Jump to content

me00016

Members
  • Δημοσιεύσεις

    797
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

me00016's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Thumbs up my friend! Έβγαλα κι άλλη σαβούρα με την ευκαιρία… ΥΓ - Το Miui calendar ποιο app είναι να το ξηλώσουμε κι αυτό;
  2. Δηλαδή έχουμε ένα gesture μείον... :mad:
  3. Θα δοκιμάσω αυτό:
  4. Ρυθμίσεις>αρχική οθόνη>σάρωσε προς τα πάνω: ενεργό. Μου βγάζει τον ηλίθιο φυλλομετρητή της Xiaomi, πως μπορώ να το αλλάξω; (Έχω ήδη τον Chrome ως προεπιλεγμένο φυλλομετρητή...)
  5. Σήμερα το πρωί μου έβγαλε την V11.0.6.0.QFAEUXM. Την έχει δοκιμάσει κανείς;
  6. Γιατί να το κάνεις αυτό (εκτός από το προφανές ότι βαρέθηκες την MIUI); Βλέπω ότι δεν κερδίζεις τίποτα παραπάνω, ενώ σε πολλά χάνεις κιόλας (π.χ. NFC).
  7. Σε άλλη είδηση η MLS έβγαλε τη MAIC και για άλλες android συσκευές! Την έχει κανείς δοκιμάσει στο δικό μας, μπας και μετά από τόσα χρόνια χαρούμε κι εμείς οι Ελληνόφωνοι την ευκολία της φωνητικής αναγνώρισης, ιδίως αυτοί που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να προφέρουν Haereyi PPPottea®;;; Τροποποίηση: Το κατέβασα από το Playstore με keywords 'mls maic' και το εγκατέστησα. Δουλεύουν: η κλήση, οι χάρτες, διάφορα εργαλεία (πχ 'ορισμός ξυπνητηριού), ορισμός μουσικής αναπαργωγής, κλπ κλπ. Κολλάει όταν του λες να στείλει sms. Γενικά μιλώντας, η εμπειρία είναι φανταστική. Να δούμε πώς θα τα πάει από διαχείριση μπαταρίας.
  8. Ακόμα τα ίδια μου κάνει. Λέτε να θέλω κι εγώ επαναφορά;
  9. Για το φακό τσέκαρε μήπως έχεις κάποιο κουμπί σεταρισμένο να τον ανοίγει, π.χ. με παρατεταμένο πάτημα. Για τις ειδοποιήσεις δες ανά εφαρμογή στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων μήπως είναι ανενεργή η <εμφάνιση ειδοποιήσεων>, οι <αναδυόμενες ειδοποιήσεις>, οι <ειδοποιήσεις κλειδώματος> κλπ.
  10. Το κουμπί ΑΙ το ρυθμίζω να μην ανοίγει τίποτα, φεύγοντας από τις ρυθμίσεις το τσεκάρω και έτσι μένει, αλλά στη συνέχεια μου ανοίγει πάλι το google assistant. Τί κάνω λάθος;
  11. Το τσέκαρα κι εγώ, με το αποτύπωμα ανοίγει μόνο τις φώτο που βγάζεις από το ξεκλείδωμα και μετά.
  12. Βεβαίως, κλικ στο στρογγυλό εικονίδιο δίπλα στο κουμπί της κάμερας.
  13. Παρατεταμένο πάτημα ή pinch in και κλικ στις ρυθμίσεις->ορισμός προεπιλεγμένης οθόνης, αν και δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.
  14. Ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις > Πίνακας Ειδοποιήσεων > Notch & γραμμή κατάστασης > Εμφάνιση εικονιδίων για εισερχόμενες ειδοποιήσεις
  15. Έτοιμο, σεταρισμένο με την 11.0.5 και το δικό μου. Ο server της Xiaomi δεν δίνει σταθερά, το είχα από χθες το βράδυ κολλημένο στο 72% το πρωί που το ξανακοίταξα μέσα σε ένα μισάωρο κατέβηκε όλο. Βρε σεις, μήπως έχω κάτι λάθος στις ρυθμίσεις; Εμένα γιατί και πάλι εξαφανίζονται από την μπάρα ειδοποιήσεων;; :ninja: Επίσης, το Viber στις κλήσεις πάλι κάνει ένα-δυο γκλιν γκλον και μετά ήχος γιοκ.
×
×
  • Create New...