Jump to content

StratosGR

Members
 • Δημοσιεύσεις

  7.164
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

About StratosGR

 • Ημ. Γέννησης 12/05/1972

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

StratosGR's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. Είχα κι εγώ την ίδια απορία με τον φίλο γιατί έχουν έρθει σε μία ειδοποίηση που έγραφε "3 δέματα" 3 διαφορετικές παραγγελίες, με επίσης διαφορετική ημερομηνία αποστολής. Και δεν έχει γίνει μόνο μία φορά. Η απορία είναι εύλογη και νομίζω ότι έχει να κάνει με το κέντρο διαλογής.
 2. Ναι. Αν δεν το έχεις πειράξει παίρνει ήδη αυτόματα.
 3. Αν είναι αυτόματο στο pc/box, δεν χρειάζεται.
 4. Και στο amazon υπάρχουν πολλά κινέζικα καταστήματα. Πρέπει να κοιτάς και το κατάστημα. Το ότι λέει amazon.de δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και γερμανικό το κατάστημα.
 5. Κι εγώ χρειάζομαι αλλαγή μπαταρίας. Κάτι κοντά σε Νίκαια αν υπάρχει παιδιά.
 6. Ηρεμία. Το μόνο που έχουν για να ανησυχούμε είναι email-password που δώσαμε στο gearbest. Τη διεύθυνση δε μας πειράζει. Αν θέλουν μπορούν να μας στείλουν καμιά κάρτα :p Αν έχουμε password κοινό με άλλους λογαριασμούς πάμε και το αλλάζουμε.
 7. Φυσικά κοιτάνε την αρχική γιατί δε ξέρουν αν έχεις έκπτωση. Στην περίπτωση που σου βάλουν καπέλο ζητάς αναδασμολόγηση και τους στέλνεις την απόδειξη του paypal ή της κάρτας, που φαίνεται το ποσό που πλήρωσες.
 8. Συνήθως οι τιμές που βλέπεις στα σκρουτζομάγαζα, είναι από την τελευταία φορά που προμηθεύτηκε τη συσκευή το κατάστημα. Αυτό είναι περσινό μοντέλο και ίσως δεν είναι ενημερωμένη η τιμή του αφού δεν κάνει πωλήσεις και ποιος ξέρει πότε το προμηθεύτηκαν τελευταία φορά. Σε παρόμοια περίπτωση πήρα τηλέφωνο και ζήτησα επικαιροποιημένη τιμή και μου έδωσαν 100 ευρώ πιο κάτω. Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα τους. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. ---------- Φίλε P_papadis είχαμε περίπτωση εδώ που έλεγε ο άλλος ρε παιδιά καθυστέρησε η παραγγελία που είχα κάνει για 10 κινητά.... κλπ κλπ Κατάλαβες πως προμηθεύονται κάποιοι :X
 9. Στην εφαρμογή της κάμερας υπάρχει το 3D creator;
 10. Ναι γιατί αντί για ουσία βγάζουν αποθωμένα μερικοί. Σου έχω και κάτι άλλο εσένα :lol: Ξέρεις ότι υπάρχουν περιπτώσεις priority που πιάστηκαν στο τελωνείο; Ιδίως από Gearbest. Αν το κόστος του priority ήταν το τελωνείο, τότε γιατί πέρασαν; Που έτσι κι αλλιώς φίλε μου 6 ευρώ συνολικό κόστος να πληρώσεις δεν είναι για κανένα αντικείμενο. Και εσύ να πας να εκτελωνίσες κάτι που έχει 23 ευρώ και ξεπερνάει την ατέλεια των 22, θα πληρώσεις παραπάνω από 6 σε όλες τις χώρες τις ΕΕ. Κάτι το ΦΠΑ και έξοδα παράστασης έγιναν φτερά τα 6 και πόσο μάλλον ότι πρέπει να πληρωθεί και αποστολή από την όποια χώρα προς την Ελλάδα. Στα λέω για να μη σε παραμυθιάζουν όταν σου λένε ότι γίνονται όλα νόμιμα. Έχουν βρει τρύπες σε κάποιες χώρες και τις εκμεταλεύονται. Γι αυτό οδεύουμε μάλιστα και στην κατάργηση της ατέλειας των 22. Πάμε να γλυτώσουμε τα πολλά και δε θα γλυτώσουμε ούτε τα λίγα σε λίγο καιρό.
 11. Παραμύθια; Βρες μου που έγραψα κάτι που δεν ισχύει και πες το συγκεκριμένα. Δεν ισχύει ότι έχουν εγκατασταθεί μηχανήματα σάρωσης στα τελωνεία; Ναι ή όχι; Έγραψα ότι δεν ξέρω σε ποια συγκεκριμένα τελωνεία; Ναι ή όχι; Όταν μιλάω για τελωνεία και δεν ξέρω σε ποια, εσύ κατάλαβες του αεροδρομίου συγκεκριμένα; Πως βγάζεις αυτό το συμπέρασμα; Κόβοντας φράσεις; Αυτό είναι εξυπνάδα ή το αντίθετο; Εσύ ότι και να νομίζεις πάντως ε έτσι δεν είναι. Το να παραποιείς λεγόμενα μου κατά το δικό σου δοκούν έτσι επειδή απλά ψάχνεις να μου την πεις, δεν είναι. Καλύτερα να μασάς λένε, οπότε ελεύθερα πήγαινε και άνοιξε το ψυγείο. Στην περίπτωσή σου η σιωπή είναι χρυσός. Δεν προσφέρεις τίποτα αυτή τη στιγμή και μόνο τρολάρεις.
×
×
 • Create New...