VIPdriver Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 58 minutes ago, r31134 said: Οπως ομως καναμε γνωστο το vip ετσι ευκολα μπορουμε να χαιρετισουμε. Αντί να κάνετε άγαλμα στον βατραχάκο (που το ξεκίνησε το όλο πράγμα), κάνετε παζάρια στο qvip.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 3 minutes ago, VIPdriver said: Αντί να κάνετε άγαλμα στον βατραχάκο (που το ξεκίνησε το όλο πράγμα), κάνετε παζάρια στο qvip.... Σιγά μη τον κάνουμε και εικόνισμα, σκέψου να χεις πάει μέχρι την Ομόνοια για να πάρεις το πακέτο και το κατάστημα να είναι κλειστό. Φρίκη. Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 5 minutes ago, VIPdriver said: Αντί να κάνετε άγαλμα στον βατραχάκο (που το ξεκίνησε το όλο πράγμα), κάνετε παζάρια στο qvip.... Εγώ του έκανα.. 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 34 minutes ago, VIPdriver said: Αντί να κάνετε άγαλμα στον βατραχάκο (που το ξεκίνησε το όλο πράγμα), κάνετε παζάρια στο qvip.... Μπραβο τους που το ξεκινησαν αυτοι, πρεπει να αντιληφθουν ομως οτι τα 144€ απεχουν πολυ απο τα 99€ και ειναι διακριτικη μεταχειριση να το προσφερουν μονο σε οσους μπορουν να πανε σε δυο καταστηματα σε ολοκληρη τη χωρα (ελπιζω να αλλαξε αυτο και να το δινουν με καθε τροπο) και αν δεν φυγουν με κανενα μαχαιρι καρφωμενο στην πλατη αν ειναι περιεργη η ωρα στις δυο αυτες περιοχες. Και το λεω εγω που το καταστημα Θεσσαλονικης ειναι 3' μακρια απο την εργασια μου και θεωρητικα επρεπε να ειμαι απο τους τυχερους. Και ας ειχα γινει πελατης της cosmote απο τοτε παλια, που ηταν ο μονος παροχος που δεν ειχε ακομα sms(ημασταν σε αλλη χιλιετια και η κοκκινη λεγοταν panafon). Απο τοτε παιζει να εχω περασει απ ολες τις εταιρειες και θυγατρικες τους 2 φορες τουλαχιστον. Αν μου το δωσουν τζαμπα, θα χτυπησω μεχρι και τατουαζ βατραχο και θα τους κανω αγαλμα. Στα 144€ χλωμο. Στα 99€ θα κανω τα στραβα ματια σε ολα αυτα, θα κοιταξω την τσεπη μου και θα παω στην Χαλκεων να το παρω. Μπραβο στην Q που το εδωσε στα 99€ και ξυπνησε τον ανταγωνισμο και μας το ανανεωσε στα ιδια χρηματα. Μπραβο σε οποιον την μιμηθει. 23 minutes ago, Tips2022 said: Ξέρει κανείς για φτηνή esim? Σε ποια χωρα θελεις να πας και να κανεις χρηση; Βγαλουν ολες λιγο πολυ προσφορες,ειδικα αν αγορασεις για πρώτη φορα. Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 52 minutes ago, elkons said: Σιγά μη τον κάνουμε και εικόνισμα, σκέψου να χεις πάει μέχρι την Ομόνοια για να πάρεις το πακέτο και το κατάστημα να είναι κλειστό. Φρίκη. Ξέρεις υπάρχουν και τηλέφωνα. Είναι κάτι που κάνει ντριν ντριν και έχεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Το πακέτο είναι κοντά στο Σύνταγμα, όχι στην Ομόνοια.🙃 32 minutes ago, Tips2022 said: Ξέρει κανείς για φτηνή esim? Που θα την χρησιμοποιήσεις? Ευρώπη? Εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου (edited) 7 ώρες πριν, kostas123464 said: Καλά μας διαβάζουνε εκεί στην Nova????? Πιθανότατα κάποιο συστημικό που διορθώθηκε 1 hour ago, VIPdriver said: Αντί να κάνετε άγαλμα στον βατραχάκο (που το ξεκίνησε το όλο πράγμα), κάνετε παζάρια στο qvip.... Ο ανταγωνισμός τα τελειοποίησε τα ετήσια, όχι ο βάτραχος. Χωρίς τον ανταγωνισμό από Nova- Vodafone θα τα χρυσοπληρώναμε τα τηλέφωνα Edited 31 Ιουλίου by evang.t 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 2 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 2 Αυγούστου On 1/8/2026 at 8:02 ΠΜ, Tips2022 said: θέλω να την βάλω στο watch που πήρα για Ελλάδα Ή μιλας με τους 3 παροχους ή τιποτα σε unisim/roamless που δεν ληγουν ποτε τα χρηματα σου. Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. 2 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 2 Αυγούστου On 31/7/2026 at 6:23 ΜΜ, Konsta_ntina said: Το πακέτο είναι κοντά στο Σύνταγμα, όχι στην Ομόνοια.🙃 Την τελευταία φορά που πήγα ήταν 15 λεπτά με τα πόδια από το Σύνταγμα και 2 λεπτά με τα πόδια από την Ομόνοια. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 2 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 2 Αυγούστου Αρχίσανε τα όργανα (νταούλια/ζουρνάδες); https://www.businessdaily.gr/oikonomia/222634_pos-oi-parohoi-periorizoyn-ta-unlimited-paketa-gia-na-prostateysoyn-ta-diktya 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου (edited) Εγώ θα πω πάντως η Nova για μια ακόμα φορά, αποδεικνύεται αξιόπιστη. Μου έβγαλαν σε κατάστημα στο Πειραιά που ήμουν με δήλωση από ΑΤ διότι μου έκλεψαν το κινητό μου και πέταξαν τη sim καινούργιο νούμερο μέσα σε 5 ώρες και χωρίς καμία χρέωση. Σε αντίθεση με τη Cosmote που με ταλαιπωρεί αυτή τη στιγμή αλλά επειδή ήταν e-sim κατάφερα και το εντόπισα. επισης δίνουν Q VIP σε κατάστημα αλλά αποκλειστικά μόνο με νέο νούμερο στα 120€. Edited 4 Αυγούστου by Nikolas14 4 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 5 minutes ago, Nikolas14 said: Εγώ θα πω πάντως η Nova για μια ακόμα φορά, αποδεικνύεται αξιόπιστη. Μου έβγαλαν σε κατάστημα στο Πειραιά που ήμουν με δήλωση από ΑΤ διότι μου έκλεψαν το κινητό μου και πέταξαν τη sim καινούργιο νούμερο μέσα σε 5 ώρες και χωρίς καμία χρέωση. Σε αντίθεση με τη Cosmote που με ταλαιπωρεί αυτή τη στιγμή αλλά επειδή ήταν e-sim κατάφερα και το εντόπισα. επισης δίνουν Q VIP σε κατάστημα αλλά αποκλειστικά μόνο με νέο νούμερο στα 120€. Q vip με όλα απεριόριστα; μου φενεται δεν αξίζει και πολύ όταν με 144€ πας frog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 3 minutes ago, Nikolas14 said: Εγώ θα πω πάντως η Nova για μια ακόμα φορά, αποδεικνύεται αξιόπιστη. Μου έβγαλαν σε κατάστημα στο Πειραιά που ήμουν με δήλωση από ΑΤ διότι μου έκλεψαν το κινητό μου και πέταξαν τη sim καινούργιο νούμερο μέσα σε 5 ώρες και χωρίς καμία χρέωση. Σε αντίθεση με τη Cosmote που με ταλαιπωρεί αυτή τη στιγμή αλλά επειδή ήταν e-sim κατάφερα και το εντόπισα. Αν θες μπορείς να περιγράψεις συνοπτικά την διαδικάσία που το εντόπισες. Βλέπω έχεις iphone. Ειναι παρόμοιο το σύστημα με αυτό της google find my device; Δεν γνωρίζω τιποτα απο iphone αλλά θα φανταζόμουν, εν ετει 2026, ότι και καθόλου sim να μην είχε η συσκευή μέσα, από την στιγμή που εσύ το δηλώσεις στην apple ως χαμένο/κλεμμένο, όταν θα έμπαινε online θα έδινε στίγμα και θα κλείδωνε η συσκευή. Παραξενεύομαι που δεν γίνεται έτσι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 5 minutes ago, opmgls said: Αν θες μπορείς να περιγράψεις συνοπτικά την διαδικάσία που το εντόπισες. Βλέπω έχεις iphone. Ειναι παρόμοιο το σύστημα με αυτό της google find my device; Δεν γνωρίζω τιποτα απο iphone αλλά θα φανταζόμουν, εν ετει 2026, ότι και καθόλου sim να μην είχε η συσκευή μέσα, από την στιγμή που εσύ το δηλώσεις στην apple ως χαμένο/κλεμμένο, όταν θα έμπαινε online θα έδινε στίγμα και θα κλείδωνε η συσκευή. Παραξενεύομαι που δεν γίνεται έτσι. Καταρχάς έγινε κέντρο Πειραιά, έδινε στίγμα και ανοιγόκλεινε. Ήμουν τυχερός που το εντόπισα διότι δόθηκε σε μια δομή και μπαινόβγαινε το στίγμα. Επίσης κατάλαβαν ότι το έψαχνα και το ανοιγόκλειναν χωρίς αποτέλεσμα διότι η κοσμοτε έδινε σήμα κανονικά και περίμεναν να αδειάσει η μπαταρία που εν τελεί το άφησαν με 40%. Και χρωστάω δημόσια συγχαρητήρια στο ΑΤ Πειραιά και στον αστυνομικό που 2:30 η ώρα με πήρε τηλ και βρήκαν άλλο iPhone και όχι το δικό μου που εντοπίστηκε το επόμενο πρωι και το μεσημέρι το είχα στα χέρια μου. Τη μόνη κίνηση που έκανα στον πανικό μου ήταν ότι αγόρασα συσκευή με τιμολόγιο. ΥΓ: Όποιος ενδιαφέρεται το 16 Pro πωλείται , λεπτομέρειες inbox. 2 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου (edited) 18 minutes ago, kostas123464 said: Q vip με όλα απεριόριστα; μου φενεται δεν αξίζει και πολύ όταν με 144€ πας frog Και βέβαια αξίζει γιατί και είναι φτηνότερο και είναι πιο γρήγορο πλέον, στην επαρχία τουλάχιστον, + το ότι δεν χρειάζεται να τρέχεις σε 2 μαγαζιά. Μύθος πλέον ότι η κοσμοτε έχει το καλύτερο δίκτυο. Εννοείται ότι ανάλογα με τις περιοχές. Edited 4 Αυγούστου by Konsta_ntina 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 1 minute ago, Konsta_ntina said: Και βέβαια αξίζει γιατί και είναι φτηνότερο και είναι πιο γρήγορο πλέον, στην επαρχία τουλάχιστον, + το ότι δεν χρειάζεται να τρέχεις σε 2 μαγαζιά. Μύθος πλέον ότι η κοσμοτε έχει το καλύτερο δίκτυο. Εννοείται ότι ανάλογα με τις περιοχές. Cosmote σήμα καμπάνα. Καλό εεεεεε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 3 minutes ago, kostas123464 said: Cosmote σήμα καμπάνα. Καλό εεεεεε Σχετικό είναι… πάντως εγώ που κινήθηκα Πειραιά, Αμπελοκηπους και έκανα και Βαρυμπόμπη- Βούλα και πίσω Πειραιά η Nova μια χαρά σήμα έχει. Στο μετρό απλά πολυ Edge εκεί που η κοσμοτε έχει 4G/5G. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 4 minutes ago, Nikolas14 said: Σχετικό είναι… πάντως εγώ που κινήθηκα Πειραιά, Αμπελοκηπους και έκανα και Βαρυμπόμπη- Βούλα και πίσω Πειραιά η Nova μια χαρά σήμα έχει. Στο μετρό απλά πολυ Edge εκεί που η κοσμοτε έχει 4G/5G. Μετρό Δάφνη μέχρι ελληνικό σκοτώνει η nova. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 17 minutes ago, Nikolas14 said: Καταρχάς έγινε κέντρο Πειραιά, έδινε στίγμα και ανοιγόκλεινε. Ήμουν τυχερός που το εντόπισα διότι δόθηκε σε μια δομή και μπαινόβγαινε το στίγμα. Επίσης κατάλαβαν ότι το έψαχνα και το ανοιγόκλειναν χωρίς αποτέλεσμα διότι η κοσμοτε έδινε σήμα κανονικά και περίμεναν να αδειάσει η μπαταρία που εν τελεί το άφησαν με 40%. Και χρωστάω δημόσια συγχαρητήρια στο ΑΤ Πειραιά και στον αστυνομικό που 2:30 η ώρα με πήρε τηλ και βρήκαν άλλο iPhone και όχι το δικό μου που εντοπίστηκε το επόμενο πρωι και το μεσημέρι το είχα στα χέρια μου. Τη μόνη κίνηση που έκανα στον πανικό μου ήταν ότι αγόρασα συσκευή με τιμολόγιο. ΥΓ: Όποιος ενδιαφέρεται το 16 Pro πωλείται , λεπτομέρειες inbox. Εκπλήσσομαι ευχάριστα από αυτή την εξέλιξη. Και κατανοώ απόλυτα την απόφασή σου να προχωρήσεις άμεσα σε νέα αγορά θεωρώντας τη συσκευή οριστικά χαμένη/μη ανακτήσιμη. Ακόμα και αν το iPhone κλειδώσει καθιστώντας το άχρηστο στους κλέφτες, (φαντάζομαι πως) θα μπορούσαν να το αποσυναρμολογήσουν για ανταλλακτικά [ανάλογα με το πόσο πιάνουν τα χέρια τους/αν έχουν άκρες με κλεπταποδόχους τεχνικούς] ή απλά να το ξεφορτωθούν. Έφαγε τράκους; Το ταλαιπώρησαν; Μυρίζει; 😆 Ελπίζω να το απολύμανες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου (edited) 2 ώρες πριν, minus21grams said: Εκπλήσσομαι ευχάριστα από αυτή την εξέλιξη. Και κατανοώ απόλυτα την απόφασή σου να προχωρήσεις άμεσα σε νέα αγορά θεωρώντας τη συσκευή οριστικά χαμένη/μη ανακτήσιμη. Ακόμα και αν το iPhone κλειδώσει καθιστώντας το άχρηστο στους κλέφτες, (φαντάζομαι πως) θα μπορούσαν να το αποσυναρμολογήσουν για ανταλλακτικά [ανάλογα με το πόσο πιάνουν τα χέρια τους/αν έχουν άκρες με κλεπταποδόχους τεχνικούς] ή απλά να το ξεφορτωθούν. Έφαγε τράκους; Το ταλαιπώρησαν; Μυρίζει; 😆 Ελπίζω να το απολύμανες. Θα περάσει κλίβανο, απολύμανση και θα φύγει για πούλημα. 😂 Οποίος ενδιαφέρεται δίνεται εντός Θεσσαλονίκης, στέλνει πμ και το κανονίζουμε. Edited 4 Αυγούστου by Nikolas14 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 1 hour ago, Nikolas14 said: Θα περάσει κλίβανο, απολύμανση και θα φύγει για πούλημα. 😂 Οποίος ενδιαφέρεται δίνεται εντός Θεσσαλονίκης, στέλνει πμ και το κανονίζουμε. Πες μου ότι πηγές να δεις τον Ολυμπιακό.... 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Πες μου ότι πηγές να δεις τον Ολυμπιακό.... @Nikolas14 Βονταφον Ολυμπιακός να πάρεις! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
.... Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου Συνδυασμός f2go με σταθερό nova έχει κάποιο δωράκι στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Πες μου ότι πηγές να δεις τον Ολυμπιακό.... @Nikolas14 Βονταφον Ολυμπιακός να πάρεις! Είχα από αυτή… να μου λείπει. Τώρα το γύρισα στην Q. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 10 minutes ago, Nikolas14 said: Είχα από αυτή… να μου λείπει. Τώρα το γύρισα στην Q. Η αλήθεια είναι ότι εχει γινει πολύ ακριβό το συγκεκριμένο καρτοκινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου Βασικά , αν βγάλεις εκτός τα ετήσια,μόνο η q έμεινε που παλευεται κάπως. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagmouk Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου On 28/7/2026 at 9:10 ΜΜ, eridion25 said: Ξέχασα να να ανφερω πως το 2109967381 δίνει ακόμα το vip 99€ Ισχύει πήρα ένα νέο νούμερο χτες για το χωριό. Αλλα μου φάνηκαν οι συγκεκριμένοι λίγο τα ζώα μου αργά στις διαδικασίες.Ισως φταίει βεβαια και ότι είναι Αύγουστος και όλα υπολειτουργούν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts