Jump to content

giotamike

Members
  • Δημοσιεύσεις

    285
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giotamike

  1. Και εμένα, αγορασμένο από Cosmote, ξεκίνησε να κατεβάζει. Το πακέτο είναι 1396,50MB. :rolleyes:
  2. Ο δικός μου συνδυασμός έχει την θήκη της Nillkin και το αντίστοιχο τζαμάκι. Ταιριάζουν μια χαρά και η αίσθηση είναι πολύ καλή. https://1drv.ms/i/s!AjsPyMh32gxGgYUlR9j52xcUGz9yuA Είχα πριν μαζί με το τζαμάκι της Nillkin και ένα κάλυμα τζάμι από το Gear Best https://1drv.ms/i/s!AjsPyMh32gxGgYUqU9AaTwq3_CvZtA (έχει δαχτυλικές σορρυ) Η θήκη είναι η εξής: https://1drv.ms/i/s!AjsPyMh32gxGgYUn266ey7gU4ptg_Q
  3. http://www.zougla.gr/technology/phones-camera/article/samsung-galaxy-note8-kapia-montela-den-fortizoun-an-adiasi-i-mpataria-entelos Αυτό το είδατε?
  4. Νομίζω στις κορυφαίες επιλογές συγκαταλέγονται τα http://www.lourakiahirsch.gr που δυστυχώς δεν έχει σε μπρασελε. https://www.hirschstraps.com/
  5. 497,74mb ήρθε σε εμένα. Cosmote, Ελληνικό.
  6. Εγώ έχω τη Neo Hybrid. Τέλια εφαρμογή, πολύ καλό κράτημα.
  7. Εκτενείς αναφορές και δοκιμές... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=456940
  8. Βασικά πριν 10 μέρες είχε κατεβάσει και κάτι ακόμα γι αυτό ρώτησα. Πάντως από τις 6 σήμερα που έγινε η αναβάθμιση έως και τώρα με όλα ανοιχτά είναι στο 71%, με την οθόνη όλη την ώρα ανοιχτή.
  9. Εμένα σήμερα έκανε major update. Άλλαξαν τα εικονίδια, η γρήγορη κλήση κλπ. Δεν ξέρω αν μιλάτε γι αυτό ήδη όμως μόλις ήρθε (250mb).
  10. Την αγόρασα και εγώ, όντως είναι μια χαρά αλλά δεν ταιριάζει απόλυτα με τη θήκη spiegen που έχω. Μιλάμε για μικρολεπτομέρειες.
  11. Μπορεί κάποιος φίλος που ασχολείται να προτείνει 2-3 κάρτες στα 64gb....εν όψη....black friday!!!:rolleyes:
  12. Βασικά εμένα μου φαίνεται (από τα χαρακτηριστικά του) σαν ο αντικαταστάτης του S3 μιας και κάνει ότι κάνει το S3 αλλά είναι και αδιάβροχο. Όπως και να έχει, προτιμώ το S3.
  13. Καλημέρα. Το καινούργιο φαίνεται να έρχεται σύντομα με τιμή.....πιο φθηνή από το παλιό. http://www.public.gr/product/wearables-gadgets/smartwatches/smartwatch-samsung-gear-sport-mayro/prod8801708pp/
  14. Προς το παρόν τα τζαμάκια full glue fit βρίσκονται σε έλλειψη απ'ότι ενημερώθηκα. Επικοινώνησα και με την αντιπροσωπεία της X-one που σε ένα αναλυτικότατο μήνυμα μου εξήγησαν ότι η σύγχρονη τεχνολογία χρησιμοποιεί ειδικές μεμβράνες. Το μήνυμα της Χ-ΟΝΕ "Καλησπέρα σας. Αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για την επικοινωνία σας μαζί μας. Η εταιρεία μας, η οποία είναι επίσημη αντιπροσωπεία της X-One σε Ελλάδα και Κύπρο, έχει αρκετά χρόνια που δεν εισάγει πλέον tampered glass, καθώς θεωρούμε την συγκεκριμένη τεχνολογία παρωχημένη, το να τοποθετεί κάποιος ένα τζάμι που θα σπάσει με κάποιο χτύπημα, ώστε να προστατέψει την οθόνη του κινητού. Αντί αυτού, έχουμε επικεντρωθεί στην Ultimate Shock Absorption Ver.2+, η οποία είναι ένας συνδυασμός 4 μεμβρανών που απορροφά τον κραδασμό και δεν του επιτρέπει να μεταφερθεί στην οθόνη (αντοχή 12-14kg/cm2) παραμένοντας λειτουργική και "αθραυστη", αν αντιθέσει με το τζάμι. Επίσης, ενώ η καμπυλωτή μεμβράνη μας καλύπτει τέλεια την οθόνη, αγκαλιάζοντας τις καμπύλες τις, το τζάμι είναι αδύνατον να τοποθετηθεί με ακρίβεια χιλιοστού και τα πιο συνηθισμένα προβλήματα είναι να ραγίζει στην προσπάθεια να το βγάλουμε και να το ξανατοποθετήσουμε σωστά ή να "κάθεται" λάθος και έτσι να κουνιέται κατά το πάτημα και σταδιακά να ξεκολλάει, έως την πλήρη αποκόλλησή του. Έτσι, και παρότι είχαμε κάνει το λάθος να φέρουμε μερικά τζάμια της εταιρείας μας για κάποια καμπυλωτά μοντέλα (S6 Edge, S6 Edge Plus, S7 Edge) επιβεβαιώθηκε ότι η καλύτερη λύση είναι η μεμβράνη...."
  15. Βασικά θέλω να δω κάποια γωνία. Αν μπορέσεις στείλε μου και ένα λινκ για το τζαμακι (σε pm αν δεν επιτρέπεται εδώ). Ευχαριστώ Πολύ
  16. Και εγώ τη neo Hybrid έχω. Όταν κάποια στιγμή μπορέσεις στείλε μας μια φωτογραφία.
  17. Υπήρχε με κάθε ανανέωση συμβολαίου -200€ στο Note 8 αλλά μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις στα καταστήματα.
  18. Λοιπόν η πρώτη εβδομάδα με το Note 8 τελείωσε. Οι εντυπώσεις είναι απόλυτα θετικές. Δεν κολλάει πουθενά, είναι πολύ όμορφο, δεν κουράζει στο χέρι, το πενάκι απίστευτο σε απόκριση και λειτουργικότητα και με όλα ανοικτά σε μικτή χρήση μου φτάνει από τις 7π.μ. έως 12μ.μ. στο 30%. Θέλει σίγουρα θήκη. Η Neo Hybrid Spigen που αγόρασα είναι πολύ ωραία. Σύντομα θα μπει και γυαλί μπροστά. Το φορτίζω ασύρματα και συνεργάζεται με το Frontier άριστα. Το αγόρασα 799€ όσο και το Note 3 πριν 4 χρόνια (προσφορά Cosmote) και νομίζω είναι καλή τιμή. That’s all.
×
×
  • Create New...