Jump to content

jin_kazama

Members
  • Δημοσιεύσεις

    205
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About jin_kazama

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 1

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Orange - Αυστρία

jin_kazama's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. jin_kazama

    Nokia 6

    Λενε οτι θα το εχουν ΜΕΧΡΙ τις 15/7.. Δεν γνωριζουν στα κεντρικα ΑΝ θα ερθει και η Arte Black εκδοση μαζι. :cry:
  2. Μην σκατε βρε παιδια. πηγαινετε σε καποιο καταστημα και βγαλτε μια νεα sim. Dual κιολας με 5ευρα.. μια κανονικη μια micro. η cosmote το κανει σιγουρα. Δοκιμασμενο. ;) το μονο κακο ειναι ΑΝ (!!) τυχει να δουλευουν και οι δυο τοτε μπλοκαρουν οι καρτες.
  3. χαχααχαχ Καλοριζηκη, καλοφορετη,ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!! :happy: Απο μεγεθος? τι λεει παλικαρε? μεγαλωνει το κινητο?
  4. Χμμμ!! Σημερα stock με adam kernel 1.6.. Look's nice πολυ καλυτερο ρολλαρισμα απο τον stock kernel. Αντε να δουμε τι θα κανει και απο θεμα μπαταριας.. Ακουσα, μαλλον διαβασα, τα καλυτερα για αυτον τον κερνελ. Μακαρι να ειχε και το led fadding του ν2.2 που βγαινει για gt-I9500.. Για 4.3 μιλαμε ετσι? Ψαξε αν βρεις αυτον ausdim kernel. Ειναι πολυ καλος. Τον δοκιμασα μεσω της echoe.. :)
  5. Δυο που ειδα οτι δεν λειτουργουν.. αυτη και αυτη... Πως σε φαινεται απο οικονομια μπαταριας? Αν δεν μου εκανε τα νουμερα δεν την εβγαζα.. Τωρα που φλασαρα ξανα στοκ θα την αφησω.. Βαριεμαι να ξανα περασω απο την αρχη.. Ας περιμενω λιγο. :)
  6. Xειροτερη οχι. στα ιδια ηταν.. και μενα μου εκανε επανεκκινηση αλλα δεν εδωσα βαρυτητα μεχρι που μου εκανε νουμερα με τον ηχο.. Οποτε ποδι..! Ολα μια χαρα λειτουργουν πλην του night mode.. :ninja: Αν δεν μου εκανε αυτα που ειπα πιο πανω & ηταν και οι εφαρμογες συμβατες με 4.3 θα την αφηνα, κανοντας την ξανα εγκατασταση. την εχω standby αλλα θα περιμενω να βγει κατι πιο σταθερο...
  7. Παιζω god of war το πρωτο και περμενω πως και πως... :D
  8. Κοιτα δεν θα κατσω να πω ποιος ειναι πολυξερος και οχι.. ;) Δεν θα μπω βαθια λεγοντας που χανει την εγγυηση ο κατοχος. Απλα ο dev που σεβεται τον εαυτο του και αυτο που κανει πρεπει να ενημερωσει (εστω και για τα προσχηματα) μην βρεθει ατομο και του πει γιατι δεν μου το ειπες.. Στην τελικη ο καθενας πλερωνει το μηχανημα του, το βαζει φωτια και το καιει. "Εσυ" απλα ενημερωνεις χωρις να εμβαθυνεις.. Πχ για τον οδηγο. το οτι να μην το προσεξε η να μην γνωριζει καλα αγγλικα (και σοβαρα) εκει ετσι οπως ειναι οιυτε και εγω δεν το προσεξα που ασχολουμαι σχετικα περισσοτερο (βλεπε το nickname του ~ios ) Μην το παιρνεις προσωπικα γενικα μιλα απλα αναφερθηκε πιο "προσωπικα" τι εκανες την περασες την ρομ? Γνωμη μου μην την παιρνας.. Μλκι@ ειναι.. :(
  9. εχει οδηγο εδω. δεν ειναι δυσκολος. Δεν εμεινα ικανοποιημενος... Γυριζω σε 4.2.2
  10. Ναι αυτο παιζει σημαντικο ρολο. καλο ειναι να μην το ξεχασει. Ελα ρε φιλε το ειδες πολυ ακραια. Κανεις μας δεν προκειται να σκεφτει ετσι πριν σκαλισει το κινητο του.. @iosifm Καλη δειχνει, γρηγορη και σταθερη, ευκολη στην εγκατασταση. Η μπαταρια κρατα σχεδον λιγο πιο πολυ απο την μαμα. Βεβαια σημερα το ειχα στην πρεσσα.. :P Δεν εχει τα κολληματα της 4.3. Σε γενικες γραμμες καλουτσικη.. Μπουζικος ΔΕΝ (!!!) ειναι.. καλος κερνελ περιπου στα ιδια η μπαταρια αλλα με πιο "βαθυ" deepsleep καλο και το οτι το κλοκαρεις αμα θελεις καλο και το fadding στο led.. νταξει δεν ξετρελαθηκα με την 4.3. ουτε ειναι αυτο το τρελο "σφαιρα" που λενε ολοι.. Μαλλον παρα ενθουσιαστικανε. Βασικα δεν κανει τοσα πολλα φριζζζζαρισματα οπως με 4.2.2.... Ισως λιγο πιο σταθερη. Θα την αφησω και σημερα αλλα μαλλον θα γυρισω σε 4.2.2. Ενας απο τους λογους: αρκετες εφαρμογες δεν ειναι συμβατες ακομη με 4.3.. :( το πολυ πολυ να πεταξω κανα κερνελι adams πανω στην 4.2.2 και οσο παει... ;) Αυτα. :)
  11. Σου απαντω εδω παλικαρε να ειμαστε οντοπικ. ;)
  12. Μια χαρα εισαι παλικαρε.. Βασικα βαλτην να κατεβαινει.. ;) Πολυ καλη μεχρι στιγμης.. :P ρολαρει καλα χωρις να κολλαει. θελω να δω την καμερα ομως. Στις φωτο φαινεται με αρκετο θορυβο.. Θα πεσει day test.. Nαι ρε παιδι μου, οτι καστομιζια να κανεις στο κινητο σου παπαλα η εγγυηση. το θεμα ειναι οτι και με κλειστη την οθονη αν το κινητο ανοιγει (θεωριτικα) μπορεις να γυρισεις σε 4.2.2 και να πακεταρεις χωρις να δουν τον ρουφη οτι κατι εκανες.. Το animation το αλλαξα, δεν ειπα οτι ειναι κατι δυσκολο εκνευριστικο ειπα οτι ειναι. :P Ναι αυτη εχω και εγω, δειχνει να δουλευει ρολοι με ολες τις λειτουργειες. Αντε να δω και το μπαταριονι.. :D
  13. Αμα εισαι σε MGA δεν εχεις θεμα, μπορεις να γυρισεις σε 4.2.2 Aν οχι τοτε δεν, αλλα δεν ξερω αν θα αρχισει να μετρα ο counter. Παντως με MGA ο counter δεν εκανε την εμφανηση του ουτε και ο ρουφιανος (knox). την εχω καμμια ωρα τωρα.. Αυριο θα γραψω εντυπωσεις.. (περα απο το bootanimation με εκνευριζει και το εστειλα, προτειμω στοκ!!! Αρε SotMax που εισαι..! :P )
×
×
  • Create New...