Jump to content

YarnPoochy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by YarnPoochy

  1. Ισχύει ! Το λες και αντιπερισπασμό! 😆
  2. Κατά την άποψη μου έχει και μάλιστα θεμελιώδη.
  3. Έχεις κάνει ποτέ Cashback 13 ευρώ; Αν ναι είσαι άξιος θαυμασμού. Η αντίρρηση σου σε αυτό που εξέφρασα πιο πάνω δεν κατάλαβα ποια είναι. Ότι δεν κατήργησαν το Cashback ? Το liquid είναι πακέτο υπηρεσιών το Cashback υπηρεσία ανανέωσης. Δεν χωράνε στη ίδια εξίσωση.
  4. Το Cashback είναι τρόπος ανανέωσης - παράτασης - συντήρησης υπολοίπου και όχι παροχή υπηρεσιών.
  5. Στόχος του καρτέλ είναι το να βγαίνουν 13 ευρώ το μήνα από την τσέπη βρέξει χιονίσει,αν κάνεις κανονική χρήση στο τηλέφωνο σου με αρκετά λεπτά και mb. Από τη στιγμή που το liquid επέτρεπε το να μην βγαίνουν 13 ευρώ το μήνα, κόπηκε με συνοπτικές διαδικασίες.
  6. Εδώ πήγε η NOVA την καρτα από το 1 ευρώ στα 13 και δεν άνοιξε ρουθούνι πριν κατι μήνες , θα έμενε ανεπηρέαστο το liquid και ο,τι άλλο αυξήθηκε? Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η πρωτοπόρος στη νέα εποχή των συμβολαίων και εννοείται το καρτελάκι όπως πάντα ακολουθεί. Χαζό ειναι ?
  7. Ναι. Αλλά αφού βγήκα από την συγγραφή του μηνύματος μου ! 😆
  8. Αναμένουμε και το αντίστοιχο τεστ για τα apps της NOVA και Cosmote !
  9. Η VF απέναντι στη ΝΟVA ή το αντίστροφο;
  10. Όταν το μόνο που νοιάζει τον βασικό ανταγωνιστή της VODAFONE είναι το να καταστρέψει την καρτοκινητή, τα απεριόριστα summer που είχαμε παραδοσιακά ως καλοκαιρινή προσφορά θα γίνονται 50GB και ακόμα λιγότερα ...
  11. Ευχαριστω για τον κοπο σου. Αυτά ακριβώς ειναι τα νούμερα ,δεν εχω γράψει λάθος. Κι άλλη φορα το είχα προσέξει πως κατι δεν μου φαινόταν σωστό μετα απο ανανέωση με cashback αλλα δεν ειχα δώσει σημασία. Νομίζω θα τους κάνω μια ευγενική ερώτηση στο chat...
  12. είχα υπόλοιπο 4.62 και εκανα cashback 2.40. αυτη τη στιγμη εχω υπολοιπο 6.76 αντι για 7.02. ειναι φυσιολογικο ?
  13. Μα γιατί να δίνει δωράκια η NOVA πχ. για του Αγ.Βαλεντίνου όπως οι κατώτεροι ανταγωνιστές της ? Έχει το καλύτερο και πιο premium δίκτυο που για να απολαμβάνεις τις υπηρεσίες της πρέπει να ξηλώνεσαι. ΝΟVA : "Είμαι ή δεν είμαι η πρωταγωνίστρια μη χ@σω ?" (Ελένεθ Βλαχάκοου)
  14. Όσους τους καλύπτει από θέμα σήματος όχι απλά δεν τους έχει χάσει αλλά αντιθέτως τους κρατάει ικανοποιημένους με την πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών που διαθέτει και τα δώρα που κάνει αλλά και τις καλύτερες τιμές.
  15. Μα γιατί να έχει κάποιος συμβόλαιο σε εταιρεία που δεν τον καλύπτει με την κάλυψη της ; Κάποιοι σίγουρα μπορούν να το χαρούν το δώρο που δίνει. Απλώς όχι όλοι. Αυτοί που δεν μπορούν πρέπει να πληρώσουν άλλα δίκτυα που τους καλύπτουν,δυστυχώς.
  16. Δεν μπορεί αλλά το ότι το χαρίζει εντελώς δωρεάν για μένα είναι λόγος να την επαινέσω και όχι να την κράξω. Α και αναμένουμε τα δώρα αυτών που μπορούν να υποστηρίξουν το απεριόριστο ίντερνετ ! 😂
  17. Μια καλή λύση θα ήταν την επόμενη φορά που θα δώσει η Vodafone δωρεάν απεριόριστα και εφόσον μπορείτε να πληρώσετε κάποιο άλλο δίκτυο που έχει καλύτερες υπηρεσίες να μην ενεργοποίησετε την προσφορά ώστε να γλιτώσετε από την ταλαιπωρία.
  18. "Η Vodafone δεν σηκώνει το πραγματικά απεριόριστο ίντερνετ γι αυτό βάζει κόφτη στα 300gb." ΟΚ Οι άλλες δύο εταιρείες που υποτίθεται μπορούν να δώσουν δωρεάν πραγματικά απεριόριστο,πόσες φορές το εχουν δώσει είπαμε ?
  19. Νομίζω πως για να θεωρηθεί κάτι "προωθητική ενέργεια" πρέπει να υπάρχει ανακοινωθείσα ημερομηνία λήξης αυτής της ενέργειας. Εδώ, η ανανέωση του 1 και των 8 ευρώ διαφημίστηκε ως βασικός λόγος να έρθει κάποιος στη ΝΟVA. Εν ολίγοις παρουσιάστηκε ως feature του νέου καρτοκινητού της και όχι ως προωθητική ενέργεια. Αν εξ'αρχής ήταν ειλικρινής και είχε στοιχειώδη εντιμότητα, θα ήταν καλυμμένη αυτή τη στιγμή και σίγουρα αξια εκτίμησης απο περισσότερους.
  20. Η μεγαλύτερη πονηριά έβερ,ήταν το επαναλανσάρισμα του F2G και η μετατροπή του σε δήθεν νέο FREE2GO,με κύριο πλεονέκτημα,σε σχέση με τους ανταγωνιστές, τη χαμηλή ανανέωση απο 1 ευρώ. Αφού μάζεψαν στο "νέο" όσους συνδρομητές μάσησαν, σου λέει "επ φιλαράκο έκανες την μ@κ@κία να με πιστέψεις και είτε ήρθες με φορητότητα είτε παρέμεινες στο δίκτυο μου αλλάζοντας απο F2G σε FREE2GO,τωρα πάρε να ΄χεις ΙΔΙΑ ανανέωση με τους άλλους στα 13 αλλά με ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ πακέτα ΚΑΙ από τους άλλους αλλά KAI απo το ίδιο το δήθεν παλιό F2G " Η κίνηση αυτή λέει πολλά για τη νοοτροπία και το χαρακτήρα αυτής της εταιρείας, δυστυχώς ή μάλλον ευτυχώς.
  21. Δεν υπάρχουν λόγια για την κατάργηση της ανανέωσης απο 1 ευρώ, ακόμη και αυτής των 8 ευρώ στο ΝΕΟ F2G. Η χαμηλότερη ανανέωση του νέου FREE2GO ήταν ο ΜΟΝΟΣ λόγος να έχει καποιος καρτοκινητό στη NOVA Από 17/1/24 πάει κι αυτός. 😤 😂. 🤣
  22. Πάντως εχει πολλή πλάκα που η εταιρεία που εκτέθηκε λόγω του προχθεσινού ζητήματος που γνωρίζουμε όλοι (συνδρομητές της ή μη) είναι και εκείνη που δίνει το μικρότερο σε διάρκεια δώρο Χριστουγέννων σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της.
  23. Η εξαίρεση των CU συνδρομητών από την προσφορά 10 ημερών είναι τέλεια ! Thank U Vodafone. 😆
  24. Αν μια απλη διαπιστωση για ανεβασμα τιμων ειναι ικανη να γεννησει αντιζηλιες πλουσιων με συμβολαια και φτωχων με καρτοκινητα στα ματια καποιων, τοτε πολυ καλα μας κανουν και μας τα παιρνουν. Θα συμφωνησω,οντως ειναι μαγκια να θελεις το καλο ολων και οχι των λιγων.
×
×
  • Create New...