bedazzled Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 1 hour ago, oumoutt.m said: Σε εμενα μου λενε αυτο τωρα, δλδ ακομα μπορω να παρω και νεο αριθμο και ως ανανεωση.. σε εσας τι ειπανε: Άρα παίρνεις νέο αριθμό και μετά τον κάνεις μεταβίβαση αλλού σε άλλα στοιχεία, χωρίς να διακοπεί η προσφορά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oumoutt.m Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 10 minutes ago, bedazzled said: Άρα παίρνεις νέο αριθμό και μετά τον κάνεις μεταβίβαση αλλού σε άλλα στοιχεία, χωρίς να διακοπεί η προσφορά; Ρώτησα αν χρειάζεται να πάρω στα ίδια στοιχεία της προηγούμενης κάρτας που έχω πάρει και μου απάντησαν αυτό: Δηλαδή μπορείς να πάρεις σε οποιονδήποτε όνομα από ότι κατάλαβα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Αλίμονο στα κορόιδα που θα δώσουν €140 αντί για €99... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oumoutt.m Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 2 minutes ago, bedazzled said: Αλίμονο στα κορόιδα που θα δώσουν €140 αντί για €99... Δεν ξερω εμενα μμ ειπαν οτι μπορω να παρω μια αλλη στην ιδια τιμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Βασικά νέο αριθμό η φορητότητα από άλλη εταιρία (Cosmo/voda) εννοούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oumoutt.m Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 9 minutes ago, VIPdriver said: Βασικά νέο αριθμό η φορητότητα από άλλη εταιρία (Cosmo/voda) εννοούν. Μου δίνουν την δυνατότητα να κάνω ανανέωση της υφιστάμενης κάρτας που έχω + να πάρω ένα νέο αριθμό ή φορητότητα στην ίδια τιμή με ίδιες παροχές (αν θέλω) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts