Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

19 ώρες πριν, eridion25 said:

Ξέχασα να να ανφερω πως το 2109967381 δίνει ακόμα το vip 99€

Θα το έχουμε καβαντζα για τον τρίτο χρόνο άμα δεν το πάρουμε  στην ίδια τιμή με της ίδιες παροχές από τον άλλον πωλητή που το έχουμε όλοι μέχρι στιγμής. 

• Απαντήσεις 36,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

7 minutes ago, kostas123464 said:

Θα το έχουμε καβαντζα για τον τρίτο χρόνο άμα δεν το πάρουμε  στην ίδια τιμή με της ίδιες παροχές από τον άλλον πωλητή που το έχουμε όλοι μέχρι στιγμής. 

Καλά στην τελική το δίνει και το app στα 99 σε όσους το έχουν ήδη..

Just now, cu2goup said:

Καλά στην τελική το δίνει και το app στα 99 σε όσους το έχουν ήδη..

Εμένα το βγάζει διαθέσιμο στην εφαρμογή έως 01/01/2027 αλλα το ανανέωσα τώρα δεύτερο χρόνο. Μακάρι να την βγάλουμε και τρίτη χρονιά η να γίνει μόνιμο οεο. 

1 minute ago, kostas123464 said:

Εμένα το βγάζει διαθέσιμο στην εφαρμογή έως 01/01/2027 αλλα το ανανέωσα τώρα δεύτερο χρόνο. Μακάρι να την βγάλουμε και τρίτη χρονιά η να γίνει μόνιμο οεο. 

Ε, ναι.. κι εμένα ως 1/1 το βγάζει αλλά πήρε ήδη μία παράταση. Λογικά έτσι θα πηγαίνει..

1 minute ago, cu2goup said:

Ε, ναι.. κι εμένα ως 1/1 το βγάζει αλλά πήρε ήδη μία παράταση. Λογικά έτσι θα πηγαίνει..

Μακάρι. Με έχει βολέψει ταμαλα. Τιμή και παροχές που άλλοι πληρώνουν τα τριπλάσια και βάλε. 

Καλησπέρα σε όλους.

Θέλω να πάρω το combo πακέτο q big data star το οποίο κοστίζει 9.8 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή έχω μηδέν υπόλοιπο.....πόσα χρήματα πρέπει να βάλω ώστε όταν αφαιρεθούν οι φόροι να έχω τουλάχιστον 9.8 ευρώ ώστε να το αγοράσω 

9 minutes ago, pablo1 said:

Καλησπέρα σε όλους.

Θέλω να πάρω το combo πακέτο q big data star το οποίο κοστίζει 9.8 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή έχω μηδέν υπόλοιπο.....πόσα χρήματα πρέπει να βάλω ώστε όταν αφαιρεθούν οι φόροι να έχω τουλάχιστον 9.8 ευρώ ώστε να το αγοράσω 

12€

Εκτός κι αν έχεις ενεργό το qfee που θέλει ακόμα 1,30€ οπότε πάμε στα 13€

2 minutes ago, pablo1 said:

Αν θυμάμαι καλά το έχω κατάργησει....από που θα το δω;

Θα τους μιλήσεις στο τσατ. Δεν γίνεται αλλιώς 

6 ώρες πριν, pablo1 said:

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις 

Να ρωτήσω κάτι τελευταίο....το πακέτο big data star με το bonus που έχει πόσα δίνει συνολικά;

400 λεπτά/10GB ή 200 λεπτά/5 GB?

Αν δεις στις παρατηρήσεις λέει ότι δίνει 5 γιγα  και μπόνους 200 λεπτα

45 minutes ago, pablo1 said:

Να ρωτήσω κάτι τελευταίο....το πακέτο big data star με το bonus που έχει πόσα δίνει συνολικά;

400 λεπτά/10GB ή 200 λεπτά/5 GB?

Αν δεις στις παρατηρήσεις λέει ότι δίνει 5 γιγα  και μπόνους 200 λεπτα

Είναι μόνο 5GB κανονικά το πακέτο αλλά σου δίνει και 200 λεπτά bonus. Τουλάχιστον αυτά γράφει στις παρατηρήσεις.. 

51 minutes ago, kostas123464 said:

Καλά μας διαβάζουνε εκεί στην Nova????? 

Screenshot_20260731-113355.myQ.png

Εννοείς που μάζεψαν την ημερομηνία;;

Άσε είναι και η Vodafone που μας περιμένει.. καταλάβατε γατάκια της nova;;

4 minutes ago, cu2goup said:

Ναι. Πριν έληγε 01/01/27 και τώρα άλλαξε οεο. Καλά εμένα δεν με ενδιαφέρει έτσι και αλλιώς τώρα ανανέωσα για δεύτερο χρόνο στον συνεργάτη. Του χρόνου βλέπουμε αν και έχει και αλλού πορτοκαλιές. 

Edited by kostas123464

40 minutes ago, cu2goup said:

Ο Βάτραχος έχει το ετήσιο όλο το χρόνο γατόνια....

7 minutes ago, VIPdriver said:

Ο Βάτραχος έχει το ετήσιο όλο το χρόνο γατόνια....

Το σκέφτομαι για τον τρίτο χρόνο καλά να μαστε. Άμα δεν το δώσει το q vip στα 99€ όλα απεριόριστα και το ανέβαση στα 120€+ με βλέπω και εμένα να γίνομαι βατραχάκι οεο. Με 144€ σήμα αλλά και ταχύτητες cosmote. 

46 minutes ago, kostas123464 said:

Το σκέφτομαι για τον τρίτο χρόνο καλά να μαστε. Άμα δεν το δώσει το q vip στα 99€ όλα απεριόριστα και το ανέβαση στα 120€+ με βλέπω και εμένα να γίνομαι βατραχάκι οεο. Με 144€ σήμα αλλά και ταχύτητες cosmote. 

Η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε μέρος που οι συνεργάτηδες σέρνονται και μου λείπει η cosmote. Τεσπα, διακοπές είμαστε ας μην έχει καλές ταχύτητες και κολλάμε με τα κινητά. 🙂

Αγαπητοι αναγνωστες-εργαζομενοι της Nova/Q δηλωνω υπευθυνα οτι αν δεν δωσετε το vip ξανα στα 99€ και 3ο χρονο, θα μετακομισω σε αλλο παροχο. Το πολυ 110€ αλλα με roaming μεσα για ΕΕ. Ευχαριστω για το χρονο σας οσοι ειστε στην παρεα μας!

Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro

10 minutes ago, r31134 said:

Αγαπητοι αναγνωστες-εργαζομενοι της Nova/Q δηλωνω υπευθυνα οτι αν δεν δωσετε το vip ξανα στα 99€ και 3ο χρονο, θα μετακομισω σε αλλο παροχο. Το πολυ 110€ αλλα με roaming μεσα για ΕΕ. Ευχαριστω για το χρονο σας οσοι ειστε στην παρεα μας!

Φαντάζομαι έκανες και την περίφημη δήλωση στο φεισμπουκ ότι δεν συναινείς να χρησιμοποιούν τα δεδομένα σου....

3 minutes ago, VIPdriver said:

Φαντάζομαι έκανες και την περίφημη δήλωση στο φεισμπουκ ότι δεν συναινείς να χρησιμοποιούν τα δεδομένα σου....

Το εστειλα και σε 10 φιλους.

17 minutes ago, r31134 said:

Καλά μη νομίζεις ότι θα πέσουν και στα πατώματα για έναν πελάτη. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, δυστυχώς. 

Edited by elkons

Hlias.

2 minutes ago, elkons said:

Καλά μη νομίζεις ότι θα πέσουν και στα πατώματα για έναν πελάτη. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, δυστυχώς. 

Το ξερω δυστυχως. Οπως ομως καναμε γνωστο το vip ετσι ευκολα μπορουμε να χαιρετισουμε. Ηδη οταν λεγανε να το πανε σα 120€ δευτερο ετος, επεσε κραξιμο και ως δια μαγειας το ξαναδωσανε στα 99€.

13 minutes ago, hercoulis said:

Μεσα στα σοσιαλ έχουμε δύναμη. Και 99€ να το δώσουν και με περιαγωγή 

Απο εκει το ειχα μαθει εγω και μαλιστα ειχα κανει και ερωτησεις,αρχες ακομα,οταν επετρεψαν την φορητοτητα.Στην σελιδα του εξωτερικου συνεργατη ομως.. Φυσικα εχουμε δυναμη εκει. Ετσι εκραξα την ΔΕΗ στο fb γιατι στα emails με δουλευανε σχεδον δυο μηνες για κατι επιστρεφομενα χρηματα που λανθασμενα μου χρεωσανε και ως δια μαγειας μετα απο λιγες μερες λυθηκε το θεμα.

Edited by r31134