r31134 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 11 ώρες πριν, hercoulis said: Τη Revolut την έχει δοκιμάσει κανείς. Τόσο φθηνή δεν θα είναι όμως. Η μονη που εχω δοκιμασει ηταν η roamless στις Αλπεις-Δολομιτες-λιγο Αυστρια και επιανε σχεδον παντου ενω οι ελληνικες sim με roaming χανανε το σημα σε κατι μονοπατια και κορυφες. Η revolut και η viber αρκετα ακριβες.Δεν εχω αποψη. My esim.gr φιλος στην Ν.Κορεα αψογα ολα και καλες τιμες. Ταχυτητες δεν μετρησα ποτε,την δουλεια μου ηθελα να κανω απλα. Για να μη κανιβαλιζω αλλο το θεμα για το εξωτερικο, που δεν μας δινει τιποτα το vip, θεωρω πως η οικονομικοτερη λυση ειναι voip+esim κυριως με προγραμματα που δεν ληγουν ποτε και για εκτος Ε.Ε.. 2 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 30 minutes ago, cu2goup said: Υπάρχει τέτοιο πράγμα που να μην απαιτεί να βρεθείς στη χώρα προέλευσης ποτέ;; Εάν υπάρχει, ενδιαφέρομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Just now, VIPdriver said: Εάν υπάρχει, ενδιαφέρομαι. Δεν θα μπορεί να σε πάρει κανείς τηλ.. εκτός από αυτούς που έχουν χρόνο ομιλίας προς κινητά εξωτερικού.. δεν είναι απλά τα πράγματα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 1 hour ago, cu2goup said: Υπάρχει τέτοιο πράγμα που να μην απαιτεί να βρεθείς στη χώρα προέλευσης ποτέ;; Πχ, αγορά από χώρα της ΕΕ, μια κάρτα με αριθμό, και ανανέωση στην Ελλάδα μέσω της εφαρμογής της. 47 minutes ago, cu2goup said: Δεν θα μπορεί να σε πάρει κανείς τηλ.. εκτός από αυτούς που έχουν χρόνο ομιλίας προς κινητά εξωτερικού.. δεν είναι απλά τα πράγματα.. Ναι, είναι και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 1 hour ago, cu2goup said: Δεν θα μπορεί να σε πάρει κανείς τηλ.. εκτός από αυτούς που έχουν χρόνο ομιλίας προς κινητά εξωτερικού.. δεν είναι απλά τα πράγματα.. Σωστό, αλλά εάν θα έχει καλά πακέτα data, θα μπορώ να επιλέγω όποια εταιρία θέλω για ρομινγκ και θα έχω πάντα σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν αν καταλαβα θελετε μη ελληνικες καρτες;; μπορειτε να αγορασετε καρτες giffgaff αγγλιας στελνουν στην ελλαδα δωρεαν και ενεργοποιουνται στην ελλαδα (εχω πολλες) βαζεις 10 λιρες και δεν ληγει ποτε, θελει μια χρεωσιμη κινηση καθε 6μηνες αν θελετε 5 λιρες δωρο στιλετε ΠΜ επισης αν θελετε μπορειτε να παραγγειλετε κυπριακη καρτα esim epic, κοστος 2 ευρω την οποια μπορειτε να ενεργοποιησετε απο ελλαδα (εχω και απο αυτες) ανανεωση 10 ευρω τον χρονο θελει μονο υπαρχουν και αλλες αν θελετε αν θελετε data roaming μια καλη λυση ειναι αυτη https://unisim.net/ 1 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 31 minutes ago, HEO said: αν καταλαβα θελετε μη ελληνικες καρτες;; μπορειτε να αγορασετε καρτες giffgaff αγγλιας στελνουν στην ελλαδα δωρεαν και ενεργοποιουνται στην ελλαδα (εχω πολλες) βαζεις 10 λιρες και δεν ληγει ποτε, θελει μια χρεωσιμη κινηση καθε 6μηνες αν θελετε 5 λιρες δωρο στιλετε ΠΜ επισης αν θελετε μπορειτε να παραγγειλετε κυπριακη καρτα esim epic, κοστος 2 ευρω την οποια μπορειτε να ενεργοποιησετε απο ελλαδα (εχω και απο αυτες) ανανεωση 10 ευρω τον χρονο θελει μονο υπαρχουν και αλλες αν θελετε αν θελετε data roaming μια καλη λυση ειναι αυτη https://unisim.net/ Έχεις απ'ολα και συμφέρεις! Το ταπεινό μου κινητάκι δεν παίρνει esim, οπότε πάω στις 2 πρώτες επιλογές. Μήπως ξέρεις ποια από τις 2 έχει καλύτερα πακέτα data για περιαγωγη στην Ελλάδα; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 5 minutes ago, VIPdriver said: Έχεις απ'ολα και συμφέρεις! Το ταπεινό μου κινητάκι δεν παίρνει esim, οπότε πάω στις 2 πρώτες επιλογές. Μήπως ξέρεις ποια από τις 2 έχει καλύτερα πακέτα data για περιαγωγη στην Ελλάδα; μπορεις να δεις αυτο https://www.9esim.com/en αν ειναι συμβατο με το κινητο σου υπαρχουν φθηνοι κλωνοι με λιγοτερο απο 10 ευρω στο αλι για πακετα δεν ξερω, τις χρησιμοποιω για SMS ελεγχου 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν (edited) 42 minutes ago, HEO said: αν καταλαβα θελετε μη ελληνικες καρτες;; μπορειτε να αγορασετε καρτες giffgaff αγγλιας στελνουν στην ελλαδα δωρεαν και ενεργοποιουνται στην ελλαδα (εχω πολλες) βαζεις 10 λιρες και δεν ληγει ποτε, θελει μια χρεωσιμη κινηση καθε 6μηνες αν θελετε 5 λιρες δωρο στιλετε ΠΜ επισης αν θελετε μπορειτε να παραγγειλετε κυπριακη καρτα esim epic, κοστος 2 ευρω την οποια μπορειτε να ενεργοποιησετε απο ελλαδα (εχω και απο αυτες) ανανεωση 10 ευρω τον χρονο θελει μονο υπαρχουν και αλλες αν θελετε αν θελετε data roaming μια καλη λυση ειναι αυτη https://unisim.net/ Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τις γνώσεις σου περί του θέματος.. Γιατί λένε πως μπορείς να είσαι σε roaming μέχρι 2 μήνες στη giffgaff; Μήπως όπως και στη nova άτυπα δεν έχει όριο; Edited 18 ώρες πριν by cu2goup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 3 ώρες πριν, hercoulis said: Εγώ Σκέφτομαι Ενα νούμερο από το εξωτερικό, μήπως θα ήταν καλύτερο για Ελλάδα, να δουλεύει ροαμινκ, και να μη σου παίρνει το φαί από το στόμα κάθε δύο μήνες; Κατεβάζεις και την οποία εφαρμογή τους, και βλέπεις και τις προσφορές τους. Η Q δίνει 1 χρόνο εισερχόμενες και σμς με μηδενικό υπόλοιπο. Μετά με 8€ άλλον έναν χρόνο και με μία wifi on the spot έχεις και δωρεάν 200μβ για χρήση σε Voipalot που σημαίνει 200+ λεπτά ομιλίας με 0,5 σεντ το λεπτό. Δεν υπάρχει τίποτα φτηνότερο πουθενά. Μην αρχίσει κάποιος (ξέρει ποιός) ότι δεν είναι σίγουρο.😀 Σιγουρότατο είναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 46 minutes ago, HEO said: αν καταλαβα θελετε μη ελληνικες καρτες;; μπορειτε να αγορασετε καρτες giffgaff αγγλιας στελνουν στην ελλαδα δωρεαν και ενεργοποιουνται στην ελλαδα (εχω πολλες) βαζεις 10 λιρες και δεν ληγει ποτε, θελει μια χρεωσιμη κινηση καθε 6μηνες αν θελετε 5 λιρες δωρο στιλετε ΠΜ επισης αν θελετε μπορειτε να παραγγειλετε κυπριακη καρτα esim epic, κοστος 2 ευρω την οποια μπορειτε να ενεργοποιησετε απο ελλαδα (εχω και απο αυτες) ανανεωση 10 ευρω τον χρονο θελει μονο υπαρχουν και αλλες αν θελετε αν θελετε data roaming μια καλη λυση ειναι αυτη https://unisim.net/ Ζητανε (ειτε οι αγγλικές είτε οι κυπριακές) να δωσεις ταυτότητα και τοπική διεύθυνση ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) 25 minutes ago, kmpatra said: Ζητανε (ειτε οι αγγλικές είτε οι κυπριακές) να δωσεις ταυτότητα και τοπική διεύθυνση ? οι αγγλικες τιποτα απολυτως, οι κυπριακες απλα ταυτοτητα + σελφι, γινεται ηλεκτρονικα σε 5 λεπτα καθαρισες 30 minutes ago, Konsta_ntina said: Σιγουρότατο είναι. επιβεβαιωνω 33 minutes ago, cu2goup said: Γιατί λένε πως μπορείς να είσαι σε roaming μέχρι 2 μήνες στη giffgaff; αυτο μπορει να ισχυει για καποια πακετα η προνομιακες χρεωσεις δεν το γνωριζω για απλη χρηση -για μενα- δουλευει μια χαρα, και τα νουμερα αυτα δεν εχουν πατησει ποτε τους στην αγγλια Edited 17 ώρες πριν by HEO 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, Konsta_ntina said: Η Q δίνει 1 χρόνο εισερχόμενες και σμς με μηδενικό υπόλοιπο. Μετά με 8€ άλλον έναν χρόνο και με μία wifi on the spot έχεις και δωρεάν 200μβ για χρήση σε Voipalot που σημαίνει 200+ λεπτά ομιλίας με 0,5 σεντ το λεπτό. Δεν υπάρχει τίποτα φτηνότερο πουθενά. Μην αρχίσει κάποιος (ξέρει ποιός) ότι δεν είναι σίγουρο.😀 Σιγουρότατο είναι. Η κιου μπορεί να αλλάζει πάροχο όπως η giffgaff; ΥΓ: πιο προβλέψιμη από την αντίδραση της Κωνσταντίνας δεν υπάρχει... Edited 16 ώρες πριν by VIPdriver 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Σωστό, αλλά εάν θα έχει καλά πακέτα data, θα μπορώ να επιλέγω όποια εταιρία θέλω για ρομινγκ και θα έχω πάντα σήμα. Δες τα πακέτα στο site.. το ετήσιο το δικό μας συμφέρει μακράν.. Και στην τελική και να μην έχεις πάντα σήμα, αντέχουμε αν δεν απαντήσεις στο forum 1-2 μέρες.. Edited 16 ώρες πριν by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 17 minutes ago, cu2goup said: Δες τα πακέτα στο site.. το ετήσιο το δικό μας συμφέρει μακράν.. Και στην τελική και να μην έχεις πάντα σήμα, αντέχουμε αν δεν απαντήσεις στο forum 1-2 μέρες.. Το να μπορείς να έχεις σε 1 σιμ και τα 3 δίκτυα είναι πολύ βολικο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 9 minutes ago, VIPdriver said: Το να μπορείς να έχεις σε 1 σιμ και τα 3 δίκτυα είναι πολύ βολικο Θα συμφωνήσω αλλά να έχεις και κάποιο σοβαρό λόγο να θέλεις να έχεις πρόσβαση σε όλα τα δίκτυα. Ας πούμε να είναι η δουλειά σου τέτοια που αν δεν κάνεις κάποιο τηλέφωνο ή αν δεν απαντήσεις σε ένα μειλ, να χάσεις πολλά λεφτά.. Εσύ κάνεις κάτι που να είναι απαραίτητο να έχεις ανά πάσα ώρα και στιγμή δίκτυο; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, cu2goup said: Εσύ κάνεις κάτι που να είναι απαραίτητο να έχεις ανά πάσα ώρα και στιγμή δίκτυο; Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής 5 ώρες πριν, HEO said: οι αγγλικες τιποτα απολυτως, οι κυπριακες απλα ταυτοτητα + σελφι, γινεται ηλεκτρονικα σε 5 λεπτα καθαρισες επιβεβαιωνω αυτο μπορει να ισχυει για καποια πακετα η προνομιακες χρεωσεις δεν το γνωριζω για απλη χρηση -για μενα- δουλευει μια χαρα, και τα νουμερα αυτα δεν εχουν πατησει ποτε τους στην αγγλια Προσπαθώ, ανεπιτυχώς, να βρω ρομινγκ data στο giffgaff .. Edited 14 ώρες πριν by VIPdriver 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν On 1/7/2026 at 12:38 ΜΜ, r31134 said: Εμένα σήμερα με πήρανε τηλέφωνο για να ανανεώσω το Qvip για άλλο ένα χρόνο με ίδια τιμή και ίδιες παροχές. Βεβαίως και θα το ανανεώσω. Αύριο θα γίνει η πληρωμή και θα ενημερώσω. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts