Jump to content

SpecialMan

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    437
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by SpecialMan

  1. Ευχαριστω φιλος ! Διαδικακια Ευκολη ; Υπαρχει περιπτωση για brick ;
  2. Μολις το ξανα-πηρα για 2η φορα. Επειδη η μπαταρια με στοκ αντεχει 4-5 ωρες, για δωστε καποιος οδηγιες για root ( οδηγο ) με καμια καλη rom αν ειναι ευκολο.
  3. ΠΑρτο οπως θες :)
  4. Το εδωσα,δεν με βολεψε το μεγεθος του. Ηρεμησε..
  5. Καλησπερα. Επειτα απο 2 χρονια περιπου ειπα να το ξαναπαρω εν αναμονη του GS 5! Εδωσα το S 4 προχτες οποτε.. Λοιπον Οδηγιες για root στα Ελληνικα ; Επισης και για καποια καλη rom να του περασω ; Ελπιζω να ειναι τιποτα ευκολο τυπου odin ! :)
  6. Ωραιος. κακο αυτο. Ευχαριστω πολυ παιδια.
  7. 4.95 με τα πληκτρα η οχι ; Εχει πληκτρα αφης μεσα.
  8. Δεν εχω ωρα για τετοια..κλεινει η wind σε 10' . Καθαρη οθονη ποσο ειναι ; 4.3 Η 4.5 ;
  9. Η " καθαρη " οθονη ποσες ιντσες ειναι ;
  10. ναι θελω να πω τι διαφορες υπαρχουν απο τις προηγουμενες παρτιδες ;
  11. Γιωργο αυτο με την παρτιδα τι εννοεις ; Επειδη και εγω παιζει να το παρω.
  12. ΚΑλοριζικο φιλε ! Εγω δεν ειμαι σιγουρος ακομα,κλεινω προς το G 2 γιατι τα κινητα γενικως δεν τα πειραζω ! Για γραψε και εντυπωσεις...και τι συσκευη ειχες πριν ! Μολις εδωσα το Galaxy S 4 . Για την φορτιση την 1η ; Οπως παντα..αδειασε οτι εχει μεσα...και στο 20% φορτισε το ! Επανελαβε το ιδιο για 10 φορες,αυτο κανω εγω. Αν εχουν να προτεινουν κατι αλλο τα παιδια δεκτο !
  13. Επειδη στις 9 κλεινουν τα μαγαζια...μια απαντηση ΤΩΡΑ αν γινεται φυσικα... Nexus 5 Or LG G 2 ...παω για αμεση αγορα !
  14. Ερωτηση : screen protector του βαλατε ; Αυτοι που δεν του εχουν βαλει εχουν θεμα με γρατζουνιες κλπ ;
  15. Το καλυτερο για να μην ψαχνεις τα " σημεια" ειναι μολις το παρεις και το ανοιξεις να κατεβασεις το Cpu-Z,εκει φαινονται ολα ! Αν δεν φοραει snapdragon ...Δεν ειναι S 4 ! :)
  16. πω ρε μαγκες εφαγα τρελο κολλημα ! χιλια ευχαριστω και συγνωμη για το πρηξιμο ! Να ειστε καλα ! :)
  17. ΔΕΝ βγαινει μου εχει σπασει τα νευρα ...
  18. Εχει κολλησει στην οθονη κλειδωματος το widget του watchON και το βλεπω συνεχεια . Πως μπορω να το διωξω ;
  19. Απο ενα παιδι απο Insomnia,15 ευρω. Βασικα πουλανε πολλα ατομα απο οτι ειδα! Αν θες εχει και στο Γερμανο στα 29 ευρω καινουρια ! Η δικια μου ειναι 2 μηνων αλλα δεν με πειραζει εφοσον με 2 μπαταριες ειμαι μια χαρα! Επισης εχει και θηκη που φορτιζει και φορτιστη ! Ολα 15 ευρω !
  20. Εγινε ευχαριστω πολυ Στρατο !
  21. Φιλε μπορεις να δωσεις ενα link να δω αυτο το φουσκωμα πως ειναι ;
  22. Καλημερα ! Φιλος εχει ενα ΝΟΤΕ 2 και επειδη ο φορτιστης " μαμα" αργει να το φορτισει οπως μου ειπε εβαλε εναν αλλον,παιζει ρολο στην υποθεση ; Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι ;;
  23. ΚΑλημερα! Λοιπον λογο τρελης χρησης αγορασα χτες μια μπαταρια γνησια που γραφει απανω made in Korea αντι για made in china... Υπαρχει θεμα αναμεσα στις 2 Η ειναι ιδιες ;;;
  24. Αυτο το προβλημα με την μπαταρια ( επειδη δεν παρακολουθησα καθολου το θεμα) λυνεται αν αλλαξεις μπαταρια Η θελει κατι αλλο ; Επισης καποιο link να δω τι εννοειται "φουσκωσε η μπαταρια " ;
  25. Ευχαριστω φιλε ! Για το κινητο μου τωρα..ειναι απο τα πρωτα Μαιο αγορασμενο οποτε νομιζω τα παλια οπως σε καθε μηχανακι ειναι καλυτερα..(συγκρινε Honda 92 με 2014 καμια σχεση σε αντοχες!). Επισης εγω περιμενα να εχει lagggggggggggg και το επιασα στα χερια μου και αμεσως το αγαπησα! ΦΟΒΕΡΟ ! πρωτοφανες Για galaxy στοκ! Οσο για την καμερα και οθονη....απλα ειναι οτι καλυτερο αυτη την στιγμη στην αγορα και δεν νομιζω να μπορει να βγαλει κανεις κατι καλυτερο εκτος απο την samsung στο S 5 ! Στην ομιλια σαφως ειναι τελειο το s4 γιατι εγω εχω wind ( σημα Π@π@ρ@ ) και ακουω τον αλλον σαν να ειναι απο σταθερο ! Οσο για το GPS δεν ξερω ακομα...σημερα που θα βγω για περπατημα θα σου πω :)
×
×
  • Create New...