Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 19/7/2026 at 6:09 ΜΜ, damianos said:

επαλήθευση κ σε Q telecom, ΜΕΤΑ από βλάβη αφαιρούν τα 1500 λεπτά προς ΌΛΟΥΣ...

IMG_20260719_165811.jpg

IMG_20260719_123414.jpg

Απολύτως λογικό, δεν μου κάνει εντύπωση.

On 18/7/2026 at 7:34 ΜΜ, cu2goup said:

Ουρά και αναμονή είχε σε κάτι περιπτώσεις black Friday που το δίνανε σε τιμή χώμα. Τώρα δεν έχει ουρές. Αλλά πρέπει να πας Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Εγώ αν έμενα κοντά, θα το έπαιρνα γιατί η cosmote μου αρέσει σαν δίκτυο όχι τόσο για τις ταχύτητες αλλά για τη σταθερότητα.

Όμως δεν θα κάνω χιλιόμετρα για να πάρω την προσφορά και να μου κοστίσει 200€ η όλη ιστορία. CU με 95€ από gigashop κι όλα καλά!

Εγώ θα ξαναγυρίσω Vodafone σε συμβόλαιο ή το πακέτο το ετήσιο. Στα 140 και 165€ που βρήκα την Q δεν αξιζει.

On 18/7/2026 at 7:19 ΜΜ, glofiish said:

Το frog απαιτεί επίσκεψη σε συγκεκριμενα καταστήματα και αναμονή σε  πολύωρη ουρά.Μονο αυτη η ταλαιπωρία για μένα είναι deal breaker.Ασε που στην cosmote έχει πάει όλος ο λαός που λέει και η Κωνσταντίνα από πανω.Για μένα αξίζει ακόμα και με 140ευρω

Ναι, απαιτεί και βασικά εγώ που έχω What’s Up Under 30 δεν θα μπω στη διαδικασία να πάω. Έστειλα ένα φιλαράκι που πήγε και έκανε τη διαδικασία μετά από δική μου προτροπή, ταλαιπωρία στην φορητότητα είχε αλλά του το φτιάξαμε.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24

• Απαντήσεις 36,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1 ώρα πριν, ANAGNPANA said:

Αντί για 140 πήγε στα 130…

IMG_7382.jpeg

Εμ, όταν ο βάτραχος το δίνει 144 χωρίς περιορισμούς, λογικό να αναγκαστεί να ρίξει. 

Δίνει στην ΕΕ ομιλία και ντάτα ο βάτραχος ή είναι σαν και αυτούς?