Jump to content

astratis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    124
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by astratis

  1. Παιδιά καλημέρα,ξέρετε αν η υπηρεσία παρέχεται κανονικά από τα καταστήματα Γερμανός, και πόσο κοστίζει; ευχαριστώ.
  2. Παιδιά καλησπέρα, εάν κάποιος απενεργοποιησει το auto combo, και βάλει το diy, τα λεπτά ομιλίας που έχει μαζέψει θα μεταφερθούν; Από το combo όπως βλέπω μεταφερονται, έχει κανείς κάποια εμπειρία; ευχαριστώ.
  3. Συμφωνώ, επίσης τα log n win δε συγκρίνονται με το παρε μοίρασε, για όσο βέβαια κρατήσουν.
  4. Τώρα που θα κόψεις το τάισμα, να δεις πως θα στέλνουν.
  5. Αμ αυτό που κερδίζεις χρόνο ομιλίας για πάντα; αυτό κι αν έχει πλάκα!!!
  6. Και σε μένα το ίδιο συνέβαινε, μόλις αραιωσα το τάισμα, και άφηνα λίγο, χωρίς να ενεργοποιώ ανελλιπώς τα εμπορικά πακέτα, έτσι και αλλιώς δεν έχει rollover, από τότε μου έρχονται συνέχεια, οι ρυθμίσεις μου είναι όπως ήταν από την αρχή, δεν τις έχω πειράξει και δεν γνωρίζω, φαντάζομαι πρέπει να είναι όπως λες.
  7. Αν δεν τα χρειάζεσαι τόσα λεπτά μην μπλέκεις με συμβόλαια κατά τη γνώμη μου. Στις άλλες εταιρείες, απ ότι διαβάζω εδώ μέσα συνήθως σου προσφέρουν ανανέωση μετά το πέρας των 24 μηνών, σε αυξημένη τιμή, για την wind δε γνωρίζω, ας μας πει κάποιος γνώστης.
  8. Εγώ μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία και ατόμων που γνωρίζω, όταν ενεργοποιώ σταθερά τα εμπορικά πακέτα των 10€,καπάκι με το που λήξουν, για βασική χρήση δηλαδή, δεν στέλνουν τις προσφορές της τάξεως των 3 και 5 ευρώ που αναφέρετε, μου έρχεται προσφορά πχ 700 προς όλους με 10€,τιμή παραπλήσια δηλαδή με τα υπάρχοντα εμπορικά. Γιατί να το κάνουν άλλωστε αφού με έχουν στάνταρ, ενώ τους περιστασιακους χρήστες τους συμφέρει για να τους δελεάσουν,λογικό είναι. Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
  9. Να ενεργοποιείς πακέτο σταθερά κάθε μήνα, εννοώ όχι προσφορών αλλά εφαρμογής που είναι για όλους τους χρήστες και έχει 10,4€, άρα θες κάθε μήνα 12€ και όχι στη λήξη του διμήνου όπως λες. Τα δωρεάν λεπτά - προσφορά ανανέωσης, εμένα και πολλούς άλλους που γνωρίζω, την στέλνουν 1-2μερες αφού βάλω κάρτα και όχι πριν για να ξαναβάλω. Εμένα μου φαίνεται κάπως παγαποντικο, εσύ ίσως είσαι από τους τυχερους
  10. Αν ανανεώνεις κάρτα και ενεργοποιείς πακέτα σταθερά, κάθε μήνα, ούτε στη wind τα βλέπεις ζωγραφιστά. Αν κάνεις περιστασιακή χρήση, βάζεις μια στο τόσο κάρτα, ή το έχεις στο συρτάρι, όλοι σου στέλνουν. Εγώ χρησιμοποιώντας περιστασιακά τότε,το2015, έχω μια προσφορά στο what's up μου με 4€ πολύ συμφέρουσα ,που είναι για πάντα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον.
  11. Ούτε καν, έχω promo4 και σώθηκα. Είναι μόνιμη προσφορά (προς το παρόν τουλάχιστον),εάν το κάνεις και θελήσεις κάποια στιγμή να επιστρέψεις στο Whatsup, διαγράφεται η προσφορά και την χάνεις.
  12. Μήπως η προσφορά για να σου δοθεί, προϋποθέτει μηνιαία ανανέωση; Σ αυτή τη περίπτωση θα βάζεις κάθε μήνα 10αρικο.
  13. Αντε και δέχεσαι, μετά το πέρας των 24 μηνών, θα πάρεις την ίδια ή και καλύτερη προσφορά; ή θα παιδευτείς μέχρι να το κάνεις καρτοκινητο;
  14. Κι εμένα συμβαίνει το ίδιο σε f2g,θα δούμε.
  15. Παιδιά καλησπέρα, στη φραγή κίνησης λόγω παρελευσης 3μηνου,γίνεται άρση με easy transfer ή πρέπει να είναι μόνο κανονική ανανέωση; Ευχαριστώ.
  16. Παιδιά πως κάνουμε διαγραφή από το auto combo call them all plus i ; δεν το γράφει κάπου στις λεπτομέρειες.
  17. Καλησπέρα, παιδιά υπάρχει τρόπος να σβηστεί το #apotospiti, δίπλα από το cosmote, το έχει ακόμα, έχω κάνει επανεκκίνηση, έχω βγάλει και ξαναβάλει τη σιμ, τίποτα. Ίσως κάποια ρύθμιση που δεν την ξέρω, ευχαριστώ.
  18. Επίσης το θέμα με τα συμβόλαια είναι το εξής, περνεις μια καλή και συμφέρουσα τιμή, μετά το πέρας των 2 χρόνων, θα πάρεις την ίδια ή και καλύτερη εφόσον είσαι και συνεπής, ή θα τραβήξεις τα πάνδεινα να το μετατρέψεις σε καρτοκινητο.
  19. Καλησπέρα, παιδιά ξέρει κανείς μέχρι πότε είναι το bonus ανανέωσης10gb για 14 μέρες,μέχρι τέλος του μήνα; ευχαριστώ!
  20. Καλησπέρα, παιδιά εάν κάνουμε φραγή 5ψηφιων με SMS στο 1213,θα έχουμε πρόβλημα με τα μηνύματα των τραπεζών? Ευχαριστώ.
  21. OK ευχαριστώ, γιατί έχω και ένα νούμερο κοσμοτε, και στο πακέτο με τα 100 σμς προς όλους στα ψιλά γράμματα, γράφει μεν ότι ισχύουν για ΕΕ, αλλά με μία επιπλέον χρέωση 0,02€, γιαυτό ρωτάω αν έχει κάτι επιπλέον,αν όχι να στείλω από το F2g.
×
×
  • Create New...