Alexskyspirit Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Καλημερα παιδες. Εμενα ειναι γαλλικης προελευσης γνωριζετε ποτε θα παρω την αναβαθμιση;;:) Παράθεση Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Μεχρι σημερα εχει κυκλοφορησει για Ιρλανδια και Ελβετια. Μεσα στην εβδομαδα θα βγει και για τις υπολοιπες χωρες λογικα. Ε καλα κοιτα η Ελλαδιτσα μας θα ειναι απο τις τελευταιες οπως παντα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Παιδιά λύστε μου μια απορία. Εχω περασμένα γενέθλια στις επαφές, αλλά δεν έχω κάποια ειδοποίηση όταν γιορτάζει κάποιος παρά μόνο αν τον καλέσω και δω το εικονίδιο πάνω στην επαφή με την τούρτα και το κεράκι. Τη δεν κάνω σωστά? Πώς γίνεται να κάνει κανονική ειδοποίηση για το πότε έχει κάποιος γενέθλια? Edited November 6, 2013 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Νομίζω εμένα μου βγάζει την τούρτα και στο weather widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ngoumotsios.eortologio Ειναι και αυτο μια καλη λυση... Edited November 7, 2013 by vangelsak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 https://play.google.com/store/search?q=remindme&c=apps ..... Οπως και το RemindMe , απλό και εργονομικό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Αυτό http://www.sammobile.com/2013/11/04/android-4-3-jelly-bean-update-now-rolling-out-for-samsung-galaxy-s-iii-gt-i9300/ το είδατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Αυτό http://www.sammobile.com/2013/11/04/android-4-3-jelly-bean-update-now-rolling-out-for-samsung-galaxy-s-iii-gt-i9300/ το είδατε; Εμείες το είδαμε. Εσύ ότι αναφέρεται στο επίσημα firmwares θέμα το είδες; :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Εμείες το είδαμε. Εσύ ότι αναφέρεται στο επίσημα firmwares θέμα το είδες; :cool: Τι σημαίνει αυτό; Εδώ δεν μιλάμε για επίσημα firmwares Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CINQUIS Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Βγηκε η 4,3 για ελλαδα Vodafone Παράθεση www.corollaclub.com www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Βγηκε η 4,3 για ελλαδα Vodafone την κατεβασες η απλα στο ειπαν ; Γιατι πολλα λενε αλλα λιγα γινονται τελικα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CINQUIS Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=VGR#firmware Παράθεση www.corollaclub.com www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbos0013 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παιδια εχω προβλημα. Κατεβαζω το update ΟΤΑ αλλα μου λεει "σφαλμα υλικολογισμικου". Το εχω κανει 4 φορες μεχρι στιγμης και μου βγαζει συνεχεια το ιδιο σφαλμα. Τι αλλο μου προτεινετε να κανω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Υπάρχει έλεγχος ορθογραφίας για τα sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μου 'ρθε και μένα ειδοποίηση για ΟΤΑ 4.3.Κατεβαίνει βέβαια λίγο αργά..Ελληνικό απο Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Και εγώ τώρα κατεβάζω από Voda :rolleyes: Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Η συσκευή μου δεν ξέρω αν είναι Vodafone η κάτι άλλο. Ίσως να είναι από πλαίσιο,λόγω ότι είναι δώρο από αδερφό μου. Πως μπορώ να δω αν και πότε θα λάβω το update;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Και μια φωτό. Όλα πήγαν καλά. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Και μια φωτό. Όλα πήγαν καλά. Άντε να δούμε κι εμείς οι lte Γερμανίας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Καλό θα ήταν , οι φίλοι που έβαλαν την αναβάθμιση 4.3 , να μπορούσαν να μας πουν εντυπώσεις και διαφορές που παρατήρησαν σε σχέση με την 4.1.2 , κι' αν αξίζει τον κόπο να την κάνουμε οι υπόλοιποι όταν μας έλθει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbos0013 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παιδια εχω προβλημα. Κατεβαζω το update ΟΤΑ αλλα μου λεει "σφαλμα υλικολογισμικου" με το πέρας της εγκατάστασης. Το εχω κανει 4 φορες μεχρι στιγμης και μου βγαζει συνεχεια το ιδιο σφαλμα. Τι αλλο μου προτεινετε να κανω? Ευχαριστω Κανείς???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Κανείς???? Δηλαδή σου λέει ότι έχεις αναβάθμιση να κάνεις αλλά δεν την κατεβάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Στην 4.3 root πως κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbos0013 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Δηλαδή σου λέει ότι έχεις αναβάθμιση να κάνεις αλλά δεν την κατεβάζει; Κατεβαζω κανονικα την αναβαθμιση, την κανει εγκατασταση, το κινητο κανει επανεκιννηση και μολις ανοιγει μου λεει "σφαλμα υλικολογισμικου η εγκατασταση απετυχε" :wacko: Δοκιμασα και μεσω Kies αλλα τα ιδια... :wacko: Ευχαριστω για οποια βοηθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
formulasport Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παιδιά καλημέρα, Κάτοχος και εγώ s3 μέσω vodafone έκανα χθες την αναβάθμιση σε 4.3. Δεν έχω παρατηρήσει προς το παρόν κάποια πολύ σημαντική βελτίωση, πιστεύω ότι θα δείξει στην πορεία. Υπάρχει όμως κατ'εμέ ένα πολύ σημαντικό μειονέκτημα. Στο πληκτρολόγιο της Samsung έχοντας προσθέσει κλασικά 2 γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά) δεν μου εμφανίζει στο space τα βελάκια για να μπορώ να κάνω εναλλαγή γλώσσας. :mad: Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν έχω βγάλει άκρη. Ή ελληνικά θα είναι ή αγγλικά.Το κινητό είναι με stock rom δεν το έχω πειράξει καθόλου. Κάθε βοήθεια / πρόταση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts