Jump to content

fourtwo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    308
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fourtwo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

fourtwo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει αν οι ανταπτορες BlitzWolf BW-S5 Quick Charge 3.0 και Xiaomi USB Wall Adapter (MDY) είναι συμβατοί με τη συσκευή μας? Εχω την εντύπωση ότι o μανισιος ανταπτορας δεν είναι fast charge.
  2. Ετσι νομιζω, τελικα προτιμησα της huawei καθως δεν ημουνα σιγουρος ποιος ειναι ο original ανταπτορας του mi8 lite.
  3. Καλησπερα μια γρηγορη ερωτηση, ο μανισιος ανταπτορας για τη σύνδεση των ακουστικων με το mi 8 χαλασε. Επειδη οσο και να εψαξα δεν βρηκα ανταπτορα xiaomi αν παρω αλλης εταιρειας πχ huawei η samsung θα παιζει κανονικα;
  4. Να σαι καλα, θα κοιταξω κατι απο usb 3.0 και πανω για να ειναι εφαμιλλο η και καλυτερο απο το μανισιο :)
  5. Ευχαριστω, θα την αποφυγω. Μαλλον θα καταληξω σε κατι απο skroutz η ebay. Σχετικα με το καλωδιο φορτιστη (μιας και το μανισιο ειναι ψιλοφαγωμενο) πρεπει να ειναι απαραιτητα type-C και μαρκσς xiaomi η δεν εχει σημασια;
  6. Καλησπερα ποιο tempered glass ειναι καλυτερο για το mi8 lite πλην της nilkin(στο site τους γραφει out of stock) Τελος επειδη ψαχνω ενα εφεδρικο καλωδιο usb (αυτο που συνδεεται με τον φορτιστη) πρεπει να ειναι απαραιτητα type-C και xiaomi η δεν παιζει ρολο?
  7. Υπαρχει κανενα καλο fps η οτιδηποτε σε action/adventure στο store που να μην ειναι καθολου pay-to-win, γιατι πλεον εχουνε μεινει ελαχιστα τα δωρεαν.
  8. Νεος κατοχος και γω της συσκευης, για αρχη εχω εντυπωσιαστει σε ολα! Ειδικα στο τρομενο design του!!! Σχετικα με τη μπαταρια τη βρισκω ικανοποιητικη. Λιγο η ταξινομηση των εφαρμογων με χαλαει(βεβαια διορθωνεται με εναν launcher) και το γεγονος οτι δεν υπαρχει θυρα για ακουστικα και πρεπει καθε φορα να εχεις αυτο το καλωδιο ανταπτορα μαζι. Η ερωτηση μου ειναι ποια θηκη προτεινεται για καλυτερη προστασια, γιατι ναι μεν καλη η πλαστικη που παρεχεται απο την xiaomi αλλα θελω μια πιο στιβαρη.
  9. fourtwo

    LG G5

    Ευχαριστώ, θα πάω για type c με usb απο 3.0 και πάνω(μετά από αναζήτηση βρήκα ότι το μαξ είναι 3.1) Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  10. fourtwo

    LG G5

    Δηλαδη μπορω να χρησιμοποιησω καλωδιο και αλλης εταιρειας? Επειδη μπερδευτηκα με τα σχολια θα σας θα παω κατευθειαν για Type-c usb cable και οχι για οποιοδηποτε καλωδιο micro usb
  11. fourtwo

    LG G5

    Καλησπερα το κινητο απο χτες δεν φορτιζει(εχει χαλασει το καλωδιο του φορτιστη) Ποιο ειναι το συμβατο καλωδιο και που μπορω να το βρω?
  12. fourtwo

    LG G5

    Τα βρηκα τελικα σε Ελλαδα, αν δοκιμασω handsfree απο αλλη εταιρεια θα ειναι συμβατα με το G5?
  13. fourtwo

    LG G5

    Καλησπέρα θέλω να αγοράσω ένα δεύτερο ζευγάρι ακουστικά-handsfree για το κινητό ίδια με το μανίσιο, μπορώ να τα βρω σε ελληνικό κατάστημα ή πρέπει αναγκαστικά να κοιτάξω στο ebay?
  14. fourtwo

    LG G5

    Εχω και γω το κινητο αρκετο καιρο, αλλα δεν εχω βρει ακομη πως να παρω με αποκρυψη η να κανω φωνητικη κληση.
  15. Πως εγκαθιστω τα alivegr & greektv στο kodi?
×
×
  • Create New...