Jump to content

formulasport

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by formulasport

  1. Δυστυχώς σε εμένα τίποτα. :mad: Περίεργα πράγματα. Θα πρέπει να κατεβάσω κάποιο άλλο keyboard από το play store (κάθε πρόταση δεκτή :)). Κάποιες πρώτες εντυπώσεις:α) όταν πατάω το home button όταν είναι κλειδωμένο η οθόνη ανάβει μετά από 4-5 δευτερόλεπτα εν αντιθέσει με πριν που η ανταπόκριση ήταν ακαριαία β) έχει κάνει 2-3 φορές restart από μόνο του γ) έχω την εντύπωση ότι ξεφορτίζει πιο γρήγορα από πριν κάνοντας την ίδια χρήση. Προς το παρόν οι εντυπώσεις δεν ιδιαίτερα θετικές και με προβληματίζει.
  2. Παιδιά καλημέρα, Κάτοχος και εγώ s3 μέσω vodafone έκανα χθες την αναβάθμιση σε 4.3. Δεν έχω παρατηρήσει προς το παρόν κάποια πολύ σημαντική βελτίωση, πιστεύω ότι θα δείξει στην πορεία. Υπάρχει όμως κατ'εμέ ένα πολύ σημαντικό μειονέκτημα. Στο πληκτρολόγιο της Samsung έχοντας προσθέσει κλασικά 2 γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά) δεν μου εμφανίζει στο space τα βελάκια για να μπορώ να κάνω εναλλαγή γλώσσας. :mad: Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν έχω βγάλει άκρη. Ή ελληνικά θα είναι ή αγγλικά.Το κινητό είναι με stock rom δεν το έχω πειράξει καθόλου. Κάθε βοήθεια / πρόταση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ :)
  3. καλημέρα, δεν έχω κάνει αναβάθμιση ακόμη, οπότε από ότι αντιλαμβάνομαι αυτή η επιλογή υπάρχει στην Belle?
  4. στο drop menu στην 1η επιλογη που είναι το δίκτυο υπάρχουν τα εξής submenus: 1. λειτουργία δικτύου 2. επιλογή φορέα 3. Εμφάνιση πληροφοριών κυψέλης Πολύ φοβάμαι ότι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα
  5. Μήπως έχεις υπόψιν σου από ποιο μενού το καθορίζω αυτό? σε ευχαριστώ
  6. το θέμα είναι όταν δεν είμαι συνδεδεμένος σε wifi να μην συγχρονίζει με gsm ή 3g παρά μόνο όταν το θελήσω εγώ.
  7. Παιδιά καλημέρα, Πριν από λίγες μέρες συγχρόνισα τον λογαριασμό του email που διατηρώ στο gmail με το κινητό. Δυστυχώς όμως ψάχνοντας δεν είδα να υπάρχει δυνατότητα να συνδέομαι στο internet για να ελέγχω το mail μέσω wifi. Υπάρχουν επιλογές για το κάθε πότε θα συγχρονίζει αλλά πουθενά (από όσο είδα τουλάχιστον) επιλογή για wifi. Γίνεται τελικά μόνο μέσω του δικτύου κινητής? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
  8. Παιδιά καλησπέρα, Επανέρχομαι σε ένα θέμα που το έχει ήδη θίξει ένας φίλος πριν από αρκετό καιρό και αφορά την εφαρμογή ''remind me''στο ovi αναφορικά με τον πολύ αχνό φωτισμό των χαμένων συμβάντων. Θεωρείτε ότι είναι μία εφαρμογή που ''αξίζει'' τα λεφτά της? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  9. παιδιά καλησπέρα, από χθες έχω παρατηρήσει ότι όταν συνδέομαι μέσω wlan στο ίντερνετ η σύνδεση χάνεται και επανέρχεται και δεν διατηρείται σταθερή. Το έχετε αντιμετωπίσει και εσείς?
  10. Παιδιά καλησπέρα, Έλεγξα σήμερα από το κινητό εάν υπάρχει κάποια αναβάθμιση λογισμικού και εμφάνισε μία ενημέρωση μόνο μέσω ovi και όχι ota. Η έκδοση είναι η 025.007. Λέτε να προχωρήσω στην ενημέρωση ή να περιμένω μία και καλή την belle? :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  11. Παιδιά καλημέρα, Εδώ και λίγες μέρες (από την προηγούμενη Πέμπτη) είμαι κάτοχος του ε6. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές, αν και λόγω φόρτου εργασίας, δεν έχω καταφέρει να ασχοληθώ πάρα πόλύ μαζί του. Σε γενικές γραμμές όμως, είναι σχεδόν ό,τι περίμενα:) Το αγόρασα μέσω επιδότησης (συνδρομητής vodafone) από κατάστημα πλαισίου. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω εάν η συσκευή είναι επίσημης εισαγωγής νόκια (το πληκτρολόγιο έχει κανονικά πάνω τους ελληνικούς χαρακτήρες). Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...