Jump to content

EllinikoNisi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    826
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by EllinikoNisi

  1. Εμένα μου δίνει και τα 2. 12gb σύνολο λόγο σταθερής από τα οποία τα 2gb λήγουν στις 15 ημέρες.
  2. Όπως έγραψα πιο πάνω μου βγαίνει 15€ το δίμηνο. Ο πρώτος μήνας με τις αυτόματες παροχές και ο δεύτερος με το υπόλοιπο της κάρτας σε πακέτα ή BigBang. Τα χρήματα της κάρτας δεν δεσμεύονται, ούτε είναι υποχρεωτικό να βάζεις κάθε μήνα κάρτα. Αν θες τα χρησιμοποιείς και σε efood. Όταν και αν βάλεις κάρτα (15€) τότε θα πάρεις τις αυτόματες παροχές. 1 φορά τον μήνα δίνονται, δηλαδή εάν βάλεις και δεύτερη 15ρα κάρτα στον ίδιο μήνα δεν θα πάρεις τις παροχές.
  3. Όχι. Δεν έχει σχέση. Οπότε θες βάζεις κάρτα.
  4. Τα 10gb είναι συνδυαστικό bonus από σταθερή με ανανέωση από 15€, τα 100' ομιλίας από shake.
  5. Βασικά κάνουν συνεργασία για να αντιμετωπίσουν τους μεγάλους. Amazon, apple, Netflix κτλ.
  6. Εγώ βάζω 15 ευρώ κάρτα και έχω 10gb και 100' ομιλίας, με τα χρήματα να μένουν στην κάρτα. Τον δεύτερο μήνα αγοράζω πακέτο ή (BigBang 4gb + 100') x4
  7. Κοίταξε αναλόγως πόσα λεπτά μιλάει κάποιος. Προσωπικά με βόλεψε η συνεργασία κινητό σταθερό. Με 15€ έχεις 10gb και 100 λεπτά ομιλίας και τα χρήματα μένουν στην κάρτα. Τον δεύτερο μήνα ενεργοποιείς πακέτο ή BigBang x4 (100', 4GB).
  8. Εάν θες μπορείς να επικαλεστείς και λόγους δικτύου.
  9. Για κάποιον που δεν μιλάει πολύ και έχει σταθερό, ίσως συμφέρει να ανανεώνει με 15 ευρώ τον μήνα για να παίρνει 10 gb (λόγο σταθερής) και 100 λεπτά προς όλους (λόγο shake) και τα χρήματα να μένουν στην κάρτα. Μετά γίνονται ή σουβλάκια ή έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.
  10. Με έδιωξαν από liquid. Συμφέρει η φορητότητα σε άλλο δίκτυο και ξανά επιστροφή.
  11. Ευχαριστώ. Για 14 καλό είναι, αλλά εφόσον περνάει το φράγμα του 15 ευρώ το αφήνω.
  12. Θα μείνουμε liquid για όσο πάει, μετά καλημέρα frog.
  13. Τα 200mb του wifi on the spot φτάνουν για voip?
  14. Να πούμε ότι ήδη είχε αυξηθεί λίγο καιρό πριν και η τιμή του πακέτου.
  15. Προφανώς αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η ανανέωση ανά μήνα ή 2 μήνες. Ξέροντας ότι είναι μονόδρομος κανείς δεν θα θέλει να αποχωρήσει, αφού δεν θα μπορεί να ξανά μπει. Ενώ με το απλό cu ανανεώνεις και με Cashback.
  16. Εάν καταργηθεί το liquid, ζήτω η frog! Φορητότητα και payzy κάρτα.
  17. Έχει καταργηθεί.
  18. Όχι καμία σχέση. Είναι τύπου συμβόλαιο με τον μήνα. Πληρώνεις συγκεκριμένα χρήματα για συγκεκριμένα πακέτα. Τα δε πακέτα είναι combo (ομιλία, data, sms).
  19. Για εμάς που είμαστε liquid, αλλά μας πετάνε έξω (με έξωση) υπάρχει καμία προσφορά ή πρέπει να κάνουμε φορητότητα και μετά ξανά επιστροφή? Βέβαια εάν πας frog μείνεις εκεί τουλάχιστον για ένα χρόνο. Δεν αξίζει αυτή η βαβούρα.
  20. Έφυγαν πολλοί και τώρα σιγά σιγά προσπαθούν να τα μαζέψουν.
  21. Το πακέτο με τα 200gb έχει καταργηθεί.
  22. Από την στιγμή που δεν μπήκαν στον κόπο να αυξήσουν τις χρεώσεις σημαίνει ότι δεν είχε απήχηση. Το κατάργησαν κατευθείαν.
×
×
  • Create New...