Jump to content

atvelos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    297
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About atvelos

  • Ημ. Γέννησης 05/11/1970

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

atvelos's Achievements

  1. Υπάρχει τρόπος το ημερολόγιο Samsung να ενημερώνετε αυτόματα με τις κινητές γιορτές του έτους και των επόμενων?
  2. καλησπέρα, Πως μπορω να κάνω αυτόματη ενημερωση με τις κινητες γιορτές (Πάσχα) στο ημερολόγιο Samsung
  3. με το miui12 το τηλέφωνο κολλάει και όταν είναι ανοιχτό δεν αναγνωρίζει το καλώδιο το βάζω για φόρτιση και δεν ξεκινάει πρέπει να το κλείσω για να ξεκινήσει να φορτίζει? Έκανα και factory reset αλλα δεν βλέπω γιατρειά?
  4. Λόγω αρκετών επιδοτήσεων, θα ήθελα την γνώμη σας για μια συσκευή γύρω στα € 1.000
  5. Είναι ένα J3 που το είχε το ανιψάκι μου του έκανα factory reset και τώρα ζητάει επιβεβαίωση του προηγούμενου κατόχου. Έχει το mail αλλά δεν θυμάται το password. Έκανα την επιλογή δεν θυμάμαι τον κωδικό και ζητάει να βάλει τον τελευταίο που θυμάται, αλλά αυτό δεν είχε αλλάξει κωδικό. Υπάρχει τρόπος να το ξεπεράσω για να γλυτώσει το € 20 που από ότι ακούω θέλουν από την αντιπροσωπεία για να το ξεκλειδώσουν?
  6. Καλημέρα η μικρή μου ξέχασε τον κωδικό εισόδου που είχε βάλει. Υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσω χωρίς να χαθούν φωτο και βίντεο;
  7. Είχα κλειδώσει από την συσκευή το δικαίωμα χρήσης 5 ψήφων. Για τη samsung πας ρυθμίσεις εφαρμογές στις 3 τέλειες ειδική πρόσβαση χρήση προηγμένων υπηρεσιών μηνυμάτων κειμένου και το απενεργοποιεί.
  8. Δεν ξερω αν ποσταρω σωστα εχω το samsung note 8 και ενω χτες το πρωι έστειλα μήνυμα στο 13033 απο το απογευμα δεν μπορω μου ειπαν απο την cosmoste οτι δεν υπαρχει φραγή και να δω την συσκευη Δοκιμασα με την ιδια καρτα απο αλλο κινητο και στελνει Ξερει κανεις τι μπορει να εχει γίνει?
×
×
  • Create New...