Jump to content

CINQUIS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    99
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by CINQUIS

  1. Πρώτη φωτογραφία και πέταξε σφάλμα κάμερας..... Ωραία ξεκινήσαμε.
  2. Μολις ηρθε το update και στα Ελληνικα
  3. Σε μένα δεν ήρθε τίποτα πάντως από αναβάθμιση. Μπορώ να το κάνω force καπως ; Πατάω την ρημάδια ενημέρωση λογισμικού και εκεί κολλημένο στον Ιανουάριο το ρημάδι.
  4. Ειναι η αναβάθμιση σε Oreo?
  5. Παιδια καλησπερα. Κατοχος και γω S7 edge silver. Εχω ενα προβλημα . Οταν κατεβαζω την μπαρα ειδοποιησεων απο κατω εμφανιζεται το μυνημα του κλειδωματος οθονης μολις την ανεβασω εξαφανιζεται . Ξερει κανεις πως μπορει να φτιαχτει?
  6. Kαι εμενα AUT τιποτα ακομα....
  7. Ξερουμε μηπως ποτε θα παρουμε αναβαθμιση?
  8. CINQUIS

    Sony Xperia Ζ

    Καλησπερα και απο μενα .. Εχω μια απορια. μου εφυγε το κινητο απο το μηχανακι και γδαρθηκε η προστασια που εχει και το σημα τοης σονυ. Τα καλα νεα ειναι οτι δεν απεκτησε κανενα σημαδι πουθενα μονο αυτο το protector ετσι αναγκαστηκα και το εβγαλα. Ξερει κανενας που μπορω να βρω ενα με το logo της sony επανω? Ευχαριστω προκαταβολικα για ολα
  9. Απ οτι φαινεται δεν κανουμε τιποτα. Περιμενουμε να στρωσει η 4,3 και να την βγαλουν με τον 3,4 Kernel γιατι αλλιως το τηλεφωνο θα ειναι τσιριμπιμ τσιριμπομ:lol::lol::lol:
  10. Εμενα το κινητο ειναι EUR ξερουμε ποτε με το καλο η 4.3?
  11. Εχουν περασει απο τα χερια κινεζικα και μαπα τελειως αλλα και καλα οπως (zopo,inew,xiaomi) το καλο με αυτα ειναι οτι φορτιζανε με τα παντα οτι φορτιστη και να εβαζες. Οταν φορτιζα το S3 το ειχα σε φορτιστη samsung χωρις αποσπομενο καλωδιο και το αποτελεσμα ηταν για μιαμιση ωρα το 10% μολις εβαλα τον αποσπομενο ολα οκ...
  12. Kατι ακομα ποιο κουλο το εβαλα στον φορτιστη και ενω δειχνει οτι φορτιζει εδω και μιαμιση ωρα ειναι στο 10 %
  13. http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=VGR#firmware
  14. Παιδια θελω μια μικρη βοηθεια. Εχω το Νοτε μου και θελω να του ξαναβαλω την 4.0.4 γιατι η 4.1.2 δεν με πολυαρεσε κανει το τηλεφωνο και σερνεται, ειναι Πορτογαλικο TPH κατεβασα την ελληνικη αλλα ο ODIN αρνειται και ακολουθω πιστα τα βηματα του οδηγου. Δοκιμασα και με ΚΙΕS αλλα με λεει οτι to gΤ-Ν7000 δεν υποστηριζει την υπηρεσια Πρεπει να βαλω την πορτογαλικη με ODIN?
  15. Το τηλεφωνο το πηρα μεταχειρισμενο φιλε μου..Το παλικαρι που το πηρα το ειχε κανα 5μηνο και μετα που το πηρα εγω με ρωτησε ποια θελω την 4.0.2 η την 4.1.2 και ειπα το δευτερο. Τωρα τι μπορω να κανω?
  16. Τι εννοεις καθαρη εγκατασταση? Πηγα να περασω με odin την 4.0.2 και κολλησε στο hidden img
  17. Εμενα παντως δεν με αρεσε η 4,1,2 Μου φαινεται οτι του εκατσε λιγο βαρια και κολαει. Παμε για Downgrade:(:(:(
  18. Καλησπερα και απο μενα στην παρεα. Θελω την γνωμη σας για ενα μικρο θεματακι που εχω. Εχει κολλησει το πληκτρολογιο στα κεφαλαια και Ελληνικα και Αγγλικα. Ξερετε κατι γιαυτο? Ευχαριστω εκ των προτερων γιαολα..
  19. Εχω COSMOTE και εχω και DATA SENSE την αναβαθμιση την πηρες?? Αν ναι κανε μια επαναφορα εργοστασιακων και θα εμφανιστει και το sense
  20. Οντως αυτη η αηδια το αλφαβητικο βγαινει??? Εμενα το Data Sense ηρθε μονο μετα απο hard reset οσο για το ραδιοφωνο διαβασα καπου (δεν ξερω αν ισχυει) οτι θα ειναι μεσα στο music hub αλλα η Samsung θα το προσθεσει με διαφορετικο update Εγω το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι το εξης : Προσπαθω να αγορασω εφαρμογες απο το store και με πεταει αυτο Κωδικος Σφαλματος c101a006 Mπορει καποιος να με βοηθησει αν γνωριζει κατι...
×
×
  • Create New...