Jump to content

Anlibafojo

Members
 • Δημοσιεύσεις

  487
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by Anlibafojo

 1. Ήρθε και η ενημέρωση ασφαλείας Ιουνίου.
 2. Για ξυπνητήρι πατάς "ήχος ξυπνητηριού"Επιλέγεις "ήχος κλήσης"δίνεις πρόσβαση και επιλέγεις τον ήχο που θες. Για επαφή, ανοίγεις την επαφή Τρεις τελίτσες κάτω δεξιά και στο μενού που ανοίγει κάτω κάτω "αλλαγή ήχου κλήσης/δόνησης.
 3. Στο τέλος του άρθρου σου δίνει τη λύση που θες. Διάβασέ το όλο.
 4. https://www.sammobile.com/news/how-to-get-samsung-navigation-gestures-back-on-one-ui-6-1/
 5. S22U με whitestone dome 2+ ετων (το πέρασα μόνος μου) με μερικές αραχνούλες 4-5 σημαδάκια και αυτά που φαίνονται κάτω δεξιά είναι ένα ξεκόλλημα όταν το πήγα smartec για αλλαγή μπαταρίας και πιθανόν έγινε στην προσπάθεια του ανοίγματος. Τίποτα από αυτά δε φαίνεται με αναμμένη την οθόνη.
 6. Στο τηλεφωνικό κέντρο προφανώς δεν ξέρουν τις τιμές. Και σε εμένα όταν ρώτησα στην υποδοχή για την τιμή πήραν κάπου αλλού και ρώτησαν, ίσως το λογιστήριο; αλλά και μετά πάλι ρώτησα πριν κόψουν τις αποδείξεις. Μόνο αν πας από εκεί θα μάθεις την πραγματική τιμή.
 7. https://myphone.gr/forum/topic/191673/?do=findComment&comment=7250163 Αν κάποιος θέλει να το πάρει σε μια ώρα καλό είναι να πάρει τηλέφωνο την προηγουμένη λίγο πριν κλείσουν να ρωτήσει αν υπάρχει απόθεμα το κιτ της μπαταρίας.
 8. Η αναβάθμιση Φεβρουαρίου ήρθε.
 9. Ενημέρωση μετά από μακροχρόνια αποχή. Επίσκεψη σήμερα στη SMARTEC για αλλαγή μπαταρίας σε δύο S22 U λίγες μέρες πριν τη λήξη της εγγύησης (17 &19 Μαρτίου 24). Η αντικατάσταση έγινε με ενεργοποίηση της λειτουργίας συντήρησης και οι συσκευές επανήλθαν μετά την αλλαγή στην κανονική λειτουργία χωρίς να απαιτηθεί στήσιμο από την αρχή. Χρόνος επισκευής και για τις δύο συσκευές 1,30 λεπτά. Ο λόγος αντικατάστασης είναι το κόστος μετά τη λήξη της εγγύησης και μόνο αφού σκοπεύω να το κρατήσω τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα καθώς η συσκευή έχει ωριμάσει από θέμα προβλημάτων software. Κόστος αντικατάστασης 30,81€ έκαστη. Το μόνο όχι ιδιαίτερα αρνητικό ήταν ότι κατά την αντικατάσταση της μιας συσκευής ξεκόλλησε ελαφρά στην κάτω γωνία το τζαμάκι προστασίας της Dome που το είχα τοποθετήσει αμέσως μετά την αγορά. Λέω όχι ιδιαίτερα αρνητικό γιατί μετά από δύο χρόνια αν και δεν είχε πάθε απολύτως τίποτα η κόλλα είχε χάσει πλέον την ολεοφοβική του προστασία αφηνε δαχτυλιές και είχε μερικά σημαδάκια χωρίς όμως να είναι ενοχλητικά. Οπότε κάποια στιγμή είχε μπει η σκέψη αντικατάστασης με ίδιο.
 10. Όσοι έχετε τζαμάκι για προστασία οθόνης πιθανόν είχατε δυσκολία στην ανάγνωση του δακτυλικού αποτυπώματος. Δοκιμάστε να ξαναπεράσετε εκ νέου τα αποτυπώματα με την 13 και πείτε αποτέλεσμα. Έχει αλλάξει η διεπαφή καταχώρησης και τα διαβάζει πολύ καλύτερα με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αστοχίες ανάγνωσης όπως με τη 12. Στο δικό μου έχει 100% επιτυχία.
 11. Στο δικό μου ανταποκρίνεται ακαριαία. Δοκίμασε με μια εκκαθάριση στη cache memory της εφαρμογής ή εναλλακτικά σε Wipe Cache Partition της συσκευής. Ήρθε και η ενημέρωση Μαρτίου (επιτέλους) με 13 μέρες καθυστέρηση από την κυκλοφορία της.
 12. Αυτό γινόταν παλιά, τώρα είναι κοινές οι ενημερώσεις και τις παίρνουν όλοι σχεδόν ταυτόχρονα. Με την ενημέρωση Μαρτίου έχει καθυστερήσει αλλά δεν ξέρω γιατί. EUX/COS
 13. Από που είναι αγορασμένο; Δύο συσκευές S22 U από Γερμανό έχω και εγώ και ακόμα δεν έχουν πάρει ενημέρωση Μαρτίου.
 14. Την ενημέρωση ασφαλείας του Μαρτίου την έχει πάρει κανείς; Γιατί έχω δύο συσκευές S22 U αγορασμένες από Γερμανό και ακόμα δε βγάζουν την ενημέρωση. Ενώ εδώ δείχνει ότι κυκλοφόρησε 7/3/2023 https://doc.samsungmobile.com/SM-S908B/EUX/doc.html?fbclid=IwAR2GMvrlWiXWXKgotiq4o3uQFqtfMf_8IAUeYIWVCQ_bPGDn7QW9_Qx7KgQ
 15. Στα S22 U από Γερμανό ακόμα δεν έχει έρθει.
 16. Να το χαρείς περισσότερο από το 22.
 17. Σαφώς ναι. Αυτό που σαρκάζω είναι η αδιάκοπη γκρίνια κάποιων περί exinos / snap και πως για όλα φταίει το hardware.
 18. Ε ρε γλέντια! Κάποιοι θα κάνουν γαργάρες.
 19. Αν και ουδέποτε απευθύνθηκα σε εσένα μάλλον έχεις τη μύγα και προφανώς δεν τηρείς το "σέβομαι την άποψη του ΄'άλλου" Καλή συνέχεια.
 20. Δεν ξέρω τι παρατήρησες και τι κατάλαβες από αυτό που έγραψα αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτό που κατάλαβες. Ο άνθρωπος είναι από τους πρώτους που πήρε στα χέρια του όπως και εγώ τη συσκευή και πάρα τα όποια σοβαρά προβλήματα υπήρχαν στην αρχή σε αρκετούς είχε όπως και εγώ (και μάλιστα εγώ δύο συσκευές) απροβλημάτιστες. Δίκαια λοιπόν την εκθειάζει και δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλεί τόσο πολύ αυτό κάποιους και κυρίως άτομα που δεν έχουν καν τη συσκευή.
 21. Αν είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις από την αρχή τις 295 σελίδες θα είχες διαπιστώσει ότι costsa41 ίσως είναι ο μοναδικός που εκθειάζει σε τέτοιο βαθμό την μπαταρία και την οθονάρα τη συσκευής που θα μπορούσες εύκολα να τον χαρακτηρίσεις ως διαφημιστή της.
 22. Την ενημέρωση λογισμικού θα λέει και εμένα σήμερα ήρθε.
 23. Απλά ξεκόλλα και προχώρα. Θα το χαρείς σίγουρα.
 24. Μη δίνεις και πολύ σημασία στα αρνητικά σχόλια. Με τις αναβαθμίσεις όσοι είχαν κάποιο θεματάκι (λίγοι τον αριθμό) έχουν φτιαχτεί. Η συσκευή πλέον είναι στα καλύτερά της. Όχι, ότι δεν ήταν μιας και το δικό μου από την αρχή (Μάρτιος day 1) μέχρι τώρα όπως και σε πολλούς ακόμα δουλεύει άψογα. Από κεί και πέρα είναι θέμα γούστου η επιλογή.
 25. Τι να σου πω, σε έμενα το κάνει γιατί έχω του Νοεμβρίου χωρίς να κάνω κάτι. Μια φορά τη βδομάδα κάνω συχνά επανεκκινήσεις.
×
×
 • Create New...