tolispao13 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Είναι απλά μπερδευτικός ο τρόπος που τα λέει. Αν έχεις πχ 15’ που λήγουν στις 15/8 και 300’ που λήγουν στις 10/9, θα σου λέει « 315’ τα 15’ λήγουν στις 15/8 ». στο αναλυτικά > ενεργοποιημένα, όπως είπε ο φίλος, τα παρουσιάζει πιο ξεκάθαρα. εμενα ομως ειναι μπερδεμενα γιατι ειχα 200 που εληγαν στης 19-8 και εβαλα και τα 1500 στης 6-8.τα 200 τελειωσαν πριν της 19 και τα 1500 που ειναι για ενα μηνα η εφαρμογη λεει οτι τελειωνουν στης 19 αντι για 5-9.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Είπαμε ότι την εφαρμογή δε μπορούν να την φτιάξουν Εχει πρόβλημα, το τσέκαρα πριν μία εβδομάδα Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Όσοι έχετε θέμα με τις ημερομηνίες, στείλτε στο customer care με αναλυτικά το θέμα σας και τα βήματα που κάνετε. Εγώ πχ δεν έχω παρατηρήσει κάτι στο balance μου. Επίσης, το θέμα το έχετε μόνο στο app ή και στο web? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Σε δύο νούμερα που έχω, απο αρχές Αυγούστου έχουν σταματήσει να έρχονται προσφορές ως δωράκι. Συμβαίνει και σε σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Κι εμένα συμβαίνει το ίδιο σε f2g,θα δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Σε δύο νούμερα που έχω, απο αρχές Αυγούστου έχουν σταματήσει να έρχονται προσφορές ως δωράκι. Συμβαίνει και σε σας; σε αυτά που ανανεώνεις φειδωλά (με 6αρες μια στο τόσο) δεν στέλνουν ατομικά δωρακια κατάλαβα. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Στο ένα βάζω 6€ το δίμηνο, στο άλλο όμως 10-12€ το μήνα, άρα δεν ισχύει αυτό που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 σε αυτά που ανανεώνεις φειδωλά (με 6αρες μια στο τόσο) δεν στέλνουν ατομικά δωρακια κατάλαβα. 6αρα στο δίμηνο βάζω, δεν έχουν σταματήσει ποτέ οι ειδικές προσφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Σε δύο νούμερα που έχω, απο αρχές Αυγούστου έχουν σταματήσει να έρχονται προσφορές ως δωράκι. Συμβαίνει και σε σας; Έχω το ίδιο πρόβλημα σχεδόν ένα χρόνο τώρα. Τους έχω ενοχλήσει στην εξυπηρέτηση άπειρες φορές. Κάθε φορά διαφορετική δικαιολογία και κάθε φορά υποτίθεται το έφτιαξαν. Οι άνθρωποι είναι τραγικοί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 6αρα στο δίμηνο βάζω, δεν έχουν σταματήσει ποτέ οι ειδικές προσφορές.οι οποίες είναι 60 sms? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 οι οποίες είναι 60 sms Συνήθως ήταν τρεις ταυτόχρονα, τελευταία μειώθηκαν σε δύο. Η μία είναι σκέτο Internet και η άλλη συνδυαστικό με ομιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 (edited) σε αυτά που ανανεώνεις φειδωλά (με 6αρες μια στο τόσο) δεν στέλνουν ατομικά δωρακια κατάλαβα. Το ανάποδο συμβαίνει νομίζω. Στο νούμερο του πατέρα μου, ο οποίος ενεργοποιεί κάθε μήνα το Q star Auto, δεν έρχεται τίποτα. Ούτε προνομιακό δεν του έχουν ενεργοποιήσει. Στη μητέρα μου, η οποία τελευταία ενεργοποιεί το προνομιακό, επίσης. Μόνο σ' εμένα έρχονται προσφορές που τη βγάζω με 100' το μήνα κι ενεργοποιώ countdown συνήθως. Edited August 12, 2020 by user_one Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Το σημερινό count down, 200'+200'+400mb για 4 ευρώ. Όχι και άσχημο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Μόλις ήρθα στην Q μετα από wind συμβόλαιο...το πρώτο μύνημα που ήρθε Άκρως ενδιαφέρον και θετικό....έχω να πω ... μπράβο σας......MOΛIΣ TO KONE ΣOY OΛOKΛHPΩΘHKE ME EΠITYXIA! 12GB EΓINAN ΔIKA ΣOY ME ΔIAPKEIA 12 MHNEΣ ΓIA XPHΣH ENTOΣ EΛΛAΔAΣ! ΣYNEXIΣE NA KANEIΣ TA KONE ΣOY!..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s1.1 Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Μόλις ήρθα στην Q μετα από wind συμβόλαιο...το πρώτο μύνημα που ήρθε Άκρως ενδιαφέρον και θετικό....έχω να πω ... μπράβο σας......MOΛIΣ TO KONE ΣOY OΛOKΛHPΩΘHKE ME EΠITYXIA! 12GB EΓINAN ΔIKA ΣOY ME ΔIAPKEIA 12 MHNEΣ ΓIA XPHΣH ENTOΣ EΛΛAΔAΣ! ΣYNEXIΣE NA KANEIΣ TA KONE ΣOY!..... Αν θες στειλε το λινκ του Κονε σου να παρουμε και οι 2 απο επιπλεον 12 GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 κάτι λένε για ενεργοποίηση volte με κλήση στο 13800,το έκανα αλλά δεν βλέπω το σηματακι σε mi 9t pro Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Δεν παίζει ακόμα σε q... ίσως να μην παίξει και ποτε, δεν φαίνεται να νοιάζονται ιδιαίτερα για το volte σε q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 τηλεφώνησα σε 13800... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Κατάφερες τίποτα; Εγώ σε Q έχει ενεργοποιηθεί εδώ και 1 μήνα στον αριθμό μου αλλά δεν μου εμφανίζει τίποτα. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 (edited) σε μένα δεν δουλεύει σίγουρο αυτό ,είπαν το ενεργοποίησαν αλλά ... βάλε utube και μόλις κάνεις κλήση παπαλα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited August 14, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Κι εδώ τα ίδια. Μου είπαν ότι το ενεργοποίησαν και στο Q και στο f2g ένα μήνα πριν, αλλά μόνο το τελευταίο έχει volte. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 είπαν το ενεργοποίησαν σε κάτι redmi note 7 δεν θυμάμαι ακριβώς,σε λίγα πάντως όσο αναφορα τα σιαομι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Το ζήτημα είναι να ενεργοποιηθεί στη γραμμή σου, και από ότι ξέρουμε, σε q δεν έχει γίνει ακόμη. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 εεε αυτό μου είπαν αλλά δεν βλέπω τίποτα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Πολυ χιουμορ εχουν εκει στην Q Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts