβλημα με τις αποστολές
×
×
  • Create New...