Jump to content

Alexskyspirit

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Alexskyspirit

  1. Παιδια καλημερα μπορει να μου πει καποιος πως βγαζω το Knox απο την μπαρα συντομευεσεων?:wacko:
  2. Καλημερα παιδες..το κινητο ανεβαζει θερμοκρασια αποτομα στο τεταρτο που το χρησιμοποιω σε βαθμο που λες οτι καιει.συν οτι πεφτει η μπαταρια πολυ πολυ αποτομα!γνωριζει κανεις κατι;αυτο μου το κανει κανα 20ημερο
  3. Παιδακια καλημερα!!!Η μπαταρια τα εχει παιξει μετα απο ενα μηνα χρησης απορω βεβαια! Επομενως θελω μπαταρια..Μπορειτε να μου στειλετε καποια λινκ απο σκρουτζ ποια ειναι γτ ειμαι ασχετος;
  4. Δυστυχως βλεπω ειναι θεμα μπαταριας μετα απο ενα μηνα χρησης διοτι εδω και 2 μερες πεφτει πιο γρηγορα απο οτι επεφτε..
  5. Παιδες βοηθεια..Αποψε ενω ειχα το κινητο σε πληρη αδρανεια το βγαζω να παρω τηλεφωνο κ τσουρουφλιστηκε το αυτι μου.Υπαρχει εξηγηση?εβγαλα την μπαταρια την ξαναεβαλα και παρατηρω πεφτει γρηγορα η μπαταρια..Επισης εδω και 2 ωρες με το παραμικρο ανεβαζει θερμοκρασια.
  6. Παιδια μπορει να μου πει καποιος πως κανω εκκαθαριση δεδομενων στην καμερα;
  7. Παιδια βοηθεια!!!Καλω στο κινητο αλλα ουτε ακουω ουτε με ακουνε,απο το viber μιλαω κανονικα!Καμια ιδεα;
  8. Καλημερα παιδες..Λοιπον προκαταβολικα συγχωρηστε μου την οποια ασχετοσυνη με διακατεχει και επιτρεψτε μου και εμενα να πω τον πονο μου μιας και δεν εχω που αλλου να τα πω Εχω το κινητο στα χερια μου απο την Μ.Πεμτη,πραγματικα το ρουτζωμα που χω φαει με την καμερα δεν λεγεται,ομολογω πως το 50% του ρουτζωματος οφειλεται στην πρωτη ματια στην πρωτη επαφη πως το λενε.Καταρχας με φλας σε σκοταδι η κιτρινιλα του να παει κ να μην ερθει,χιλιες φορες η ψευτια του s3 στο σκοταδι,δευτερον καμια σχεση η ταχυτητα που βγαζει φωτο το s3 (χωρις φλας στο auto) σε σχεση με το s4.Τριτον θεωρω απαραδεκτο στην ιδια συσκευδη να εχει τοσο μεγαλη διαφορα η καμερα απο οτι διαβασα και στις 84 σελιδες εδω περα (9500 vs 9505). Τεταρτον για να ειμαι δικαιος χθες που εβγαλα μια την παλαμη μου με φλας (ηθελα να συγκρινω την ιδια ακριβως φωτο με ενος παιδιου που ειχε βγαλει την παλαμη του κ εγραφε πως το πηγε για αντικατασταση) αν κανω πως δεν βλεπω την κιτρινιλα οταν εκανα ζουμ επαθα ζημια. Να σημειωσω πως λογω δουλειας το 70% της χρησης καμερας που εκανα κ με το s3 ηταν για να φωτογραφιζω αρχεια (αδειες-διπλωματα) και σε αυτο τον τομεα το συγκριτικο στα δικα μου ματια με το s4 ειναι για κλαμματα (εξου και η αγορα της εφαρμογης cam scanner πλεον) Αυτα τα ολιγα και συχγωρηστε με αν σας φαινομαι ξεροκεφαλος αλλα και εγω δεν εχω που αλλου να τα πω :lol::lol:
  9. Καλημερα παιδες..Λοιπον προκαταβολικα συγχωρηστε μου την οποια ασχετοσυνη με διακατεχει και επιτρεψτε μου και εμενα να πω τον πονο μου μιας και δεν εχω που αλλου να τα πω :lol: Εχω το κινητο στα χερια μου απο την Μ.Πεμτη,πραγματικα το ρουτζωμα που χω φαει με την καμερα δεν λεγεται,ομολογω πως το 50% του ρουτζωματος οφειλεται στην πρωτη ματια στην πρωτη επαφη πως το λενε.Καταρχας με φλας σε σκοταδι η κιτρινιλα του να παει κ να μην ερθει,χιλιες φορες η ψευτια του s3 στο σκοταδι,δευτερον καμια σχεση η ταχυτητα που βγαζει φωτο το s3 (χωρις φλας στο auto) σε σχεση με το s4.Τριτον θεωρω απαραδεκτο στην ιδια συσκευδη να εχει τοσο μεγαλη διαφορα η καμερα απο οτι διαβασα και στις 84 σελιδες εδω περα (9500 vs 9505). Τεταρτον για να ειμαι δικαιος χθες που εβγαλα μια την παλαμη μου με φλας (ηθελα να συγκρινω την ιδια ακριβως φωτο με ενος παιδιου που ειχε βγαλει την παλαμη του κ εγραφε πως το πηγε για αντικατασταση) αν κανω πως δεν βλεπω την κιτρινιλα οταν εκανα ζουμ επαθα ζημια. Να σημειωσω πως λογω δουλειας το 70% της χρησης καμερας που εκανα κ με το s3 ηταν για να φωτογραφιζω αρχεια (αδειες-διπλωματα) και σε αυτο τον τομεα το συγκριτικο στα δικα μου ματια με το s4 ειναι για κλαμματα (εξου και η αγορα της εφαρμογης cam scanner πλεον) Αυτα τα ολιγα και συχγωρηστε με αν σας φαινομαι ξεροκεφαλος αλλα και εγω δεν εχω που αλλου να τα πω :lol::lol::lol:
  10. Τουμπανο το εργαλειο καλη επιτυχια σε ολους!!
  11. Τα ειδα ολα μεσα 3 ημερες..Ολα τα σχολια τα παντα,απλα οτι λεω το λεω με βαση το ταπεινο ματι μου και την οποια ασχετοσυνη με διακατεχει..
  12. Πειτε με τρελλο και ασχετο ειδικα το δευτερο το δεχομαι δεν ειμαι εξπερ της φωτογραφιας αλλα ρε παιδια γιατι εμενα μου φαινεται το ολο πακετο της καμερας του s4 κατωτερο του s3?:wacko:
  13. Ρε παιδια ειχα το σ3 και αφου εκανα αναβαθμιση σε 4.3 δεν μπορουσα να στειλω μηνυμα με μικρα γραμματα παρα πονο με κεφαλαια,μηνυμα εννοω κανονικο οχι με viber και τετοια.Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και τωρα στο σ4 με 4.4,γνωριζει κανεις κατι;
  14. Εβαλα την 4,4 πριν 3 μερες το κινητο το εχω μια εβδομαδα.Δεν μου κανει περιστροφη οθονης,ουτε σε κειμενα ουτε σε βιντεο ουτε τιποτα.Καμια λυση?
  15. Χρονια πολλα και καλη μας επιτυχια τουμπανο το τηλεφωνακι!!
  16. Παιδακια καλημερα και χρονια πολλα.Μια ερωτηση αν γινεται να με βοηθησετε. Στο s3 οταν εβγαζα φωτογραφια με απλη ληψη και φλας,μετα τις φωτο τις περνουσα σε μηνυμα στον εαυτο μου στο φεησμπουκ και οταν τις εμφανιζα στο προγραμμα προβολης εικονων στο pc εμφανιζονταν σε ολοκληρη εικονα κανονικα. Τωρα με το s4 ρε παιδια οταν τις εμφανιζω ειναι με λευκα πλαισια γυρω γυρω και σε μεγεθος ειναι μικροτερη η εικονα. Γνωριζετε καποια λυση; (η διαδικασια οπως τις εμφανιζω δεν μπορει να αλλαξει διοτι ετσι με βολευει στην δουλεια μου,φωτογραφιζω εγγραφα,αδειες και διπλωματα και με εχει βολεψει) Ευχαριστω.:)
  17. Καλημερα παιδια. Ενημερωτικα,το σαββατο μου ρθε η αναβαθμιση,την εκανα μεσω wifi,εγινε εγκατασταση,και οταν πξγε να κανει επανεκινηση το κινητο τα κακαρωσε. Αυτη τη στιγμη βρισκεται στην samsung. Ενημερωτικα απλα.
  18. Καλη χρονια να εχουμε και καλη μας τυχη!!
  19. Καλημερα παιδες. Εμενα ειναι γαλλικης προελευσης γνωριζετε ποτε θα παρω την αναβαθμιση;;:)
  20. Καλημερα παιδες.προχθες το κινητο εφαγε την πρωτη γερη τουμπα.με την θηκη αλλα οταν εσκασε κατω βγηκε απο την θηκη.αποτελεσμα;εχει κανει ενα πολυ μικρο ραγισματακι στην οθονη,μικρο του τυπου πρεπει να φερεις το κινητο σε αποσταση 2 ποντων στα ματια για να μπορεσεις να το δεις.αυτο υπαρχει περιπτωση με τον καιρο να ανοιξει κ αλλο;ευχαριστω!
  21. Καλη επιτυχια σε ολους αλλα καλυτερη σε μενα :D !!!!
  22. Καλημερα παιδες.μπορει να μου πει καποιος τα βηματα ωστε να παρω τον χωρο του dropbox?το εχω αμελησει τοσο καιρο και δεν το εχω κανει.:)
  23. φιλε μου αν σε ενδιαφερει κ εμενα γαλλικο ειναι κ αν το θυμηθω αυριο μεθαυριο θα σου βαλω φωτος πως το πηρα.εμενα οι φωτογραφιες που μας εβαλες με ανησυχησαν λιγο....
  24. καλημερα παιδες θα κανω μια αστεια ερωτηση :p ..μπορειτε να μου πειτε πως κανω snooze στο κινητο;;;:rolleyes:
×
×
  • Create New...