Jump to content

Driver_3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    663
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Days Won

    2

Driver_3 last won the day on Μάϊος 7

Driver_3 had the most liked content!

About Driver_3

  • Ημ. Γέννησης 10/02/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Driver_3's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

33

Φήμη

  1. Με iPhone 17 έκανε 3-4 μέρες να ενεργοποιηθεί. Ούτε μήνυμα ούτε τίποτα. Το κατάλαβα όταν το είδα πάνω αριστερά στη μπάρα.
  2. Προφανώς το έχεις από πέρυσι. Εγώ ήμουν cu πέρυσι με απεριόριστα από το instagram. Αλλιώς 99€ θα πλήρωνα και εγώ.
  3. 30/4 ενεργοποιήθηκα και είναι απεριόριστο. Η εφαρμογή έχει το άπειρο στα λεπτά ομιλίας και στα δεδομένα και ήρθε και μήνυμα που γράφει απεριόριστα. Ξέχασα να αναφέρω ότι μου είπε το δεύτερο έτος 109€ απεριόριστα αλλά αυτό δεν το έχω γραπτά.Όσο για την τιμή 99€ το έδιναν πέρυσι και 120€ φέτος αν θυμάμαι καλά. Αυτός ζητάει 130€. αν ήμουν Αθήνα θα πήγαινα frog.
  4. Δευτέρα 27/4 επικοινώνησα μαζί του Τρίτη έστειλαν τη σιμ Τετάρτη παρέλαβα και ολοκληρώθηκε η φορητότητα.
  5. Για αλλαγή από what’s up σε frog δεν γίνεται φορητότητα. Δεν αλλάζει πάροχος. Στέλνετε ΑΛΠΑΚ στο 1314.
  6. Και εγώ έτσι νόμιζα. Μέχρι να έρθουν τα μηνύματα και να δω την εφαρμογή είχα αμφιβολίες. Ψάξε Σκουρλής κινητή τηλεφωνία. Στο instagram μου τον εμφάνισε και διαφήμιζε απεριόριστα cu και q.
  7. iPhone 17. Ναι έκανα επανεκκίνηση. Τελικά το έδωσαν τεχνική βλάβη και έλαβα κωδικό αιτήματος με sms.
  8. Ήρθα χθες σε q vip όλα απεριόριστα για ένα χρόνο. Ζήτησα στο τσατ να μου ενεργοποιήσουν volte και vowifi. Κατευθείαν ενεργοποιήθηκε το volte αλλά δεν έχω WiFi calling. Η συσκευή το υποστηρίζει και το έχω ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις. Εσείς έχετε; Γιατί στο τσατ με έχουν συνδέσει σε πόσους διαφορετικούς και άκρη δεν βγάζουν.
  9. Υπάρχει ακόμα το q fee? Έχω χρόνια που έχω φύγει από q αλλά θα γυρίσω τώρα που τελείωσαν τα απεριόριστα του instagram στο cu.
  10. Q vip ερχόμαστε!!
  11. Εχω την προσφορά από το ινστα και είχε έρθει μήνυμα για φραγή στις 15/7. Τίποτα δεν έγινε όλα λειτουργούν. Τελευταία ανανέωση είχα κάνει 17/3.
  12. Κοίταξα τα μηνύματα μου στο instagram. 29/3 μου έστειλαν ότι κέρδισα.
  13. Μπήκαν τα απεριόριστα από το διαγωνισμό. Δεν μου έστειλαν τίποτα. Άνοιξα την εφαρμογή και τα δεδομένα με την ομιλία λήγουν σε 365 μέρες. Το ίδιο και το υπόλοιπο που έχω, λήγει σε ένα χρόνο. Αρα δεν χρειάζεται ανανέωση μέχρι τότε;
  14. Σωστά. Τώρα βάζω κάθε μήνα 13 και ενεργοποιώ πακέτο με 11,80 για να αποδωθούν τα απεριόριστα οπότε κερδισμένος θα είμαι.
  15. Μου ήρθε μήνυμα ότι κέρδισα και εγώ. Εχω ήδη προσφορά 9 μήνες απεριόριστα επειδή ήρθα με φορητότητα αλλά εδώ μιλάμε για 12 μήνες και χωρίς να βάζω κάρτα κάθε μήνα.
×
×
  • Create New...