Jump to content

EllinikoNisi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    803
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by EllinikoNisi

  1. Το πακέτο με τα 200gb έχει καταργηθεί.
  2. Από την στιγμή που δεν μπήκαν στον κόπο να αυξήσουν τις χρεώσεις σημαίνει ότι δεν είχε απήχηση. Το κατάργησαν κατευθείαν.
  3. Εφόσον καταργούν το liquid, θέμα ημερών η πτώχευση cosmote. Αυτός ήταν ο σκοπός.
  4. Έστειλαν μήνυμα για παραλαβή.
  5. Όντως. Καμία διαφάνεια στον εν λόγω "διαγωνισμό"/ τυχερό παιχνίδι. Εδώ αυτά που εξαργυρώσαμε δεν μασ έχουν στείλει ακόμα και ήταν μέχρι σήμερα η αποστολή τους.
  6. Όχι ακόμα. Μέχρι 15 του μηνός θα τα έχουν στείλει είπαν.
  7. Εννοεί το madness διαγωνισμό.
  8. Μέχρι 10 Απρίλιο θα τα έχουν στείλει έλεγαν οι όροι.
  9. Αναλόγως τη θες να πετύχεις. Εάν θες μετατόπιση του μήνα, δηλαδή να βγάλεις 2 μήνες, τότε πηγαίνεις την μπάρα σε ημερομηνία που πέρασε. Επίσης, ο τρόπος με την παγωμένη τραπεζική κάρτα μπορεί να είναι πιο απλός. Οπότε ίσως να συμφέρει καλύτερα. Για να πάρεις τον δωρεάν μήνα θα πρέπει να μην μετακινήσεις την μπάρα. Όποια ημερομηνία και αν διαλέξεις, την πρώτη φορά που θα γίνει "ανανέωση" δεν θα χρεώσει την τραπεζική κάρτα, αλλά θα προστεθεί αυτόματα το ποσό στο υπόλοιπο του κινητού σου.
  10. Αναλόγως τόσα λεπτά ομιλίας ξοδεύεται θα επιλέγεις είτε 15 είτε 13. Τώρα εάν επιλέξεις 15, σημαίνει ότι θα έχετε απεριόριστα και τα χρήματα θα μένουν στην κάρτα. Αυτά τα χρήματα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε efood. Αν πάλι θέλετε να βγαίνουν 2 μήνες με μια ανανέωσης, τότε αλλάζεις απλά την μπάρα από την εφαρμογή. Δηλαδή, εάν η χρέωση έγινε σήμερα οπότε και ξεκινάει ο μήνας, τότε στις 4- 5 (Μαϊου) αλλάζεις την μπάρα για 3 (Ιουνίου). Πάντα θα βάζεις ημερομηνία που πέρασε.
  11. Ναι, αλλά το να σε ενημερώνει πρώτα ότι θα σε χρεώσει 3 λεπτά ενώ μίλησες 28 δευτερόλεπτα είναι νόμιμη κλεψιά.
  12. 1 φορά/ επίπεδο. Σύνολο 15 ημέρες.
  13. 5 με 6 το απόγευμα περίμενα να βάλουν τα δώρα. Άλλη φορά καλό θα είναι να στέλνουν ειδοποίηση μέσω της εφαρμογής. "Προστέθηκαν καινούργια δώρα. Ισχύει σειρά προτεραιότητας". Είναι λίγο προβλήματα το χειροκίνητο refresh.
  14. 15 ρολόγια, 11 handsfree, 10 airtags, 10 κάμερες.
  15. Τα κατέστρεψαν και αυτά. 11.5€ για τα 200gb
  16. Δεν χάνονται. Αφαιρεί από αυτά.
  17. Δεν θα έπρεπε να υπήρχαν τα συμβόλαια. Όσο υπάρχει liquid, σουβλάκια και big bang. Τι να τα κάνεις τα συμβόλαια!
  18. Αυτός ο Φυντανίδης ο CUριτσένκο μας δουλεύει για τα καλά. Καθόλου περίεργο που κάθε 3 και λίγο έχουν διαγωνισμούς. Υποθετικά, μοιάζει με την εταιρία dealber που έδινε σε διαγωνισμούς αεροπλάνα και διαστημόπλοια και τελικά ήταν απάτη.
  19. Όσοι είναι στα banner και λένε ότι δεν χρεώνουν, χρεώνουν κανονικά. Δεν έχω βρει κωδικό που δεν χρεώνουν.
  20. Το πρόβλημα είναι ότι εμείς που χάσαμε την πρώτη εβδομάδα (γιατί ενεργοποίησαν τον διαγωνισμό την Παρασκευή) μέχρι τέλος του μήνα θα έχουμε το πολύ 30.000, αλλά μέχρι τότε δεν θα υπάρχει απόθεμα σε κανένα gadget.
  21. Εδώ λέει ξεκάθαρα ότι δεν έχει χρέωση.
  22. ΑΚΥΡΟ! Τελικά χρέωσαν τον αναγραφόμενο ως ΔΩΡΕΑΝ κωδικό του booking.com με 0.20€
  23. Κατέβασε την εφαρμογή forceLTE και κούμπωσε το κινητό σε συγκεκριμένη μπάντα. Δες αν υπάρχει διαφορά.
×
×
  • Create New...