Jump to content

harmon17

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.041
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by harmon17

  1. Χαρίζονται 5 θήκες για το One Plus 8 Pro. Αν κάποιος τις θέλει παραλαβή είτε από περιοχή Νέα Σμύρνη (πλατεία κοντά) είτε από περιοχή Αγ. Ανάργυροι. Για συνεννόηση harrisxx@gmail.com
  2. Μακάρι να αληθεύει η υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, η έλλειψη της στο 11 είναι ο λόγος που προτίμησα πριν μερικούς μήνες να πάρω το 10 Pro και ας ήταν παλιότερο μοντέλο. Αν έχει δε και blaster υπερύθρων θα είναι τέλειο για τα θέλω μου. Αν και πλησιάζει σιγά-σιγά η ώρα για ένα fold κινητό...
  3. harmon17

    OnePlus 10 Pro

    Οκ, φτιάχτηκε. Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου !
  4. harmon17

    OnePlus 10 Pro

    Μετά την τελευταία ενημέρωση λογισμικού (OxyzemOS 13.1 ΝΕ2213_13.1.0.580(ΕΧ01) Official version) το γράμμα Θ εμφανίζεται παντού λάθος, δηλαδή η οριζόντια γραμμή φαίνεται πάνω από το Ο) Έχει κάνεις το ίδιο πρόβλημα ? Πως και αν μπορώ να το λύσω ?
  5. harmon17

    OnePlus 10 Pro

    Ωραία! Σε ευχαριστώ πολύ! Έχω την Vodafone στην sim 1 (εταιρική σύνδεση) και την Cosmote στην sim 2. Και οι 2 δουλεύουν κανονικά με 5G. Για δεδομένα έχω σχεδόν μόνιμα την Cosmote και για κλήσεις κ.λ την Vodafone. Και δεν χρειάστηκε να κάνω καμιά ρύθμιση ή κάτι άλλο για να δω σύνδεση 5G και με τις 2 sim, δούλεψαν out of the box.
  6. harmon17

    OnePlus 10 Pro

    Ναι, το 5G δουλεύει και στις 2 sim κανονικά (Vodafone και Cosmote έχω). Απλά κάνεις επιλογή με ποιά κάρτα θέλεις να δουλεύεουν τα δεδομένα. ΥΓ. Ναι, το πήρα σήμερα το 10 pro (12/256) ! 😉 Μπορεί κάποιος να μου πει πως και από που ρυθμίζουμε να γίνεται αυτόματα απάντηση σε κλήση όταν έχουμε συνδεδεμένα με BT ακουστικά ? Την ρύθμιση αυτή την είχα στο 8 pro και την χρειάζομαι γιατί φορώ το ακουστικά με κράνος όταν οδηγώ την μοτοσυκλέτα μου και φυσικά εν κινήσει δεν μπορώ να κάνω αποδοχή κλήσης.
  7. Καθότι έχασα πριν 3 μέρες το κινητό μου (OnePlus 8 pro 12/256) προβληματίζομαι για το επόμενο. Από το 8 pro είχα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος οπότε προσανατολίζομαι ξανά προς OnePlus και δη στο 10 pro. To 11 απορρίπτεται λόγω μη ασύρματης φόρτισης (μέγα φάουλ της OnePlus κατά την γνώμη μου. Θα ήθελα αν γίνεται κάποιες προτάσεις με τα εξής δεδομένα / απαιτήσεις : - Όχι Xiaomi - Μεγάλη rom και ικανός χώρος αποθήκευσης (είτε ram είτε με minisd) - Πολύ καλές φωτογραφίες - Ασύρματη φόρτιση - 5G - Badget μέχρι ~700-800 € - Αγορά είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό ΥΓ. Αν τυχόν και διαβάζει αυτός που βρήκε το κινητό μου την 1η Μαίου το απόγευμα στην Ν. Σμύρνη να ξέρει ότι υπάρχει αμοιβή για την επιστροφή του.
  8. harmon17

    OnePlus 10 Pro

    Οκ φίλε μου, σε ευχαριστώ πολύ !
  9. harmon17

    OnePlus 10 Pro

    Πριν 2-3 μέρες έχασα δυστυχώς το 8 pro μου (12/256), κινητό από το οποίο ήμουν 100% ικανοποιημένος (αν εξαιρέσουμε το πρόβλημα που υπήρχε μέχρι να ενεργοποιηθεί το 5G). Οπότε σκέφτομαι να παραμείνω πιστός στην OnePlus και καλοβλέπω το 10 pro (το 11 τρώει πόρτα λόγω έλλειψης ασύρματης φόρτισης). Μια ερώτηση λοιπόν... Το 5G λειτουργεί κανονικά με Vodafone και Cosmote (ιδίως) - έχω 2 συνδέσεις - ή έχουμε θέμα ?
  10. Έχοντας το 8 Pro (12/256) ίσως το σκεφτόμουνα το 11 για αναβάθμιση αλλά η μη ύπαρξη ασύρματης φόρτισης ακυρώνει οριστικά την όποια σκέψη. Κρίμα... Θα περιμένω να δω το fold τηλέφωνο της OnePlus (προς τα τέλη του 2023 λένε) γιατί ένα fold κινητό θα είναι πραγματική αναβάθμιση (έτσι πιστεύω τουλάχιστον).
  11. διόρθωση... φυσικά ήθελα να γράψω "η ΜΗ ύπαρξη ασύρματης φόρτισης"
  12. Ολα super με το 11άρι αλλά η ύπαρξη ασύρματης φόρτισης (την έχω τόσο συνηθίσει στο 8 pro μου) με αποτρέπει από τυχόν αγορά του. Κρίμα...
  13. Όλα καλά αλλά η απουσία ασύρματης φόρτισης είναι deal breaker για μένα... ίσως την έχει το Pro, ίδωμεν...
  14. Προσπαθώ να συνδέσω το 8 pro με το pc (μέσω καλωδίου usb) για να έχω πρόσβαση στα αρχεία του κινητού και ειδικότερα στις φωτογραφίες (για τις κατεβάσω στον σκληρό του pc) και δεν... Στο pc είμαι με windows 10 αλλά όταν συνδέω το κινητό δεν το "βλέπω". Παλαότερα όταν έκανα την σύνδεση θυμάμαι που στο κινητό έβγαινε ερώτημα αν θέλω μόνο φόρτιση ή μεταφορά αρχείων, τώρα τίποτα. Είναι κάποια ρύθμιση ? όσο και αν έψαξα στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι... Κάποια βοήθεια ? Update > άκυρο, τελικά έφταιγε το καλώδιο, όλα καλά 🙂
  15. Α, μπράβο! Η AD control ήταν ο "ένοχος". Μόλις την διέγραψα έφυγε και η συντόμευση οθόνης. Ουφ.. Σε ευχαριστώ πολύ όπως και τον pantelis1971για την βοήθεια.
  16. Καλησπέρα σ' όλους και ζητώ βοήθεια σε ένα πρόβλημα που έχω. Στο 8 pro μου κατέβασα πριν μερικές μέρες την app "Anydesk remote desktop" γνωστή εφαρμογή σε pc για απομακρυσμένο έλεγχο. Η εφαρμογή δούλεψε κανονικά όταν την δοκίμασα και συνδέθηκα με το pc στην δουλειά μου. Σε κάποια στιγμή που δεν μπορώ να θυμηθώ αν το έκανα εγώ από τις ρυθμίσεις της app ή μόνη της, μου πέταξε μια συντόμευση στην οθόνη του κινητού η οποία το μόνο που κάνει αν πατήσεις πάνω της (υποθέτω) είναι για on - off της εφαρμογής. Προσπάθησα να την εξαφανίσω αλλά χωρίς αποτέλεσμα! Όσο και αν έψαξα στις ρυθμίσεις της app δεν βρήκα τίποτα, η δε συντόμευση δεν φεύγει με τίποτα από την οθόνη. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να της αλλάζεις θέση δεξιά ή αριστερά περιμετρικά της οθόνης. Τίποτα άλλο! Όταν πατάς πάνω της ΔΕΝ βγαίνει κανένα μενού. Απεγκατάστησα την app αλλά η συντόμευση εκεί! Restart το κινητό, απενεργοποίηση και επανεργοποίηση αλλά η συντόμευση εκεί ! Μου έχει σπάσει τα νεύρα λέμε. Καμιά ιδέα κάποιος για το πρόβλημα ? Δεν θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αφ' ενός ο κόπος να τα ξαναστήσω και αφ' ετέρου οι πολλές φωτό που έχω και δεν τις έχω μεταφέρει ακόμα σε pc ή αλλού.
  17. Να ρωτήσω για 2 tracking numbers : A. Από Banggood FR πακέτο με tracking number LD129_____1FR που ότι είδα ανήκει στα France Post ποιος το παραδίδει Ελλάδα (Αθήνα) ? Β. Από Banggood CZ πακέτο με tracking number 0101504______7 (15ψήφιο) ποια μεταφορική είναι ? η GLS ? και ποιος το παραδίδει Ελλάδα (Αθήνα) ?
  18. Στο δικό μου 8 pro λειτουργεί κανονικά το διπλό πάτημα του power button για ενεργοποίησης της κάμερας, αλλά αν και έφαγα κάνα 15' να ψάξω να βρω την σχετική ρύθμιση δεν την βρήκα !
  19. Μετά την αναβάθμιση τα ΙΝ2020 αναφερεται πλέον στις πληροφορίες της συσκευής ως ΙΝ2025 ! (μιλώ για το 8 pro από Banggood) Επίσης παρατήρησα ότι όταν το βάζω για φόρτιση (ανεξάρτητα με τι φορτιστή) εμφανίζεται στιγμιαία το ποσοστό φόρτισης και μετά χάνεται, χωρίς δηλαδή να γράφει Warp ενώ όντως φορτίζει γρήγορα.
  20. Έχω το 8 pro IN2020 (από Banggood από τον Οκτώβριο 2020). Πέρασα την αναβάθμιση προχτές και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, όλα δουλεύουν κανονικά. Στην επιλογή για Φωτεινή ή Σκοτεινή λειτουργία πατώτντας στο "Ρυθμισεις σκοτεινής λειτουργίας" υπάρχουν 3 επιλογές "βελτιωμένο" (το πιο σκούρο) - "Μέτριο" και "Απαλό". Αυτό που με 'χει χαλάσει είναι που δεν έχει (ή που δεν βρίσκω) πλέον την δυνατότητα να έχω κάποιες εφαρμογές σε κρυφό πεδίο όπως είχα πριν όταν στην οθόνη πάταγα με 2 δάχτυλα που απομάκρυνα. Επίσης χάθηκε στις ταπετσαρίες η δυνατότητα να αλλάζει κάθε μέρα η ταπετσαρία από την συλλογή της Oneplus. Και τέλος... επιτέλους έχουμε 5G και με Vodafone !!
  21. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες (έχω μέρες να τσεκάρω) αλλά στις 2 τελευταίες παραγγελίες μου από Banggood Κίνας με την Comet Hellas, η μία τον περασμένο Νοέμβριο και η άλλη τώρα (μόλις παρελήφθη) δεν υπήρχε καμία απολύτως ενημέρωση (εξέλιξη) στο Trackchecker και οι μόνες ειδοποιήσεις ήταν στο viber την μέρα της παράδοσης !! Και οι 2 παραγγελίες έκαναν από μέρα shipping 8-10 μέρες μέχρι την παραλαβή τους από την Comet (Αθήνα είμαι)
  22. Ναι, απλή μεμβράνη είναι αλλά έχω την εντύπωση ότι ποιοτικά είναι πολύ ανώτερη της μαμίσιας. Με άψογη εφαρμογή και στην κυριολεξία αόρατη.
  23. Και το 2ο Whitestone Dome Tempered Glass που φόρεσα στο 8 pro μου είχε παρουσιάσει στις γωνίες ρωγμές και μικροσπασίματα, χωρίς λειτουργικά να επηρρεάζει σε κάτι το κινητό αλλά πολύ ενοχλητικά στα μάτια μου... Μιας και Whitestone είναι σε έλλειψη πολλούς μήνες έκανα υπομονή μπας και το φέρουν αλλά μάταια. Το βρήκα στην επίσημη σελίδα της Whitestone αλλά μαζί με τα μεταφορικά συν το πιθανότατο τελωνείο έκαναν την παραγγελία οικονομικά δυσβάσταχτη και απαγορευτική. Οπότε το περασμένο Σάββατο πήγα από το μαγαζί που έφερνε το Whitestone (Mozic) και αφού αφαίρεσαν το Tempered Glass μου εφάρμοσαν άψογα μια μεμβράνη που κόπηκε επί τόπου στις διαστάσεις του κινητού (με την τρύπα στην selfy camera). Κόστος 9,5 € και έχω πάλι ένα άψογο (και) οπτικά κινητό. Μόνο που τώρα το έχω με θήκη φάκελλο, για καλό και για κακό...
  24. Ποια Vodafone ? H Cosmote με την 2η sim που έβαλα.
×
×
  • Create New...