Nikolas14 Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 (edited) 3 χρόνια γιατί έχεις βονταφον? Αφού Κεφαλονιά που σπουδάζεις μάπα, το ίδιο και Πιερία το ίδιο και Χαριλάου. Το φοιτητικό δεν είναι μονόδρομος, της πράσινης είναι much better πλέον θεωρώ. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν σου δίνει καρτοσυμβολαιο με 10€ το μήνα και σταθερό με 12-13€,συμφέρει. Ωστόσο και στα δυο έχω τόσα προβλήματα που η πράσινη είναι μονόδρομος. Κεφαλονια χθες γυρνούσα από Σαμη,εμένα έβγαινε εκτός δικτυου και η Cosmote είχε σήμα.Περιοχή Αεροδρομίου και Σβορωνατα έχει πρόβλημα επίσης με 3G/4G. Και στο καράβι τα ίδια, Αστακός-Σαμη με το Ionion Pelagos. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν σου δίνει καρτοσυμβολαιο με 10€ το μήνα και σταθερό με 12-13€,συμφέρει. Ωστόσο και στα δυο έχω τόσα προβλήματα που η πράσινη είναι μονόδρομος. Κεφαλονια χθες γυρνούσα από Σαμη,εμένα έβγαινε εκτός δικτυου και η Cosmote είχε σήμα.Περιοχή Αεροδρομίου και Σβορωνατα έχει πρόβλημα επίσης με 3G/4G. Σπαρτιά και Κλεισματα, περιοχή Λειβαθως κακή κάλυψη, αρκετό Edge. Και στο καράβι τα ίδια, Αστακός-Σαμη με το Ionion Pelagos. Θέλει επειγόντως κεραίες και καλύτερη κάλυψη,έχει προβλήματα τον τελευταίο χρόνο. Edited August 1, 2021 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 700mhz στην 1713 μετά το Αιτωλικό ! B28 . 5G δεν ειδα αλλά θα έχει ενδιαφέρον αν την ανοίξουν με dss. Ταχύτητες στα 30 mbps μαζί με b3 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AthensUK Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 Πρώτη φορά για τα δεδομένα της φετινής μου επίσκεψης στην Ελλάδα κ η Voda στις Κουκουναργιες Σκιαθου χτυπάει 100 και 40, με full κόσμο . Το πρώτο πει της ουσίας καλό αποτέλεσμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 700mhz στην 1713 μετά το Αιτωλικό ! B28 . 5G δεν ειδα αλλά θα έχει ενδιαφέρον αν την ανοίξουν με dss. Ταχύτητες στα 30 mbps μαζί με b3 . Είχα δει κι εγώ 700 MHz στη νότια Λακωνία (δεν ξέρω από που την είδε), αλλά μόνο για λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 αυτο που παρατηρησα μετα το black out εκει που ημουν επιανα σκετο 4G πριν τωρα 4G+! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 Άρα, μάλλον έγινε αναβάθμιση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 Πρώτη φορά για τα δεδομένα της φετινής μου επίσκεψης στην Ελλάδα κ η Voda στις Κουκουναργιες Σκιαθου χτυπάει 100 και 40, με full κόσμο . Το πρώτο πει της ουσίας καλό αποτέλεσμα . Ο σταθμός είναι ακριβώς πάνω από την παραλία. Ακριβώς όμως. Η απόδοση ακούγεται καλή αλλά θα έλεγα νορμάλ:) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Γ.Ν. Αιγίου Με τον σταθμό να είναι δίπλα από το κτίριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Μέσα στο Cosmos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Δοκιμάστε τον server Wind Hellas. Σε εμένα, ο Vodafone Panafon τις τελευταίες μέρες είναι πρακτικά νεκρός, και ο Wingo βγάζει συνήθως χαμηλότερες τιμές από τον Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Σε όποιον και να έκανα τα ίδια χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Μέσα στο Cosmos Είναι και Vodafone branded το cosmos . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Πώς είναι δυνατόν το uplink να είναι τόσο καλό και το downlink τόσο χάλια. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Πώς είναι δυνατόν το uplink να είναι τόσο καλό και το downlink τόσο χάλια. Κίνηση Μιχάλη . Είναι πίτα 24/7 εδώ και 7 χρόνια η Vodafone στην Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Κίνηση Μιχάλη . Είναι πίτα 24/7 εδώ και 7 χρόνια η Vodafone στην Θεσσαλονίκη Νομίζω ότι άλλο πίτα και άλλο δεν έχει καλό σήμα. Τώρα με τα απεριόριστα όντως είναι πίτα, χωρίς τα απεριόριστα είναι μια χαρά. Ύστερα υπάρχει το δεν έχει καλό σήμα, εκεί και μόνος σου να είσαι στην κεραία πάλι δεν θα πιάνεις καλό σήμα και οι ταχύτητες θα είναι πολύ χαμηλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Νομίζω ότι άλλο πίτα και άλλο δεν έχει καλό σήμα. Τώρα με τα απεριόριστα όντως είναι πίτα, χωρίς τα απεριόριστα είναι μια χαρά. Ύστερα υπάρχει το δεν έχει καλό σήμα, εκεί και μόνος σου να είσαι στην κεραία πάλι δεν θα πιάνεις καλό σήμα και οι ταχύτητες θα είναι πολύ χαμηλές. 10 και 20 mbps σε κεντρικούς δρόμους ξαι περιοχές χωρίς απεριοριστα ΔΕΒ τξ λες και μια χαρά . Με το που πέσουν απεριοριστα τεντώνεται . Σημα έχουν όλες μια χαρά παντού στο cosmos . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 10 και 20 mbps σε κεντρικούς δρόμους ξαι περιοχές χωρίς απεριοριστα ΔΕΒ τξ λες και μια χαρά . Με το που πέσουν απεριοριστα τεντώνεται . Σημα έχουν όλες μια χαρά παντού στο cosmos . Το test έγινε με φουλ σήμα, γι αυτό και τόσο καλό upload. Εν το μεταξύ δείτε εδώ τεστ μια ώρας πριν ανεβάσω το προηγούμενο από το cosmos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 10 και 20 mbps σε κεντρικούς δρόμους ξαι περιοχές χωρίς απεριοριστα ΔΕΒ τξ λες και μια χαρά . Με το που πέσουν απεριοριστα τεντώνεται . Σημα έχουν όλες μια χαρά παντού στο cosmos . Αναφέρομαι γενικά για την Θεσσαλονίκη που ειπώθηκε ότι έτσι είναι 24 ώρες εδώ και 7 χρόνια. Με τα απεριόριστα οι ταχύτητες έχουν πέσει υπερβολικά, σε αλλά σημεία το σήμα είναι κακό από τεχνικής πλευράς. Τα 10-20mbps δεν τα λες μια χαρά αλλά τα προτιμάς από τα 1-2mbps την περίοδο των απεριορίστων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Αναφέρομαι γενικά για την Θεσσαλονίκη που ειπώθηκε ότι έτσι είναι 24 ώρες εδώ και 7 χρόνια. Με τα απεριόριστα οι ταχύτητες έχουν πέσει υπερβολικά, σε αλλά σημεία το σήμα είναι κακό από τεχνικής πλευράς. Τα 10-20mbps δεν τα λες μια χαρά αλλά τα προτιμάς από τα 1-2mbps την περίοδο των απεριορίστων. Υπάρχουν περιοχές που μόνιμος χωρίς απεριοριστα είναι έτσι (δελφων) τούμπα σχεδόν παντού και παραλία παλιά και καινούργια σε κάποια σημεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Για ακόμη μια φορά το ping της κινητής είναι στο θεό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Για ακόμη μια φορά το ping της κινητής είναι στο θεό. Εδώ και μέρες είναι έτσι, από πριν να χαλάσει. Στους ελληνικούς σέρβερς με 4G είχε 100-120ms. Ωστόσο με 3G, ήταν πιο νορμάλ για την τεχνολία του (50-70ms). Πριν μερικές ώρες όμως, είδα ότι το Ping βελτιώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 Τήνος Άγιος Γιάννης Πόρτο Band 3+20. 'ντάξει, πολύ μέτρια πράγματα. Η ταχύτητα μπορεί να φαίνεται ικανοποιητική, αλλά η εμπειρία στο browsing πολύ κακή... Περιήγηση στο myphone και να κολλάει πολλά δευτερόλεπτα. Από chrome όχι Tapatalk. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 Κέντρο Αθήνας, Ζωγράφου. Κακό σήμα, ταχύτητες 4 με 5 mbps down, 1mbps up, 3CC. Δε ξέρω τι να πω. :cry: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 Κέντρο Αθήνας, Ζωγράφου. Κακό σήμα, ταχύτητες 4 με 5 mbps down, 1mbps up, 3CC. Δε ξέρω τι να πω. :cry: Αυτά που λέμε και μας βγάζουν «τρελούς» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 Κέντρο Αθήνας, Ζωγράφου. Κακό σήμα, ταχύτητες 4 με 5 mbps down, 1mbps up, 3CC. Δε ξέρω τι να πω. :cry: Πόσα χρόνια σας τα λέω και με βγάζετε τρελό. Πήγαινε Hilton και Καραβέλ να δεις τι γίνεται και Παγκράτι και τους παραπλησιους δήμους. Κόβεις φλέβα από τις μονοψήφιες σε ώρες αιχμής. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts